27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Miriamko,
připojuji se k Tvému nadení. Já mám sklokeramickou desku několik měsíců a jsem také nadená. K tomu je výborná elektrická trouba, z té je pečení moučníků a maso neporovnatelně lepí ne z plynové trouby.
Není tady
Verča napsal(a):
Miriamko,
připojuji se k Tvému nadení. Já mám sklokeramickou desku několik měsíců a jsem také nadená. K tomu je výborná elektrická trouba, z té je pečení moučníků a maso neporovnatelně lepí ne z plynové trouby.
Právě řeím, zda zůstat u plynového sporáku nebo si pořídit plynový se sklokeramickou deskou. Máte s tím někdo zkuenost?
Díky za odpověď.
No jo, ale co pak ty peníze za el.energii. Není to o moc draí?
Není tady
Mohu také vřele doporučit, ale pozor! V případě souití případně návtěv starích rodičů, stalo se mi, e otec na vypnutou plotýnku, která u tedy barevně nesvítila,
poloil utěrku, natěstí byl syn doma, take zčernalou utěrku zhodil, ale jinak to bylo
ouvej. Take na to pozor.
Není tady
Varná deska super, mám ji u pět let. Dobře vypadá, super se myje. Je potřeba jen dát pozor na výběr nádobí. Nutné je naprosto rovné dno, jinak se "kynklají". Mám zkuenost, e levné pánvičky se za čas zkroutí.
Není tady
Kdy je plotýnka jetě horká, bliká senzor, take kadý ví, e si musí dát bacha. Nevím jak to má Barbara, moje senzory u plotýnky zhasnou a kdy jsou plotýnky opravdu bezproblémové.
Není tady
Mám taky sklokeramickou desku a jsem spokojená, ale na plynu jsem samozřejmě taky vařila a tam mi zas víc vyhovovala monost okamité regulece tepla (na rozdíl od setrvačnosti u elektřiny). Nevýhodou plynového sporáku je o dost sloitějí čitění.
Není tady
jitta4 napsal(a):
Kdy je plotýnka jetě horká, bliká senzor, take kadý ví, e si musí dát bacha. Nevím jak to má Barbara, moje senzory u plotýnky zhasnou a kdy jsou plotýnky opravdu bezproblémové.
Samozřejmě, e mám sensory, 4 malé kolečka, které svítí, ne ploténka vychladne, ale to jaksi starý člověk snadno přehlédne.
Není tady
jaké to je přejít z plynu na sklokeramiku?
Není tady
Ahoj Holkyyyyyy, já mám asi 1/2 roku sklokeramiku a doufám, e se nebudu divit a budem platit elektřinu. Jinak je to super věc, hlavně ta ůdrba se nadá srovnat s plynem. Doporučuji, ale neetřete a kupte u s časovačem, ten vyuívám často.
deves napsal(a):
Také jsem renovovala kuchyň a nechtěla jsem se vzdát plynu.Pořídila jsem si plynovou sklokeramickou desku FAGOR.Mám ji přes 2 roky a je fajn.
Zdena napsal(a):
deves napsal(a):
Také jsem renovovala kuchyň a nechtěla jsem se vzdát plynu.Pořídila jsem si plynovou sklokeramickou desku FAGOR.Mám ji přes 2 roky a je fajn.
Díky, já jsem z toho měla dost obavu, protoe vdy jsem vařila jen na plynu, ale u vím po čem se dívat
Není tady
Holky, jak sklokeramku čistíte?
Já jsem si na to pořídila nějaký speciální čistič od Sava, ale nejde to vyčistit úplně dokonale. A kdy mi na ni zasvítí sluníčko, vypadá to nemytě...
A občas pouiju Cif na připečeniny. Prostě u nevypadá jako nová, take je to normální nebo je to mnou?
Není tady
Právě se rozhlíím po novém sporáku, take asi bude s deskou. A jaké máte zkuenosti s dětma a vařením. Nedá se deska rozbít, kdy mi tam synátor trochu ukne s hrncem?
Není tady
My jsem u jednou desku měnili. Prodavač z kuchyňského centra, u kterého jsme si nechali linku udělat, přeměřoval skříńku na digestoř a spadl mu na desku z výky cca 60 cm kovový zavinovací metr. Udělal se tam maličký důlek a my jsme pak dostali novou desku.
Jinak pokud má těké hrnce - doporučuju desku s kovovým rámečkem. Občas mi hrnec "uklouzne" a rámeček mi desku několikrát zachránil.
Není tady