Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 4. 12. 2011 23:09

Kiks
♥------

Vynechané tabletky Yasminelle

Beru HA Yasminelle (navázala jsem platíčko bez sedmidenní pauzy).
V sobotu jsem měla styk a večer jsem zjistila, že jsem si nevzala ani páteční tu sobotní, hned jsem si vzala obě.
A aby toho nebylo málo tak tu dnešní - nedělní jsem vzala až v osm večer.
Já vím, že je to šíleně nezodpovědný, ale prostě jsem zapomněla. :-(
Všechny tyhle zapomenutý pilulky jsou až z konce toho platíčka.
Myslíte, že se mám začít vážně bát, že existuje nějaká reálná hrozba?
A mám po dobrání poslední pilule udělat puzu nebo raději napojit ještě to třetí platíčko?

Upravil(a) Kiks (5. 12. 2011 10:59)

Není tady

#2 8. 12. 2011 16:20

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vynechané tabletky Yasminelle

Kiks napsal(a):

Beru HA Yasminelle (navázala jsem platíčko bez sedmidenní pauzy).
V sobotu jsem měla styk a večer jsem zjistila, že jsem si nevzala ani páteční tu sobotní, hned jsem si vzala obě.
A aby toho nebylo málo tak tu dnešní - nedělní jsem vzala až v osm večer.
Já vím, že je to šíleně nezodpovědný, ale prostě jsem zapomněla. :-(
Všechny tyhle zapomenutý pilulky jsou až z konce toho platíčka.
Myslíte, že se mám začít vážně bát, že existuje nějaká reálná hrozba?
A mám po dobrání poslední pilule udělat puzu nebo raději napojit ještě to třetí platíčko?

Kiks, proč si nepřečteš příbalový leták, kde je jasně vysvětleno, jak se máš zachovat, když....?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí