27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dost mě udivilo, e exekutor můe vstoupit v domě kamkoliv,m kde se domnívá, e můe mít dluník věci a bez policie.
Co tě na tom udivuje?
Kdyby směl jen tam, kde dluník bydlí, neměla by exekuce smysl, lépe řečeno byla by téměř neproveditelná.
Obvykle chodí sám - to by policie nedělala nic jinýho, ne doprovázela exekutory. S policií vstupuje v nepřítomnosti dluníka, případně si ji přizve či zavolá, pokud je dluník např. agresivní.
Není tady
http://www.novinky.cz/finance/253244-ex … stora.html
Vak jo, at umlátí dluníka třeba i pálkou. Pokud lidi nemají rozum, nezvládají dluhy či neplatí. Doufám, e se mi to nestane. Já jsem zvyklá ít jen tak, na co mám, proto mě to udivuje. Někdy mi to v naí Banánové republice připadá jako na Západě, ale kdy jdu k doktorovi, tak jako na Východě. Jak se to kdy komu hodí. Myslím, e i to je obraz společnosti, jaká je, tak se i lidé chovají pak.
Není tady
Aneri napsal(a):
http://www.novinky.cz/finance/253244-exekutori-spustili-stvanici-na-manzelku-kdysi-bohateho-investora.html
Vak jo, at umlátí dluníka třeba i pálkou. Pokud lidi nemají rozum, nezvládají dluhy či neplatí. Doufám, e se mi to nestane. Já jsem zvyklá ít jen tak, na co mám, proto mě to udivuje. Někdy mi to v naí Banánové republice připadá jako na Západě, ale kdy jdu k doktorovi, tak jako na Východě. Jak se to kdy komu hodí. Myslím, e i to je obraz společnosti, jaká je, tak se i lidé chovají pak.
Ty vis,ze budes mit stale praci,ze stale budes mit s ceho zit?
Není tady
Sama zkuenost s exekutorem nemám. Kamarádka ijící s postienou dcerou u sebe nechala bydlet vagrovou (dostavovali ve vsi domek), koza vagrová se nikdy jaksi nepochlubila, e nasekala dluhy na bytě, poplatcích... no bratru 180tisíc. A jednoho dne přiel exekutor a hodlal odvézt i nemocniční postel té postiené holčiny. Prd ho zajímalo, e to zákon nedovoluje.
Není tady
helena napsal(a):
Dost mě udivilo, e exekutor můe vstoupit v domě kamkoliv,m kde se domnívá, e můe mít dluník věci a bez policie.
Co tě na tom udivuje?
Kdyby směl jen tam, kde dluník bydlí, neměla by exekuce smysl, lépe řečeno byla by téměř neproveditelná.
Obvykle chodí sám - to by policie nedělala nic jinýho, ne doprovázela exekutory. S policií vstupuje v nepřítomnosti dluníka, případně si ji přizve či zavolá, pokud je dluník např. agresivní.
Blbost....vstupuje bez vaí nepřítomnosti do bytu bez policie.
Není tady
Káčo, opravdu exekutor /nebo jim pověřený pracovník/má právo do bytu dluníka/ nebo i kamkoliv, kdy se bude jen domnívat!!!, e tam můe mít dluník věci/ vstoupit bez přítomnosti dluníka, či policie, uvádí exekutor Vrána! Pokud není dluník doma, přivolají zámečníka, kterého si pak dluník zaplatí také. To je to, co si nedovedu představit, i kdy mi někdo říkal, e to natáčí na kameru.....
Není tady
Aneri napsal(a):
Káčo, opravdu exekutor /nebo jim pověřený pracovník/má právo do bytu dluníka/ nebo i kamkoliv, kdy se bude jen domnívat!!!, e tam můe mít dluník věci/ vstoupit bez přítomnosti dluníka, či policie, uvádí exekutor Vrána! Pokud není dluník doma, přivolají zámečníka, kterého si pak dluník zaplatí také. To je to, co si nedovedu představit, i kdy mi někdo říkal, e to natáčí na kameru.....
Konkrétně co si nedovede představit?
Není tady
e by mi někdo otevřel byt. Nevím, jak exekuce probíhá , zda se jen polepuje...nebo hned odnáí za účelem draby...e bych měla v lednici uvařeno,zda mi to odnesou i s jídlem......
Není tady
Aneri napsal(a):
e by mi někdo otevřel byt. Nevím, jak exekuce probíhá , zda se jen polepuje...nebo hned odnáí za účelem draby...e bych měla v lednici uvařeno,zda mi to odnesou i s jídlem......
Ano, otevřou...mě se to stalo. Pak Ti jen zavolají, e si má přijet pro klíče od nového zámku třeba na druhý konec republiky. Oni nezavolají díve, e stojí u tvého bytu a otevírají ho, zavolají ty hovada (pardon), a odjedou.
Není tady
Nepříjemné! Kadý případ je jiný. Třeba zrovna ted neprolo myslím ve sněmovně, aby byla exekuce i na některé soc.dávky, take lidí, větinou těch, co nikdy neprocovali, se exekuce nebudou nikdyt ýkat a budou dělat jen dluhy. Jak Řápkovou nemusím, tak poukazovala na to, jak se exekuce budou týkat jen těch, kteří přijdou o práci, matky s dětmi, normální lidi, důchodci, invalidé a pod. Nemovití, podvodníci ,nepřizpůsobiví a pod.platit exekuce nikdy nebudou!
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Taky exekuce... ZATIM "zakonne"...
http://www.novinky.cz/finance/252157-se … cechu.html
Zaimavy clanek, beha mi z toho mraz po zadech. Otresny je,jakym tempem se dluhy navysuji. Ty lidi to nejsou schopni splacet prave kvuli tomu, i kdyby chteli.
Není tady
helena napsal(a):
Taky exekuce... ZATIM "zakonne"...
Co se ti nezdá? Nebo neplatit dluhy, případně si vyrobit dalí, o kterých rovně vědí, e je nebudou moci splácet, ti přijde normální a běné a dluníci by neměli být postihováni?
Vyrába ďalie dlhy je nezmysel, ale z vlastnej skúsenosti môem poveda, e pri hypo na 20 rokov proste NEVIE predvída, e príde o prácu, ochorie, bude ma úraz, rozvedie sa, apod... Proste si myslím, e by "rozumné" banky mali bra do úvahy mieru zavinenia vlastnej situácie, perspektívu, apod, ne pristúpia k najdrastickejiemu rieeniu... A žudia by mali HNEĎ banku informova o neschopnosti spláca. Keď si bratranec dochrámal koleno a bol niekožko mesiacov PN, banka mu monila odklad a neskôr aspoň zníenie splátok. Ale čo by sa stalo, keby mu koleno odilo naveky do večných loví
, to si netrúfam odhadnú.
Upravil(a) Selima (14. 12. 2011 13:35)
Není tady
Káča napsal(a):
helena napsal(a):
Co tě na tom udivuje?
Obvykle chodí sám - to by policie nedělala nic jinýho, ne doprovázela exekutory. S policií vstupuje v nepřítomnosti dluníka, případně si ji přizve či zavolá, pokud je dluník např. agresivní.Blbost....vstupuje bez vaí nepřítomnosti do bytu bez policie.
To je krkolomný spôsob, ako vyjadri V PRÍTOMNOSTI?
Není tady
Selima napsal(a):
Káča napsal(a):
helena napsal(a):
Co tě na tom udivuje?
Obvykle chodí sám - to by policie nedělala nic jinýho, ne doprovázela exekutory. S policií vstupuje v nepřítomnosti dluníka, případně si ji přizve či zavolá, pokud je dluník např. agresivní.Blbost....vstupuje bez vaí nepřítomnosti do bytu bez policie.
To je krkolomný spôsob, ako vyjadri V PRÍTOMNOSTI?
teprve nyní čtu, co jsem vytvořila
Není tady