6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tenzan napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Mě vrtá hlavou, že některé zdejší uživatelky, které jsou už v letech si dají do avataru obličej mladé ženské. To je zajímavé.
Jde třeba o uživatelku Majkafa a Sahleb. To je zajímavá kombinace.
No tak ona Liv Tyler už taky není žádný děcko
Není tady
Judyna napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Jde třeba o uživatelku Majkafa a Sahleb. To je zajímavá kombinace.To máš recht ... přitom hezkým holkám to sluší v každém věku
Jé, to by byl avatárek.....
Stal se jím ještě před uveřejněním originálu (stačí si aktualizovat stránku) ... a od té doby se na sebe nemožu vynadívat
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Mě vrtá hlavou, že některé zdejší uživatelky, které jsou už v letech si dají do avataru obličej mladé ženské. To je zajímavé.
Jde třeba o uživatelku Majkafa a Sahleb. To je zajímavá kombinace.
No tak ona Liv Tyler už taky není žádný děcko
to ne, ale padesátku na krku hádám nemá ...
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Judyna napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
To máš recht ... přitom hezkým holkám to sluší v každém věkuJé, to by byl avatárek.....
Stal se jím ještě před uveřejněním originálu (stačí si aktualizovat stránku) ... a od té doby se na sebe nemožu vynadívat
Není tady
mě dneska šokovaly dvě věci:
- u kadeřníka byla cca 5 letá holčička , které babička nechala dělat melír. já blbka si myslela, že ten alobal má na hlavě jen tak, ale mýlila jsem se
- nechala jsem si zkrátit ofinu a kadeřnice chtěla jen 5 kč
Není tady
tak to mě šokuje taky, pětiletýmu děcku ničit vlasy melírem, no, dneska jsou holt děti jiný, než my, já jsem si v 15cti nesměla dát ani trvalou a ani se malovat. Dnes dvouletý holčičky nosí nalakovaný nehty. Některý matky jsou holt ujetý, no.
Není tady
Modroočka napsal(a):
tak to mě šokuje taky, pětiletýmu děcku ničit vlasy melírem, no, dneska jsou holt děti jiný, než my, já jsem si v 15cti nesměla dát ani trvalou a ani se malovat. Dnes dvouletý holčičky nosí nalakovaný nehty. Některý matky jsou holt ujetý, no.
šokovaná byla i kadeřnice
Není tady
holky, mě šokuje, že vás to šokuje. tohle už nosily některé holčičky ve školce, když do ní ještě chodil synátor. tenkrát to taky hodně matek šokovalo, vtipné je, že ty, co takové matky pomlouvaly nejvíc, daly pak svým dětem ten melír v tom věku taky a dávají jim ho rok co rok znovu a znovu
já se očko teda k velké nelibosti svého otce v 15 malovat mohla - decentně. trvalou jsem si dala v 16. nesl ji líp jak minisukně.
Není tady
já nic, když jsem se v šestnácti namalovala, musela jsem se jít umýt
Ale dnes to chápu, byla jsem jako plakát, neuměla jsem se normálně namalovat, prostě jsem se zmalovala. Dnes se nemaluju téměř vůbec, jen sem tam tónovací krém a lesk na rty.
Já jsem přece krásná přirozeně
Je teda zajímavý, že naši kluci nechtěli ve školce ani melír, ani nalakovat nehtíky
Není tady
já se poprvé musela jít taky umejt. a taky jsem se na začátku neuměla malovat, zpětně si říkám, že jsem chodila jako plakát. já bych takhle dceru nepustila ani na krok
tvoji kluci asi cítili, že nemají šábnutou maminku, která by jim ten melír dopřála
Není tady
Tak ja se malovala hned co jsem vysla zakladku a to docela dost.Trvalou jsem mela take hned po zakladce.Nasim to zas ,az tak nevadilo,zvykli si.V ucnaku to take tolerovali.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mně to nešokuje, protože mi to je ukradený .
Já sice taky měla první trvalou v šestnácti, moderní bylo malování černou tužkou,takže jsem byla zmalovaná, což ted vidím taky, ale když mi tatka něco řekl, tak jsem si stejně dělala co jsem chtěla.
Akorát na ekonomce jsme nesměly mít dlouhý nehty. A ted jsou tak krásný nehtíky,takže proč by je holky na ekonomce nemohly mít? A maj je,už nemaj ty starý psací stroje, tukaj do klávesnici,takže to k ničemu nevadí.
Klukům jsem dělala melír, bylo jím tuším 11a8. koupila jsem čepičku,vytahovala vlasy a měli ho.
A holka má tedy z léta jako já nalakovaný nehty u nohou.
A nehty na ruce jen občas.Většinou v létě o prázdninách nebo když nás to popadne a hrajeme si.
Upravil(a) dusička (8. 9. 2012 9:06)
Není tady
chudáci děti
Není tady
PPavlaa napsal(a):
chudáci děti
přesně tak, Pavli, vypadá to děsně, když mají malinký holčičku rudý nehtíky, děti mají být děti, zmalovaný holčičky, no síla, pak to doapdá takhle
http://www.google.cz/search?q=mal%C3%A9 … mp;bih=772
chudáci děti potrhlých rodičů
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
chudáci děti
přesně tak, Pavli, vypadá to děsně, když mají malinký holčičku rudý nehtíky, děti mají být děti, zmalovaný holčičky, no síla, pak to doapdá takhle
chudáci děti potrhlých rodičů
je to nechutné
Není tady
To říkaj Ty ženský,který nemaj holky.
Ale jo, čeho je moc toho je příšliš. Modelku a zmalovanou z ní nedělám. Ale taky už měla namalovaný řasy, ne že ne.
Není tady
dusička napsal(a):
Ale jo, čeho je moc toho je příšliš. Modelku a zmalovanou z ní nedělám. Ale taky už měla namalovaný řasy, ne že ne.
Ne, Duši, tohle bych holce nedovolila, aby byla v šesti letech zmalovaná a nosila nalakovaný nehty. Já jsem dost ulítlá , ale lak na nehty a šminky nejsou pro malý holky, prostě bych to dceři nedovolila avím proč. Co mám známý, myslím normální, tak tohle jejich dcerky nehnosí, ale od mé sousedky afektovaná dcera lakuje své dvouleté holčičce nehty rudým lakem. No, co k tomu říct.
Není tady
Já jsem se nikdy nemalovala, neměla jsem doma ani šminky, takže moje holčička po něčem takovém vůbec netoužila. Chtěla mít psa a koně, jezdit se skauty na výlety, ale malovat se? To ne.
Není tady
dusička napsal(a):
ne, to říkaj ty, co jsou ještě pořád normální.
ale nic si z toho nedělej, šábnutejch matek je plno.
já to pořád říkám, že svět se zbláznil.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já jsem se nikdy nemalovala, neměla jsem doma ani šminky, takže moje holčička po něčem takovém vůbec netoužila. Chtěla mít psa a koně, jezdit se skauty na výlety, ale malovat se? To ne.
tak ono to nebude tak úplně o tom, že je to proto, že ty sama ses nelíčila. moje známé nebo kamarádky se líčí, nosí melír, barvené vlasy, ale jejich holky taky nechodí/ly melírovaný, lakovaný nebo barvený ..
Není tady
dusička napsal(a):
duši , kamarádka má dceru a skutečně z ní nikdy šaška nedělala. občas se malá namalovala, když si hrála na princeznu, ale bylo to doma a ven zmalovaná nesměla.
Není tady
aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
Ale jo, čeho je moc toho je příšliš. Modelku a zmalovanou z ní nedělám. Ale taky už měla namalovaný řasy, ne že ne.duši , kamarádka má dceru a skutečně z ní nikdy šaška nedělala. občas se malá namalovala, když si hrála na princeznu, ale bylo to doma a ven zmalovaná nesměla.
Taky nechodí moje holka zmalovaná do školky. A nehty jen o prázdninách.
Já jen že to nejsou chudinky holky-oni jsou štastní,že jsou namalovaný jako mámy. Nikdo z nich nedělá něco víc (tedy krom těch slavných, co z nich chtěj mít hvězdy - reaguju na ten odkaz)
Není tady
dusička napsal(a):
aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
Ale jo, čeho je moc toho je příšliš. Modelku a zmalovanou z ní nedělám. Ale taky už měla namalovaný řasy, ne že ne.duši , kamarádka má dceru a skutečně z ní nikdy šaška nedělala. občas se malá namalovala, když si hrála na princeznu, ale bylo to doma a ven zmalovaná nesměla.
Taky nechodí moje holka zmalovaná do školky. A nehty jen o prázdninách.
Já jen že to nejsou chudinky holky-oni jsou štastní,že jsou namalovaný jako mámy. Nikdo z nich nedělá něco víc (tedy krom těch slavných, co z nich chtěj mít hvězdy - reaguju na ten odkaz)
jo tak to věřím, že jsou šťastný. syn mojí známé je šťastnej, protože mu matka pomůže vyrejpnou marijánu, hezky zasadit a toleruje mu, že tam, kde má většina lidí oblečení, on má pěkně trávu. a takhle bych mohla pokračovat.
když nemají rodiče rozum, tak jsou děti vždycky svým způsobem chudáci.
Není tady
dusička napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Mně to nešokuje, protože mi to je ukradený .
Já sice taky měla první trvalou v šestnácti, moderní bylo malování černou tužkou,takže jsem byla zmalovaná, což ted vidím taky, ale když mi tatka něco řekl, tak jsem si stejně dělala co jsem chtěla.
Akorát na ekonomce jsme nesměly mít dlouhý nehty. A ted jsou tak krásný nehtíky,takže proč by je holky na ekonomce nemohly mít? A maj je,už nemaj ty starý psací stroje, tukaj do klávesnici,takže to k ničemu nevadí.
Klukům jsem dělala melír, bylo jím tuším 11a8. koupila jsem čepičku,vytahovala vlasy a měli ho.
A holka má tedy z léta jako já nalakovaný nehty u nohou.
A nehty na ruce jen občas.Většinou v létě o prázdninách nebo když nás to popadne a hrajeme si.
Tak klukum melir v 11 a 8
Dcera mela svuj prvni melir ve 13 letech.Od me mamy jsem to poslouchala pekne dlouho....ted si vlasy nebarvi ma je prirodni
Není tady
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
chudáci děti
chudáci děti potrhlých rodičůje to nechutné
Me se to libi,ale prece jenom deti jsou deti a maji byt detmi a ne plakatem.
Není tady