29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a jak je těhulkám????????????????????
Není tady
Gabi, těžko říct, když najdeš silnou // dneska, může být klidně i dnes, ale spíš tipuju zítra - zkrátka poslouchej svý tělo, ono ti dá znamení - s clostem je ovu nepřehlédnutelná - já vím přesně KDY folík prasknul, zkroutím se do klubíčka bolestí a pak klid...a začíná to cca 2-3 dny před ovu, bolí podbřišek jako na silnou MS a pak ovu(náhlá, ostrá bolest).
Tak testuj a uvidíš - dneska už bych si tipla, že mají spermouši velkou šanci zabojovat a být něco platní . My to vychytali každej den a dokonce po příjezdu drahého z výletu mě odpoledne přepadla ta zmiňovaná bolest a do hodiny byl "povinnej" sex
. A klaplo to...
No a nemám moc času řešit to, jak mi je... takže dole vlhko , prsa nalitý a bolestivý(ale až cca 10-11DPO začaly, do tý doby nic), příšerná únava od začátku, ta přetrvává..., když mám hlad, tak je mi špatně, stejně jako z přílišné námahy nebo únavy (- ale zatím ne ty pravý nevolnosti), jsem "startovací" - od 6DPO
, občas návaly horka x strašná zimomřivost - pořád chodím a otáčím kolečka na radiátorech, jednou nadávám, že "zase kotelník blbě topí", potom že "je tady strašný vedroooo" - jo, celkově jsem hrozně "příjemná"
.
Jo a ještě se mi hodně mastí vlasy, jsou takový zplihlý.... .
V pondělí preventivka na gyndě, první od kontroly po revizi, tak snad mi udělá UTZ a snad něco uvidí. Aspoň piditečičku....
Není tady
tak koukněte
já mám takovou radost z těch čárek
Není tady
Holky? a jak poznate kdy mate zacit testovat? ... taky bych to rada zkusila, ale nemam chut na to minout treba 20 ovulaku
Jinak Gabu je to peckaaa vlitni na to...
Není tady
Marti, co se zkusit řídit hlenem? Jak začne bejt plodnej - vidím u tebe W, tj. vodnatej, tak bys mohla začít testit, ale třeba podle minulýho cyklu ovu byla nejdřív tak 22-24DC, tak je těžký radit...
při pravidelným cyklu je to sranda ... být tebou, zkusím tak 14DC a jedu až do ovulace, první měsíc
se budeš pozorovat víc, třeba zjistíš, že nejdřív nastoupí bílkovej hlen a pozitivní ovulák je až po začátku eg...a tak můžeš testování zkrátit další cykly na pár dnů...u mě je pozitivní ovulák většinou den po změknutí čípku (HSO - vysoko, otevřeno, měkko :-)), takže asi tak. Zkrátka pozoruj i ostatní znaky plodnosti a nebudeš 20 ovuláků potřebovat .
Není tady
tak snazeni u nas zatim nehrozi zname se kratce, teda az tak kratce ne, ale na mimco urcite jo...
... jenom me to zajimalo to zkusit
...
asi jsme svihlaaa
( myslela jsem zkusit ty ovulaky, nee mimco
)
Upravil(a) Marti84 (16. 12. 2011 18:45)
Není tady
Marti, však si je zkus
je super pozorovat ty //
já mám ovulku kolem 16dc tak jsem začala 12dc
Není tady
Gabka napsal(a):
Marti, však si je zkus
![]()
je super pozorovat ty //
mohu potvrdit,je supeeeer pozorovat ty //
Gábi,testík na jedničku
Není tady
Veru: tak já dokud jsme se nezačali snažit, jsem měla ukázkové ovu příznaky, hlen, bolesti.... a od tý doby co je snažení šlo všechno do kopru jinak díky za tipy na ovu testy
alespoň jsem ušetřila za ten "stromečkovej" i když teď na Vánoce by byly stromky fajn
Není tady
mě upadne asi celej spodek nebo co ani nemám chuť na nějaký snážo ... ale když musíš, tak musíš
Není tady
Gabka napsal(a):
Marti, však si je zkus
![]()
je super pozorovat ty //
no ja to asi zkusim... .. ste em navnadili
...
Gabi ja mam cykly temer stejne s tebou, teda vetsinou to vychazicca stejne akurat tenhle cyklus jsme se minula
.... tak zitra nejake testiky koupim a zkusim to
Není tady
Veru, taky držím palečky na kontrolu
Není tady
Ahoj holky(všechny), jak jsem už psala, tak jsem tady nová a vlastně začátečník. Mám doma 13 dceru, ale moc bychom si přáli druhé mimčo. V září jsem v 8. týdnu o mimčo přišla a od té doby jsem jen brala(i manžel)antibiotika pro ureaplazmata. Teď už je vše jak má být a já zahájila první braní clostilbegytu. Na kontrolním utz jsem měla více folíků 14-16mm, dva dny na to mi píchli injekci a my se měli snažit. To vše proběhlo...takový menší marotón:-). Je to už 8 dní po injekci a já mám bolesti v podřišku a citlivost prsou, jako bych měla dostat MS...,(která by měla přijít, pokud jsme nebyli úspěšní až 27.12....je to možné?Budu ráda, za jakoukoliv radu a reakci.Hezký víkend všem:-)
Není tady
Ahoj holky.... tak si sem jdu postěžovat, možná mě zdejší "zasloužilé matky" uklidní.... Bohužel při posledním měření byla holčička cca o 14 dní pozadu - menší bříško, a tudíž je podezření na růstovou retardaci (či restrikci ???? já nevím, co se používá). Ach jo, tak mám zase čím se stresovat
. V pondělí to jdeme zkonzultovat do Podolí a uvidí se, jestli si mě už nechají ke sledování tam, event. asi možná i hospitalizují (i když takový ten rozdíl snad zase není...), nebo to bude ok podle nich. Bojim bojim, tak mi pls. držte palce.
A co Veru a Šíma? Doufám, že vše běží jak má.... moc na vás myslím. Veru držím palečky na kontrolu, moc moc... .
Jinak holky s ovulákama - já snad neměla pozitivní nikdy - někdy bývala čárka silnější, že skoro vypadala jako ta testovací, ale mám dojem, že úpa stejná nebyla fakt snad nikdy. A začínala sem brzo, už tak 10.-11.DC, tak nevm, jestli fakt ovu nikdy nebyla (nemyslím si, páč ms pak už i celkem chodila), nebo na mě prostě nějak ty testy nefungovaly - nevím jestli je to možný....
Není tady
tak jsem to včera odhadla dobře
Není tady
no ja mam ten svuj asi tak jako ty 12 DC... no to z jsem zvedava jeslti to vubec bude silit , vecer ho vyfotim
Upravil(a) Marti84 (17. 12. 2011 18:24)
Není tady
Falko, to je mi líto, že máš zase trápení
Moje Anička byla malinká o 14dní na utz ve 20tt a nikdo to nijak neřešil.... měřili průtoky, vše bylo ok. Ve 30tt byla pořád pozadu o 2týdny ... chodila jsem co týden na měření, jestli roste tak jak má, rostla, ale podle svého, tak to dr. přestali řešit. Ve 37tt mě hospitalizovaly kvůli vysokému tlaku, bílkovině v moči a podle měření byla Anička už o měsíc menší. Dali mě na kapačky glukozy, průtoky ok, Any přibrala, ale ne tak jak by měla. ještě mě chvilku pozorovali, pak řekli že vyvolají porod, že ji venku bude lépe a ve 38 plus 2 se císařem narodila. úplně zdravá!!!!!!
s tím jídlem si to regulovala už od bříška a je to dodnes! nikdy do ní více nedostanu, ona si to vede po svém. I s růstem jede podle svého. je sice nejmenší, ale roste, prostě podle svého. Ve 3,5letech váží 11kg a měří 80cm.
Pokud na příštím měření holčička povyroste, průtoky budou ok, tak bych se nijak nestresovala, jen bude drobnější
večer až budu mít klid, tak se kouknu na dvd ze 3D, tam mám psány míry Any , taky měla nejmenší bříško, ze všech měření a napíšu ti to sem
Upravil(a) Gabka (17. 12. 2011 21:21)
Není tady
tak sjme si ted vsimla ze jsme to delala blbe ..
... no jeste ze jich tam je 5
... spletla jsem si 15sekund na ponoreni a 3 minuty na odecet a nechala to tam 3 sekundy..
... nooo tak se nedivim ze tam temer nic nebylo
..
Není tady
Marti84 napsal(a):
tak sjme si ted vsimla ze jsme to delala blbe
..
... no jeste ze jich tam je 5
... spletla jsem si 15sekund na ponoreni a 3 minuty na odecet a nechala to tam 3 sekundy..
... nooo tak se nedivim ze tam temer nic nebylo
..
a já mám na krabičce - ponořit na 3sekundy a výsledek za 5min.
Není tady
Falko, takže, já byla na 3D utz ve 25tt (TP 5.8.08) - na utz změřili Any na 23tt, TP posunuly na 17.8. a měla 574g.
hlavu měla 23plus0 (psané rozmezí: 21plus4 - 24plus4)
nožka 23plus6 (psané rozmezí 22plus0 - 25plus4)
břicho 22plus6 (rozmezí 20plus5 - 24plus6)
nikdo nic neřešil
na utz ve 30tt - jsem byla 30plus0 na utz jsem byla 28plus0 a 1100g
opět nikdo ni neřešil, jen jsem šla za 2týdny znova na měření
jaké má míry holčička? máš to někde psané?
Není tady
Gabko, fakt moc děkuju. Ona není celkově "pozadu", právě hlavička (a zřejmě ostatní) prý odpovídá, jen bříško má menší - bohužel přesné údaje nemám nikde napsané, doktor jen řekl, že má prostě menší bříško - byla jsem 29+6 a že prý odpovídá tak 28+0 nebo tak nějak.... jo a váhový odhad je 1270g, chlapeček má odhad asi 1500g, takže u toho prý vše ok.... Uvidíme, co na to řeknou v tom Podolí, no...
Není tady
Falko, tak to jsi na tom "stejně" tak jak já s Any neboj všechno je určitě ok, jen bude drobnější
on ji tam brácha asi utiskuje
uvidíš na dalším měření
Není tady