29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Díky, Kaliku. Mám fakt radost, jestli to myslíš vážně a máš pocit, že se mé myšlení stává jednodušším. BI.
Já mám taky radost. Konečně si můžete s Doubravou padnout kolem krku
Není tady
Evo, prosím, nech to být. Kdo zachází s blátem a špínou, sám se umaže....ty to nemáš zapotřebí, nechat se zatáhnout do podobné debaty.
Upravil(a) Daphné (10. 12. 2014 14:43)
Není tady
KALIK napsal(a):
Eva. napsal(a):
Díky, Kaliku. Mám fakt radost, jestli to myslíš vážně a máš pocit, že se mé myšlení stává jednodušším. BI.
Já mám taky radost. Konečně si můžete s Doubravou padnout kolem krku
Spíše ty si můžeš padnout s komunistou kolem krku.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Spíše ty si můžeš padnout s komunistou kolem krku.
Petře, víš, co to je jednodušší myšlení?
Není tady
Daphné napsal(a):
Evo, prosím, nech to být. Kdo zachází s blátem a špínou, sám se umaže....ty to nemáš zapotřebí, nechat se zatáhnout do podobné debaty.
Není tady
KALIK napsal(a):
Opilec, zrůda, orgie... Senátor Doubrava měl zavzpomínat na Václava Havla a pojal to po svém. Raději nečtěte
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro … ete-349360
Ten clanek je snuska nenavisti a lzi. "Pamatujete, že Havel slíbil, že se stane jen dočasným prezidentem na jedno přechodné období? A že sliboval, že nebude žádná nezaměstnanost? Pamatujete na jeho zločinné amnestie a milosti? Že říkal, že nic nechce, a pak restituoval o sto šest? Že podporoval uzavření zbrojovek hlavně na Slovensku, a tím poškodil Slováky? Že podváděl obě své manželky, jak se píše v jeho životopisech? Přátelil se s „dobrými hospodáři“ typu Bakaly a Schwarzenberga, co si vydělali při privatizacích. Takhle bych mohl pokračovat........Já když jsem na jednom shromáždění řekl, že Havel byl opilec a chlap, který měl zálibu i v chlapečcích"
Pro me neuveritelne primitivni. na restituce mel pravo, jelikoz pred zakonem, jsme si vsichni rovni. Zbrojovky nezavrel. To si muze myslet a brat vazne jen ajen primitvni clovek.
Jake jeho zlocinne amnestie? Co to placa ten clovek? Bakala podporil jeho knihovnu, no a? Na podvadeni manzelek ma ten primitiv nejake dukazy? Proc by nekdo nemel vydelat na privatizacich ?
Havel nesliboval, ze nebude nezamestnanost.
Takhle bych mohla pokracovat, a jeste taa turoven....po smrti,, kdyz se nemuze branit....silena nizka podla uroven.
Upravil(a) sahleb (11. 12. 2014 11:08)
Není tady
Sahleb, podle tebe lži, podle druhého holá pravda. Zkus i o tom něco najít na netu a než budeš odsuzovat, raději se před tím zamysli.
Není tady
sahleb napsal(a):
KALIK napsal(a):
Opilec, zrůda, orgie... Senátor Doubrava měl zavzpomínat na Václava Havla a pojal to po svém. Raději nečtěte
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro … ete-349360Ten clanek je snuska nenavisti a lzi.
"Pamatujete, že Havel slíbil, že se stane jen dočasným prezidentem na jedno přechodné období? A že sliboval, že nebude žádná nezaměstnanost? Pamatujete na jeho zločinné amnestie a milosti? Že říkal, že nic nechce, a pak restituoval o sto šest? Že podporoval uzavření zbrojovek hlavně na Slovensku, a tím poškodil Slováky? Že podváděl obě své manželky, jak se píše v jeho životopisech? Přátelil se s „dobrými hospodáři“ typu Bakaly a Schwarzenberga, co si vydělali při privatizacích. Takhle bych mohl pokračovat........Já když jsem na jednom shromáždění řekl, že Havel byl opilec a chlap, který měl zálibu i v chlapečcích"
Pro me neuveritelne primitivni. na restituce mel pravo, jelikoz pred zakonem, jsme si vsichni rovni. Zbrojovky nezavrel. To si muze myslet a brat vazne jen ajen primitvni clovek.
Jake jeho zlocinne amnestie? Co to placa ten clovek? Bakala podporil jeho knihovnu, no a? Na podvadeni manzelek ma ten primitiv nejake dukazy? Proc by nekdo nemel vydelat na privatizacich ?
Takhle bych mohla pokracovat, a jeste taa turoven....po smrti,, kdyz se nemuze branit....silena nizka podla uroven.
Co jiného můžeš očekávat od komunistického bastarda.
Není tady
sahleb napsal(a):
KALIK napsal(a):
http://concealme.com/proxy/http://www.p … ete-349360Ten clanek je snuska nenavisti a lzi.
"Pamatujete, že Havel slíbil, že se stane jen dočasným prezidentem na jedno přechodné období? A že sliboval, že nebude žádná nezaměstnanost? Pamatujete na jeho zločinné amnestie a milosti? Že říkal, že nic nechce, a pak restituoval o sto šest? Že podporoval uzavření zbrojovek hlavně na Slovensku, a tím poškodil Slováky? Že podváděl obě své manželky, jak se píše v jeho životopisech? Přátelil se s „dobrými hospodáři“ typu Bakaly a Schwarzenberga, co si vydělali při privatizacích. Takhle bych mohl pokračovat........Já když jsem na jednom shromáždění řekl, že Havel byl opilec a chlap, který měl zálibu i v chlapečcích"
Tak proč sliboval , že nebude chtít restituce ? Lhal lidem jo? Fůůj ....lhář .
A milenky přiznával, dokonce jeho hry byly autobiografický, znáš vůbec jeho hry?
A takže podle tebe máme třeba o Hitlerovi psát jen dobře , protože je po smrti?
Havel byl vlastně trošku Hitlerovi podobnej , taky schvaloval bombardování .
Není tady
Nechme Kalika a spol., ať si diskutují sami se sebou...
My víme své. Věnujme Václavu Havlovi tiché vzpomínky v sobě v krásném předvánočním čase.
Není tady
KALIK napsal(a):
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro … ete-349360
Chudák pan senátor....
Závist a nenávist je hodně zlá věc....
Není tady
helena napsal(a):
už samotná existence bulvárního článku je hloupá
Leč výnosná... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
A to nejen co se zlaťáků týká.....
Není tady
KALIK napsal(a):
Sahleb, podle tebe lži, podle druhého holá pravda. Zkus i o tom něco najít na netu a než budeš odsuzovat, raději se před tím zamysli.
Zkus si o tom něco najít..... hmm...
Pokud budu vycházet z článku,který jsi sem dal, tak musím říci, že taková informace je podle mne zcela out.
Je to názor jednoho člověka, bývalého komanče, tedy zaujatého člověka, nejspíš na bázi pověsti - pravdivé jádro, to ostatní kolem snůška osobní nenávisti a zloby.
Havel mnohé řekl, což nerovná se slíbil
Podle mne sám vůbec nevěděl, kam až situace dojde. K nějakým slibům navíc neměl žádné kompetence. Možná si toho byl, možná nebyl vědom.
Jestli podváděl svou ženu, to ví jen ona a už to nikomu neřekne. Osobně si myslím, že Olga byla velkorysá žena a věděla, koho si vzala. Navíc dle dalších pokoutních info by si vlastně neměli co vyčítat. Což se týká i jeho druhé ženy.
Prostě žádnému zaprděnému maloměšťákovi není nic po tom, s kým, kde a kdy on nebo ona spali. Jestli se bavili orgiemi, zatím co on doma koukal na Azimut. Tím v žáídném úpřípadě není lepší než oni a nemá žádné právo je soudit. Tyhle články brnkají na ty nejhorší lidské vlastnosti - závist, nesnášenlivost, pomlouvačnost, klevetivost....
Smutné.
To věčné argumentování "sliby" mi přijde stejně legrační jako když tu pořád čtu, jak on /hajzl jeden/ mě podvedl a to mi u oltáře slíbil nekonečnou věrnost! A tak musí a musí a musí mi být věrný a dupi dup! Taková hovadina
Věci se neustále dějí, život běží...a kdo jen sedí na zadku a myslí si, že má jednou pro vždy vystaráno, ten obyčejně pak jen kouká, jak mu ujíždí vlak!
Články tohoto typu jsou k pláči stejně jak jejich autoři,
Seriozní tisk mluví o člověku či události v celistvosti, v celé šíři, zmíní jak zápory, tak klady, nechává na čtenáři, aby si udělal vlastní názor. To tu fatálně chybí. Je z toho cítit jen zloba a závist. Je to směšné a moudrý člověk to nemůže brát jako adekvátní zdroj informací.
Není tady
KALIK napsal(a):
To co jsem vytucnila, za tim si stojim a je to pravda. Na netu muze napsat kdokoliv cokoli.
Vylezt s timhle 3 roky po smrti je opravdu z nejspodnejsiho supliku.
Není tady
Eva. napsal(a):
My víme své. Věnujme Václavu Havlovi tiché vzpomínky v sobě v krásném předvánočním čase.
Jo. Asi tak. je to smutny, jaky jsou nektery lidi.
Není tady
sahleb napsal(a):
Eva. napsal(a):
My víme své. Věnujme Václavu Havlovi tiché vzpomínky v sobě v krásném předvánočním čase.Jo. Asi tak. je to smutny, jaky jsou nektery lidi.
Ano je to strašně smutný, "co" nám vládlo.
Můj tatínek docent se jistě v hrobě obracel , chudák.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
KALIK napsal(a):
Pokud budu vycházet z článku,který jsi sem dal, tak musím říci, že taková informace je podle mne zcela out.
Je to názor jednoho člověka, bývalého komanče, tedy zaujatého člověka, nejspíš na bázi pověsti - pravdivé jádro, to ostatní kolem snůška osobní nenávisti a zloby.
Podle mne sám vůbec nevěděl, kam až situace dojde. K nějakým slibům navíc neměl žádné kompetence. Možná si toho byl, možná nebyl vědom.
Jestli podváděl svou ženu, to ví jen ona a už to nikomu neřekne. Osobně si myslím, že Olga byla velkorysá žena a věděla, koho si vzala. Navíc dle dalších pokoutních info by si vlastně neměli co vyčítat. Což se týká i jeho druhé ženy.
Prostě žádnému zaprděnému maloměšťákovi není nic po tom, s kým, kde a kdy on nebo ona spali. Jestli se bavili orgiemi, zatím co on doma koukal na Azimut. Tím v žáídném úpřípadě není lepší než oni a nemá žádné právo je soudit. Tyhle články brnkají na ty nejhorší lidské vlastnosti - závist, nesnášenlivost, pomlouvačnost, klevetivost....
Smutné.
To věčné argumentování "sliby" mi přijde stejně legrační jako když tu pořád čtu, jak on /hajzl jeden/ mě podvedl a to mi u oltáře slíbil nekonečnou věrnost! A tak musí a musí a musí mi být věrný a dupi dup! Taková hovadina
Věci se neustále dějí, život běží...a kdo jen sedí na zadku a myslí si, že má jednou pro vždy vystaráno, ten obyčejně pak jen kouká, jak mu ujíždí vlak!
Seriozní tisk mluví o člověku či události v celistvosti, v celé šíři, zmíní jak zápory, tak klady, nechává na čtenáři, aby si udělal vlastní názor. To tu fatálně chybí. Je z toho cítit jen zloba a závist. Je to směšné a moudrý člověk to nemůže brát jako adekvátní zdroj informací.
Pan, je dobře, že máš na Havla vlastní názor. Vlastní názor má i pan senátor a přestože to řekl poněkud příkře, pravděpodobně má v lecčems pravdu. Ty informace, které sděluje, jsou volně dostupné na netu od lidí, kteří ho znali. Můžeme se hádat, jestli byli "nenávistní", či "zahořklí, či Havlovi záviděli (jak se dnes často vysmívají těm, co nesouhlasí s běžným názorem), ale to je tak asi jediné, co s tím můžeme dělat. Havel byl bezesporu rozporuplná postava, nebyl ani vyloženě kladný hrdina ani zápo*ný, prostě něco mezi tím. A jak já říkám, nebyl ani nijak důležitý, přestože je oblíben v USA, protože jim šel dosti na ruku. Byl spíše značkou, maskotem. Měl lidem prodat iluzi o 17. listopadu jako o sametové (někdy naopak uváděné jako krvavé) revoluci Jsem rád, že na téma 17. listopadu se objevují už i alternativní teorie, které více vypovídají o skutečném listopadu než ta pohádka, kterou nám vypráví už 25 let. Tečka
Není tady
sahleb napsal(a):
KALIK napsal(a):
To co jsem vytucnila, za tim si stojim a je to pravda. Na netu muze napsat kdokoliv cokoli.
Vylezt s timhle 3 roky po smrti je opravdu z nejspodnejsiho supliku.
Jistě, je to pravda pro tebe, to nepopírám
Není tady
Já vím, pussinky jsou už trochu vyčpělé, ale berte to jako kulturní vložku. Za toto dostaly pussinky cenu V. Havla
Pussy Riot - Punk Prayer "Virgin Mary, Put Putin Away" (English Subtitles)
https://www.youtube.com/watch?v=lPDkJbTQRCY
Není tady
G
KALIK napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
KALIK napsal(a):
Smutné.
Seriozní tisk mluví o člověku či události v celistvosti, v celé šíři, zmíní jak zápory, tak klady, nechává na čtenáři, aby si udělal vlastní názor. To tu fatálně chybí. Je z toho cítit jen zloba a závist. Je to směšné a moudrý člověk to nemůže brát jako adekvátní zdroj informací.Pan, je dobře, že máš na Havla vlastní názor. Vlastní názor má i pan senátor a přestože to řekl poněkud příkře, pravděpodobně má v lecčems pravdu. Ty informace, které sděluje, jsou volně dostupné na netu od lidí, kteří ho znali. Můžeme se hádat, jestli byli "nenávistní", či "zahořklí, či Havlovi záviděli (jak se dnes často vysmívají těm, co nesouhlasí s běžným názorem), ale to je tak asi jediné, co s tím můžeme dělat. Havel byl bezesporu rozporuplná postava, nebyl ani vyloženě kladný hrdina ani zápo*ný, prostě něco mezi tím. A jak já říkám, nebyl ani nijak důležitý, přestože je oblíben v USA, protože jim šel dosti na ruku. Byl spíše značkou, maskotem. Měl lidem prodat iluzi o 17. listopadu jako o sametové (někdy naopak uváděné jako krvavé) revoluci
Jsem rád, že na téma 17. listopadu se objevují už i alternativní teorie, které více vypovídají o skutečném listopadu než ta pohádka, kterou nám vypráví už 25 let. Tečka
Podle mne tenhle pán senátor žádný vlastní názor nemá.
A o tom to všechno je.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
A o tom to všechno je.
No já myslím, že ho artikuloval poměrně jasně
Není tady
KALIK napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A o tom to všechno je.No já myslím, že ho artikuloval poměrně jasně
Ovsem dolozitelne lzi.
Není tady
sahleb napsal(a):
Ovsem dolozitelne lzi.
Jak to myslíš Sahleb?
Není tady
KALIK napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A o tom to všechno je.No já myslím, že ho artikuloval poměrně jasně
Tak to von artikuloval, to zasejc jooo
Není tady
Kaliku, ono je to o tom, že já mohu říci o někom objektivní informace, ale přesto mohu sprostě lhát.
Tohle je umění, které zná každý zdatný manipulator a novináři se je nejspíš na žurnalistice učí jako hlavní předmět,
Je smutné, že jim to lidé stále baští.
Není tady