18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Johanka vykoukla na svět dnes v 9,10 3,41kg 51cm. Oběma nám asi nesedl epidural tak la dolů s ozvama a ven la přiduená a je v inkubátoru ale bude snad v pořádku. Já jsem ok a vechny zdravím. Jana
Janičko jetě sem, moc gratulujeme a a jste brzo doma u chlapů.
Není tady
Určitě bude ve v nejlepím pořádku Moc moc gratuluju!!!!!
Není tady
Gall moc a moc gratuluju, mrzí mě, e byly problémy, snad se obě dte brzy do pořádku, u se moc těím na fotky! Přeju a jste co nejdřív doma v klidu a můete se zajet jako nově rozrostlá rodina
Není tady
Gall, obrovská gratulace k Johance. Je mi líto, e jste měli problémy a přeji, a je brzo vechno zapomenuto a jste rychle sehraní. Johance hodně zdravíčka a těstíčka .
Upravil(a) leontyna (6. 12. 2011 21:43)
Není tady
Gall,gratuluju k holcicce s krasnym jmenem a preju at jste rychle spolu a uzivate si ty lasky
Upravil(a) Tanka (6. 12. 2011 22:03)
Není tady
Gall,moc gratuluju k malé,hlavně a je vechno brzy v pořádku....
Není tady
Gall, jetě jednou tady veliká gratulace! Přejeme hodně zdraví a u ádné komplikace.
Není tady
Moc gratuluju k holčičce a přeji krásné vánoce ve čtyřech.
Není tady
Gall gratulace k narození Johanky maličké do ivota spoustu těstí,zdaví a lásky
Není tady
Gall, moc gratuluju k narození dcerky a přeju celé velké rodině hodně zdraví, těstí a pohody!
Není tady
taky se přidávám ke gratulantům
Není tady
Poslal jsem své přítelkyni nepovolený odkaz
Upravil(a) tina (22. 2. 2012 22:55)
Není tady