|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
švagrová má Natálku a Leontýnku 

- nejdřív jsme koukali na Leontýnku divně, ale je to krásný jméno
(pro odvážné)
Původně chtěli Rozárku 
A pozooooooooor!!! Mně (!!!) se líbí Gábinka, fakt mooooc - ale to by mi neprošlo 

Není tady
Veruska72 napsal(a):
Luci
Lenko - jestli máš čupr novýho doktora, tak to bude plození jen a jen radost- on něco s tebou vymyslí a budeš mít podzimňátko
Popi - děkuju za pozitivní písmenka, ale nervy to budou, uffffff
baaaaf...takze klasika
MS dle planu 
jojo..mela jsem jit k nemu dnes.. tak jsem to musela prehodit na 10 ledna.. pže mezi svatky jsme pryč
Pěkný den všeeem bábám 
Není tady

já teda úplně na klasická jména nejsem, ale to je proto, že partner má to nejujetější příjmení, jaké se snad dá
(kromě ještě Nováka), takže chceme, aby aspoň jméno bylo ne úplně běžné (žádné top 10), aby se tak nejmenoval každý druhý Franta v republice 
včera jsme nad tím znovu debatovali, navrhla jsem Nicolas
a chlap mi povídá.... nooo, Nicolas N...... to je takové sexy 
a já na to "hele, brouku s tvým a mým xichtem, sexy ? i kdyby se jmenoval George Clooney, tak ho to nezachrání" 

Není tady

Gabka napsal(a):
Veru, ta tlustoprdka na testu je úžo!
Luci a moje vymyšlený jména vědět nechceš?
Tebe se Gábi ani neptám u tebe to vím

Popí náhodou Nikolas se mě líbí moc
no já jsem zvědavá jak se ten náš chlapeček bude jmenovat
ted jsem to nechala chvíli u ledu a třeba si tatka uvědomi,že ty moje jména jsou ty nej 
a Ĺeontýnka chodí s Naty do školky..a je to moc hezký 
Není tady
tka podle teploty to asi ovu nebyla..
.. i kdyz to nechapu bricho bolelo docela dost, dneska uz vubec ne
a teplota temer nestoupla
..
Není tady

Veruuuuu
a ta tlustoprdka
paráááádní
Není tady

mala.popelka napsal(a):
já teda úplně na klasická jména nejsem, ale to je proto, že partner má to nejujetější příjmení, jaké se snad dá
(kromě ještě Nováka), takže chceme, aby aspoň jméno bylo ne úplně běžné (žádné top 10), aby se tak nejmenoval každý druhý Franta v republice
včera jsme nad tím znovu debatovali, navrhla jsem Nicolasa chlap mi povídá.... nooo, Nicolas N...... to je takové sexy
a já na to "hele, brouku s tvým a mým xichtem, sexy ? i kdyby se jmenoval George Clooney, tak ho to nezachrání"
jste taky veselá kopa co
fakt tady nemůžu,se tu válím smíchy,pozdravuj George

Není tady
Ahoj holky, díky moc, snad bude vše ok, no.... Každopádně Gabi - já myslím že holčička nevyrostla těch 190g - to to spíš doktor jinak naměřil. On to nebyl týden, ale nějaký 3-4 dny a to si myslím, že není možný, ale trošku jinak to změřil, no.... je vidět, že na tom fakt dost záleží. Každopádně to bříško u ní vychází menší každýmu doktorovi při každým měření, naštěstí teda zatím nijak dramaticky, tak hlavně aby se to nezhoršovalo.
Popi, jméno Nicolas...
, i když na mě je to moc .... nooo, netradiční, ale hezký 
Lucko, máš SZ....
Upravil(a) Falka (20. 12. 2011 11:53)
Není tady

Falko nic nepřišlo 
Není tady
Verůůůůů veliká gratulka i tady 

Frantík je kus chlapa
A tlustoprdka ukázková 
Falko - huráááááá 
Že ty doktoři ale dokážou vystrašit, co? Přírůstek krásnej 
Gabi - jaký že jméno je Tvůj favorit?
Ovulka koukám krásně pojištěná ze všech stran 

Leni - tak ať nový dr. přinese štěstí
Cykly máš naprosto ukázkový 
Marti84 napsal(a):
tka podle teploty to asi ovu nebyla..
.. i kdyz to nechapu bricho bolelo docela dost, dneska uz vubec ne
a teplota temer nestoupla
..
Jakto že nestoupla? Včera 36,2 dneska 36,4 a zítra bude 36,6 a pozítří 36,9 .... 
Popí - tak pozor, abych si to nebrala osobně (jsme to druhý nejtrapnější přijímení - to, co jsi jmenovala
A než se narodil Danda měl to být Alex
až do 36tt jsem si za tím stála a každej mi to rozmlouval...až se mi to znelíbilo a je to Daniel
). Nicolas je hezký
a hlavní že je se líbí vám! Jedna známá dala jméno Darek - (má ještě Davida a Daniela).
Uvidíš jak se ty vaše geny pomíchaji a budete mít místního krasavce za kterým se budou holky otáčet 
Jména - líbí se mi Linda
a o klučičím ani nepřemýšlím 

Není tady

Snaží, no ona je pracovní verze ještě Mikuláš
.... jak tohle dopadne
jsem sama zvědavá.... ještě, že v dnešní době se má vzít do porodnice papír se jmény, kdo ví, jak by to nakonec dopadlo 

Není tady

kámoška mi nedávno říkala, že učí ve škole kluka co se jmenuje Dardan.... to fakt nechápu, co se těm rodičům stalo 

Není tady
helou... jojo Snazi.. cykly mam echt... ale mam pruchozi jen pravou stranu... a treba O. je ma uz blby.. no to se ukaze vsechno..hlavne, ze s tim pohnem, pze to je presne rok...
jinak , jak resite jmena, tak O. chce Svatavu a Alexandra
takze to jen pres moji mrtvolu
ja teda niky nemusela jmena po rodicich..ale tentokrat asi vymeknu a bude to Ondřej 
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Gabi - jaký že jméno je Tvůj favorit?
Ovulka koukám krásně pojištěná ze všech stran
Kryštůfek

a ovulka-no snad z toho něco bude
den před ovu a den po ovu snážo bylo, ale blbá poloha pro otěhu (no snad tam něco zůstalo
)
v den ovu to bylo ok a spala jsem až do rána s ....
Popí, Nikolas se mi nelíbí , ale Mikuláš-Miki - to je super! 
Marti, já myslím, že ovulka byla, zítra ti BT ještě stoupne
¨
Veru, Gábinka jo 
Leontýnka se mě líbí
i Natálka, Adélka, Rozárka .....atd 
a dneska mě celý den nějak bolí podbříšek 
Upravil(a) Gabka (20. 12. 2011 18:09)

Není tady
Snažilenka napsal(a):
Falko - huráááááá
Snaží, já to psala - já si právě myslím, že to spíš doktor jen trochu jinak změřil, než že by tak přibrali, bylo to asi po 3-4 dnech, tak to si nemyslím, že by to šlo tak rychle
. Ale i tak, aspoň že neobjevili nic horšího - hlídají to, ale zatím to vypadá celkem v normě, tak snad to tak zůstane.
Není tady
Lucko, Gabko, druhej pokus SZ 
Není tady
Falka napsal(a):
Lucko, Gabko, druhej pokus SZ
super 

Není tady
Falka napsal(a):
Snažilenka napsal(a):
Falko - huráááááá
Snaží, já to psala - já si právě myslím, že to spíš doktor jen trochu jinak změřil, než že by tak přibrali, bylo to asi po 3-4 dnech, tak to si nemyslím, že by to šlo tak rychle. Ale i tak, aspoň že neobjevili nic horšího - hlídají to, ale zatím to vypadá celkem v normě, tak snad to tak zůstane.
Ke konci těhotenství nabírají dětičky až 500g týdně!! Ale to je až tak od toho 36tt.

Není tady
jj Falko, na konci dětičky nabírají dost
Anička od 30tt měla co týden to 100g, tak proč by holčička nemohla mít 190g

Marti, tak jak BT? 
Veru, co ty? 
a jak válčí Sáří? 

mě je od včera nějak "divno", jak na střevní chřipku
BT leze krásně nahoru 

Není tady
tak moje BT ne a ne stouopnout... asi to fakt nebyla ovu... i kdyz to nechapu ty bolesti fakt byli 
Gabu to jde spat celou noc s....
? to bych takjy jednou chtela 
Není tady
mela jsme za to, ze 14 DC jsem mela pozitivni test.. co reknete vy?
Uploaded with ImageShack.us
Upravil(a) Marti84 (21. 12. 2011 9:17)
Není tady
Marti84 napsal(a):
Gabu to jde spat celou noc s....
? to bych takjy jednou chtela

to jsem myslela spermijky
né manžela 
hele, já myslím, že ovulka byla
zkus si zadat na zítra BT 36,6 jestli ti to vyznačí ovulku (a pak to smaž) 

Není tady
Tak tedea vy jste toho nakecaly 
Ja o jmenu neremyslim ,ale pritel rekl ,ze se mu libi Alan ,tak asi vite co se delo ,v zadnem ,ale v zadnem pripade
me se libi Daniel ,Simon,Denis
Není tady