29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gabka napsal(a):
Snaží a počítáš mě těch 500 příspěvků na toho klučíka jo?
To si počítáte samy, ne? A nepodvádět, jo?
Není tady
Gabka napsal(a):
Ronja napsal(a):
Veruško a já jak se dívala na ty tvoje hodnoty, tak si říkám "jé, jí se to PŘESNĚ zdvojnásobilo"
![]()
No ještě že v tom nejsem samaříkala jsem si to samé
![]()
Já taky
Není tady
Tak holky, i já vám VŠEM přeju ať další Plodilky už nezakládám, ale jsou to už jen a jen Těhulky s Clostíkem
Není tady
ahoj holky... tak at prinese novy chlivek stesti
cerstvym tehulam at neni moc blbe
P.S.. se mi asi zasekl telomer
Není tady
Lenka77 napsal(a):
P.S.. se mi asi zasekl telomer
už zase jo
Snažilenka napsal(a):
Gabka napsal(a):
no dobře jsem si to dohledala zpětně a mám 75 příspěvků
a až budu mít 4220 příspěvků, tak budu mít splněno
Není tady
no minule to byl cyklus s tim jednim balenim clostu...
Není tady
Gabka napsal(a):
Snažilenka napsal(a):
Gabka napsal(a):
no dobře
jsem si to dohledala zpětně a mám 75 příspěvků
a až budu mít 4220 příspěvků, tak budu mít splněno
Táááák se mi to líbí
máš u mě velký plus
Není tady
tak mi dneska prisel vanocni darek ... prackaaaaaaaa... a teda je tizsi, ale stejne je to zvuk jak kdyz pristava letadlo
....
Ale diky te montazi pracuju z domu a to je teda fakt baajo ... mam tady klidecek, supr zidli a cukroviiiiiiiii
Není tady
Ahoj holky,
tak i já plivu bacilky..tenhle chlívek je určitě poslední
já dneska ráno začala mírně krvácet..naštěstí vše dobrý,ale musím se šetřit...................
Není tady
Marti, to se to pracuje
Luci, no už jsem to četla na jarňatech a ležet, klid, jasan
já byla u dr. - je tam folíček 18mm
tak ted přemýšlím, kdy načasovat snažení
a ovuláky si dělat nemám, že při pco je jiná hladina hormonů
Není tady
Gábi načasovat na každý den
a ted je vínend tak aničku nalifruj babi a zalehněte do postele
Není tady
Gabka napsal(a):
Marti, to se to pracuje
Luci, no už jsem to četla na jarňatecha ležet, klid, jasan
já byla u dr. - je tam folíček 18mm
tak ted přemýšlím, kdy načasovat snažení![]()
a ovuláky si dělat nemám, že při pco je jiná hladina hormonů
Gábi pulsatilkový folíček super já už ji mám na cestě
jo a co ovulák dělala sis ho i přes názor doktora
?
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
... jo a co ovulák dělala sis ho i přes názor doktora
?
jasně, že jsem testovala když už jsem si je koupila, tak to tady přece nebude jen tak ležet ne
moje ovuláky: no prd tomu rozumím
Není tady
ale kdyby takto chtěly sílit ty s tím modrým proužkem z jiné krabičky, nezlobila bych se
Není tady
kde jste všechny? jak mám mít nakecáno, když tu nikdo není
Není tady
Gabi, na ovuláky se tady určitě objeví znalkyně č.1 - Verus
a jinak asi budeš muset trpět samomluvou abys nahnala ty příspěvky
Není tady
Gábi a dneska sis dělala testík? Ten 14dc by mohl být poz.ten kraj té druhé čárky je tmavší ale testla bych ještě dnes a dle toho bych soudila....já když mám dvě stejné růžovky,tak ten den mám OVU ale každý jsme jiný a tam píšou,že od poz.testu nastane ovu do 24-48hodin,později než 24 a dříve než 48,kdybych se tím řídila,tak propásnu ,já dopolko testuju a večer je ovu....zkus ještě dnes a uvidíš
a tulit a tulit,včera folík 18mm,dnes bude mít tak 20-21mm,tak tulit
Není tady
Gabi to je náhoda, od rána myslím na to že Ti musím napsat aby ses na dr. vykašlala a udělala ovutesty - už jen kvůli mé zvědavosti jak při PCO ovuresty vypadaji Já teda nejsem odborník, ale Verča je mívala vždycky pozitivní když měla tu testovací silnější než kontrolní
Myslim že to najdeš zítra
A pak za 24h je ovulka
Ale Verča poradí víc
Není tady
ovutestík budu dělat odpoledne, pak nahlásím
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
a ted je víkend tak aničku nalifruj babi a zalehněte do postele
![]()
tento víkend babí nemá čas
ale my to zvládneme
Není tady
Gabko, nestíhám, ale.... jsem tu
ovuláky negativní, ale očekávala bych 15-16 DC, že bude poz. - tj. silnější testovací, než kontrolní, stačí si to obrátit, ten test, jakoby člověk byl levák a je to krásně vidět....
Není tady
no můj názor, ještě bych testila... na prokazatelný nárůst LH musí být obě čárky stejně silné. Já se špatně trefovala do ovulace, takže v "nej" dnech jsem testila 2 x denně a to spíše v odpoledních hodinách, protože někdy je ten sešup tak rychlý, že to ani test nestihne zaznamenat... to pak vznikají ta zázračná početí, kdy si myslíme, že ovulace nebyla a na těhu testu se objeví dálnice :-D
Testování 2x denně sice šlo do peněz, ale přesněji mi to pomáhalo určit, kdy opravdu k uvolnění vajíčka došlo.. nejsem nejmladší, tak jsem počítala s tím, že vajíčko bude mít při putování vejcovodem životnost cca 17-24 hodin. Jelikož spermie je odolnější (na vajíčko si ve vejcovodu počká běžně počká dva dny, kdo má extrémně kvalitní uvádí se až 72 hodin), myslím si,že je lepší plánovat tulení na dobu spíše lehce před samotnou ovulací, než během ovulace a den po ní..
Není tady
ten můj názor patřil k testu Gabky, u Veru je to prokazatelně pozitivní testík :-)
Není tady
děkuju holky
Veru, kdy myslíš že bude ovu? teoreticky?? 16dc nebo 17dc??
já si myslím na 16dc
takže dneska bych měla mít silnou druhou //
ale tak hezky se na ty čárky kouká
Není tady