|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
holcina napsal(a):
a jak víš kam šli? třeba byli jen na procházce
Na prochazku sel kazdy sam ,jen jeden stopoval a navic 20 km po hlavni silnici jo? 
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
a jak víš kam šli? třeba byli jen na procházce
Na prochazku sel kazdy sam ,jen jeden stopoval a navic 20 km po hlavni silnici jo?
kdyby jste je přibrali, mohla ses dozvědět kam a proč jdou 
Není tady
A vzali jste je? :-))) proboha jak tšě vůbec napadlo, že se jdou hlásit na poštu?
Není tady
Nezaměstnaní budou zváni na Czech Pointy na poštách v termínech, které dopovídají standardní pracovní době, budou se muset dostavit, a nebudou tak moci pracovat.
Když už něco plácnu, napřed si to ověřím:-)))
Není tady
holcina napsal(a):
A vzali jste je? :-))) proboha jak tšě vůbec napadlo, že se jdou hlásit na poštu?
to s tou poštou by mě zajímalo taky 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
a z čeho usuzuješ, že to byli nezaměstnaní? myslíš, že pracující nechodí pěšky?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
No vcera jsem to cetla na internetu na nasem deniku,ze v nasem meste ta posta neni,tak me to jen tak napadlo.
Není tady
Protože erem si ráda domýšlí různé situace:-)) a napadla ji zrovna tahle...se tu už pár minut směju:-))))
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
No vcera jsem to cetla na internetu na nasem deniku,ze v nasem meste ta posta neni,tak me to jen tak napadlo.
napadlo tě to teda blbě 
Není tady
A takhle se dělaj drby 

Není tady
Teď pokaždý, když půjdu do města pěšky si vzpomenu, že nějaká drbna možná řeší, že jsem nezaměstnaná :-)))
Není tady
holcina napsal(a):
Teď pokaždý, když půjdu do města pěšky si vzpomenu, že nějaká drbna možná řeší, že jsem nezaměstnaná :-)))
a když půjdeš na poštu 
Není tady

Není tady
ještěže sem ta erem píše a nemusíte se tu nudou kopat do pr... 
Upravil(a) PPavlaa (7. 1. 2012 15:12)
Není tady

holcina napsal(a):
Protože erem si ráda domýšlí různé situace:-)) a napadla ji zrovna tahle...se tu už pár minut směju:-))))
Toz se smej dal...
Az poznas, co je OPRAVDICKY ZIVOT, kdy "nejenom ty", ale aj jini maji jakysi prava..., a PRAVE T y s tim mas "cosik spolecneho"..., treba jenom to, ze jsi jejich "partnerka, matka, pribuzna, pritelkyne, clovek blizky"... nebo kdokoliv, kdo by nebyl tak, jak jsi ty dnes, na cemkoliv a komkoliv nezavislej...
... pak treba se velice rychle prestanes smat... a budes, holka, premyslet nad stejnyma vecma, ktery "jsou ti dnes k smichu"...
Vis, ja byla kdysi takova, ze jsem rikala: Nepreju jim to, tem "naivnim" (co neberou ohledy na NIC a NIKOHO) ..., ale dnes, po dlouhe dobje, jsem jineho nazoru: Jo! At si ty sve nevymachane drzticky natlucou! A poradne!!!
Zaslouzej si to, totiz..., za tu neuctu k "poznani STARSICH"...

Nazdar, ty hloupa holcicko... 
Není tady

holcina napsal(a):
VZPOMEN.
A HLAVNE NEBUD!
Nebot jednou se ti to muze vymstit... 
Není tady

dusička napsal(a):
No, dusi, opravdu mas nad cim se rehnit, vazne... 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
holcina napsal(a):
VZPOMEN.
A HLAVNE NEBUD!
Nestraš nikoho, Viki, on se jednak nedá a jednak bůh většiny lidí je laskavý, přátelský a chápající.
Není tady
erem, to bylo DOST vtipný 

no ona duši se občas ráda zasměje tomu, když je někdo další zhazován, to není poprvé, co jsem si tu toho všimla.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
holcina napsal(a):
Toz se smej dal...
Az poznas, co je OPRAVDICKY ZIVOT, kdy "nejenom ty", ale aj jini maji jakysi prava..., a PRAVE T y s tim mas "cosik spolecneho"..., treba jenom to, ze jsi jejich "partnerka, matka, pribuzna, pritelkyne, clovek blizky"... nebo kdokoliv, kdo by nebyl tak, jak jsi ty dnes, na cemkoliv a komkoliv nezavislej...
... pak treba se velice rychle prestanes smat... a budes, holka, premyslet nad stejnyma vecma, ktery "jsou ti dnes k smichu"...
Vis, ja byla kdysi takova, ze jsem rikala: Nepreju jim to, tem "naivnim" (co neberou ohledy na NIC a NIKOHO) ..., ale dnes, po dlouhe dobje, jsem jineho nazoru: Jo! At si ty sve nevymachane drzticky natlucou! A poradne!!!Zaslouzej si to, totiz..., za tu neuctu k "poznani STARSICH"...
![]()
Nazdar, ty hloupa holcicko...
Mohla bys mi svůj příspěvek objasnit? Vůbec mu nerozumím. Žiju opravdický život a doufám, že nikdy nebudu jako erem. Na koho neberu ohledy? Příspěvek erem mám brát jako poznání starších? No to nemyslíš vážně.-))) 3 lidi jdou pěšky a ona z toho usuzuje, že jsou nezaměstnaní a jdou na poštu. Poslední věta by tě opět mohla stát ban:-))) neumíš se chovat
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
holcina napsal(a):
VZPOMEN.
A HLAVNE NEBUD!
Může se mi vymstít co? Že se směju, když půjdu pěšky? 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
No, dusi, opravdu mas nad cim se rehnit, vazne...
Proč se nezasmát, žejo, když je možnost. Veselá mysl - půl zdraví, to neznáš?....Ale to není smích Erem, to je smích tomu džouku, slovní hříčce. Aspoň já to tak pochopila.
Jestli Erem napadají přednostně katastrofické scénáře, je to její věc a její pohled na svět.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no ona duši se občas ráda zasměje tomu, když je někdo další zhazován, to není poprvé, co jsem si tu toho všimla.
Pavli - mýlíš si
já to nebrala, že někdo schazuje Erem. Nikdo jí totiž tady neschazoval.
Vím o tom, že se nezaměstnaní chodí hlásit na poštu. Tady jsem byla hlášená na pracáku, taky jsem hledala práci.
Přišlo mi smíchu, že si Erem domyslela, kam Ty lidi jdou.Smála jsem se nad její fantazií, a to není nic proti Erem
Já osobně nemám zapotřebí nikoho schazovat. Takže si Pavli dej klídek, jasný. 
Není tady
A jak se říká, s úsměvem jde všechno líp. 
Není tady