|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Selima napsal(a):
Čaf, Morf, čo ťa privádza späť na miesto činu?
Svedomie, zvedavosť, alebo...?
Tuzba vidiet stare dobre nicky
To vis, uz jsem nekde jinde, ale rad se sem obcas podivam, prispevky jsou porad stejne, ale ver, ze ani na FB to neni jine, jen je tam jina vekova kategorie, tam zase ctu neustale pubertalni vylevy mladych slecen a dooost se u toho bavim
No a taky jsem zacal hrat gamesy, protoze po vecerech neni co delat a do leta jeste daleko, nez pojedu na Slovensko za kamaradkama 
Není tady

říkala jsem si Morphe, jestli už tě nezavřeli jako pedofila...

Není tady

Na FB nechcem z istých dôvodov (tiež kvôli veku a tamojším užívateľom), ale asi budem mueisť... okolnosti ma dotlačia. Gamesy veľmi nepestujem, nie je čas, ja skôr Tetris a iné časovo nenáročnejšie veci. A tiež už chodím aj inam, ale babinet je Babinet... 
Není tady
Frigo napsal(a):
říkala jsem si Morphe, jestli už tě nezavřeli jako pedofila...
Ne, ne, nemohou
Vsechny 13-ky jsem uz vyhodil z pratel a nechal jen 16+
No a pred tydnem jsem si zalozil svoji vlastni zpravodajskou stranku, kterou si spravuju a tam teda mam uzivatele 18+, mladsi se tam diky omezenim, ktere jsem nastavil ani nemohou prihlasit 
Není tady
Nevím, kam to dát. Na skuhrací, ani na radost ne.
Ted jsem dorazila z třídních schůzek mého pubertálního syna devátáka.
Skuhrám, že je lajdák, puberta s ním mlátí, proplouvá si životem bez snažení, má všechno na háku, nepropadá. Tak o co jde. Přihlášku si bude dávat na učnák, tam se prý dostane na sto procent.
Dostal by se i na školu, ale není studijní typ. (to vím)
Ale učitelka mě dorazila jednou větou.
Povídala, jak jsou všichni děti v dnešní době neskuteční líní.
A že se tak s nima bavila a ptala se jich, co chtěj v životě dělat. S těma známkama, co maj?
Jedna holčina prý vezmu si pracháče, a jeden kluk prý si musí vzít chytrou manželku, když on je blbej (sem se začala chechtat a říkám, to napadlo určitě mýho synáčka) no taky že jo.
A jak jsem na to přišla?
Geny se dětí.Manžel mi řekne, vypln prosím tě ty papíry, ty seš chytrá, já jsem uplnej blb, neumím to. Je to pohodlnější co.
Upravil(a) dusička (16. 1. 2012 18:36)
Není tady
Co mám tedy udělat, aby si chlapci nemysleli,že jsou hlupáci?
A oni si to o sobě myslej, o tom žádná. Nevěří si, podceňují se.
Přitom blbí vůbec nejsou. 
Není tady

A v které době byly 15 - leté děti pracovité, lačné po nových znalostech, těšící se do pracovního procesu?
Navíc v tomto věku, čím větší hloupost před spolužáky řeknou, tím lépe.
Není tady
No a ted jsem to sním probírala.
Jak to jako myslel, ptám se ho, k čemu Ti chytrá manželka bude dobrá?
Prý že si vzpomněl na mě a na tátu, že tady neumí vyplnovat lejstra, papíry, a tak. Tak mu manželka pomůže.
A že on si prý vydělá peníze, protože na to nepotřebuje mít dobrý známky, ale šikovný ruce. (a v tom se nepodceňuje).
Leo - já už těma třídníma schůzkama proplouvám, jdu tam,aby se neřeklo, že nemám zájem. Ještě mě čeká holka, ale
u ní to snad bude ok. Je hodná.
A kluci zloběj jako normální kluci. Nepozornost, atd atd. Hlavně že nikomu neubližujou, nervou se, nešikanujou, to je důležitý.
Není tady

dusička napsal(a):
Co mám tedy udělat, aby si chlapci nemysleli,že jsou hlupáci?
A oni si to o sobě myslej, o tom žádná. Nevěří si, podceňují se.
Přitom blbí vůbec nejsou.
Pokud se chytrost poměřuje známkami a ve škole to tak je, tak můžeš do kluka hučet horem spodem a první špatná písemka ve škole mu to vyvrátí.
Není tady

dusička napsal(a):
No a ted jsem to sním probírala.
Jak to jako myslel, ptám se ho, k čemu Ti chytrá manželka bude dobrá?
Prý že si vzpomněl na mě a na tátu, že tady neumí vyplnovat lejstra, papíry, a tak. Tak mu manželka pomůže.
A že on si prý vydělá peníze, protože na to nepotřebuje mít dobrý známky, ale šikovný ruce. (a v tom se nepodceňuje).
Leo - já už těma třídníma schůzkama proplouvám, jdu tam,aby se neřeklo, že nemám zájem. Ještě mě čeká holka, ale
u ní to snad bude ok. Je hodná.
A kluci zloběj jako normální kluci. Nepozornost, atd atd. Hlavně že nikomu neubližujou, nervou se, nešikanujou, to je důležitý.
Víš co, pro mě byla každá třídní schůzka na základce za trest. Neobalené sešity, ohnuté rohy, nepodtrhává barevně atd Pak se kluk dostal na SŠ, kterou si sám vybral. Na první schůzce na SŠ jsem se ještě při odchodu otáčela, kdo mě bude volat a nic. Klid vydržel celou střední, kluk maturoval s vyznamenáním. Nezoufej.
Není tady
Leo dík
víš, já nějak nelpím na tom, aby měli kluci samí jedničky. To fakt ne.
Ale přišlo mi spíš k pláči, co vylezlo z mýho kluka. Jako kdyby spoléhal na to, že si vezme ženskou, na kterou bude spolejhat. Přitom by se přeci měl přece spoléhat sám na sebe.
Není tady
dusička napsal(a):
Nevím, kam to dát. Na skuhrací, ani na radost ne.
Ted jsem dorazila z třídních schůzek mého pubertálního syna devátáka.
Skuhrám, že je lajdák, puberta s ním mlátí, proplouvá si životem bez snažení, má všechno na háku, nepropadá. Tak o co jde. Přihlášku si bude dávat na učnák, tam se prý dostane na sto procent.
Dostal by se i na školu, ale není studijní typ. (to vím)
Ale učitelka mě dorazila jednou větou.
Povídala, jak jsou všichni děti v dnešní době neskuteční líní.
A že se tak s nima bavila a ptala se jich, co chtěj v životě dělat. S těma známkama, co maj?
Jedna holčina prý vezmu si pracháče, a jeden kluk prý si musí vzít chytrou manželku, když on je blbej (sem se začala chechtat a říkám, to napadlo určitě mýho synáčka) no taky že jo.A jak jsem na to přišla?
Geny se dětí.Manžel mi řekne, vypln prosím tě ty papíry, ty seš chytrá, já jsem uplnej blb, neumím to. Je to pohodlnější co.
dobře ti tak, nemáš bejt chytrá 
Duši, to je furt ještě hodně dobrý. Vidět, že kluk přemejšlí o životě pečlivě a bere si dobrý příklad 
Není tady

dusička napsal(a):
.
Povídala, jak jsou všichni děti v dnešní době neskuteční líní...
...Manžel mi řekne, vypln prosím tě ty papíry, ty seš chytrá, já jsem uplnej blb, neumím to. Je to pohodlnější co...
Dušinko, skočilas na špek.
Víš jak se to dělá, když se někomu nechce mýt nádobí?¨
Rozbije několik nejcennějších (nemusí být cenné peněžence, stačí srdci) kousků.
Pár oplakaných hrníčků a manžel, přítel, synáče mají jistotu, že už je ke škopku nepustíš...
Dtto s formuláři, daňovými přiznáními, zajišťováním dovolené, objednávkami řemeslníků ...
...ty jsi taková šikovná, já jsem na to blbej... houby blbej, línej je a vyčuranej...
P.S.měla jsem a mám taky takový doma 
Není tady
Jessiko - bingo 
Kdyby byli uplně tupouni, tak je tohle ani nenapadne co. 
Není tady
Geny se dětí.Manžel mi řekne, vypln prosím tě ty papíry, ty seš chytrá, já jsem uplnej blb, neumím to.
Prd a vořech geny... 
Už Komenský psal, že "děti jako opičátka jsou" - tak čemu se divíš. Notabene když vidí, že "bejt blbej" značně usnadňuje život 
Upravil(a) helena (17. 1. 2012 6:21)
Není tady
Tak jo, ode dneška jsem blbá. 
A já myslela, že to maj jednodušší jen flegmatici. 
Není tady
ode dneška jsem blbá
Ale nejsi a nebudeš... ty máš tak natrénováno, že by tě taková změna možná i bolela... 
A já myslela, že to maj jednodušší jen flegmatici.
Nikoliv, dušičko... flegmatici na složenky kašlou, za "blbý" je někdo vyplní a zaplatí, víš 
Není tady
Někdo ty papíry doopravdy vypsat neumí. To není, že by něco maskoval. Halt prostě umí zase něco jiného. Já taky neumím zapojit elektřinu...
On si poradí. Ale půjde za cizími. A proč by to dělal? Když to zase umí manželka? A on udělá v té době něco jiného, co umí...
Partneři jsou i od toho,aby se vzájemně doplňovali...
Moudrý partner ale neřekne - ty jsi chytrý a já jsem blb. Prostě každý něco umíme a dohromady jsme tandem, který se doplňuje a táhne dohromady.
Tak zase když se celý život podcenují, tak o sobě řeknou,že jsou hloupí.
Třeba můj manžel - od mala mu říkali, jak je budižkničemu, jen problémy. Má mladší ségru, která byla ve všem šikovnější, samý jedničky, bezproblémová. Do sklepa se nebála. (manžel se bál ve tmě a oni mi říkali po..se..ro).
Není tady

No jasně, Dušinko, stopy z dětství se težko mažou.
Takový starší dokonalý sourozenec, to je klatba na celý život.
Ale tvůj manžel je dneska už dospělý a nějakou tu odpovědnost by si zasloužil, tak mu jí dopřej.
A dětem taky - budou totiž báječné , nebudou mát maminku, která jim říká - vy jste nanic, s vámi jsou jen problémy.
Není tady
Já bych řekla, že děti zodpovědnost maj.
Třeba včera jsem byla na tom rodičáku a dávali tam zápočtový lístky (ty který se odevzdaj na jaře na střední školy) oproti občance. Nevyzvedávala jsem ho, kluk už má občanku, tak si ho může vyzvednout sám. (Byla jsem jediná máma, která nepodepsala)
Díky tomu,že maj malou ségru, jsou zodpovědnější. Ne že bych na ně neměla čas, to ne, ale musej chodit do obchodu, taky tím, že bydlíme v baráku ze zahradou, střídaj se v sekání trávy, odvážej popelnici .
řekla bych,že jim dávám prostor být zodpovědný.
I když mi to občas chytne a seřvu je jak malý harantíky.
A manžel - ten fakt asi spolejhá na mou zodpovědnost. 
Ale i jemu se učím dávat prostor k žití.
Není tady
Jessiko, dusičky manžel je starší sourozenec. 

Upravil(a) majkafa (17. 1. 2012 7:22)

majkafa napsal(a):
Jessiko, dusičky manžel je starší sourozenec.
Ještě horší... být sezasen z trůnu jedináčka a pak celý život poslouchat, že jsem byl jaksi "nanečisto" 
Není tady
dusičky manžel je starší sourozenec
V tomhle případě to není žádná výhra... kluk, starší - a "malá ségra" je ve všem lepší a ještě se nebojí chodit do sklepa...
To se ani nedivím, že o sobě říká to, co říká.
Není tady
Jen jsem si dovolila opravit Jessiku, že je starší a ne mladší, jak psala (četla, viděla) ona.