Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1051 8. 9. 2012 15:58

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo XIV.

PPavlaa napsal(a):

dusička napsal(a):

aprill napsal(a):

duši , kamarádka má dceru a skutečně z ní nikdy šaška nedělala. občas se malá namalovala, když si hrála na princeznu, ale bylo to doma a ven zmalovaná nesměla.

Taky nechodí moje holka zmalovaná do školky. A nehty jen o prázdninách.
Já jen že to nejsou chudinky holky-oni jsou štastní,že jsou namalovaný jako mámy. Nikdo z nich nedělá něco víc (tedy krom těch slavných, co z nich chtěj mít hvězdy - reaguju na ten odkaz)

jo tak to věřím, že jsou šťastný. syn mojí známé je šťastnej, protože mu matka pomůže vyrejpnou marijánu, hezky zasadit a toleruje mu, že tam, kde má většina lidí oblečení, on má pěkně trávu. a takhle bych mohla pokračovat.
když nemají rodiče rozum, tak jsou děti vždycky svým způsobem chudáci.

Ale jo,holcicky se radi malujou.Moje dcera mozna ve 4 letech si rada hrala v mych botech na podpadku.Jeste se svoji kamaradkou tak chodili pred panelakem a nikoho to nepohorsovalo.Spise se kazdy usmival jak si holky hrajou.Do toho meli venku na dece malovatka,ale to,uz byli asi starsi a malovali se a lakovali si i ty nehty.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1052 8. 9. 2012 16:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

přesně tak, Pavli, vypadá to děsně, když mají malinký holčičku rudý nehtíky, děti mají být děti, zmalovaný holčičky, no síla, pak to doapdá takhle
http://www.google.cz/search?q=mal%C3%A9 … mp;bih=772
chudáci děti potrhlých rodičů va

je to nechutné kapitulation

Me se to libi,ale prece jenom deti jsou deti a maji byt detmi a ne plakatem.

líbí ? tak to mě teda překvapuje roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1053 8. 9. 2012 16:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

dusička napsal(a):

Taky nechodí moje holka zmalovaná do školky. A nehty jen o prázdninách.
Já jen že to nejsou chudinky holky-oni jsou štastní,že jsou namalovaný jako mámy. Nikdo z nich nedělá něco víc (tedy krom těch slavných, co z nich chtěj mít hvězdy - reaguju na ten odkaz)

jo tak to věřím, že jsou šťastný. syn mojí známé je šťastnej, protože mu matka pomůže vyrejpnou marijánu, hezky zasadit a toleruje mu, že tam, kde má většina lidí oblečení, on má pěkně trávu. a takhle bych mohla pokračovat.

Ale jo,holcicky se radi malujou.Moje dcera mozna ve 4 letech si rada hrala v mych botech na podpadku.Jeste se svoji kamaradkou tak chodili pred panelakem a nikoho to nepohorsovalo.Spise se kazdy usmival jak si holky hrajou.Do toho meli venku na dece malovatka,ale to,uz byli asi starsi a malovali se a lakovali si i ty nehty.

erem, děti dělají rády spoustu věcí, ale ještě to neznamená, že by je dělat měly. kdyby si holka tenkrát zlomila v těch tvých kramflecích nohu, to bych chtěla být muškou a vidět, jak bys to vysvětlovala na pohotovosti a jak by se tam na tebe usmívali, že si holky, tak pěkně hrály roll
a že to nikoho nepohoršovalo, ale usmívali se, protože se jim líbilo, jak si pěkně holka s kamarádkou venku hrála, může být klidně jen tvůj dojem. on ti totiž nikdo nepůjde zvonit na dveře, aby ti řekl, že jsi švihlá. proč by se s tebou měl někdo dohadovat, ona si většina lidí myslí svý a neplete se do věcí, který se jich v podstatě netýkají.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1054 8. 9. 2012 17:11

vera
♥♥♥♥♥♥-

vzpomněla jsem si ...........na střední škole, asi nám tak bylo 17......přišla jedna hezká holka namalovaná......naše tupá komunistická profesorka jí před celou třídou poslala k umyvadlu se umýt....umyj si tu stříbřenku z víček......jó to byly časy
a ředitel stál u schodiště a zapisoval ty, kteří měli rifle....rifle se kupovaly v Tuzexu
jednou jsem čekala 6 hodin frontu v Tuzexu.....a když jsem přišla na řadu ....tak jsem dostala rifle o 20 cm větší v pase.....musela jsem je odmítnout....všichni je brali a nechali si je zúžit

Není tady

#1055 8. 9. 2012 17:52

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

erem, děti dělají rády spoustu věcí, ale ještě to neznamená, že by je dělat měly. kdyby si holka tenkrát zlomila v těch tvých kramflecích nohu, to bych chtěla být muškou a vidět, jak bys to vysvětlovala na pohotovosti a jak by se tam na tebe usmívali, že si holky, tak pěkně hrály roll
a že to nikoho nepohoršovalo, ale usmívali se, protože se jim líbilo, jak si pěkně holka s kamarádkou venku hrála, může být klidně jen tvůj dojem. on ti totiž nikdo nepůjde zvonit na dveře, aby ti řekl, že jsi švihlá. proč by se s tebou měl někdo dohadovat, ona si většina lidí myslí svý a neplete se do věcí, který se jich v podstatě netýkají.

Pavlo a ty sis takhle nehrala?Ja jo, a hrajou si tak dnes dalsi generace nevim co je na tom svihleho.Spis v tom vidim zavist,ze nemas holku.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1056 8. 9. 2012 18:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ne erem, nehrála. byla jsem nešťastná, když mě navlíkli do šatů, sukně, natož abych dobrovolně páchala něco takového.
a pro tvé info - nikdy jsem netoužila mít holku. jen proto, že jsi po ní toužila ty sama, neznamená to, že po ní touží i ostatní. vždycky jsem chtěla kluka. když mi na ultrazvuku řekli, že je to kluk, byla jsem šťastná. když jsem čekala druhý, opět jsem toužila po chlapečkovi. ti to se mnou umí úplně jinak jak holky.
jinak erem, já nejsem závistivá. a to, že si myslíš, že by někdo mohl někomu dalšímu závidět takovou kravinu, jako pohlaví dítěte, hm .. ty opravdu nejsi jen drbna, ty jsi do toho všeho ještě jednoduchá. a  závistivá k tomu, co .. ne nadarmo se říká podle sebe soudím tebe.

Není tady

#1057 8. 9. 2012 18:42

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

ne erem, nehrála. byla jsem nešťastná, když mě navlíkli do šatů, sukně, natož abych dobrovolně páchala něco takového.
a pro tvé info - nikdy jsem netoužila mít holku. jen proto, že jsi po ní toužila ty sama, neznamená to, že po ní touží i ostatní. vždycky jsem chtěla kluka. když mi na ultrazvuku řekli, že je to kluk, byla jsem šťastná. když jsem čekala druhý, opět jsem toužila po chlapečkovi. ti to se mnou umí úplně jinak jak holky.
jinak erem, já nejsem závistivá. a to, že si myslíš, že by někdo mohl někomu dalšímu závidět takovou kravinu, jako pohlaví dítěte, hm .. ty opravdu nejsi jen drbna, ty jsi do toho všeho ještě jednoduchá. a  závistivá k tomu, co .. ne nadarmo se říká podle sebe soudím tebe.

Pavlo zrejme si byla jina nez ostatni holky,proto nemuzes pochopit,ze,uz od mala se holcicky paradi.
Co se certis??Co komu ja zavidim?

Upravil(a) eremuruss (8. 9. 2012 18:44)

Není tady

#1058 8. 9. 2012 19:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale ať se parádí, proč ne, ale všeho s mírou. tobě přijdou normální namelírovaný, nalakovaný nebo namalovaný holčičky, mě ne. ať si nosí šatičky, kloboučky, všelijaký ptákovinky, dneska je plno krásnejch věcí, ale nepřeháněla bych to.
já se nečertím erem. co závidíš nevím, ale myslím si o tobě, že jsi závistivá, když se závistí oháníš.
a že jde závidět dokonce i pohlaví dítěte, to slyším poprvé až od tebe. ono je totiž něco jiného, když si třeba paní nováková přeje páreček a má doma dvě holky, ale že by záviděla paní červený odvedle, že ta ten páreček má, doma si po večerech okusovala nehty, protože by ji to štvalo big_smile a přestala ji zdravit big_smile no tak to si teda něják neumím představit. on je každej rád, že doma má co má a co by si přál, je pak ve finále úplně jedno. závist je podle mě, zrovna co se týká tohoto, dost silný slovo.
ale asi víš o čem mluvíš, když se závistí oháníš.

jo a er, nevím, jestli jsem byla jiná, sukně jsem fakt nemusela, ale co si já jako děcko vzpomínám, tak jsme běhávali venku, skákali panáka, s holkama dělaly hvězdy, hráli vybíjenou, stavěli bunkry, domečky, vařili jsme z hlíny, písku a vody, občas se vymáchali v potůčku, co tekl kousek od nás, chodili na stadion bruslit, dělali kde co, ale něják si nevzpomínám, že by se jiný holky venku producírovaly v máminejch botech, namalovaný, nebo měly nalakovaný nehty a tak. pokud si takhle hrály, tak to bylo doma, ale venku jsme měli úplně jinou zábavu. jo, že šly na karneval za princeznu, karkulku, nebo tak, to ano .. ale že by se fintily, jak řkáš, že je normoš, že si tak holčičky hrají, tak to teda si fakt nevzpomínám. ale možná byly jen divný, že jo wink

Upravil(a) PPavlaa (8. 9. 2012 19:21)

Není tady

#1059 8. 9. 2012 19:48

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Pavlo moje deti spolu s ostatnima detma ze sidliste si hrali spolecne venku na dece s barbinkama,hrali spolecensky hry a hrali si v tech satech.
Staveli si venku stany a spali v nich.To vse se odehravalo na sidlisti kde byla zatravnena plocha mezi 4 panelakama.
Ve veku mych deti tam bylo mozna 10 -15 deti ve veku + -3 roky od sebe a vyrustali spolu.Ted,uz je to tam opusteny,uz tam tolik deti videt neni.
Kdyz byli deti mensi sedeli jsme tam i my maminky na lavickach a v lete jsme detem vzdycky udelali spolecny vylet vlakem treba do Zoo.Deti na to vzpominaji dodnes a my maminky take,protoze se uzilo srandy.

Není tady

#1060 8. 9. 2012 19:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Taky si hraju s Barbinkama stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1061 8. 9. 2012 19:56

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Ty??

Není tady

#1062 8. 9. 2012 19:59

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Že se malý holky parádí je normální. Já teda taky nebyla nikdy ta holčička co si půjčuje máminy šaty, ale ségra třeba jo. Melíry u takhle malých dětí je blbost, ale co, ať si každý dělá se svýma dětma co chce:-)
Pavli a nemůžeš vědět jak by to s tebou uměla holka:-) s dcerou mám úplně jiný vztah než se synem, i když v pubertě to zas byly větší boje

Není tady

#1063 8. 9. 2012 20:03

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a jeste Pavlo k ten zmalovanym holcickam jak vypadaji jako panenky.To,ze se me ty holcicky libi neznamena,ze tohle bych delala svemu diteti.Je fakt,ze kdyz byla dcera mala a sla na maskarni za princeznu,ze jsem ji natacela vlasky a malovala ji a vyzivala jsem se v tom.
Ted se v tom dcera,ale vubec nevyziva,protoze se lici jen,kdyz nekam jde,ale na vonavky je ujeta.

Není tady

#1064 8. 9. 2012 20:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

Ty??

Jo, s holkou, to víš, za nás takový hračičky nebyly.
Jako holka jsem byla jako kluk. Lezla po stromech, hrála s klukama fotbal, na indiány. NEvozila jsem kočárek s panenkou,nehrála si s panenkama. Bavily mě stavebnice.šaty by na mě nikdo nenavlík. (ale v šestnácti jsem už byla normální, malovala jsem se,akorát ty rifle mi zůstaly). A to i do ted, i když k tomu přibyly podpatky) KDyž jsem byla poprvé těhotná, cítila jsem že to bude kluk a přála jsem si kluka,protože s holkou bych to ani neuměla.
Když se mi narodil druhý kluk, byla jsem ráda za dva kluky. Učila jsem je jezdit na kole,hrála s nima fotbal.
Ségry holka mi přišla upištěná, uječená. To jsem nesnášela. Sem si říkala, ještě že mám kluky, nejsou držkatý, neodmlouvaj.
A ted mám pětiletou holku, která vydá za deset kluků. Leze po stromech,hraje fotbal, ale taky se ráda parádí. Sukýnka se jí musí točit, chodí před zrcadlo se na sebe koukat. Chce navonět,když mám v ruce toaletku. Chodí po bytě v mým podpatkách. Je uječená, držkatá ještě víc než moje neteř.
Je to jiný vychovávat kluka a holku. KLuci jsou lepší v tom,že se daj oblbnout, daj si říct, poslechnout, zase ale jsou s nima starosti ve škole (pohodlní,líní). Nikde nevíte, co je napadne, vymýšlí kraviny a voloviny.
Holky jsou držkatý,když si něco umanou, stojí za tím. Tatínka si dokáží obtočit kolem prstu. Ve škole jsou snaživý bezproblémový (to zatím tedy nevím, nemám zkušenost, až za rok, ale vidím na ní už ted) že je snaživá a ve školce šikovná.

Upravil(a) dusička (8. 9. 2012 20:08)

Není tady

#1065 9. 9. 2012 8:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Že se malý holky parádí je normální. Já teda taky nebyla nikdy ta holčička co si půjčuje máminy šaty, ale ségra třeba jo. Melíry u takhle malých dětí je blbost, ale co, ať si každý dělá se svýma dětma co chce:-)
Pavli a nemůžeš vědět jak by to s tebou uměla holka:-) s dcerou mám úplně jiný vztah než se synem, i když v pubertě to zas byly větší boje

jasně, že nemůžu vědět, jaký by ten vtah byl, ale prostě kdybych měla mít 3 děti a vybrat si pohlaví, brala bych 3 kluky. není to tak, jak říká erem, že všichni chtějí tu holku mít.
mně přijdou chlapečci tak něják víc roztomilí. kamarádka měla jako první holku a když čekala druhý, chtěla zase holku. narodil se kluk a sama teď říká, že ten to s ní koulí úplně jinak než dcera.
ale ono je to ve finále stejně jedno, hlavně, když jsou zdraví.

Není tady

#1066 9. 9. 2012 8:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Jo a jeste Pavlo k ten zmalovanym holcickam jak vypadaji jako panenky.To,ze se me ty holcicky libi neznamena,ze tohle bych delala svemu diteti.Je fakt,ze kdyz byla dcera mala a sla na maskarni za princeznu,ze jsem ji natacela vlasky a malovala ji a vyzivala jsem se v tom.
Ted se v tom dcera,ale vubec nevyziva,protoze se lici jen,kdyz nekam jde,ale na vonavky je ujeta.

erem, maškarní je ale přece úplně o něčem jiným. a mě se ty fotky nelíbí, to už nemá s dětstvím nic společnýho. to jsou miniaturní, dospělý ženský. děti mají být dětma, ne se takhle nechat zmalovat a hastrošit. a to jsem kdesi četla myslím v souvislosti s tímhle, že některý matky holčičkám vycpávají zadečky, aby je měly kulatější a dokonce snad některý nechaly dělat i nějáký plastický úpravy va
to už mám pocit, že to ty matky nemají v hlavě v pořádku.

Není tady

#1067 9. 9. 2012 9:16

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem taky nebyla jako dítě parádivá, nosila jsem sukně, tojo, ale tehdy to bylo normální. První kalhoty jsem měla až v šesté třídě. A asi až v 15ti letech mi začalo záležet na tom, co mám na sobě. Jako dítě jsem si hrála s panenkami, ale neoblíkala jsem je a nepečovala o ně jako o miminka, hrála jsem si na vztahy - některé panenky se kamarádily a jiné ne, některé byly rodina a bydleli v obýváčku, který jsem měla atd. Taky jsem se převlékala do maminčiných starých plesových šatů a spodniček a hrála si na princeznu, ale namalovat se k tomu a natočit si vlasy, to mě nenapadlo. Nehrála jsem si jako kluk, nelezla po stromech, míčové hry jsem nenáviděla a kluků jsem se bála, byli moc divocí, pořád se prali a mluvili sprostě. Já skákala s kamarádkami gumu, lezla po prolízkách, dělala hvězdy na trávě, ale nejradši jsem byla zalezlá doma a hltala jednu knížku za druhou - foglarovky, mayovky, verneovky, romány Arthura Ransomeho o Vlaštovkách a Amazonkách, Robinsona Crusoe. Dívčí románky jsem nečetla, nebavily mě, nechápala jsem, co holky vidí na klucích, o které tam vždycky šlo. A moje maminka si malovala pusu, ale mě nikdy nenapadlo, že bych si ji mohla taky namalovat, byla to prostě věc, kterou dělají staré ženy jako maminka a ne malé děti, jako jsem byla tehdy já.

Není tady

#1068 9. 9. 2012 9:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Já jsem taky nebyla jako dítě parádivá, nosila jsem sukně, tojo, ale tehdy to bylo normální. První kalhoty jsem měla až v šesté třídě. A asi až v 15ti letech mi začalo záležet na tom, co mám na sobě. Jako dítě jsem si hrála s panenkami, ale neoblíkala jsem je a nepečovala o ně jako o miminka, hrála jsem si na vztahy - některé panenky se kamarádily a jiné ne, některé byly rodina a bydleli v obýváčku, který jsem měla atd. Taky jsem se převlékala do maminčiných starých plesových šatů a spodniček a hrála si na princeznu, ale namalovat se k tomu a natočit si vlasy, to mě nenapadlo. Nehrála jsem si jako kluk, nelezla po stromech, míčové hry jsem nenáviděla a kluků jsem se bála, byli moc divocí, pořád se prali a mluvili sprostě. Já skákala s kamarádkami gumu, lezla po prolízkách, dělala hvězdy na trávě, ale nejradši jsem byla zalezlá doma a hltala jednu knížku za druhou - foglarovky, mayovky, verneovky, romány Arthura Ransomeho o Vlaštovkách a Amazonkách, Robinsona Crusoe. Dívčí románky jsem nečetla, nebavily mě, nechápala jsem, co holky vidí na klucích, o které tam vždycky šlo. A moje maminka si malovala pusu, ale mě nikdy nenapadlo, že bych si ji mohla taky namalovat, byla to prostě věc, kterou dělají staré ženy jako maminka a ne malé děti, jako jsem byla tehdy já.

lollol dobrý Ivo, koukám, že to nemám jen doma lol

Není tady

#1069 9. 9. 2012 10:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ty jo, tak já ani teď nevidím svou mámu jako "starou ženu". Jasně, ted už naní vidím,že stárne, že někdy blbne, uvědumuju si, že ten čas strašně moc letí, přidávaj se nemoce, že třeba už tu rodiče dlouho nebudou. Ale stále ji vidím jako vitální zdravou ženskou, která si se mnou dokáže popovídat o všem.
Navíc jako holka jsem jí nikdy neviděla jako starou, protože jsem měla nejmladší maminku, měla mě v osmnácti.

Není tady

#1070 9. 9. 2012 10:23

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Ty jo, tak já ani teď nevidím svou mámu jako "starou ženu". Jasně, ted už naní vidím,že stárne, že někdy blbne, uvědumuju si, že ten čas strašně moc letí, přidávaj se nemoce, že třeba už tu rodiče dlouho nebudou. Ale stále ji vidím jako vitální zdravou ženskou, která si se mnou dokáže popovídat o všem.
Navíc jako holka jsem jí nikdy neviděla jako starou, protože jsem měla nejmladší maminku, měla mě v osmnácti.

Ja videla svou mamku starou,uz od detstvi mela me ve 27 letech se spoluzacek jsem mela nejstarsi mamku.Navic mamka byla obezni a mela kratke kudrnate vlasy ,tu silnou trvalou.Delalo ji to starsi.

Není tady

#1071 9. 9. 2012 10:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no tak teď svou mámu nevidíš jako starou, právě proto, že ti je, kolik ti je. to se nedá srovnávat s tím, jak to vidí děti, nebo puberťáci. Iva to psala z pozice dítěte, že tak tu mámu tenkrát viděla.
mně tuhle mladej taky něco povídal a vykládal něco o starý ženský a pak když jsem se ptala, kolik ji bylo, tak z něj vypadlo, že byla stará asi jako já wink
mně v určitým věku přišli staří už ti, co jim bylo 25, ta hranice se pak posouvá s tím, jak sami stárneme.
jinak se divím, že sis jako dítě uvědomovala, že máš nejmladší maminku a tím pádem ještě není stará.  myslím, že děcka většinou neřeší, jestli je měla máma v 18 nebo 23, prostě jsou ve věku, kdy je vidí jako starý.

Není tady

#1072 9. 9. 2012 10:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

Ja videla svou mamku starou,uz od detstvi mela me ve 27 letech se spoluzacek jsem mela nejstarsi mamku.Navic mamka byla obezni a mela kratke kudrnate vlasy ,tu silnou trvalou.Delalo ji to starsi.

prosím tě, co bych musela říkat já, když mě měla máma ve 40. dneska je to běžný, dřív nebylo. ale zas tak divný mi to nepřišlo, bylo nás víc děcek, co mělo takhle starší mámy. většina nás měla už velký sourozence a my byli ti neplánovaní.

Není tady

#1073 9. 9. 2012 10:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ne, neviděla jsem jí jako starou. Viděla jsem že mám mladou mámu. stolt
stará žena byla pro mě babička

Upravil(a) dusička (9. 9. 2012 10:32)

Není tady

#1074 9. 9. 2012 10:59

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

No já si s panenkama teda nehrála vůbec. Vlastně jsem neměla ráda žádné hračky nebo si nepamatuju. Nejraděj jsem lítala po venku - po lesích a tak. Lezla jsem po stromech a do řeky. Mamka mně kvůli tomu moc nadávala.
Malování a barvení vlásků u malých holčiček neuznávám - leda doma při hře na princezny. Ale hned smýt. Myslím, že ta chemie pro dětský organizmus vůbec není dobrá. Nehledě na to, že můžou přilákat kdejaké úchyly.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#1075 9. 9. 2012 12:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mně přijde, že za nás to dětství bylo úplně jiný, lepší. nebyly počítače, nebyly mobily a další vymoženosti a hračky, jako jsou dneska, ale byla to paráda stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí