19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Nejvíce mě okuje to, e musím řeit něco, co mě vůbec netěí Jetě jednou prosím vechny diskutující, za pár dní jsou vánoce, myslete na to, nepouívejte uráky a podobně, a my pak nemusíme banovat. Netěí nás to, opravdu ne.
A teď u přeji pohodovou "okující" předvánoční debatu
Není tady
.
Upravil(a) mia (26. 12. 2011 13:14)
Není tady
Twl muj chliv ma stale vetsi a vetsi navstevnost
Ftipek na dobre ranko :
Pani učitežka, čo to znamená "Why?"
- Prečo?
- Len tak sa pýtam...
- A čo to znamená "I don't know" ?
- Ja neviem.
- No teeda pani učitežka vy ste riadne blbá.
Taxe tu mejte krasne, vsem pohodove Vanoce a do noveho roku vykrocte pravou nohou :-)
Není tady
holcina napsal(a):
...nevím jaké změny udělal Pilip v M za změny, proto se ptám
kolství není můj obor, ale pamatuju na kámoku (profesorka na gymplu), která měla se svými kolegy v té době oblíbený pozdrav "pilip si p.r.d.e.l."
Není tady
právě proto, e nevím jaké změny Pilip udělal jsem se Viktorky ptala. A odpovědi se nedočkala:-)
Není tady
Ne přímo okovalo, ale dostalo mně, kdy jsem si pustila na seznamu záznam pohřbu a tam na mně vylítli rozjuchaný pojídači brambůrek ... my se mi z toho zbláznila a ne jsem mohla přeskočit reklamu, poslouchala jsem ty kydy ... a pak uprostřed záznamu na mně zase vystrkoval hlavičku nějakej finační poradce ... fuuujtabl
Jo, seznam, najdu tam, co ...znám
Není tady
okoval mě titulek z novin - Práce Kim Čong-ila jsme si váili, kondolovala KSČM do KLDR
To je hustý. Hnus, jdu blejt, velebnosti.
No, čemu se divím, e? Já bych je do té Koreje poslala vechny, s Grebeníčkem v čele, a si tam uívají, ale to, co mají ti nejobyčejnějí chudáci lidi.
Není tady
Modroočka napsal(a):
okoval mě titulek z novin - Práce Kim Čong-ila jsme si váili, kondolovala KSČM do KLDR
To je hustý. Hnus, jdu blejt, velebnosti.
No, čemu se divím, e? Já bych je do té Koreje poslala vechny, s Grebeníčkem v čele, a si tam uívají, ale to, co mají ti nejobyčejnějí chudáci lidi.
Správně, Modroočko. Já bych je vechny poslala do Severní Koreje, Číny, Vietnamu, Laosu a na Kubu, aby poznali, zač je toho loket
Jinak mě dneska okoval můj kocour, který zná pravděpodobně tajemné klávesové zkratky, které neznám ani já plácnul mi sebou na klávesnici, nače pouil tajemnou klávesovou zkratku a okna na obrazovce se mi překlopily doleva o 90°
k mé hrůze mi začala takhle fungovat i my, take jsem s hlavou přiklopenou k levému rameni jezdila s ochrnutou myí a snaila jsem se uvést věci do původního stavu. Volala jsem synkovi, co s tím, synek nevěděl, take jsem si musela poradit - jako vdycky - sama.
kdyby se vám něco podobného v budoucnu taky přihodilo a nějaké nezdárné zvíře/nezbedné dítě vám přeběhlo/něco zmáčklo na klávesnici, tak vězte, e stačí kliknout pravým myítkem na plochu. Vyjede vám menu, vyberete si "Monosti grafiky" které rozkliknete na "Otáčení" a zakrtnete monost "Normální". V případě, e máte otočenou obrazovku, máte toti zakrtnuté monosti buď 90 stupňů, 180 stupňů nebo 270 stupňů. Tak to ne, pro návrat do normálního stavu si musíte zakrtnout monost "Normální", nebo budete klikat a obrazovka se vám bude překlápět buď doprava, doleva nebo rovnou vzhůru nohama a úměrně k tomu vám bude reagovat i my, co je teprve zoufalý
Ne jsem na to příla, co mám udělat a jak mám kocourův zásah napravit, tak jsem se zpotila i na ... nechci říct, kde ...
Není tady
Kiara napsal(a):
kdyby se vám něco podobného v budoucnu taky přihodilo a nějaké nezdárné zvíře/nezbedné dítě vám přeběhlo/něco zmáčklo na klávesnici, tak vězte, e stačí kliknout pravým myítkem na plochu. Vyjede vám menu, vyberete si "Monosti grafiky" které rozkliknete na "Otáčení" a zakrtnete monost "Normální". V případě, e máte otočenou obrazovku, máte toti zakrtnuté monosti buď 90 stupňů, 180 stupňů nebo 270 stupňů. Tak to ne, pro návrat do normálního stavu si musíte zakrtnout monost "Normální", nebo budete klikat a obrazovka se vám bude překlápět buď doprava, doleva nebo rovnou vzhůru nohama a úměrně k tomu vám bude reagovat i my, co je teprve zoufalý
vdy to stačí zachytit za litu a přetáhnout nazpátek?
Není tady
Kiaro:
tak tohle mi přesně udělala moje dcerka, kdy byla mrňavkou, dost jsem u toho ílela, neb jsem nevěděla, jak to mám dát zpět do normálu, my mi jezdila opačným směrem. Jo, chvíli mi trvalo, ne mi cvaklo kliknout na plochu
Bety:
no jo, to je lehké, chytnou za litu a přetáhnout, jene to bychom o tom napřed musely vědět
No a pokud si myslí, e teď u to budem (já teda určitě budu) do budoucna vědět, tak tě upozorňuji, e se mi to vypaří z hlavy natotata, take a mi přítě záhadným způsobem poblázní my, budu opět "ílet", ne se mi rozbřeskne
Není tady
Pokud po.dělám v PC cokoliv, co neumím napravit nebo se mi o tom nechce přemýlet nebo si nepamatuju jak napravit, tak se jednodue vrátím do Bodu obnovení = do data, kdy jsem to měla nastavené tak, jak mi to fungovalo a je to...
Start - Nápověda a odborná pomoc - Vrátit změny v počítači pomocí nástroje Obnovení systému - vechno odklikat a je to vyřeeno, kdo si to nepamatuje tak si to napíe na papírek a neztratí ho a pamatuje si kde ten papírek má
Není tady
Tak třeba já mám takovou kosmetickou tatičku do které si dávám notýsek + tuku (=seznam filmů a kníek ke stáhnutí apod.), bezdrátovou my, čtecí brejle a čistící hadřík a ... a.... a.... a ty PAPÍRKY
a káblíky, pilník, nůtičky, zrcátko... a.... a papírky, papírky...
no a tak nic neztratím
Není tady
Bety napsal(a):
Pokud po.dělám v PC cokoliv, co neumím napravit nebo se mi o tom nechce přemýlet nebo si nepamatuju jak napravit, tak se jednodue vrátím do Bodu obnovení = do data, kdy jsem to měla nastavené tak, jak mi to fungovalo a je to...
Start - Nápověda a odborná pomoc - Vrátit změny v počítači pomocí nástroje Obnovení systému - vechno odklikat a je to vyřeeno, kdo si to nepamatuje tak si to napíe na papírek a neztratí ho a pamatuje si kde ten papírek má
Ha!!! No vidí, Bety, dalí dobrý tip navíc
Já tedy do PC nijak výrazně nezasahuji, nic tam sloitě neinstaluji a vechny operace činím pouze na základní uivatelské úrovni. Vechny katastrofy, co se mi s PC přihodí tak zapříčiní buďto nějaká vyí moc, nebo někdo jinej (zlotřilá kočka atp.) Take Start-Nápověda-Odborná pomoc-Vrátit změny v počítači pomocí nástroje Obnovení systému ...
MMCH já nejsem příznivkyní papírkování, protoe papírkovací systém má největí tendenci se ztrácet. Radi si k tomu pořídím co nejdřív nějaký seit Vechno, jenom ne papírky, protoe já kdy uklízím, tak jedu jako buldozer a nemilosrdně likviduji vechno, včetně papírků s důleitým obsahem. Exmanel by mohl vyprávět ...
Není tady
taky mám takových seitů.....
Není tady
kromě seitků a papírků (spousty) moc ráda pouívám aplikaci OneNote, kterou jsem zakoupila s notebookem - je v ní několik oddílů - člověk si můe vytvořit vlastní jaké potřebuje (pracovní, osobní) a v kadém oddílu jsou záloky a v ty si lze pojmenovat podle potřeby, přidávat a ubírat a v těch zálokách je moné otvírat si stránky a podstránky a přejmenovávat si je, přidávat a odstraňovat a přesunovatl libovolně kamkoliv - mám tam například úkoly, recepty.... je to velmi přehledné snadné - vypadá to asi takto
Není tady
No, já přispěji také malou radou, kterou jsem řeila nedávno...Na noáku jsem nemohla otevřít CDrom. Zkouela jsem po dobrým i zlým, projíděla kartou a tahala za dvířka, výsledek byl, e jsem dvířka troku pokodila a stejně se romka neotevřela. Zkuený technik přispěchal s odbornou radou, e si musím koupit novou CDromku, e jsem to pokodila a nová stojí pakatel 1000 Kč a on mi ji nainstaluje, zřejmě té za pakatel. Strejda Gůgl mi vyplivnul prográmek na otvírání mechaniky a já jen kliknu myí na otevři a zavři CD, nemusím nic vyměňovat.
Upravil(a) nokturno (26. 12. 2011 20:24)
Není tady
nokturno napsal(a):
prográmek na otvírání mechaniky
to jsem měla v notebooku přímo - nepotřebuju na to program, myslela jsem e je to tak vude - Pravé myítko - vysunout
podívala jsem se na oba nae notebooky a na prastarý stolní PC a vude to funguje....
(pozor ne otevřít, to je něco jiného. ale vysunout vám otevře CD mechaniku...)
Není tady
P.S. Tento počítač - na ikonku CD (DVD) kliknout Pravým myítkem - Vysunout
Není tady
Kiara napsal(a):
Správně, Modroočko. Já bych je vechny poslala do Severní Koreje, Číny, Vietnamu, Laosu a na Kubu, aby poznali, zač je toho loket
Na Kubu ne, Kiar tam je fur krásně, vlídné podnebí, přinejhorím se nakrmí něčím, co tam vude roste a hraje se tam krásná muzika...a jezděj tam tůristi. Take Kubu ne-e
V úvahu přichází pouze ta Severní Korea, neb vude jinde u je navíc internet
Není tady
Mám nápad na přejmenování letitě na Letitě Vladimíra Remka.
Není tady
Georg napsal(a):
Po ivých lidech nepojmenovávat a nepřejmenovávat!
Navíc Remkova viditelnost plyne jen z toho, e ho Rusové nechali povozit v raketě, a pak jezdil po kolách vyprávět dětem, jaké to je.
Bude mít, Gergi, jetě plno podobných nápadů, e?
Není tady
Georg napsal(a):
Co ví, dějí se v tomto státě nevěřitelné věci.
Jeden chce jméno letitě po zemřelém, druhý po (sákry, snad to neprojde) po budoucím
Není tady
Mám nápad se neukvapovat a pojmenovat nějakou novou hezkou stavbu v Praze (divadlo, knihovna,most, marakodrap atd.).
Není tady