Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 31. 12. 2011 17:11

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo XIV.

nokturno napsal(a):

Mám nápad se neukvapovat a pojmenovat nějakou novou hezkou stavbu v Praze (divadlo, knihovna,most, marakodrap atd.).

tummenupp  také si myslím, že je lepší neukvapovat se. Např. svatořečení se také nekoná hned po úmrtí budoucího svatého, ale také za hezkým pár let poté.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#27 3. 1. 2012 17:59

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

No to snad není možné toto. Možná bych to měla dát ještě na sexuologické. Na tom točení ňadry může něco být.....
http://www.novinky.cz/krimi/255129-rodi … nadry.html

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#28 3. 1. 2012 18:06

vitto
♥♥♥♥♥--

Nemohlo šokovat - ale stejně - Josef Škvorecký  sad

Není tady

#29 3. 1. 2012 18:06

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím, že když se točí ňadry místo sexu, tak že to funguje - jmenovaní rodiče to asi špatně pochopili... lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#30 3. 1. 2012 18:43

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Judyna napsal(a):

No to snad není možné toto. Možná bych to měla dát ještě na sexuologické. Na tom točení ňadry může něco být.....

Točení ňádratama mě spíš pobavilo,šokovaly mě ty věci okolo...zaostalost a zanedbanost dětí to je diskutabilní,nemohu objektivně posoudit,ale izolace od okolního světa a vrstevníků a absence lékařského dozoru to je trestuhodné butter

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#31 3. 1. 2012 18:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No, já bych teda brala spíš tu absenci lékařského dozoru, než izolaci hmm Ta mi přišla úplně nejhorší.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#32 3. 1. 2012 18:58

majkafa
Host

Teď jsou kluci v pořádku, vypadají stejně, jako děti v jejich věku a mají stejné dovednosti. Jsou v pohodě a oslavili krásné Vánoce. I ta starší holčina je v pořádku, dobře se jí daří, je jí u dědy a babičky dobře.
Doufám, že tito dva lidé již nebudou mít žádné děti. Osobně bych té ženě nařídila sterilizaci.

#33 3. 1. 2012 19:35

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Vypadá Majko, že víš, o čem mluvíš. Já ale zaslechla před chvilkou ve zprávách, že nemají např. kousací reflexa kratší kosti, jsou prý v rodině otcova bratra.
Také si myslím, že by naměli mít děti. Ostatně, mysleli si to i oni sami, proto točili.....
Ach jo. Ne, je to fakt hrůza, co se také může stát. Naštěstí jsou děti malé, snad se to dá napravit.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#34 3. 1. 2012 19:38

majkafa
Host

Ano, jsou v rodině otcova bratra. Otcův bratr s paní mají ještě své dvě holčičky.
Zřejmě neměli kousací reflex, když je v dubnu našli, to nevím.
Ale teď už jsou OK.

Pro mě bylo zajímavé, že se nebojí lidí. Ale možná je to tak, že jsou jiní lidé pro ně zajímaví, že je to pro ně nové, a proto se nebojí.

Já bych to u soudu viděla jednoznačně - v první řadě sterilizace.

Upravil(a) majkafa (3. 1. 2012 19:41)

#35 3. 1. 2012 19:47

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jde ale sterilizace nařídit? Obávám se, že ne. Paní by k tomu měla dojít sama, ale evidentně má jiné myšlení.
To, že se děti nebojí lidí - napadlo mě, že v odlehlých přírodních oblastech prý  existují divoká zvířata, která se lidí nebojí, protože je neznají. Možná je to podobné.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#36 3. 1. 2012 20:08

majkafa
Host

Vím, že nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil. Otázka je, jestli to lze i v tomto případě.

#37 3. 1. 2012 20:34

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Já si myslím,že v tomto případě ne. To nebude posuzováno jako deviace. Kdyby to bylo tak "jednoduché",to by bylo sterilizovanejch wink A ani trochu nevěřím tomu,že by dotyčná šla na sterilizaci dobrovolně. Bohužel butter

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#38 3. 1. 2012 21:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

A jeste 365 x......va

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#39 3. 1. 2012 22:17

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

majkafa napsal(a):

Vím, že nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil. Otázka je, jestli to lze i v tomto případě.

Majkafo, to bylo možné snad za dob hluboké totality. Teď je to tak, že deviantovi nelze sterilizaci nařídit, lze mu ji jen doporučit a pokud zákrok odmítne, může se mu stát, že nebude propuštěn z ústavu na svobodu. Protože lidé, kterým je doporučena kvůli nějakým deliktům sterilizace, nepobíhají nikde po svobodě - většinou jsou nedobrovolně zavřeni v nějakém ústavu, protože jim soud za jejich delikty nařídil kromě kriminálu i ochrannou sexuologickou léčbu stolt .

