Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 16. 12. 2011 9:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Strašně jsme se pohádali

javena napsal(a):

Selima napsal(a):

javena napsal(a):

No, možná bych byla byla klidná a vyrovnaná, a to patrně i v případě, když jsem zjistila, že si můj choť drahý zas někde půjčil, ovšem páru bych pustila stejně (já bych bez nějakýho toho popuštění páry měla spíš vředy... ale každej to máme nějak), ovšem s o to větší razancí - zvláště pak v momentě, kdy by si exekutor odnášel zařízení bytu... Fakt mě to pobavilo - se vidím jak sedím v klidu a ómmm... přičemž mám na uchu chlápka, co se pídí po svý pohledávce. big_smile Jo, to jsem vydejchávala v pravidelných intervalech a dost to pomáhalo, aby to se mnou neseklo... ale jak ten idiot (protože člověk který zadlužuje rodinu a věci neřeší, lže a td... je idiot) přišel domů, lítalo to u nás, jak na Ruzyni. Víš, zklidnění mysli mi pomáhá co se týká mých pubertálních dětí... divných sousedů... pracovních věcí... ale tohle je jinej kalibr. S řešením alá jóga bych dopadla jak munďákovi... hmm
Nevím, mám pocit, že problém tady není, že Mendy vyvolává hádky... problém je jinde a to jóga neřeší. 
Ale je to jen pocit.
Fakt jsem se ale pobavila. big_smile

A kde si vzala to o tom, že Mendin muž robí dlhy? V jej príspevku som sa nedočítala, že by to bol ON... Ak je to tak, tak pomôže skôr rozviesť sa, rozísť, právne zaistiť, aby na mňa nepadali JEHO dlhy... a až potom jóga. big_smile A prípadne psychoterapeut.

Sel, to je fuk, kdo udělal dluhy, tady jsou společné... ale jsou a ten tlak je stejnej nebo alespoň podobnej. hmm Cokoli se vydělá, jde na splátky, cokoli je potřeba koupit je strašný problém a pak stačí málo - jeden něco koupí dle druhého zbytečně... nikam nechoděj kultura, zábava... a už to lítá. Já tady nereagovala na Mendi, ale na dušičku. wink

Viem si to predstaviť, ja nemám dlhy, ale som sama na hypotéku - už len 20 orkov! big_smile - a mám obdobia, kedy to funguje podobne... akurát sa nemám s kým hádať a to napätie ukladám do seba. No a potom príde jednorazová injekcia, trochu sa spamätám, odrazím sa od dna a ide to... Ale byť stále v tenzii musí byť nahovado, aj pre vás, aj pre vzťah... grater kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 16. 12. 2011 9:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak päť rokov sa prežiť dá, ksúste si medzitým udržať vzťah... zaťať zuby a nejako to doklepať. Držím päste, aby bola práca...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 20. 12. 2011 8:39

javena
♥♥♥♥♥♥-

Jj, Sel, hypoška je taky dobrej bolehlav... wink ale je to alespoň za něco, co je tvoje... což mám pocit, že mendy investovali do domu, který není jejich až tak... a to taky nepřidá. hmm
A je fajn, že už jsou v pohodě. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí