29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Johanka vykoukla na svět dnes v 9,10 3,41kg 51cm. Oběma nám asi nesedl epidural tak šla dolů s ozvama a ven šla přidušená a je v inkubátoru ale bude snad v pořádku. Já jsem ok a všechny zdravím. Jana
Janičko ještě sem, moc gratulujeme a ať jste brzo doma u chlapů.
Není tady
Určitě bude vše v nejlepším pořádku Moc moc gratuluju!!!!!
Není tady
Gall moc a moc gratuluju, mrzí mě, že byly problémy, snad se obě dte brzy do pořádku, už se moc těším na fotky! Přeju ať jste co nejdřív doma v klidu a můžete se zajet jako nově rozrostlá rodina
Není tady
Gall, obrovská gratulace k Johance. Je mi líto, že jste měli problémy a přeji, ať je brzo všechno zapomenuto a jste rychle sehraní. Johance hodně zdravíčka a štěstíčka .
Upravil(a) leontyna (6. 12. 2011 21:43)
Není tady
Gall,gratuluju k holcicce s krasnym jmenem a preju at jste rychle spolu a uzivate si ty lasky
Upravil(a) Tanka (6. 12. 2011 22:03)
Není tady
Gall,moc gratuluju k malé,hlavně ať je všechno brzy v pořádku....
Není tady
Gall, ještě jednou tady veliká gratulace! Přejeme hodně zdraví a už žádné komplikace.
Není tady
Moc gratuluju k holčičce a přeji krásné vánoce ve čtyřech.
Není tady
Gall gratulace k narození Johanky maličké do života spoustu štěstí,zdaví a lásky
Není tady
Gall, moc gratuluju k narození dcerky a přeju celé velké rodině hodně zdraví, štěstí a pohody!
Není tady
taky se přidávám ke gratulantům
Není tady
Poslal jsem své přítelkyni nepovolený odkaz
Upravil(a) tina (22. 2. 2012 22:55)
Není tady