Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Naše děti
  •  » Chtěla bych druhé dítě teď...on později nebo raději vůbec :-(

#1 14. 12. 2011 23:50

Ellischka
♥♥♥----

Chtěla bych druhé dítě teď...on později nebo raději vůbec :-(

Holky trošku se v mé situaci motám a prosím o vaše názory či zkušenosti.
   Mám o 17 let staršího partnera,který už má 18-ti letého syna.Máme spolu 2,5 letou holčičku a já zatoužila po druhém svištíkovi.Přítel ale nechce a svádí to na naši finanční situaci.Vlastníme třípokojový byt a nemáme se tolik špatně.Myslím,že bychom druhého prcka zvládli.Ale partner chce,abych šla nejdřív do práce a něco vydělala,než bych nastoupila na druhou mateřskou.Trošku se bojím toho,že doufá,že mě ta touha přejde.
   Pravdou ale je,že se trošku bojím jít do druhého dítěte.Když vidím ty unavené maminy okolo sebe. Kamarádky,co nastoupily po dvou dětech do práce a lítají z práce do školky a do školy,na nákup...žádná možnost jít si zacvičit,sem tam do kina či na skleničku s kamarádkou.....trošku mě to děsí.

Své dítě ale nadevše miluju a je fakt,že bych klidně byla doma s ní než na skleničce s kamarádkou.Jen se bojím,abych si to druhé dítě dokázala užít.Abych už nežila jen nějakým shonem.....

Není tady

#2 22. 1. 2012 9:40

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Velvary
Web

Re: Chtěla bych druhé dítě teď...on později nebo raději vůbec :-(

POdle mě jde o to jak si to kdo udělá.....pokud by ti patrner s dětmi pomohl určitě by jsi našla čas na to jít si zacvičit nebo na tu skleničku s kamarádkou. Já třeba na skleničku s kamarádkou nejdu, ale zase jdeme na kafíčko odpoledne i s dětma.....chodíme tam kde mají dětské koutky kde si dětičky pohrají a my si dáme kávičku.
Co se týče toho že partner nechce, možná je to věkem možná tím, že už má skoro dospělého syna. Určitě bych netlačila. |Zkus přistoupit na jeho názor, začni hledat práci a poté pomalu nastínit jak dlouhý je proces otěhotnění a těhu a že by bylo dobré se pomaličku začít snažit.
Držím palečky

Není tady

• Diskuse
  •  » Naše děti
  •  » Chtěla bych druhé dítě teď...on později nebo raději vůbec :-(
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí