19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
nokturno napsal(a):
Mám nápad se neukvapovat a pojmenovat nějakou novou hezkou stavbu v Praze (divadlo, knihovna,most, marakodrap atd.).
také si myslím, e je lepí neukvapovat se. Např. svatořečení se také nekoná hned po úmrtí budoucího svatého, ale také za hezkým pár let poté.
Není tady
No to snad není moné toto. Moná bych to měla dát jetě na sexuologické. Na tom točení ňadry můe něco být.....
http://www.novinky.cz/krimi/255129-rodi … nadry.html
Není tady
Nemohlo okovat - ale stejně - Josef kvorecký
Není tady
Já myslím, e kdy se točí ňadry místo sexu, tak e to funguje - jmenovaní rodiče to asi patně pochopili...
Není tady
Judyna napsal(a):
No to snad není moné toto. Moná bych to měla dát jetě na sexuologické. Na tom točení ňadry můe něco být.....
Točení ňádratama mě spí pobavilo,okovaly mě ty věci okolo...zaostalost a zanedbanost dětí to je diskutabilní,nemohu objektivně posoudit,ale izolace od okolního světa a vrstevníků a absence lékařského dozoru to je trestuhodné
Není tady
No, já bych teda brala spí tu absenci lékařského dozoru, ne izolaci Ta mi přila úplně nejhorí.
Není tady
Teď jsou kluci v pořádku, vypadají stejně, jako děti v jejich věku a mají stejné dovednosti. Jsou v pohodě a oslavili krásné Vánoce. I ta starí holčina je v pořádku, dobře se jí daří, je jí u dědy a babičky dobře.
Doufám, e tito dva lidé ji nebudou mít ádné děti. Osobně bych té eně nařídila sterilizaci.
Vypadá Majko, e ví, o čem mluví. Já ale zaslechla před chvilkou ve zprávách, e nemají např. kousací reflexa kratí kosti, jsou prý v rodině otcova bratra.
Také si myslím, e by naměli mít děti. Ostatně, mysleli si to i oni sami, proto točili.....
Ach jo. Ne, je to fakt hrůza, co se také můe stát. Natěstí jsou děti malé, snad se to dá napravit.
Není tady
Ano, jsou v rodině otcova bratra. Otcův bratr s paní mají jetě své dvě holčičky.
Zřejmě neměli kousací reflex, kdy je v dubnu nali, to nevím.
Ale teď u jsou OK.
Pro mě bylo zajímavé, e se nebojí lidí. Ale moná je to tak, e jsou jiní lidé pro ně zajímaví, e je to pro ně nové, a proto se nebojí.
Já bych to u soudu viděla jednoznačně - v první řadě sterilizace.
Upravil(a) majkafa (3. 1. 2012 19:41)
Jde ale sterilizace nařídit? Obávám se, e ne. Paní by k tomu měla dojít sama, ale evidentně má jiné mylení.
To, e se děti nebojí lidí - napadlo mě, e v odlehlých přírodních oblastech prý existují divoká zvířata, která se lidí nebojí, protoe je neznají. Moná je to podobné.
Není tady
Vím, e nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil. Otázka je, jestli to lze i v tomto případě.
Já si myslím,e v tomto případě ne. To nebude posuzováno jako deviace. Kdyby to bylo tak "jednoduché",to by bylo sterilizovanejch A ani trochu nevěřím tomu,e by dotyčná la na sterilizaci dobrovolně. Bohuel
Není tady
Judyna napsal(a):
A jeste 365 x......
Není tady
majkafa napsal(a):
Vím, e nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil. Otázka je, jestli to lze i v tomto případě.
Majkafo, to bylo moné snad za dob hluboké totality. Teď je to tak, e deviantovi nelze sterilizaci nařídit, lze mu ji jen doporučit a pokud zákrok odmítne, můe se mu stát, e nebude proputěn z ústavu na svobodu. Protoe lidé, kterým je doporučena kvůli nějakým deliktům sterilizace, nepobíhají nikde po svobodě - větinou jsou nedobrovolně zavřeni v nějakém ústavu, protoe jim soud za jejich delikty nařídil kromě kriminálu i ochrannou sexuologickou léčbu .
MMCH slyela jsem u toho za svůj ivot hodně, ale aby enská točila prsama kvůli tomu, aby si přivodila přirodní sterilizaci - to jsem tedy jetě v ivotě neslyela . To člověk neví, jestli se má smát nebo plakat ...
Není tady
Ona je prostě taková ....... jednoduchá. Jsou na sobě vzájemně podivně závislí, je to divný vztah...
Judyna napsal(a):
Jelení civk existuje, ale určite nespočíva v točení ňadrami.
A mentruáciu zastavuje, ale to má aj negatívne dôsledky, keďe tento fyziologický pochod má svoj význam...
Není tady
Jo, koukám na to. Vkládám malý úryvek, ale to u jsem teda provihla
".....Proces biologického stárnutí se zastaví v bodě, kdy začneme pracovat s Jelením cvikem. Jestlie zastavíte vae menses ve věku dvaceti let, nikdy nebudete vypadat starí ne dvacet let. Take je jasné, e čím dříve začnete cvičit, tím mladí a zdravějí budete. (Toto lze také aplikovat na mue.)...."
http://dave23.blgz.cz/2011/08/Jeleni-cvik-pro-muze.html
(ten pro eny je ve spodní části)
Není tady
Vidí to, ani osm netuila, e je to u aj na webe. Stretla som enu, ktorá to praktikovala a nementruovala. Ale ona bola celkovo trochu bosorka, tak neviem, či jej mladistvos spôsoboval Jelení civk alebo to, e bola bosorka (ktoré sa vraj poznajú o.i. podža toho, e nemajú vek).
Není tady
Vím, e nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil.
Nařídil? Spí navrhl kastraci jako monost, jako "polehčující" řeení, protoe pokud jí podstoupí, má větí anci na sníení doby trestu. Striktně nařídit nelze (a nelo ani "za dob hluboké totality", Kiaro):
Zákon o péči o zdraví lidu č. 20/1966 Sb.
§ 27
Sterilizace se smí provést jen se souhlasem nebo na vlastní ádost osoby, u ní má být sterilizace provedena,a to za podmínek stanovených ministerstvem zdravotnictví.
§ 27a
(1) Kastrace, stereotaktické operace a zákroky u transsexuálů se provádějí pouze na ádost osoby, u ní mají být provedeny, a po schválení odbornou komisí, kterou tvoří právník, nejméně dva lékaři se specializací v přísluném oboru a dva dalí lékaři nezúčastnění na provádění lékařského zásahu.
(2) Před podáním ádosti musí být osoba náleitě informována lékařem o povaze lékařského zásahu s upozorněním na rizika a případné nepříznivé důsledky s ním spojené.
Není tady
Kiara napsal(a):
majkafa napsal(a):
Majkafo, to bylo moné snad za dob hluboké totality. Teď je to tak, e deviantovi nelze sterilizaci nařídit, lze mu ji jen doporučit a pokud zákrok odmítne, můe se mu stát, e nebude proputěn z ústavu na svobodu. Protoe lidé, kterým je doporučena kvůli nějakým deliktům sterilizace, nepobíhají nikde po svobodě - větinou jsou nedobrovolně zavřeni v nějakém ústavu, protoe jim soud za jejich delikty nařídil kromě kriminálu i ochrannou sexuologickou léčbu
.
MMCH slyela jsem u toho za svůj ivot hodně, ale aby enská točila prsama kvůli tomu, aby si přivodila přirodní sterilizaci - to jsem tedy jetě v ivotě neslyela. To člověk neví, jestli se má smát nebo plakat ...
To ja slysela vypravet mou kamaradku co delala sestricku na gynde ze tam prisel par,ze nemuze mit deti,oba vysokoskolaci.Doktorka,kdyz vysetrila pani zjistila,ze je jeste panna.
Doktorka se jich prala jakym zpusobem soulozi.Oni pry to predvedli,ze ji ho dava mezi stehna a tam ho tre.
Není tady
Erem - tomu snad ani nejde věřit v dnení době.
Není tady
heleno, děkuji za upřesnění. Nechtělo se mi to hledat.
Nechtělo se mi to hledat.
V tom případě bys moná měla být střízlivějí ve vyjadřování a ne tvrdit "Vím, e nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil."
Není tady
helena napsal(a):
Nechtělo se mi to hledat.
V tom případě bys moná měla být střízlivějí ve vyjadřování a ne tvrdit "Vím, e nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil."
To je koda, e má potřebu být útočná.
To je koda, e má potřebu být útočná.
Zdá se ti?
Já to vidím tak, e jsem-li líná si informaci ověřit, netvrdím o ní, e "vím".
Není tady