MMCH slyšela jsem už toho za svůj život hodně, ale aby ženská točila prsama kvůli tomu, aby si přivodila přirodní sterilizaci - to jsem tedy ještě v životě neslyšela yikes . To člověk neví, jestli se má smát nebo plakat ... vissla

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#40 3. 1. 2012 22:24

majkafa
Host

Ona je prostě taková ....... jednoduchá. Jsou na sobě vzájemně podivně závislí, je to divný vztah...

#41 3. 1. 2012 22:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Judyna napsal(a):

big_smile Jelení civk existuje, ale určite nespočíva v točení ňadrami. big_smile A menštruáciu zastavuje, ale to má aj negatívne dôsledky, keďže tento fyziologický pochod má svoj význam...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#42 3. 1. 2012 23:10

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, koukám na to. Vkládám malý úryvek, ale to už jsem teda prošvihla
".....Proces biologického stárnutí se zastaví v bodě, kdy začneme pracovat s Jelením cvikem. Jestliže zastavíte vaše menses ve věku dvaceti let, nikdy nebudete vypadat starší než dvacet let. Takže je jasné, že čím dříve začnete cvičit, tím mladší a zdravější budete. (Toto lze také aplikovat na muže.)...."
http://dave23.blgz.cz/2011/08/Jeleni-cvik-pro-muze.html
(ten pro ženy je ve spodní části)

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#43 3. 1. 2012 23:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vidíš to, ani osm netušila, že je to už aj na webe. Stretla som ženu, ktorá to praktikovala a nemenštruovala. Ale ona bola celkovo trochu bosorka, tak neviem, či jej mladistvosť spôsoboval Jelení civk alebo to, že bola bosorka (ktoré sa vraj poznajú o.i. podľa toho, že nemajú vek).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#44 4. 1. 2012 6:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Vím, že nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil.
Nařídil? Spíš navrhl kastraci jako možnost, jako "polehčující" řešení, protože pokud jí podstoupí, má větší šanci na snížení doby trestu. Striktně nařídit nelze (a nešlo ani "za dob hluboké totality", Kiaro):
Zákon o péči o zdraví lidu č. 20/1966 Sb.
§ 27
Sterilizace se smí provést jen se souhlasem nebo na vlastní žádost osoby, u níž má být sterilizace provedena,a to za podmínek stanovených ministerstvem zdravotnictví.
§ 27a
(1) Kastrace, stereotaktické operace a zákroky u transsexuálů se provádějí pouze na žádost osoby, u níž mají být provedeny, a po schválení odbornou komisí, kterou tvoří právník, nejméně dva lékaři se specializací v příslušném oboru a dva další lékaři nezúčastnění na provádění lékařského zásahu.
(2) Před podáním žádosti musí být osoba náležitě informována lékařem o povaze lékařského zásahu s upozorněním na rizika a případné nepříznivé důsledky s ním spojené.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#45 4. 1. 2012 7:15

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

majkafa napsal(a):

Majkafo, to bylo možné snad za dob hluboké totality. Teď je to tak, že deviantovi nelze sterilizaci nařídit, lze mu ji jen doporučit a pokud zákrok odmítne, může se mu stát, že nebude propuštěn z ústavu na svobodu. Protože lidé, kterým je doporučena kvůli nějakým deliktům sterilizace, nepobíhají nikde po svobodě - většinou jsou nedobrovolně zavřeni v nějakém ústavu, protože jim soud za jejich delikty nařídil kromě kriminálu i ochrannou sexuologickou léčbu stolt .

MMCH slyšela jsem už toho za svůj život hodně, ale aby ženská točila prsama kvůli tomu, aby si přivodila přirodní sterilizaci - to jsem tedy ještě v životě neslyšela yikes . To člověk neví, jestli se má smát nebo plakat ... vissla

To ja slysela vypravet mou kamaradku co delala sestricku na gynde ze tam prisel par,ze nemuze mit deti,oba vysokoskolaci.Doktorka,kdyz vysetrila pani zjistila,ze je jeste panna.
Doktorka se jich prala jakym zpusobem soulozi.Oni pry to predvedli,ze ji ho dava mezi stehna a tam ho tre.big_smile

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#46 4. 1. 2012 7:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Erem - tomu snad ani nejde věřit v dnešní době. va

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#47 4. 1. 2012 7:37

majkafa
Host

heleno, děkuji za upřesnění. Nechtělo se mi to hledat.

#48 4. 1. 2012 10:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nechtělo se mi to hledat.
V tom případě bys možná měla být střízlivější ve vyjadřování a ne tvrdit "Vím, že nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil."

Není tady

#49 4. 1. 2012 11:45

majkafa
Host

helena napsal(a):

Nechtělo se mi to hledat.
V tom případě bys možná měla být střízlivější ve vyjadřování a ne tvrdit "Vím, že nějakým deviantům soud sterilizaci nařídil."

To je škoda, že máš potřebu být útočná.

#50 4. 1. 2012 12:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To je škoda, že máš potřebu být útočná.
Zdá se ti?
Já to vidím tak, že jsem-li líná si informaci ověřit, netvrdím o ní, že "vím".

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí