Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 12. 2011 16:12

Zbjesnen
♥------

Novodobá nemoc hledání přes internet . chty a facebook

Asi před rokem jsem psal do tohoto fora  o zavislosti ženy na internetu- chaty  a jine. Po roce to stejně není jiné je to  opravdu závislost na vyhledávání kontaktů na netu s chlapy .Dokonce jsem ji dokazal dotahnout do poradny  ale opet dva měsice to vydržela ))Ja PC celkem znam a opet sem prolomil  chat a facebook a nepřal by jsem Vám čist to jak se přimo nabízí a oslovuje je))To je opravdu dokonale lovení na netu.Poradkyne psycholožka mi nrdavno řekla že toho nenechá že to k životu potřebuje a bud si zvyknu nebo ne)) Toto se již opakuje po dobu pěti let ja za tuto dobu jsem již zdeptán a na dně přitom to jde i s podnikanim do kejlu a ted je mi to celkem fuk nemam motivaci  aspon do tedky, Ale psychložka mi řekla dejte sebe hlavně dohromady to mě ted nakoplo a rozhodl jsem jednat dle ní dám se dokupy a asi si najdu bydlení na jaře a zabalim to s hystekou nejde žit
Přitom ji si myslim nic nechybělo  leasing ,bydleni,starost o finance vše mela aj ten sex )) opravdu je mi lito malyho jen ma 5 let  a křičim  kvuli němu ted jennn             http://www.vsemocnahysterie.estranky.cz … enost.html

Upravil(a) Zbjesnen (14. 12. 2011 16:14)

Není tady

#2 14. 12. 2011 16:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Novodobá nemoc hledání přes internet . chty a facebook

a na co se vlastně ptᚠ? nebo se jdeš vypovídat, udělat reklamu stránkám ve tvém odkazu wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 14. 12. 2011 16:33

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

U vás doma není závislá pouze tvoje žena.
Vypadá to na závisláky dva. Fuj, styď se , šmírovat a prolamovat se do PC.
To nemᚠžádnou hrdost? Co ti to přináší za uspokojení, když víš , co tam najdeš ?
A život s hysterkou? Jaký šel, takovou potkal.

Přestaň se zabývat sám sebou a začni něco dělat pro svého syna.
To ti ho není ani trošku líto?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#4 14. 12. 2011 16:53

Zbjesnen
♥------

Jessika napsal(a):

To nemᚠžádnou hrdost? Co ti to přináší za uspokojení, když víš , co tam najdeš ?

Je mi ho právě moc lito a přišel jsem se spiš vykecat))) Ja to už pustil z hlavy nejake šmírování a to že chodí s dvěma fony snad i na hajzlik a vypina zvuky a otačí je  displejem dolu ))

Není tady

#5 14. 12. 2011 16:54

Zbjesnen
♥------

Zbjesnen napsal(a):

Jessika napsal(a):

Je mi ho právě moc lito a přišel jsem se spiš vykecat))) Ja to už pustil z hlavy nejake šmírování a to že chodí s dvěma fony snad i na hajzlik a vypina zvuky a otačí je  displejem dolu ))

A to s tim rozpoznat hysterku je težké pročti si to pořadně   holkaa

Není tady

#6 14. 12. 2011 17:49

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Zbjesnen, jestli ty tak nějak nekecáš. Včetně tvých chyb mi to přijde jako velmi zběsilé a nevyzrálé psaní. Muž, který si je sám vědom toho, co má, nepotřebuje pátrat, když už ví a ví, že toho druhá polovice nenechá. Stylizace zběsněnce ti jde, zkus i jinoou. Zkus stylizaci inteligenta.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#7 14. 12. 2011 18:57

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Pavlo tummenupp ..... jeste bych dodala, ze kybersex neni nevera. Nebo se s tema muzskyma styka i v realu?

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#8 14. 12. 2011 20:24

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

A hlavne: Zenska, ktera ma "vsecko, co potrebuje", jak ten "Des-Zbjes" uvadi, v realu... nehleda ve virtualu... gloria

"""...Přitom ji si myslim nic nechybělo  leasing ,bydleni,starost o finance vše mela aj ten sex ))..."""
- - -  tongue si zrejme myslis blbje tongue ...

Upravil(a) ViktorkaM (14. 12. 2011 20:24)

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#9 14. 12. 2011 20:26

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Dita.L napsal(a):

Pavlo tummenupp ..... jeste bych dodala, ze kybersex neni nevera. Nebo se s tema muzskyma styka i v realu?

Kybersex je "sakra nevera"!!! dumbom Hlavne proti prirozenosti... stolt

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#10 15. 12. 2011 10:11

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Zbjesnen napsal(a):

A to s tim rozpoznat hysterku je težké pročti si to pořadně   holkaa

Zbjesnene, pokud ty stránky, na něž jsi dal ve svém prvním příspěvku odkaz, jsou tvoje o tvé manželce, lze tě podle nich definovat celkem snadno jako hysterika. hmm

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#11 15. 12. 2011 11:15

majkafa
Host

Zbjesnen napsal(a):

Asi před rokem jsem psal do tohoto fora  o zavislosti ženy na internetu- chaty  a jine. Po roce to stejně není jiné je to  opravdu závislost na vyhledávání kontaktů na netu s chlapy .Dokonce jsem ji dokazal dotahnout do poradny  ale opet dva měsice to vydržela ))Ja PC celkem znam a opet sem prolomil  chat a facebook a nepřal by jsem Vám čist to jak se přimo nabízí a oslovuje je))To je opravdu dokonale lovení na netu.Poradkyne psycholožka mi nrdavno řekla že toho nenechá že to k životu potřebuje a bud si zvyknu nebo ne)) Toto se již opakuje po dobu pěti let ja za tuto dobu jsem již zdeptán a na dně přitom to jde i s podnikanim do kejlu a ted je mi to celkem fuk nemam motivaci  aspon do tedky, Ale psychložka mi řekla dejte sebe hlavně dohromady to mě ted nakoplo a rozhodl jsem jednat dle ní dám se dokupy a asi si najdu bydlení na jaře a zabalim to s hystekou nejde žit
Přitom ji si myslim nic nechybělo  leasing ,bydleni,starost o finance vše mela aj ten sex )) opravdu je mi lito malyho jen ma 5 let  a křičim  kvuli němu ted jennn             http://www.vsemocnahysterie.estranky.cz … enost.html

Hysterický budeš nejspíše ty. Ten nick mluví za vše. Nomen omen...
Radím ti, najdi si pro sebe dobrého psychologa a začni na sobě pracovat.
A klid, běsniči. smile

#12 15. 12. 2011 11:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Levandule pomáhá při hysterii. Výborné jsou koupele.
Doporučovala bych v ledové vodě http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#13 15. 12. 2011 12:09

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Mít můj manžel tak dokonalý web o mě tak by jím už dávno nebyl:-))) Nečetla jsme ho, jen prolítla, ale i tak by mě to naštvalo:-)
Nepochopila jsem na co se ptáš. Jsi rozhodnutý odejít, tak držím palce

Není tady

#14 15. 12. 2011 14:31

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PavlaH napsal(a):

Zbjesnen, jestli ty tak nějak nekecáš. Včetně tvých chyb mi to přijde jako velmi zběsilé a nevyzrálé psaní. Muž, který si je sám vědom toho, co má, nepotřebuje pátrat, když už ví a ví, že toho druhá polovice nenechá. Stylizace zběsněnce ti jde, zkus i jinoou. Zkus stylizaci inteligenta.

třeba před 10 minutama zjistil o čem si ona chatuje, takže to emoční vyšinutí je vcelku pochopitelné smile

Není tady

#15 16. 12. 2011 9:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A tie stránky sa založili samy?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#16 18. 12. 2011 21:04

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Když vidím, kolik úsilí vkládᚠdo toho, abys všechny přesvědčil, že tvoje žena je hysterka, napadá mě, že je to možná zastírací manévr.
Pak ten nick......jestlipak to není spíš tvůj vlastní problém?
Nebo možná není, ale z nějakého důvodu mᚠpotřebu zašlapat svou ženu do země (to je bohužel viditelné pouhým okem wink ) a v takovém případě není ani divu, že konverzuje jinde.....pokud s ní "konverzuješ" přes ty....stránky hmm
A jo, Bramborka už mě předběhla smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#17 18. 12. 2011 22:33

majkafa
Host

Myslím, že autor vlákna nemá na to, aby ty stránky o hysterii napsal on.

#18 18. 12. 2011 23:56

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

kdo je teda napsal? va

Není tady

#19 19. 12. 2011 7:11

majkafa
Host

ViktorkaM napsal(a):

kdo je teda napsal? va

On to sem dával jen jako odkaz na hysterii, myslím.
Ze způsobu jeho psaní je patrné, že na tohle nemá.

#20 19. 12. 2011 22:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

helena napsal(a):

Levandule pomáhá při hysterii. Výborné jsou koupele.
Doporučovala bych v ledové vodě http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

lollollol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#21 21. 2. 2012 13:22

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Levandulove koupele sem tam....

Ale to co me zaujalo na prispevku, ze se nekdo dostane na cizi FB apod nebo do korespondence.  nebo dokonce hlida mobil.

Tenhle pan nasel blbosti, ale co kdyz se stane, ze clovek padne na opravdu zavaznou vec. Co pak? Mlcet? Delat jako nic?  Nebo druheho postavit pred hotovou vec?

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#22 21. 2. 2012 21:56

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

sahleb, ten pán nenašel "blbosti", ten pán nacházel důkazy, že se jeho paní seznamuje s cizími muži prostřednictvím internetu. Což si myslím, že až tak úplná blbost není. To, že se pán potácí v takovém debaklovém vztahu už několik let, je otázka jiná smile

sahleb, zřídkakdy se stává, že člověk jen tak sám od sebe na něco "padne" big_smile Většinou na něco padne tak, že se úmyslně hrabe partnerovi v mobilu nebo v komplu. A ten člověk - pokud už je tak zvědavý, že prolomí partnerovo soukromí - už má mít dopředu jasno, co udělá a jak se zachová, potvrdí-li se jeho nejčernější obavy. A to zase záleží na jeho hranicích, co hodlá partnerovi tolerovat a co už ne, popřípadě jestli chce ten vztah zachránit, nebo jestli odhalená nepravost už bude tou příslovečnou "poslední kapkou" a bude schopen se s partnerem na to konto z fleku rozejít stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#23 22. 2. 2012 17:55

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Kiara napsal(a):

sahleb, ten pán nenašel "blbosti", ten pán nacházel důkazy, že se jeho paní seznamuje s cizími muži prostřednictvím internetu. Což si myslím, že až tak úplná blbost není. To, že se pán potácí v takovém debaklovém vztahu už několik let, je otázka jiná smile

sahleb, zřídkakdy se stává, že člověk jen tak sám od sebe na něco "padne" big_smile Většinou na něco padne tak, že se úmyslně hrabe partnerovi v mobilu nebo v komplu. A ten člověk - pokud už je tak zvědavý, že prolomí partnerovo soukromí - už má mít dopředu jasno, co udělá a jak se zachová, potvrdí-li se jeho nejčernější obavy. A to zase záleží na jeho hranicích, co hodlá partnerovi tolerovat a co už ne, popřípadě jestli chce ten vztah zachránit, nebo jestli odhalená nepravost už bude tou příslovečnou "poslední kapkou" a bude schopen se s partnerem na to konto z fleku rozejít stolt

Ano , ten pan fakt nasel dukazy. Mas pravdu, ty blbosti nebyly prave jmeno.

Ja jsem jednou otevrela  dopis, je to silene dlouho, byl expres od kamaradky nas obou, meho partnera a me. tak jsem ho rychle otevrela, aniz bych si vsimla, ze je to na JEHO postovni schranku..presto nam prisel do bytu. Naprosto nechtene,  docela jsem se tesila na nove zpravy od ni. Mno.....byl to zahul. Aleje to desetileti a desetileti ........od te doby ctim soukromi.....ani detem bych neotevrela dopis, mail.

Ovsem tehdy jsem se dozvedela jak je to s nasim vztahem.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí