27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
dobrý večer, mám prosbu zda byste mi poradili. S přítelem chováme dvě mláďatka syrských křečků- staré cca.3 měsíce. Chtěli bychom se pokusit o mimčo, od minulého týdne se ji nechráníme. Četla jsem e mláďata křečků mohou přenáet nějaký zánět mozkových blan a je to nebezpečné právě u těhotných en protoe to pokozuje plod. Nevíte o tom někdo něco? Máte zkuenosti s chovem křečků v těhotenství? Docela mě tato informace vyděsila. Křečky máme rádi a nechci je dávat pryč ale nevím jak vysoké je riziko přenosu a zda dodrovat nějaká opatření.. Děkuju moc za odpověd.
Není tady
Tak já mám jen psa take Vám neporadím, ale co zeptat na veterině?? Tam určitě budou vědět víc.
Není tady
Poslal jsem své přítelkyni http://test-tehotenstvi.cz/?stranka=4.
Není tady