19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
taky se mohl dr. o pár milimetříků seknout a hned vypadá mimi mení věřím, e je ve, tak jak má, myslím na tebe, dej pak vědět
Není tady
Gabka napsal(a):
tak jsem to včera odhadla dobře
http://img857.imageshack.us/img857/7855/dsc1486j.jpg
Není tady
Falko - ono se to u dvojčátek víc hlídá, můou mít spojky v placentě a jedno ubírat druhýmu. Obvod bříka - budou to sledovat a kdyby holčička přestala celkově růst, vyvolají porod. Zmenení bříka můe být právě prvním příznakem toho e má málo ivin - napřed začne hubnout, pak se opozdí růst končetin a pak přestane růst hlavička. Neboj se toho a choď pravidelně na kontroly. A kdyby Tě chtěli hospitalizovat kvůli pozorování tak se tomu nebraň, tam bude hlídaná kadej den (2x denně monitor a minimálně 3x v týdnu UZ). U máte krásný váhy, chtělo by to jetě pár týdnů vydret ale dětičky u teď mají velký ance - kdyby NÁHODOU byl potřeba předčasný porod Těma ancema nemyslim přeití, to je jasný, ale to e nebudou mít ádné následky ... Jei to zní blbě, ale chápe mě, co myslím, ne? Hlavně buď Ty v klidu, jez dostatečně a maji dětičky z čeho brát a nech to na doktorech - pomohli ke
do bříka, pomůou i teď
Gabi - ovulku jsi krásně vychytala a ovuláče jsou ukázkový - vem je ukázat dr. kdy Ti tvdril e u PCO nemaji význam
Není tady
Gabko, Snai, děkuju za podporu. Hospitalizaci se určitě bránit nebudu, budu - pokud to bude potřeba - asi klidnějí, e jsou prckové pod kontrolou.... i kdy teda zatím doufám, e to potřeba nebude. Uvidím, co v tom Podolí, můou to zas naměřit troku jinak... Je teda ale fakt, e doktor na to koukal dlouho a přeměřoval to několikrát a vylo mu to pokadé plus minus stejně, take e by sekl není zas tak moc pravděpodobný .
Není tady
Falko, drím pěsti, aby na hospitalizaci opravdu nemuselo dojít a jak psala Gabka, nakonec byli oba drobci v pořádku, jen holčička prostě chvísteček
... aspoň má jetě před narozením velkého bráku ochranitele
a hlavně - a u tebe jetě tak 5-6 týdnů pobudou.... líp, ne jim je teď, u jim nikdy nebude - teplý bejvák, strava bez námahy, bezpečí.....
Není tady
co mi ale připomíná.... mě nikdo o dalím velkém UTZ neříkal budu se muset zeptat jak půjdu po novém roce na kontrolu
.... nebo se to nedělá vude a vem ?
Není tady
Naopak Popí, "povinné" jsou právě tyhle dva velké UZ - kolem 20tt na VVV a kolem 30tt na sledování růstu a vývoje plodu. Take se neboj, určitě půjde Jen tyhle rostoucí UZ ve 30tt si dělaji gyndaři sami, nikam neposílaji jako třeba v tom 20tt na genetické pracovitě.
Není tady
tak aj ty ovusaky zkusila... a konecne ma i ja nekde caaarkuuuuuuuuuuuu, diky Gabu a Very za tip
Není tady
myslite ze ten !14 DC je uz pozitivni?
Není tady
Popi, jak píe Snai, já taky myslela, e mě zase někam polou, ale koukal na to přímo doktor, kam chodím, nikam mě neposílal, jen teda tedka do toho Podolí, aby se na to jetě někdo mrknul.... no drte mi prosím zítra palečky .
Není tady
Falko, budu na tebe moc myslet... bude dobře, opatruj se a hlavně se pokus zůstat v klidu jak nejvíce to jde
Není tady
Marti84 napsal(a):
myslite ze ten !14 DC je uz pozitivni?
přijde mi e jo, uvidí zítra
Veru, nezkouela jsi ovulák v těhu? no mě by zajímalo, jak moc je pozitivní
doma mi jeden zbyl, tak třeba kdybych ho za týden počůrala, tak abych jako věděla, no
Falko, myslím na tebe a
Není tady
Falko drím ti moc palce, s tímhle nemám vůbec zkuenost, ale snad to bude ve v pořádku a děti u tebe jetě chvíli zůstanou, a se narodí dostatečně silní a můete jít brzo pěkně vichni domů, ádný inkubátory a dlouhodobý pobyty v porodce!
Snai Falka má snad bi-bi, u toho se ty placenty nějak můou propojit a děti si navzájem brát iviny? To jsem nevěděla.
Není tady
Jj Ronjo, větí riziko je u jednovaječných co mají společnou placentu, ale i u bi bi se můou vytvořit spojky mezi placentama a jedno ubírat druhému Proto se dvojčátka musí hodně hlídat
Není tady
Falko ale ty tyhle nae teoretické řeči nečti, děti jsou v pořádku a hotovo! Pěkně je pohlaď a vyřiď jim, a jetě chvíli zůstanou kde jsou a pěkně papají, e se sice těí, a se uvidíte z očí do očí, ale jetě počká
Není tady
Holky děkuju. Dám zítra vědět.... jinak ty spojky v placentě - no asi být můou, ale já mám jednu placentu na přední stěně, jednu na zadní.... tak si to neumím moc představit. No uvidíme, zatím nepanikařím, ale klidu mi to moc nepřidalo, jetě min. ty 4-5 týdnů by to teda chtělo jim dát....
Není tady
Falko pak ty spojky nejspí být nemůou Ale je teda divný e je holčička mení...Chlapeček přesně odpovídá tabulkám
Napadá mě teda nedostatečnost placenty u holčičky...Ale to tady stejně nevymyslíme, to zjistí doktoři. Hlavně dej vědět jak jste dopadli, myslíme na vás!!
Není tady
Gabka napsal(a):
Veru, nezkouela jsi ovulák v těhu?
no mě by zajímalo, jak moc je pozitivní
doma mi jeden zbyl, tak třeba kdybych ho za týden počůrala, tak abych jako věděla, no
![]()
![]()
Gabko, z jednoho ovuláku NIC nepozná, leda tak 14DPO, kdy bude vypadat jako test z tvého 15DC , ale to u ti mamáč ukáe tlustoprdku. Tak čůrat na ovulák v těhu můe, ale těhutest je jasnějí. Tam není ádných pochyb...
Není tady
Falko, sice tomu pr*d rozumím, ale drím palce, a se ádné obavy doktorů nepotvrdí a holčička je jen dbalá tíhlé linie , ale v pořádku
. Dneska doktoři zjistí leccos, i to, co není, ale je fajn, e to vechno ohlídají a v případě potřeby zakročí
.
Při mých prvních dětech to bylo fakt o něčem jiným a mojí nejlepí kámoky dcera(dnes 19 ),
byla od 7.měsíce téměř nevyivovaná, co se zjistilo po porodu(v termínu měla holčička 2,35 kg), kterej skončil akutním císařem a to tak, e kámoka má kuchanec od prsou a dolů, ádnej bikini řez. lo jim oběma o ivot a bylo to tím, e poslední UTZ(3.!!!) se dělal v 30tt a pak u nic.
Toho se bát nemusí a věřím, e bude ve OK a vydrí 3v1 jetě aspoň měsíc.
Drte se
Není tady
Díky vem za drení palců na zítřek , snad se něco dozvím a nebude to jobovka jako v březnu.... ale je vám jasný, e jsem pos**** strachy, e jo???
.
Jen podotýkám, e to je preventivka, dr. o ádných poz. testech neví - tak snad zapne UTZ a nenechá mě čekat do nového roku .
Není tady
Verus, na zítra taky moc drím pěsti a těím se na dobré zprávy
Není tady
ahoj holkyyy... co je noveho??
Verusko.. jdu Te poskadlit mym metrem..at mi zase reknes, ze jsem blazen, ze netestim
Není tady
a ty Leni netestí?
Veru, myslím na tebe
Falko
Není tady