|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Veruska72 napsal(a):
Gabka napsal(a):
Veru, nezkoušela jsi ovulák v těhu?
no mě by zajímalo, jak moc je pozitivní
doma mi jeden zbyl, tak třeba kdybych ho za týden počůrala, tak abych jako věděla, no
![]()
![]()
Gabko, z jednoho ovuláku NIC nepoznáš, leda tak 14DPO, kdy bude vypadat jako test z tvého 15DC
, ale to už ti mamáč ukáže tlustoprdku. Tak čůrat na ovulák v těhu můžeš, ale těhutest je jasnější. Tam není žádných pochyb...
aha, tak nic no
kuju 

Není tady
heheee, tak ja se asi trafila vcera tim testem
... jeste ho zkusim dneska
, ale podle poklesu teploty bych rekla, ze denska je ten den D
.... je to fakt supr to pozorovat
.....
Jenom holky, myslite, ze je mozne abych ted mela MS bolesti?
.... nemelo by me spis pichat v podbrisku?
Není tady
Marti každýmu se ovulka projevuje jinak, já třeba mám napřed tlak jako na MS a pak se to postupem hodin stupňuje a začne mě píchat na jedné straně
A Ty se teda zatím jen pozoruješ ale nesnažíš, jo?
No ono Ti to dlouho nedá 

Není tady
Snažilenka napsal(a):
Marti každýmu se ovulka projevuje jinak, já třeba mám napřed tlak jako na MS a pak se to postupem hodin stupňuje a začne mě píchat na jedné straně
A Ty se teda zatím jen pozoruješ ale nesnažíš, jo?
No ono Ti to dlouho nedá
snazi, jj jenom pozoruju... ja bych uz i chtela, ale prita jeste nechce, sme spolu 9 mesicu, tak to docela chapu... jinak je uz taky ve veku, ze by chtel, ale zatim je jeste cas... porad rika, ze kdybychom byli spolu uz alespom rok a pul, tak by sme do toho sli
... takze ja zatim pozoruju a snad casem prejedeme i na snazo
...
nechranime se nijak zvlast, takze se nam to mozna nejakou nahodou povede i driv
... a treba budeme cekat dlouho. ktovi
..
Není tady
Ahoj holky, tak dneska v Podolí po přeměření holčička asi 1480g a klučík přes 1600g..... Ta disproporce mezi velikostí hlavičky (a všeho ostatního) a bříška tam je, to bříško je prý trochu menší, ale zatím v normě...... průtoky byly ok, i když malá teda moc na těch utz nespolupracuje, nás tam s tou sondou trápil snad hodinu.....uff. No ale pro jistotu opět za týden průtoky a za 2 týdny přeměření, jestli se nezvětšuje ten rozdíl mezi hlavičkou a bříškem, tak uvidím, snad to bude ok
. Já si taky vzpomněla, že ona to bříško měla menší už na utz ve 20.tt (teda byla sem 21+3), jen teď je ten rozdíl trošku větší, ale zas ne nějak šíleně.... tak hlavně aby to tak vydrželo i dál.
Co ta Veru, nevíte? Taky na ní myslím, ale věřím, že budou mít krásný dárek pod stromeček
.
Není tady
Gabka napsal(a):
a ty Leni netestíš?
![]()
Veru, myslím na tebe![]()
Falko
JA TO ZAS DOSTANU... JA TO POZNAM
CO TA VERUSKA... TADY NA NI ČÍHÁM
Není tady
Ahojky
Falko vubec tomu nerozumim,kazdopadne drzim pesti at je vse v poradku:hjarta:
Veru ???
Ja byla dneska na kontrole ,ponevadz vcera trochu zakrvaceni a vse je ok ,stopy po krvaceni zadne ,zloutkovy vacek tam je a srdicko jeste nebylo takze pristi tyden .
Není tady

simi, držím pěstičky, aby to byla jen jednorázová nepříjemnost, jak si drobek dělá prostor
opatruj se... 
Falko, je dobře, že to dr. zkontroluje častěji, aspoň můžeš být klidnější, že by zasáhli včas, kdyby bylo /ale ono nebude
/ potřeba...
Veruuus, vyleeeez, taky pořád nakukuju 

Není tady
Verůůůůůůůůůůů
Simi, držím vše co mám na další ko na srdíčko

Marti, já myslím, že to ovulační bolesti býti můžou 
Falko, holčička krásně vyrostla (za týden 190g, to je úplně super)
věřím, že je vše naposto ok

Upravil(a) Gabka (19. 12. 2011 16:21)

Není tady
ja myslim, ze se Veru jeno zdrzela u vanocniho nakupovani
..
a urcite to je vsechno OK 

jinak ta bolest prerostla v moje zname pichani, takze je to fakt asi ovu
... dnesni tesitk je slabsi nez vcerejsi, tak to tak snad ma byt... i kdyz vcera jsem v tom pripade cekala silnejsicarku...
Není tady
Ahoj holky,
se omlouvám, že jsem vás nechala dlouho čekat - Marti měla pravdu, nějaký vánoční dokupování pro neteřinky + starosti s Lucinkou (už skoro měsíc má průjmy a zatím neví dr.,co to je a nedaří se to zlepšit
).
František má 10,1mm, je tam gestační váček odpovídající 5tt+5, zatím nic jiného, po odběru na cytologii (preventivka) jsem začala lehce krvácet z čípku - je tam nějaký polyp. Takže zakázanej sex kvůli čípku, nasazen Utroš 3x1. Kontrola na potvrzení
29.12. ráno...to už se rozložím s nervama úplně. Bohatě mi stačil dnešek, kdy jsem na UTZ rozhýbala svoje nožky do neskutečných vibrací...pořád jsem koukala na doktorův výraz ve tváři - tvářil se důležitě,ale ne tragicky. Tak jsem začala doufat. Nechala jsem pootevřené dveře v kabince, když diktoval mikrofonem zprávu sestře do recepce - a snažila se pochytit každý slovo
.
Tak doufám, že se mimi bude vyvíjet dál 
Símo, co to čtu????? Neměli jste třeba sexík? Nebo z čeho to zakrvácení mohlo být???

Není tady
Falko, mám radost z vaší holčičky 
Marti - asi by to chtělo přítele trošku popohnat
, použít pár příkladů neplodných kámošek, co vyčkávaly, až bude "správnej čas" a tak. No a nemyslím si, že by doba 1,5 roku byla nějakou zárukou pro akci "hups na to", jestli si rozumíte, poznáš to klidně po 9 měsících 

. Hlavně abys TY věděla,že to s ním chceš risknout...chceš???
.
Gabi, krásně vyznačená ovulka na FF 

Leni - ty jsi bláááááázen, víš, jak krásnou jsem měla čárku 12 DPO??? Mrkni do albíčka, jméno: babinet, heslo: františek. A neříkej mi, že chceš vidět fialovku tlusťošku 20 DPO
.
.
A ještě jednou všem díky za palečky !!!!!

Není tady
Veruska72 napsal(a):
Falko, mám radost z vaší holčičky
Marti - asi by to chtělo přítele trošku popohnat, použít pár příkladů neplodných kámošek, co vyčkávaly, až bude "správnej čas" a tak. No a nemyslím si, že by doba 1,5 roku byla nějakou zárukou pro akci "hups na to", jestli si rozumíte, poznáš to klidně po 9 měsících
. Hlavně abys TY věděla,že to s ním chceš risknout...chceš???
.
Gabi, krásně vyznačená ovulka na FF
Leni - ty jsi bláááááázen, víš, jak krásnou jsem měla čárku 12 DPO??? Mrkni do albíčka, jméno: babinet, heslo: františek. A neříkej mi, že chceš vidět fialovku tlusťošku 20 DPO.
http://img268.imageshack.us/img268/5871/20dpo.jpg.
A ještě jednou všem díky za palečky !!!!!
Veru, dokazeme spolu vyresit zatim vse
.. i hadky trvaji par minut
... zije se nam spolu skvele... vim, ze s timhle chapem chci zit
a to dlouho
... o prccich uz reci padli, ale prita ma kolem sebe hodne zlych zkusenosti tak se docela boji, co chapu... tlacit ho do toho rozhodne nebudu... a treba se nam to nekdy povede uplne nahodou
... i kdzy pred dvema dny rikal, ze by byl zvedavy jak by vzpadala nase kombinace
... no proste obcas je videt ze trosku ty hodinky tikaji i u neho
... navic ma starsi rodice, ktery mu porad rikaji kdy to uz jako bude 
No a nakoneeeec, gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 
Není tady
jsem testila
je tam kulovej blesk...
zitra jdu na prvnimu konzultaci k novemu super čuper mudr.. tak jsem zvedava co bude za akci 
Není tady
Veru, gratulace 

achjo Leni
jsem zvědavá, co poví pan dr. 

Není tady

Veruuuus
krásná zpráva... věřím, že jsi měla nervy nadranc... ale teď přidjou svátky, to ti ten čas uteče ani se nenaděješ.... a pak si dáš ten nejkrásnější povánoční dárek.... maličké blikající
....... 

Není tady

Ahoj 
Veru super zprávička
ted už jen at je vše o.k. celých devět měsíců
takže budeš mít letnátko jo
a mě mudr cytologii dělat nechtěl,že to v těhu prý raději nedělá,když bylo před tím vše o.k. a na čípku nevidí změny ..ale ty si měla loni nějaký problém vid ......
a jak další těhulka..jé už to čtu
Simi určitě to nic nebude,opatruj se ty i s miminkem v bříšku 
no a ted to čeká Gábi podle toho úžasnýho ovu těstíku 
Falko
jsem ráda,že je holčička v pořádku a určitě vše bude v pořádku i příště
a prozradíš jména ..prosííííím,teda pokud to není tajný 
a čerstvý těhulky taky ..jakýpak máte namyšlený jména......?
Není tady
Luci, děkujuuu 
A jména??? Na ty je čas.... ale testíky mám v PC uloženy ve složce "Fany" - František nebo Františka je pracovní jméno
. Jinak - minule jsme měli favorita do odběru plodovky Martina, pak bylo jasný, že je to Lucie
.
A jméno pro holčičku fakt netuším, už s Luckou to byl kompromis - Terezku už mám doma 16 let, tak jsem přemýšlela o Terezii, hahahaha, to je přece jiný jméno, ne??? Zkrátka po Terezce je těžký něco vymyslet, jsem těžce konzervativní... a uvažuju nad tím, jak budou mému dítěti říkat třeba v 60 letech... jestli mi rozumíte. Třeba Josef je hezkej v dospělosti, ale malýho Pepíčka nechci
, stejně jako klasika Václav apod. No každopádně na tyhle "starosti" se těším mooooc a doufám, že mi je nezatrhne ZT.
Lenko - jestli máš čupr novýho doktora, tak to bude plození jen a jen radost
- on něco s tebou vymyslí a budeš mít podzimňátko 
Gabko - doufám, že nerušíš mrňouse při zavrtávání!!! 

Popi - děkuju za pozitivní písmenka 
, ale nervy to budou, uffffff 

Není tady
Veruska72 napsal(a):
Gabko - doufám, že nerušíš mrňouse při zavrtávání!!!
nene, neruším
manža má zákaz 

Není tady
Veru, ta tlustoprdka na testu je úžo! 

Luci a moje vymyšlený jména vědět nechceš? 

Není tady
Veruska72 napsal(a):
A jména??? Na ty je čas.... ale testíky mám v PC uloženy ve složce "Fany" - František nebo Františka je pracovní jméno
. Jinak - minule jsme měli favorita do odběru plodovky Martina, pak bylo jasný, že je to Lucie
.
A jméno pro holčičku fakt netuším, už s Luckou to byl kompromis - Terezku už mám doma 16 let, tak jsem přemýšlela o Terezii, hahahaha, to je přece jiný jméno, ne??? Zkrátka po Terezce je těžký něco vymyslet, jsem těžce konzervativní... a uvažuju nad tím, jak budou mému dítěti říkat třeba v 60 letech... jestli mi rozumíte. Třeba Josef je hezkej v dospělosti, ale malýho Pepíčka nechci, stejně jako klasika Václav apod. No každopádně na tyhle "starosti" se těším mooooc a doufám, že mi je nezatrhne ZT.
a co Kristinka, Anička, Verunka ..
a na kluka je to teda těžší
já měla s Anny napsáno Štěpánek, líbil by se mi i Adámek, Filípek, Danielek ...
ale já už svého favorita mám

Není tady
Gabi
- asi Veronika
....je to podobný Věře 

, Aniček máme v rodině dost
, Kristýnka je krásný jméno, ale každý druhý říkají: "Kikina" a to je příšernýýýýýýýýýý 

.
Mně se líbí Petruška, ale manželovi neee - proto máme Lucinku 

Není tady