18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
mně přijde, e za nás to dětství bylo úplně jiný, lepí. nebyly počítače, nebyly mobily a dalí vymoenosti a hračky, jako jsou dneska, ale byla to paráda
Mně se zdá, e jsme měli hezčí dětství, ono to toti nebylo o tom, jak drahý jsme měli hračky a bůhvíco. My jsme si uměli hrát.
Není tady
Ale holky, dnení děti budou zas vykládat svým dětem, e měly hezčí dětství.-)) tak to funguje u po generace. Navíc do toho taky mají co do činění rodiče, ty děti za to nemůou, e nelítají po lesích, ale sedí u PC
Není tady
ale jdi, zrovna na tomhle vlákně by ti některé matky vysvětlily, proč nenechat děti sedět u pc, kdy to dělají tááák rády :-)
Není tady
Ne vechny děti maj drahý hračky. Záleí na rodičích, jestli jim koupí vechno to, co se dá vidět v reklamách. U nás platilo, čím míň hraček, tím líp si hráli. Klukům stačila dvě velká nákladní auta, písek, a bylo.
KDy vidím na některých fotkách co se vechno vejde do dětského pokojíčku, tak si říkám k čemu to.
MObily jsou dobrá věc, dítě můe zavolat,e se zdrí, nebo kde je atd. (nejenom dítě)
Ve kole v dnení době se učí jinak ne za nás. Počítače a moderní technika. Tak nezáivný zeměpis. Ted je spousta dokumentárních filmů, take děti nevidí jen naučnou teorii, ale můou se toulavou kamerou vpravit přímo do míst, o kterých se učí. Můou si je vygouglit, při angličtině si pustit film bez dabingu.
KOlik je pro holek dívčích románů. To závidím a vidím to jako plus. Za nás to byl snad jen Stanislav Rudolf. Nebylo co.
A moje děti, i kdy máme doma počítač, po loukách, po lesích lítaj. Lítaj na hřiti za balonem, hrajou za kostelem kdy se setmí na schovávanou.
Sedí na kostelní zdi, na schodech před kolou a povídaj si jako tenkrát my.
Není tady
holcina napsal(a):
Ale holky, dnení děti budou zas vykládat svým dětem, e měly hezčí dětství.-)) tak to funguje u po generace. Navíc do toho taky mají co do činění rodiče, ty děti za to nemůou, e nelítají po lesích, ale sedí u PC
Není tady
dusička napsal(a):
Ne vechny děti maj drahý hračky. Záleí na rodičích, jestli jim koupí vechno to, co se dá vidět v reklamách. U nás platilo, čím míň hraček, tím líp si hráli. Klukům stačila dvě velká nákladní auta, písek, a bylo.
KDy vidím na některých fotkách co se vechno vejde do dětského pokojíčku, tak si říkám k čemu to.
MObily jsou dobrá věc, dítě můe zavolat,e se zdrí, nebo kde je atd. (nejenom dítě)
Ve kole v dnení době se učí jinak ne za nás. Počítače a moderní technika. Tak nezáivný zeměpis. Ted je spousta dokumentárních filmů, take děti nevidí jen naučnou teorii, ale můou se toulavou kamerou vpravit přímo do míst, o kterých se učí. Můou si je vygouglit, při angličtině si pustit film bez dabingu.
KOlik je pro holek dívčích románů. To závidím a vidím to jako plus. Za nás to byl snad jen Stanislav Rudolf. Nebylo co.
A moje děti, i kdy máme doma počítač, po loukách, po lesích lítaj. Lítaj na hřiti za balonem, hrajou za kostelem kdy se setmí na schovávanou.
jéjda,díky za připomenutí,jako by namě dýchly ty staré dobré časy,chjo.
Cca před rokem mi zvonil mobil,zvednu to a tam se představí hned jménem můj bývalý spoluák ze zd - no bylo to pro mě v tu chvíli takový moc milý pohlazení po dui a připadlo mi to,jako bychom na té zd vlastně pořád byli a přitom je to 33 let,kdy jsme opoutěli osmičku:sjuk: A jeho jsem po té době vlastně slyela poprvé - domlouval třídní sraz.
Není tady
dusička napsal(a):
Hodně se tady probírají PC koukám ... ano tam je posun obrovský, za sebe můu říct, e svůj první PC jsem měla někdy ve dvaceti (pominu-li ty, co jsme měli na střední a pak dál) ... a proto pro mě osobně bylo třeba hodně okující, kdy jsem la se synem k zápisu do koly a jeho součástí bylo i to, e děti posadili k počítačům (a následně pak v první třídě měli i pár hodin PC).
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mně se zdá, e jsme měli hezčí dětství, ono to toti nebylo o tom, jak drahý jsme měli hračky a bůhvíco. My jsme si uměli hrát.
Ale houbeles - to umějí ty dnení zrovna tak. Minule jsem zapomněla vnučénce doma vechny hračky, u mně jich sice pár má, ale myslela jsem, e u si snima nepohraje, e jsou u takový zmáklý...bys viděla! Napřed byl z kostiček z nějaký stavebnice vlak, kterej vezl spoustu věcí a muselo se čekat na raňky a jánevím co...a pak se kostičky změnily v lidi a nastala jako povodeň a kostičky byly zachraňovány ze střechy a nakonec i koza a pejsek, panečku! Kočičí hračka na gumě slouila co vrtulník, bylo to drama na hodinu a půl...a dneska si vyhrála s prázdným ohnitěm - pekly jsme tam jako masíčko pro celou rodinu a přikládaly kytky místo dřeva.
Kdepak....hrát si uměj pořád stejně
Není tady
Lupi - taky jsem včera večeřela polívku z trávy a bylinek. (jako)
Není tady
Andrej - a to je dobře, e maj pár hodin i v první třídě. A troufnu si říct, e Tomáek to zvládl na jedničku.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ale jdi, zrovna na tomhle vlákně by ti některé matky vysvětlily, proč nenechat děti sedět u pc, kdy to dělají tááák rády :-)
Tvůj syn sedí u PC nebo běhá venku?:-)
Není tady
Holky, jsem hotová. Dnes jsem la sbírat prádlo na venkovní balkon a aby se mi nezabouchly dveře od bytu, strčila jsem do zámku klíče. Ale zevnitř!!!
Není tady
Judyna napsal(a):
Holky, jsem hotová. Dnes jsem la sbírat prádlo na venkovní balkon a aby se mi nezabouchly dveře od bytu, strčila jsem do zámku klíče. Ale zevnitř!!!
ikula!
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
To říkaj Ty enský,který nemaj holky.
Ale jo, čeho je moc toho je příli. Modelku a zmalovanou z ní nedělám. Ale taky u měla namalovaný řasy, ne e ne.ne, to říkaj ty, co jsou jetě pořád normální.
ale nic si z toho nedělej, ábnutejch matek je plno.
já to pořád říkám, e svět se zbláznil.
Zde souhlas. Americke holcicky jsou perverzni divadylko. Asi pro tamni frustrovany matky.
Ja kdyz vidim malou holcicku s nalakovanyma nehtama a nebo s melirovanymi vlasy, tak je mi lehce nevolno...
Dikybohu, ze moje mama tohle se mnou neprovadela. Ani nikdo z nejsirsiiii rodiny.
Není tady
holcina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tvůj syn sedí u PC nebo běhá venku?:-)
hádej ;-)
Není tady
Judyna napsal(a):
NO tak to nemá chybu, se tu tlemím. Promiň vím, je to spí k pláči. Jak si to vyřeila?
Není tady
Judyna napsal(a):
Není tady
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
To říkaj Ty enský,který nemaj holky.
Ale jo, čeho je moc toho je příli. Modelku a zmalovanou z ní nedělám. Ale taky u měla namalovaný řasy, ne e ne.ne, to říkaj ty, co jsou jetě pořád normální.
ale nic si z toho nedělej, ábnutejch matek je plno.
já to pořád říkám, e svět se zbláznil.Zde souhlas. Americke holcicky jsou perverzni divadylko. Asi pro tamni frustrovany matky.
Ja kdyz vidim malou holcicku s nalakovanyma nehtama a nebo s melirovanymi vlasy, tak je mi lehce nevolno...
Dikybohu, ze moje mama tohle se mnou neprovadela. Ani nikdo z nejsirsiiii rodiny.
Není tady