6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenosti s kosmetikou Pevonia Botanica?
Není tady
Já jo, u nás se teprve pomalu prosazuje. Proč se ptáš, co tě konkrétně zajímá? :-)
Není tady
Viděla jsem, že jejich tváří je Morávková a pak jsem taky něco četla v časopise a vůbec tu kosmetiku neznám. Už jsem si to našla na jejich stránkách. Láká mě vyzkoušet krém pro kuřáky :-). Ráda bych tu svoji neřest nějak vykompenzovala. Ale nejsem zrovna člověk, který rád a často experimentuje :-) :-).
Není tady
Já jsem tu značku viděla poprvé, když jsem četla inzerát, že hledají někoho do obchodního oddělení. Dívala jsem se na jejich stránky a kosmetika vypadá dobře. Už delší dobu přemýšlím o chemickém peelingu. Tak se tam asi zastavím, zeptám a případně objednám. Máte někdo zkušenosti s chemickým peelingem? Nerada bych si nechala zničit pleť a ještě ke všemu na obličeji. Díky.
Není tady
gijo, Elso - jak se vám (ti) povídá samy se sebou ?
Není tady
Od te znacky mam doma parfem a nadherne voni :-)
Není tady
Ja zase krem na vrasky, jsem rada ze jsem dala na radu kamaradky a sla do tehle znacky
Není tady
Já od značky používám hydratační krém a přípravky na vlasy a jsem opravdu spokojená!
Není tady
Jsi tak spokojená, že sem tu reklamu nacpeš pro sichr několikrát, viď?
Není tady
Ahoj! Přidávám se s otázkou na tuto kosmetiku. Sháním právě něco přírodního, bez parabenů a dalších chemických přísad a u této jsem četla, že to právě nemá. Je to pro mě ale nová značka, neznám ji, tak uvítám zkušenosti.
Není tady
Tato kosmetika je hlavně netestovaná na zvířatech!!!
Není tady
No tak s tím testováním, resp. netestováním na zvířatech to ráda slyším! Sehnat takovou kosmetiku je docela oříšek totiž!
Není tady
Ano, ona je právě přírodní a bez alkoholu a ostatních látek.
Není tady
Asi vyzkouším, nedělají nějaký startovací balíček vzorků?
Není tady
Tak jsem na to holky koukala a startovací balíček ne, ale mají vzorky za cca 50 Kč od těch výrobků.
Není tady
Není tady
No tak to asi objednám krémík na obličej, tělo, ruce a nějaké to tonikum, to dám za to 200 Kč a na zkoušku to stojí, když by mi to třeba nesedlo na pleť.
Není tady
Dostala jsem minulý rok k vánocům od dcery a od té doby už nepoužívám nic jiného. Mám tělovku i pletovku a je fajn a cenově dostupna,takže za mě yes
Není tady
Ja kosmetiku kupuji pouze na vanoce velke balicky a ruzne vyhodne akce
Není tady
eliskamatlova napsal(a):
To kupuješ blbě - výhodný akce přicházejí PO Vánocích...
Není tady
helena napsal(a):
eliskamatlova napsal(a):
To kupuješ blbě - výhodný akce přicházejí PO Vánocích...
Reklama v podání místní drůbeže přichází bohužel celoročně.
Není tady
nektery zajimavy ceny jsou i pred vanoci
Není tady
eliskamatlova napsal(a):
Možná že jo... ale upozorňuju, že o žádnej odkaz nestojím!!!
Není tady
helena napsal(a):
eliskamatlova napsal(a):
Možná že jo... ale upozorňuju, že o žádnej odkaz nestojím!!!
Stejně ho dostaneš, buď klidná.
Není tady
Nevyhrožuj, jó!
Není tady