|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
mia napsal(a):
Abychom se vrátili k tématu.........projevy VH bývaly vždy slavnostní, smířlivé, k zamyšlení......radost poslouchat ........prostě se hodily k sváteční atmosféře, pomáhaly ji dotvořit........zatímco současný hradní pán plive ve svých "projevech" jedovaté sliny na všechny strany, dokonce ta jedovatá slina většinou nechybí ani u jeho huby......
.........tohle poslouchat (a dívat se na to) člověku tu náladu naopak spolehlivě zkazí.
Pro mě je důležitý KDO TO ŘÍKÁ , ne co říká........a co ten člověk skutečně dělá , ne o čem kecá.
Můj tatínek byl docent (Havel kulisácká nula), v životě nepil alkohol (Havel chlastal první ligu), byl věrnej manžel (Havel dělal ostudu do konce života ) a za prezidenta měl tatínek "tohle" .
Myslím, že by bylo zajímavé , jaké vysoké školy vystudovaly vaše děti Mio, Evo.......nějak moc vás rozčilujou vzdělaný lidi ? Jaký?
Není tady
mia napsal(a):
rossmery napsal(a):
mia napsal(a):
Nojo, primitivové i primitivně útočí, Kalííku, jak velmi správně popisuješ jednání "pana prezidenta".....zcela prosté.Pan prezident má akademické vzdělání na rozdíl od primitivního knížete, kterej nemá ani maduridu a od Havla , kterej měl učňák.........holt kluci z hospody.
aspoň celý národ vidí, co s lidmi dělá alkohol.......dokonce i s "akademiky".......hořké konce akademiků
Zeman není akademik , Mio , zdá se že v těch vysokoškolákách máš guláš ........tady bude problém, nevzdělanost .
Není tady
KALIK napsal(a):
mia napsal(a):
KALIK napsal(a):
A já myslím, že jsem se trefil přesně, respektive Zeman se trefil a to vás děsně štve, přitom je to tak primitivní "útok"Nojo, primitivové i primitivně útočí, Kalííku, jak velmi správně popisuješ jednání "pana prezidenta".....zcela prosté.
Nevím, jestli je Zeman primitiv, ale je zřejmé, že jeho primitivní útok přesně trefil primitivy
nemůžeme být všichni "akademici"
, to by ten svět vypadal.........a já bych zase řekla, že vrána k vráně sedá.......každý si holt hájíme to své a každý uznáváme jiné hodnoty.....tak už to na světě chodí. Každému nám rodiče předali něco jiného.
Není tady
rossmery napsal(a):
mia napsal(a):
rossmery napsal(a):
Pan prezident má akademické vzdělání na rozdíl od primitivního knížete, kterej nemá ani maduridu a od Havla , kterej měl učňák.........holt kluci z hospody.aspoň celý národ vidí, co s lidmi dělá alkohol.......dokonce i s "akademiky".......hořké konce akademiků
Zeman není akademik , Mio , zdá se že v těch vysokoškolákách máš guláš ........tady bude problém, nevzdělanost .
uvozovky, zlato 
Není tady
mia napsal(a):
KALIK napsal(a):
mia napsal(a):
Nojo, primitivové i primitivně útočí, Kalííku, jak velmi správně popisuješ jednání "pana prezidenta".....zcela prosté.Nevím, jestli je Zeman primitiv, ale je zřejmé, že jeho primitivní útok přesně trefil primitivy
, to by ten svět vypadal.........a já bych zase řekla, že vrána k vráně sedá.......každý si holt hájíme to své a každý uznáváme jiné hodnoty.....tak už to na světě chodí. Každému nám rodiče předali něco jiného.
Ani Zeman není akademik.......v týhle kauze není žádnej akademik, jen kulisáci , hospodský (kníže ) a prezident s akademickým titulem.........
Není tady
mia napsal(a):
rossmery napsal(a):
mia napsal(a):
aspoň celý národ vidí, co s lidmi dělá alkohol.......dokonce i s "akademiky".......hořké konce akademikůZeman není akademik , Mio , zdá se že v těch vysokoškolákách máš guláš ........tady bude problém, nevzdělanost .
uvozovky, zlato
Tak co ty vysoký školy v rodině......žádná co?
Odtud vítr vane ......
Není tady
rossmery napsal(a):
mia napsal(a):
KALIK napsal(a):
Nevím, jestli je Zeman primitiv, ale je zřejmé, že jeho primitivní útok přesně trefil primitivynemůžeme být všichni "akademici"
Ani Zeman není akademik.......v týhle kauze není žádnej akademik, jen kulisáci , hospodský (kníže ) a prezident s akademickým titulem.........
no vidíš, ten s "nejvyšším" vzděláním má z nich tu nejubožejší úroveň.
Není tady

mia napsal(a):
KALIK napsal(a):
Nevím, jestli je Zeman primitiv, ale je zřejmé, že jeho primitivní útok přesně trefil primitivy
To jistě ne. Ne každý má předpoklady stát se "akademikem"
Jistě, vrána k vráně sedá, "pravda a láska" si stejné hledá 
Není tady

ros, jakou vysokou školu jsi vystudovala ty? Neschovávej se za děti,manžely, rodiče. Oni jsou oni a ty jsi ty.
Není tady
rossmery napsal(a):
mia napsal(a):
rossmery napsal(a):
Zeman není akademik , Mio , zdá se že v těch vysokoškolákách máš guláš ........tady bude problém, nevzdělanost .uvozovky, zlato
Tak co ty vysoký školy v rodině......žádná co?
Odtud vítr vane ......
Dvě z mých tří dětí mají velmi dobré vysokoškolské vzdělání i uplatnění........slušné skóre, ne
?
Není tady
Eva. napsal(a):
ros, jakou vysokou školu jsi vystudovala ty? Neschovávej se za děti,manžely, rodiče. Oni jsou oni a ty jsi ty.
Když vyrosteš mezi lidma, co mají úroveň a rozhled , máš ji taky , jednou provždy. Už ti to nikdy nikdo nesebere a vždycky budeš takovýma lidma obklopená .
Každej tíhne k tomu , v čem se cítí doma.
Není tady
mia napsal(a):
rossmery napsal(a):
mia napsal(a):
nemůžeme být všichni "akademici", to by ten svět vypadal.........a já bych zase řekla, že vrána k vráně sedá.......každý si holt hájíme to své a každý uznáváme jiné hodnoty.....tak už to na světě chodí. Každému nám rodiče předali něco jiného.
no vidíš, ten s "nejvyšším" vzděláním má z nich tu nejubožejší úroveň.
To tam ale vidíš jen ty , my co takový lidi známe běžně , to vidíme jinak .
Není tady
Roz, ty jsi prostě typický maloměšťák, už jsem ti to říkala ........ nemůžeš za to, bylas tak vychovaná.....
Není tady
mia napsal(a):
Roz, ty jsi prostě typický maloměšťák, už jsem ti to říkala ........ nemůžeš za to, bylas tak vychovaná.....
Já jsem z velkýho města na rozdíl od vás.......že by žárlivost ?
Tak mě skutečně silně udivuje , že si děláte modly z nul a obyčejný lůzy ........a skutečně to vyvolává dojem, že je vám to blízké........
Není tady
rossmery napsal(a):
mia napsal(a):
rossmery napsal(a):
Ani Zeman není akademik.......v týhle kauze není žádnej akademik, jen kulisáci , hospodský (kníže ) a prezident s akademickým titulem.........no vidíš, ten s "nejvyšším" vzděláním má z nich tu nejubožejší úroveň.
To tam ale vidíš jen ty , my co takový lidi známe běžně , to vidíme jinak .
ano, ty zastánce Zemana všichni vidíme
......kořaly, jelita a jitrnice 
Není tady

rossmery napsal(a):
Eva. napsal(a):
Když vyrosteš mezi lidma, co mají úroveň a rozhled , máš ji taky , jednou provždy. Už ti to nikdy nikdo nesebere a vždycky budeš takovýma lidma obklopená .
Každej tíhne k tomu , v čem se cítí doma.
Ptala jsem se, jakou vysokou školu jsi vystudovala ty, když na ní tolik bazíruješ u jiných a chlubíš se vysokými školami jiných lidí.
Není tady
Šetři síly, Roz.......mě stejně neukecáš
....
Není tady
mia napsal(a):
....
ty jsi schopná Mio si i vymyslet vysokoškoláky doma ....abys vyhrála........
Není tady
rossmery napsal(a):
mia napsal(a):
....
ty jsi schopná Mio si i vymyslet vysokoškoláky doma ....abys vyhrála........
nojo, vítěz bere vše, znáš to
...........tak jo, kápnu božskou, máš pravdu.......nemám doma vysokoškoláky........už si šli "po svých" 
Není tady

Když člověk bazíruje na absolvování vysoké školy u jiných, měl by ji nejdříve vystudovat on sám.
Zametat si před vlastním prahem. Nejdříve u sebe...
Není tady
Nojo, Majko, vysvětluj Rózmery, že žádná škola není zárukou šťastného života.......nevysvětlíš, ona to má takto v hlavě nastavené
.
Není tady

mia napsal(a):
Nojo, Majko, vysvětluj Rózmery, že žádná škola není zárukou šťastného života.......nevysvětlíš, ona to má takto v hlavě nastavené
.
Bohužel. Ale ona je nemocná, má jiné myšlení, jiný řebříček hodnot, velké výkyvy. Ty ataky nemoci jsou dost nepříjemné. A bohužel asi hlavně pro její blízké.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Můžeme se shodnout na tom, že na rozdíl od jiných ovládal Václav Havel češtinu velmi dobře. Navíc dokázal dát svým slovům jak správnou formu, tak i obsah.
Já myslím, že na rozdíl od předchozí éry všichni dosavadní polistopadoví prezidenti ovládli češtinu dost dobře. 
Není tady
Eva. napsal(a):
mia napsal(a):
.
Bohužel. Ale ona je nemocná, má jiné myšlení, jiný řebříček hodnot, velké výkyvy. Ty ataky nemoci jsou dost nepříjemné. A bohužel asi hlavně pro její blízké.
Jiný žebříček hodnot, než kdo? Než ostatní? Než ona sama v atace a mimo ni?
Nepouštěla bych se úplně do psychiatrizování ............být kýmkoli zde.
Není tady

Barča napsal(a):
Jiný žebříček hodnot, než kdo? Než ostatní? Než ona sama v atace a mimo ni?
Nepouštěla bych se úplně do psychiatrizování ............být kýmkoli zde.
Barčo, jiný řebříček hodnot, než já. V některých oblastech určitě. A asi i než mia, dovolím si na základě jejího psaní říct.
Řebříček hodnot tvůj nebo ostatních, když se zmiňuješ o ostatních, si nedovolím posuzovat, protože je neznám. Ale můj si dovolím srovnat. Já na vysoké škole nebazíruju, nechlubím se opakovaně svými příbuznými, kteří ji mají, jako to dělá ros. Poněvadž vím, že vysoká škola zase až tolik neznamená. Maximálně tak svědčí o dobré nervové soustavě a vytrvalosti, když ji člověk dokončil.
Není tady