|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kaťulka 33 napsal(a):
Gábi a kolik si po pregnylu
![]()
9dní

Není tady
Marti84 napsal(a):
... a kluk je u nas jasnej Antonin... i kdyz to zni hrozne ale Tonik uz docela jde
..
taky jsem uvažovala o Toníčkovi, ale Antonín je hrozný 
takže u nás jednoznačně vede K........ 

Není tady
Gabko chceš spočítat poločas rozpadu pregnylu? 
Pokud budou za 3 dny //tak od pregnylu to fakt nebude. Ale s testováním není kam spěchat protože tam ještě nic být nemusí a byla by si třeba zbytečně zklamaná po neděli už to tam prostě být musí 
K.. jako Karel, jo? 
Není tady
sářice napsal(a):
Gabko chceš spočítat poločas rozpadu pregnylu?
Pokud budou za 3 dny //tak od pregnylu to fakt nebude. Ale s testováním není kam spěchat protože tam ještě nic být nemusí a byla by si třeba zbytečně zklamaná po neděli už to tam prostě být musí
K.. jako Karel, jo?

nechci, vím, že pregnyl už není, ale namlouvat si to můžu 
no právě, není kam spěchat
to zklamání už bylo tolikrát .....
ti dám Karla

Kryštůfeček můj malej malinkej 

Není tady
Gabi nevěř tomu že Pregnyl už není - já jednou duchovala až do MS
Každá odbouráváme jinak...Naopak bych test udělala aby byl bílej a druhej den už těhotenský || 
Sáří mám kamaráku co má Lukase (Lukas) , říkala mu Luky a byla strašně alergická na to když někdo řekl Lukášku
|Mě se v těhu s Dandou hrozně líbil Alex - ale doma nikomu a když mi nazávisle na sobě pár lidí řeklo jééé Sašenka, Saša, nebo pak Alík
no tak mi naskočila husí kůže a vymyslela jsem Daniela 

Není tady

Hooolky tady se to teda rozjela....vypadá to na chlívek JAK SE BUDE JMENOVAT 

Člověk by si hneda vybral...........
U mně tedy pro holčičku vede Daniela už od začátku.....tak snad se nám někdy podaří a klučík to mně nějak nic nenapadá 
Gabi dny odpočítávám s tebou
a určitě vydrž až po víkendu...lyžovačka ti zaměstná hlavá a pak budou // 
tak se tady opravdu koukám, že z těch snažilek tady budu asi sama....Gabka to ma jísté, Katulka ji bude následovat a pak.......
Není tady
Smaží ty jsi taky pošťuchovadlo 
Gabku zvikláme k nepravostem
Alík je fakt výbornej to by mě taky vyléčilo 

Není tady
s Any jsem měla 10tis.jednotek Pregnylu a 12dní od píchnutí jsem měla bílo na testu, 14den od pregnylu krásné // 
ted jsem měla 5tis.jednotek, tak si myslím, že pregnyl už není
Ewi, no ty nás bude následovat přece 

Není tady
nezvykláte
je mi těch mamáčků líto, zbytečně je ničit 

Není tady

Kaťulka 33 napsal(a):
Simi
já chodím k dr.Lachčinovi,dr.Čermák se občas mihne,nemám s ním zkušenost,takže nemohu posoudit........
chodíme od loňska,máme za sebou pár IUI a platí se každá návštěva 50,- jo,jo normálně jsem se objednala na vstupní pohovor 500,- ale jinak jsem neplatila nikdy nic navíc,myslím,dostala jsem recept a ten vyzvedla v lékárně,krev nám brali a papír jsem měla vypsaný z fert. ale jen tak krátce,co jsem tam jako absolvovala...
Katul není ten Lachčina Slovák náhodou???
Gábi nenech se zvyklat a vydrž ještě 
Sáří já hlasuju pro Lucase
a třeba Samuela má kámoška a je to prostě Samík
a já teda moc neřeším jak se mu bude říkat v šedesáti..však ono se něco najde a až našim dětem bude 60 tak tady budou jména ..potěš koště
a Snáží myslíš že budou Vítečkovi říkat Víte
..já myslím že ne,že to bude stejně Vítek at v 10 nebo v 50 
Denis se mi taky líbí moc..a to že má velkej penis
..hmmm leckdo by mu záviděl 
a moje babička je Aloisie..všichni ji říkají Lola a moje prababička byla Bazilie,to je teprve nářez 
a Známý mají Sebastiana a Laru...ale on je švýcar ..takže třeba Lara je bez ová...
a já zase špiním
se na to můžu...ještě že jdu zítra do poradny,tak smad se to nerozjede a nebudu muset na pohotovost 
Není tady

Gabka napsal(a):
nezvykláte
tak jsem jeden zničila 
Není tady

Luci,no mluví česky ale je fakt když se zamyslím,má takový zvláštní přizvuk
a Ty s ním máš nějaké zkušenosti?
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Gabka napsal(a):
nezvykláte
tak jsem jeden zničila
truhlíku 

Není tady

Gabka napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
Gabka napsal(a):
nezvykláte
tak jsem jeden zničila
truhlíku
Gábinko moje nerada to říkám a nerada Tě v tom nechávám,ale je to na Tobě, moc Ti držím palečky,ať to prolomíš a alespoň Ty // najdeš .....já jsem 13 den po pregnylu 10.tis. a nic jen dloooouho po zaschnutí,lehký,šedý,mizející pregnyl.dušík,takže je to jasné, teď počkám na ms..... 
Holky díky za palečky 
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Snáží myslíš že budou Vítečkovi říkat Víte
..já myslím že ne,že to bude stejně Vítek at v 10 nebo v 50
Já myslim že Víťo 
Gabi a nemáš nějakou dlouhou luteální fázi? 16dnů?
Já duchovala ještě 14DPO po Pregnylu 5tis. 
Ne, neboj, nechci Tě k tomu přemlouvat 
No Katí to přece nemusí nic znamenat! 13.dnů po Pregnylu, ovulka mohla být až za 2 dny a to bys byla 11DPO a to by dušík klidně mohl být 
Vy teda jedete, jdu připravit nový Plodilky 

Není tady

hoj vespolek 
téééda vy jste toho naklábosily 
tady prohučelo takových jmen
Nathaniela mají sousedi přes chodbu, dlouho mi to přišlo divné, ale už jsem si zvykla, každopádně před 4 lety jsem to slyšela od nich poprvé 
Lucas se mi líbí, ale na toho nemám dost odvahy 
Katí
mrzí mě, že to zase nevypadá nadějně, moc bych vám to všem přála 

Není tady

já byla dneska na kontrole u svojí dr. po ATB mi brala krev, tak naštěstí jaterní testy se nezvýšily, což někdy prý ATB dělají, ale mám lehkou anémii, tak se mám domluvit zítra s gyndr. jestli mi dá nějaké železo...
připadám si už jako hroch
už se asi do porodu fotit nebudu, to je vostudaaaaaaaa 

Není tady

Kaťulka 33 napsal(a):
Luci,no mluví česky ale je fakt když se zamyslím,má takový zvláštní přizvuk
a Ty s ním máš nějaké zkušenosti?
Kati třeba to ještě nic neznamená

No jeslti je to on tak dělal u nás v nemocnici na porodním a dost se na něho nadávalo 
Není tady

Snažulko, máš maila
ale nelekni se 

Není tady
Teda tady to jede 
Snazi Alík hruza ,proto Alan nenenene je to jak na psa 
Sarus kde ty na ty jmena chodis 
,?? ,ale Magdalena
libi se mi totiz rikat Megy ,ale pritel ,ze ne pritom jeho babi byla Magdalena
Katulko
ptam se cilene ,ponevadz zrovna na dr Čerm.jsem neslysela nic ok ,aale zase je to jen z doslechu a osobne ho neznam a zkusenost muze byt uplne jina
a nepremyslite o IVF ja vim ,ze ty spatne snasis dr a nebo nativ (ted nevim snad jsem to napsala spravne ,moc se o to nezajimam),kazdopadne co ti rekli v gyncentru ?Ja si myslim ,ze vam by to vyslo na poprve vy preci takovy mega problem nemate ,jestli se nepletu
a ovu mas ukazkovou podle toho testu co jsi sem nedavno hodila ,ja delala testy pred dvema roky a takove carky jsem nedocilila ani jednou 
Na nt jdu na Fifky za 850 kc a moc se tesim ,chci dr prosit a prosit jestli nevidi pohlavi i kdyz Snazule me tak doblbla ,ze se vzdavam holcicky a porad premyslim nad klucicim jmenem 
Jeste Sarus se mi libi Dominik ,ale to neni chorvatske
takze to se nechytam 
Není tady
Tak šupky dupky do novýho chlívku a těhulky koukejte to tam dostatečně poprskat bacilama 

Není tady
Popí jdu kouknout na maila 

Není tady
Katul ještě neházej flintu do žit zkus zítra z ranní jestli se to nevyloupne 
Popeluško a jak mu sousedi říkají? natánku? co že to máte vybraný vy, jsem děsně zvědavá 

Lucko jak řikáš teď je tolik exotickejch jmen že si taky myslím že to nikdo řešit moc nebude
U toho Lucase mám trochu problém že je to tvrdý, tedy pokud mu nebudu říkt Lukášku.
..a stejně Luciánek, Lucík, Luky se mi líbí 

už dám pokoj slibuju 

Není tady

jsem dneska slyšela, že v Číně čekají baby-boom, protože právě začíná rok draka a to prý mají být úspěšné a nevím jaké děti ještě 
tak hopky dupky, netěhulky, plodit, ať máte taky malé dráčky 
naflušu vám až do nového chlívku 

Není tady