29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nedávno mě předvolali na policii že na mě sousedka, kterou skoro vůbec neznám jen cca před rokem a půl mě slovně napadla a od té doby jsem se jí vyhýbala, zažalovala že jsem jí měla údajně otrávit psa, šmírovat jí, schválně kropila prádlo vodou a další nesmysly. Nejdřív jsem se málem složila. Nevšímám si jí ani její rodiny protože vím i od sousedky z druhé strany že bezdůvodně sprostě napadá lidi okolo a i když si jí nikdo nevšímá, podává na ně trestní oznámení na policii. Jde mi o to, že na tom co uvedla nebylo ani písmenko pravdy (dokonce mě prý chtěla oznámit, že jsem jí údajně měla asi před rokem a něco napadnout dceru). Jsem z toho opravdu špatná a lidé okolo mi poradili, abych na základě lživého obvinění na ní podala také oznámení pro lživé obvinění, pomluvu, jinak když prý uvidí že se nebráním tak to udělá znovu. Ale vůbec nevím jak to stylizovat a na právníka nemám peníze. Vím jen že když nic neudělám tak mě příště určitě udá že jsem jí to dítě zbila protože ta její dcera mi krade kytky, sprostě na mě řvala, leze nám neustále na pozemek a lže, ukrutně lže. Chci se jen bránit ale nevím jak. Poradíte mi někdo.
Není tady
Existují občanské poradny, možná u tebe by stačil podnět na obecním úřadě... snad ti lépe pomůže místní právník...
Není tady
Bez právníka bych se do toho já nepouštěla. Pokud je paní magor, může tě to stát nemalé finance a výsledek není jistý. Nechápu, proč tě předvolali ted, když jsi ji údajně měla napadat před 1,5 rokem. To, aby paní dokázala, že jsi jí psa otrávila právě ty, bych nechala na dokazování jí, pokud nebude mít řádné argumenty-důkazy, by jí nemělo vyjít, i když bude lhát a vymýšlet si. To, že jsi jí kropila prádlo a pod., měla řešit hned, jinak bych to považovala za výmysl, aby byly důkazy, tam je to také na vodě. Nevím, co míní...špírovat ji....to nedokáže vůbec! Já bych to postavila do roviny , že je paní psychicky asi nemocná, že si vymýšlí, spíše zjistila něco o ní, zda se neléčí na psychiatrii, zda není chronickou stěžovatelkou a pod. Případně bych si zajistila svědky z okolí, sousedy a pod., které také bezdůvodně napadá, že to má jako koníčka. To by se dalo dohledat na policii, komisi a pod.
Já bych byla v klidu a počkala, jak se to bude u komise vyvíjet, na tu se můžeš připravit. Pak můžeš podat odvolání. U komise se vše, co řeknete zaznamená, pak ti pošlou Rozhodnutí a tam bude muset být vše popsané, co je ti kladno za vinu. No a pak je další možnost odvolání ke kraji...a soud. Takže zatím bych vyčkala a řádně se připravila na lži a nesmysly.
Pokud na ni podáš ty oznámení, zase budeš muset dokazovat ty jí, že ona napadala tebe...mít svědky a pod. To bude velký kolotoč paragrafů, oznámení, podání vysvětlení, komise, odvolání, rozhodnutí, odvolání, dokazování a pod. No a máš postaráno na roky o zábavü.
Lidi nemají co dělat, tak se baví různě.
Není tady
bud v klidu,aneri má pravdu - jestli něco o tobě tvrdí,musí to také dokázat;určitě jí na policii i na mu znají jako známou firmu,ale je divné,že chtějí projednávat rok a půl starý přépad,kdy se nedá dokázat vůbec nic a navíc komise na mů posuzuje a řeší případy jen 3 měsíce od jejichvzniku.Ty s delší lh§tou se už ani neprojednávají,ale odkládají se.Takže nic ti nehrozí,divím se,že se tím policajti vůbec zabývají s takovým starým hloupým obviněním.
Uvažovat v této situaci o právníkovi,by bylo zcela zbytečné,tohle vysvětlí i starší dítě.
Není tady
Pokud nekdo podal udani, MUSEJI to projednat.
Taky jsme meli takovou problematickou sousedku, bal se ji nejen vchod, ale celej panelak... Napadala sousedy ruznym zpusobem a pak na ne podavala stiznosti... Taky jsem se ocitla az na urade s tim, ze "me obtezuje a zneprijemnuje zivot mne i mym detem"... a tam jsem zjistila, ze "je to znama firma a notoricka stezovatelka"... jenze to jednani opravdu probehnout muselo. Akorat zbytecna ztrata casu, ale je fakt, ze od te doby "dala pokoj", bohuzel pouze proto, ze si "nasla jinou obet"...
Není tady