|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Marti84 napsal(a):
Gabu.. grafik bomba, uz jsem ti to psala.... drzim vsechno co mam... ale myslim, ze tentokrat to je tutovka
![]()

Není tady
Jo celkem v pohode v patek kontrola a nebudu rikat ,ze nemam strach ,spise me trapi žaha ,ale strasne a sem tam to pichani v podbrisku ,jinak ok .Jezisi no tak Samuel ,uz taky ne to me nenapadlo s tim Vinetuem te zastrelim 
k tomu se pritel nevyjadroval tak si rikam ,ze by to mozna i mohlo vyjit .Jo a Gabriel je taky dobre ,libi se mi ,ale to je zase nas kamarad ,ktery je strasne dulezity a kdyby jsme dali jmeno Gabriel tak by vsude rikal ,ze uz se po nem i jmena davaji

pro holku se mi libi Claudie ,Nela ,Sara
Není tady
Gabka napsal(a):
Snažilenka napsal(a):
Teda holky teď koukám jak jsme se rozjely, za chvíli budu dělat nový Plodilky - nemám je už přejmenovat rovnou na Těhulky po Clostíku
?
ježiši už
já ještě v tomto chlívku nestihla nahlásit ty //
Nahlasis v novem a strhnes dalsi vlnu 
Není tady
Gabko ty brďo grafík moc pěknej hlavně jinej než obvykle 
za 3 dny by to šlo 
Simi tak sorry z Sama
:lol:Lukášek se mě líbí korát bych se vyhla háčku ve jméně chorvatská verze je Luka Archanděl Gabriel, Rafael...to mě už taky napadlo, hele a jak tomu kmarádovi říkáte? Přidávám Juliána a Yoricka 
Není tady
Saruš Gabriel ,je našlapane ,kdyz delam ,ze mame dulezity rozhovor'(on je majetny a strasne dulezity to jen pro info,ale je to kamarad od destvi od pritele) tak rikam ,podivej se Gabrieli..... Jinak se mu rika Gábine ,a jak je mimi tak ze zacatku šišlaš vše mozne
,ale ,Gabrielku ,Gabinku ,me se libi Gabrielku a kdyz bude zlobit Gabine nebo Gabrieli.
Uteklo mi neco s tim Chorvatskem??
Není tady
sima 75 napsal(a):
Saruš Gabriel ,je našlapane ,kdyz delam ,ze mame dulezity rozhovor'(on je majetny a strasne dulezity to jen pro info,ale je to kamarad od destvi od pritele) tak rikam ,podivej se Gabrieli..... Jinak se mu rika Gábine ,a jak je mimi tak ze zacatku šišlaš vše mozne
,ale ,Gabrielku ,Gabinku ,me se libi Gabrielku a kdyz bude zlobit Gabine nebo Gabrieli.
Uteklo mi neco s tim Chorvatskem??
Tak ,ale Saruš s tim Yorickem ,kde jsi na to prisla ,co mas za kalendar ????? 
. Julian ok 
Není tady
Speciální Sáří kalendář 

S Chorvtaskem ti nic neuteklo ale mám k němu vztah od dětsví mám tam spoustu kamarádů
Holčička: Lilly, Jasminka, Berenika, Anna- Maria, Julia, Rosária, Madlein, Magdalena, nathaly, ty jo to je výběr...
Není tady
tak některá jména slyším poprvé 

u mě vede Jasmínka, úžasné jméno 
úplně vidím tu malou roztomilou holčinku v růžovém 
Gabriel, Nathaniel se mi nelíbí

Není tady
Gabka napsal(a):
sářice napsal(a):
Veru to je mě líto že Lucinka takhle trpí a ty s ní
, už jí dělali nějká vyšetření na lepkovou alergii?
Ďobře že tobě je o trochu líp
Vítek by byl praktickej, přiběhli by na zavolání oba..nebo spíš ani jeden, jak znám svojí důslednou výchovu
Vždycky jsem byl ujetá na exotický jména, líbí se mi Jonáš, Samuel, Eliáš,Oliver, Damian, Kristián- s těm se ted roztrhl pytel, nathan-problém pes kamarádkyto ještě určitě něco vymyslím
a netlučtě mě
Gabko 6 dní jo?tak z těch zminovaných jmen se mi páčí Oliver - Olík, Oli, Oliverek
Ahoj holky,
mně se líbí Jonáš

!!!! A Olík zase opravdu ne. Oliver, ok, ale OLÍK?
Veru, ať jste brzo ok
! A na čt držím, držím!!! Ale když se břicho zvětšuje, tak
určitě krásně roste!
Simi - Denis, co má velkej
.. Proč ne
!
Gabi, jsem zvědavá, na kdy tě holky ukecaj
. A já držím, aby tam byly
!
Není tady
sářice napsal(a):
za 3 dny by to šlo
no to šlo
ale
a) co když tam nic nebude (bych si zkazila víkend)
b) tam bude ještě Pregnyl (předčasná radost) 

Není tady
medulka napsal(a):
Gabka napsal(a):
sářice napsal(a):
Veru to je mě líto že Lucinka takhle trpí a ty s ní
, už jí dělali nějká vyšetření na lepkovou alergii?
Ďobře že tobě je o trochu líp
Vítek by byl praktickej, přiběhli by na zavolání oba..nebo spíš ani jeden, jak znám svojí důslednou výchovu
Vždycky jsem byl ujetá na exotický jména, líbí se mi Jonáš, Samuel, Eliáš,Oliver, Damian, Kristián- s těm se ted roztrhl pytel, nathan-problém pes kamarádkyto ještě určitě něco vymyslím
a netlučtě mě
Gabko 6 dní jo?tak z těch zminovaných jmen se mi páčí Oliver - Olík, Oli, Oliverek
Ahoj holky,
mně se líbí Jonáš![]()
!!!! A Olík zase opravdu ne. Oliver, ok, ale OLÍK?
Veru, ať jste brzo ok! A na čt držím, držím!!! Ale když se břicho zvětšuje, tak
určitě krásně roste!
Simi - Denis, co má velkej.. Proč ne
!
Gabi, jsem zvědavá, na kdy tě holky ukecaj. A já držím, aby tam byly
!

tak těd mám polévku na monitoru

Není tady
Ahoj 
Sáruše gratulece ke klučinovi
za mě bych hlasovala za Lucase (přemýšlela jsem o něm u Matýse, ale neprošel). Jonáš taky pěkný, a ostatní nevím. Jo a Denise znám taky jednoho z "menšiny".
Gabčo držím pěsti 
Upravil(a) Pavka (24. 1. 2012 11:02)
Není tady
Jůů Sáří tak přeci jen se povedl vytoužený chlapeček, tak moc gratuluju a taky se mi líbí Lucas 
A k tomu Gabrielovi - jednoho jsem taky znala a říkalo se mu Gabo - a to teda nic moc
, ale Gabriel se mi líbí.
Není tady

sářice napsal(a):
Katul, Gabko, Lenko, Smaží, Silvi plivu
ať už jsme komplet
Smaží s Vítkem je trochu problém že je to náš "psí smrďoch"ztím vede Luciánek i když ten pán co spolu bydlíme se ošívá
mám na ty klučičí jména úplně vyhráblo
Veru vylez
Sáří díky za bacilky
schovám si je do zásoby
a moc hezkej metřík 
Není tady

Gabka napsal(a):
sářice napsal(a):
za 3 dny by to šlo
no to šlo
![]()
ale
a) co když tam nic nebude (bych si zkazila víkend)
b) tam bude ještě Pregnyl (předčasná radost)
pravdu díš

Není tady

Simi nene gyncentrum
,vím,že si proti OV,ale všude je něco,navíc komu by se chtělo do jakéhokoliv caru,kdyby nemusel,že
a kdy jdeš na NT screening ???
Není tady

Gábi a kolik si po pregnylu

Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Simi nene gyncentrum
,vím,že si proti OV,ale všude je něco,navíc komu by se chtělo do jakéhokoliv caru,kdyby nemusel,že
a kdy jdeš na NT screening ???
A spokojena? je tam pry pan dr Čermak a co ty na neho? NT .1.2. krev uz vzali, tam jdu na utz a pritel chce jit se mnou ,coz me prekvapilo
no a jak dlouho jsi uz v gyncentru? a ceny maji stejne?jeste se chci zeptat vysetreni ti delali jako v polance a nebo jen jsi presla a rekla co a jak ?
Není tady

Simi
já chodím k dr.Lachčinovi,dr.Čermák se občas mihne,nemám s ním zkušenost,takže nemohu posoudit........
chodíme od loňska,máme za sebou pár IUI a platí se každá návštěva 50,- jo,jo normálně jsem se objednala na vstupní pohovor 500,- ale jinak jsem neplatila nikdy nic navíc,myslím,dostala jsem recept a ten vyzvedla v lékárně,krev nám brali a papír jsem měla vypsaný z fert. ale jen tak krátce,co jsem tam jako absolvovala...
Jéééé tak to je fajn,určo budete mít s drahoušem zážitek z UTZ a kam jdete,kam ses objednávala?
ke své gyn. nebo někam jinam,kámoška byla tady tuším silesia se to jmenuje,nahráli jí i kazetku nebo cd už nevím....a tenkrát platila okolo 800,- ale teď je to tuším drahší,je to asi jak kde....hlavně se opatruj,moc Ti přeju ať už si to jen užíváš a vše je o.k. 
Upravil(a) Kaťulka 33 (24. 1. 2012 13:19)
Není tady
sářice napsal(a):
Speciální Sáří kalendář
S Chorvtaskem ti nic neuteklo ale mám k němu vztah od dětsví mám tam spoustu kamarádů
Holčička: Lilly, Jasminka, Berenika, Anna- Maria, Julia, Rosária, Madlein, Magdalena, nathaly, ty jo to je výběr...
k te Lilly...
u nas by to asi neproslo ale desne moc se mi to libi, tak jsem doma navrhla Elisku a rikali by sme ji Lily
... a to uz proslo
... a kluk je u nas jasnej Antonin... i kdyz to zni hrozne ale Tonik uz docela jde
.. nic jineho neprosadim
... pak se mi minule zdalo ze mame dvojcatka a to teda prita rikal, ze by mohli byt Barborka a Misa
.... Baru bych taky chtela... takze sme se shodli alespon v necem 
Upravil(a) Marti84 (24. 1. 2012 13:09)
Není tady
Medulko 

a to velkej je ta lepší varianta 
Tk už jsem z těch jmen zblblá ale nepochybujte že ještě něco vymyslím 

Upravil(a) sářice (24. 1. 2012 12:55)
Není tady