Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 15. 12. 2011 15:17

angeelina92
♥------
Registrovaný: 14. 12. 2011
Příspěvky: 4

Vtipy o dětech

Děti si hrají nahé na písku. Chlapeček se dívá na holčičku a říká: "Tobě se to ujomijo?" "Ne, to tak bijo," odpovídá holčička.

Honzík se ptá maminky, jak přišel na svět. Matka mu povídá: "Víš, Honzíku, to jsme se s otcem večer tak trošku pocukrovali a potom si ráno přišel na svět." Honzík si večer lehl a celý se posypal cukrem. Ráno se probudil a měl plnou postel mravenců. "Kdyby jste nebyli moje děti, tak vás všechny pozabíjím," povídá jim.

Ozval se zvonek, Pepíček šel otevřít a za dveřmi objevil svého kamaráda, který na něj vybafl: "Pepíčku, pojď ven, zahrajeme si fotbal." "Já nemůžu," hořekoval Pepíček, "musím mamince utírat nádobí." Pak se ovšem na chvíli zamyslel a dodal již s úsměvem: "Počkej chvíli, mám nápad, rozbiji dvě skleničky a maminka mě vyžene."

Před americkým supermarketem se posadilo malé děcko Santa Clausovi na klín a on se ho jako všech dětí zeptal: "Tak co bys chtěl k Vánocům, maličký?" Dítě vyvalilo oči, poklesla mu brada a po pěti vteřinách povídá: "Cože?! Tys nečetl můj e-mail?!?"

Maminka povídá sousedce: "Včera jsem utrhla na tašce ucho." Malý Honzík: "A odvezli Natašku do nemocnice?"

Další skvělé vtipy o dětičkách na http://www.mrte.cz/vtipy/vtipy-o-detech/

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů