Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 12. 2011 21:06

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Co vás dnes nejvíc šokovalo XIV.

Nejvíce mě šokuje to, že musím řešit něco, co mě vůbec netěší sad Ještě jednou prosím všechny diskutující, za pár dní jsou vánoce, myslete na to, nepoužívejte urážky a podobně, ať my pak nemusíme banovat. Netěší nás to, opravdu ne.

A teď už přeji pohodovou "šokující" předvánoční debatu hjarta

Není tady

#2 20. 12. 2011 7:58

mia
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo XIV.

.

Upravil(a) mia (26. 12. 2011 13:14)

Není tady

#3 22. 12. 2011 7:41

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Twl muj chliv ma stale vetsi a vetsi navstevnost big_smile

Ftipek na dobre ranko :

Pani učiteľka, čo to znamená "Why?"
- Prečo?
- Len tak sa pýtam...
- A čo to znamená "I don't know" ?
- Ja neviem.
- No teeda pani učiteľka vy ste riadne blbá.

big_smile

Taxe tu mejte krasne, vsem pohodove Vanoce a do noveho roku vykrocte pravou nohou :-)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#4 22. 12. 2011 11:29

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

holcina napsal(a):
...nevím jaké změny udělal Pilip v MŠ za změny, proto se ptám

školství není můj obor, ale  pamatuju na kámošku (profesorka na gymplu), která měla se svými kolegy v té době oblíbený pozdrav "pilip si p.r.d.e.l."

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#5 22. 12. 2011 12:07

holcina
♥♥♥♥♥♥-

právě proto, že nevím jaké změny Pilip udělal jsem se Viktorky ptala. A odpovědi se nedočkala:-)

Není tady

#6 23. 12. 2011 12:34

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Ne přímo šokovalo, ale dostalo mně, když jsem si pustila na seznamu záznam pohřbu a tam na mně vylítli rozjuchaný pojídači brambůrek ... myš se mi z toho zbláznila a než jsem mohla přeskočit reklamu, poslouchala jsem ty kydy ... a pak uprostřed záznamu na mně zase vystrkoval hlavičku nějakej finační poradce ... fuuujtabl

Jo, seznam, najdu tam, co ...znám sad

Není tady

#7 23. 12. 2011 16:45

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Šokoval mě titulek z novin - Práce Kim Čong-ila jsme si vážili, kondolovala KSČM do KLDR
To je hustý. Hnus, jdu blejt, velebnosti.
No, čemu se divím, že? Já bych je do té Koreje poslala všechny, s Grebeníčkem v čele, ať si tam užívají, ale to, co mají ti nejobyčejnější chudáci lidi.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#8 25. 12. 2011 21:53

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Modroočka napsal(a):

Šokoval mě titulek z novin - Práce Kim Čong-ila jsme si vážili, kondolovala KSČM do KLDR
To je hustý. Hnus, jdu blejt, velebnosti.
No, čemu se divím, že? Já bych je do té Koreje poslala všechny, s Grebeníčkem v čele, ať si tam užívají, ale to, co mají ti nejobyčejnější chudáci lidi.

Správně, Modroočko. Já bych je všechny poslala do Severní Koreje, Číny, Vietnamu, Laosu a na Kubu, aby poznali, zač je toho loket dumbom

Jinak mě dneska šokoval můj kocour, který zná pravděpodobně tajemné klávesové zkratky, které neznám ani já big_smile plácnul mi sebou na klávesnici, načež použil tajemnou klávesovou zkratku a okna na obrazovce se mi překlopily doleva o 90° yikes k mé hrůze mi začala takhle fungovat i myš, takže jsem s hlavou přiklopenou k levému rameni jezdila s ochrnutou myší a snažila jsem se uvést věci do původního stavu. Volala jsem synkovi, co s tím, synek nevěděl, takže jsem si musela poradit - jako vždycky - sama.

offtopic kdyby se vám něco podobného v budoucnu taky přihodilo a nějaké nezdárné zvíře/nezbedné dítě vám přeběhlo/něco zmáčklo na klávesnici, tak vězte, že stačí kliknout pravým myšítkem na plochu. Vyjede vám menu, vyberete si "Možnosti grafiky" které rozkliknete na "Otáčení" a zaškrtnete možnost "Normální". V případě, že máte otočenou obrazovku, máte totiž zaškrtnuté možnosti buď 90 stupňů, 180 stupňů nebo 270 stupňů. Tak to ne, pro návrat do normálního stavu si musíte zaškrtnout možnost "Normální", nebo budete klikat a obrazovka se vám bude překlápět buď doprava, doleva nebo rovnou vzhůru nohama a úměrně k tomu vám bude reagovat i myš, což je teprve zoufalý big_smile

Než jsem na to příšla, co mám udělat a jak mám kocourův zásah napravit, tak jsem se zpotila i na ... nechci říct, kde ... big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#9 26. 12. 2011 1:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mala si ho poprosiť, aby sa prevalil nabok... big_smile Možno by to napravil... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 26. 12. 2011 13:37

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

offtopic kdyby se vám něco podobného v budoucnu taky přihodilo a nějaké nezdárné zvíře/nezbedné dítě vám přeběhlo/něco zmáčklo na klávesnici, tak vězte, že stačí kliknout pravým myšítkem na plochu. Vyjede vám menu, vyberete si "Možnosti grafiky" které rozkliknete na "Otáčení" a zaškrtnete možnost "Normální". V případě, že máte otočenou obrazovku, máte totiž zaškrtnuté možnosti buď 90 stupňů, 180 stupňů nebo 270 stupňů. Tak to ne, pro návrat do normálního stavu si musíte zaškrtnout možnost "Normální", nebo budete klikat a obrazovka se vám bude překlápět buď doprava, doleva nebo rovnou vzhůru nohama a úměrně k tomu vám bude reagovat i myš, což je teprve zoufalý big_smile

mad vždyť to stačí zachytit za lištu a přetáhnout nazpátek?

Strach je malá smrt...

Není tady

#11 26. 12. 2011 14:14

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Kiaro:
tak tohle mi přesně udělala moje dcerka, když byla mrňavkou, dost jsem u toho šílela, neb jsem nevěděla, jak to mám dát zpět do normálu, myš mi jezdila opačným směrem. Jo, chvíli mi trvalo, než mi cvaklo kliknout na plochu lol

Bety:

no jo, to je lehké, chytnou za lištu a přetáhnout, jenže to bychom o tom napřed musely vědět lol

No a pokud si myslíš, že teď už to budem (já teda určitě budu) do budoucna vědět, tak tě upozorňuji, že se mi to vypaří z hlavy natotata, takže až mi příště záhadným způsobem poblázní myš, budu opět "šílet", než se mi rozbřeskne lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#12 26. 12. 2011 14:24

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud po.dělám v PC cokoliv, co neumím napravit nebo se mi o tom nechce přemýšlet nebo si nepamatuju jak napravit, tak se jednoduše vrátím do Bodu obnovení = do data, kdy jsem to měla nastavené tak, jak mi to fungovalo a je to...
Start - Nápověda a odborná pomoc - Vrátit změny v počítači pomocí nástroje Obnovení systému - všechno odklikat a je to vyřešeno, kdo si to nepamatuje tak si to napíše na papírek a neztratí ho a pamatuje si kde ten papírek má lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#13 26. 12. 2011 14:28

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Tak třeba já mám takovou kosmetickou lol taštičku do které si dávám notýsek + tužku (=seznam filmů a knížek ke stáhnutí apod.), bezdrátovou myš, čtecí brejle a čistící hadřík a ... a.... a.... a ty PAPÍRKY lol a káblíky, pilník, nůžtičky, zrcátko... a.... a papírky, papírky...
no a tak nic neztratím lol lol lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#14 26. 12. 2011 15:45

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Bety napsal(a):

Pokud po.dělám v PC cokoliv, co neumím napravit nebo se mi o tom nechce přemýšlet nebo si nepamatuju jak napravit, tak se jednoduše vrátím do Bodu obnovení = do data, kdy jsem to měla nastavené tak, jak mi to fungovalo a je to...
Start - Nápověda a odborná pomoc - Vrátit změny v počítači pomocí nástroje Obnovení systému - všechno odklikat a je to vyřešeno, kdo si to nepamatuje tak si to napíše na papírek a neztratí ho a pamatuje si kde ten papírek má lol

Ha!!! No vidíš, Bety, další dobrý tip navíc tummenupp

Já tedy do PC nijak výrazně nezasahuji, nic tam složitě neinstaluji a všechny operace činím pouze na základní uživatelské úrovni. Všechny katastrofy, co se mi s PC přihodí tak zapříčiní buďto nějaká vyšší moc, nebo někdo jinej (zlotřilá kočka atp.) Takže Start-Nápověda-Odborná pomoc-Vrátit změny v počítači pomocí nástroje Obnovení systému ... stolt

MMCH já nejsem příznivkyní papírkování, protože papírkovací systém má největší tendenci se ztrácet. Radši si k tomu pořídím co nejdřív nějaký sešit stolt Všechno, jenom ne papírky, protože já když uklízím, tak jedu jako buldozer a nemilosrdně likviduji všechno, včetně papírků s důležitým obsahem. Exmanžel by mohl vyprávět ... lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#15 26. 12. 2011 18:23

vera
♥♥♥♥♥♥-

taky mám takových sešitů.....

Není tady

#16 26. 12. 2011 19:08

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

roll kromě sešitků a papírků (spousty) moc ráda používám aplikaci OneNote, kterou jsem zakoupila s notebookem - je v ní několik oddílů - člověk si může vytvořit vlastní jaké potřebuje (pracovní, osobní) a v každém oddílu jsou záložky a v ty si lze pojmenovat podle potřeby, přidávat a ubírat a v těch záložkách je možné otvírat si stránky a podstránky a přejmenovávat si je, přidávat a odstraňovat a přesunovatl libovolně kamkoliv - mám tam například úkoly, recepty.... je to velmi přehledné snadné - vypadá to asi takto

http://3x.cz/di-34BX.jpg

http://3x.cz/di-WWIA.jpg

Strach je malá smrt...

Není tady

#17 26. 12. 2011 20:24

nokturno
♥♥♥----

No, já přispěji také  malou radou, kterou jsem řešila nedávno...Na noťáku jsem nemohla otevřít CDrom. Zkoušela jsem po dobrým i zlým, projížděla kartou a tahala za dvířka, výsledek byl, že jsem dvířka trošku poškodila a stejně se romka neotevřela. Zkušený technik přispěchal s odbornou radou, že si musím koupit novou CDromku, že jsem to poškodila a nová stojí pakatel 1000 Kč a on mi ji nainstaluje, zřejmě též za pakatel. Strejda Gůgl mi vyplivnul prográmek na otvírání mechaniky a já jen kliknu myší na otevři a zavři CD, nemusím nic vyměňovat.

Upravil(a) nokturno (26. 12. 2011 20:24)

Není tady

#18 26. 12. 2011 20:39

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

nokturno napsal(a):

prográmek na otvírání mechaniky

to jsem měla v notebooku přímo - nepotřebuju na to program, myslela jsem že je to tak všude - Pravé myšítko - vysunout
podívala jsem se na oba naše notebooky a na prastarý stolní PC a všude to funguje....
(pozor ne otevřít, to je něco jiného. ale vysunout vám otevře CD mechaniku...)

Strach je malá smrt...

Není tady

#19 26. 12. 2011 20:49

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

P.S. Tento počítač - na ikonku CD (DVD) kliknout Pravým myšítkem - Vysunout

Strach je malá smrt...

Není tady

#20 26. 12. 2011 23:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Kiara napsal(a):

Správně, Modroočko. Já bych je všechny poslala do Severní Koreje, Číny, Vietnamu, Laosu a na Kubu, aby poznali, zač je toho loket dumbom

Na Kubu ne, Kiar lol tam je fur krásně, vlídné podnebí, přinejhorším se nakrmíš něčím, co tam všude roste a hraje se tam krásná muzika...a jezděj tam tůristi. Takže Kubu ne-e cool
V úvahu  přichází pouze ta Severní Korea, neb všude jinde už je navíc internet lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#21 30. 12. 2011 23:39

Georg
♥♥♥----

Mám nápad na přejmenování letiště na Letiště Vladimíra Remka.

Není tady

#22 31. 12. 2011 4:59

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Georg napsal(a):

Po živých lidech nepojmenovávat a nepřejmenovávat!
Navíc Remkova viditelnost plyne jen z toho, že ho Rusové nechali povozit v raketě, a pak jezdil po školách vyprávět dětem, jaké to je.
Budeš mít, Gergi, ještě plno podobných nápadů, že? smile

Není tady

#23 31. 12. 2011 10:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ja by som navrhovala Lajkino letisko... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#24 31. 12. 2011 11:08

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Georg napsal(a):

Co víš, dějí se v tomto státě nevěřitelné věci.
Jeden chce jméno letiště po zemřelém, druhý po (sákryš, snad to neprojde) po budoucím va

Není tady

#25 31. 12. 2011 15:48

nokturno
♥♥♥----

Mám nápad se neukvapovat a pojmenovat nějakou novou hezkou stavbu v Praze (divadlo, knihovna,most, marakodrap atd.).

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí