18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gabka napsal(a):
Snaí a počítá mě těch 500 příspěvků na toho klučíka jo?
To si počítáte samy, ne? A nepodvádět, jo?
Není tady
Gabka napsal(a):
Ronja napsal(a):
Veruko a já jak se dívala na ty tvoje hodnoty, tak si říkám "jé, jí se to PŘESNĚ zdvojnásobilo"
No jetě e v tom nejsem samaříkala jsem si to samé
Já taky
Není tady
Tak holky, i já vám VEM přeju a dalí Plodilky u nezakládám, ale jsou to u jen a jen Těhulky s Clostíkem
Není tady
ahoj holky... tak at prinese novy chlivek stesti
cerstvym tehulam at neni moc blbe
P.S.. se mi asi zasekl telomer
Není tady
Lenka77 napsal(a):
P.S.. se mi asi zasekl telomer
u zase jo
Snailenka napsal(a):
Gabka napsal(a):
no dobře jsem si to dohledala zpětně a mám 75 příspěvků a a budu mít 4220 příspěvků, tak budu mít splněno
Není tady
no minule to byl cyklus s tim jednim balenim clostu...
Není tady
Gabka napsal(a):
Snailenka napsal(a):
Gabka napsal(a):
no dobře jsem si to dohledala zpětně a mám 75 příspěvků a a budu mít 4220 příspěvků, tak budu mít splněno
Táááák se mi to líbí má u mě velký plus
Není tady
tak mi dneska prisel vanocni darek ... prackaaaaaaaa... a teda je tizsi, ale stejne je to zvuk jak kdyz pristava letadlo ....
Ale diky te montazi pracuju z domu a to je teda fakt baajo ... mam tady klidecek, supr zidli a cukroviiiiiiiii
Není tady
Ahoj holky,
tak i já plivu bacilky..tenhle chlívek je určitě poslední
já dneska ráno začala mírně krvácet..natěstí ve dobrý,ale musím se etřit...................
Není tady
Marti, to se to pracuje
Luci, no u jsem to četla na jarňatech a leet, klid, jasan
já byla u dr. - je tam folíček 18mm
tak ted přemýlím, kdy načasovat snaení
a ovuláky si dělat nemám, e při pco je jiná hladina hormonů
Není tady
Gábi načasovat na kadý den
a ted je vínend tak aničku nalifruj babi a zalehněte do postele
Není tady
Gabka napsal(a):
Marti, to se to pracuje
Luci, no u jsem to četla na jarňatech a leet, klid, jasan
já byla u dr. - je tam folíček 18mm
tak ted přemýlím, kdy načasovat snaení
a ovuláky si dělat nemám, e při pco je jiná hladina hormonů
Gábi pulsatilkový folíček super já u ji mám na cestě jo a co ovulák dělala sis ho i přes názor doktora ?
Není tady
Kaulka 33 napsal(a):
... jo a co ovulák dělala sis ho i přes názor doktora ?
jasně, e jsem testovala kdy u jsem si je koupila, tak to tady přece nebude jen tak leet ne
moje ovuláky: no prd tomu rozumím
Není tady
ale kdyby takto chtěly sílit ty s tím modrým proukem z jiné krabičky, nezlobila bych se
Není tady
kde jste vechny? jak mám mít nakecáno, kdy tu nikdo není
Není tady
Gabi, na ovuláky se tady určitě objeví znalkyně č.1 - Verus
a jinak asi bude muset trpět samomluvou abys nahnala ty příspěvky
Není tady
Gábi a dneska sis dělala testík? Ten 14dc by mohl být poz.ten kraj té druhé čárky je tmaví ale testla bych jetě dnes a dle toho bych soudila....já kdy mám dvě stejné růovky,tak ten den mám OVU ale kadý jsme jiný a tam píou,e od poz.testu nastane ovu do 24-48hodin,později ne 24 a dříve ne 48,kdybych se tím řídila,tak propásnu ,já dopolko testuju a večer je ovu....zkus jetě dnes a uvidí a tulit a tulit,včera folík 18mm,dnes bude mít tak 20-21mm,tak tulit
Není tady
Gabi to je náhoda, od rána myslím na to e Ti musím napsat aby ses na dr. vykalala a udělala ovutesty - u jen kvůli mé zvědavosti jak při PCO ovuresty vypadaji Já teda nejsem odborník, ale Verča je mívala vdycky pozitivní kdy měla tu testovací silnějí ne kontrolní Myslim e to najde zítra A pak za 24h je ovulka Ale Verča poradí víc
Není tady
ovutestík budu dělat odpoledne, pak nahlásím
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
a ted je víkend tak aničku nalifruj babi a zalehněte do postele
tento víkend babí nemá čas ale my to zvládneme
Není tady
Gabko, nestíhám, ale.... jsem tu
ovuláky negativní, ale očekávala bych 15-16 DC, e bude poz. - tj. silnějí testovací, ne kontrolní, stačí si to obrátit, ten test, jakoby člověk byl levák a je to krásně vidět....
Není tady
no můj názor, jetě bych testila... na prokazatelný nárůst LH musí být obě čárky stejně silné. Já se patně trefovala do ovulace, take v "nej" dnech jsem testila 2 x denně a to spíe v odpoledních hodinách, protoe někdy je ten seup tak rychlý, e to ani test nestihne zaznamenat... to pak vznikají ta zázračná početí, kdy si myslíme, e ovulace nebyla a na těhu testu se objeví dálnice :-D
Testování 2x denně sice lo do peněz, ale přesněji mi to pomáhalo určit, kdy opravdu k uvolnění vajíčka dolo.. nejsem nejmladí, tak jsem počítala s tím, e vajíčko bude mít při putování vejcovodem ivotnost cca 17-24 hodin. Jeliko spermie je odolnějí (na vajíčko si ve vejcovodu počká běně počká dva dny, kdo má extrémně kvalitní uvádí se a 72 hodin), myslím si,e je lepí plánovat tulení na dobu spíe lehce před samotnou ovulací, ne během ovulace a den po ní..
Není tady
ten můj názor patřil k testu Gabky, u Veru je to prokazatelně pozitivní testík :-)
Není tady
děkuju holky
Veru, kdy myslí e bude ovu? teoreticky?? 16dc nebo 17dc??
já si myslím na 16dc
take dneska bych měla mít silnou druhou //
ale tak hezky se na ty čárky kouká
Není tady