|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj, můžete mi prosím dát nějaké tipy na dárkovou dovolenou pro dva v lokalitách jižní Morava nebo střední Čechy nebo západní Čechy, wellness pobyt na 1 - 2 noci, polopenze. Nemusí tam být obrovský počet wellness "možností", stačila by mi např. vířivka, sauna, bazén. Hlavně aby ubytování bylo pěkné, spíše preferuji modernější styl než nějaké historické nebo zámecké hotely. Ideální by bylo, pokud by bylo pěkné i okolí, např. hezké město, kam bychom mohli jít na procházku nebo strávit čas, když nebudeme v hotelu. Jde mi hlavně o to, abychom si s partnerem užili romantický pobyt ve dvou.
Měla jsem původně vyhlédnutý hotel Felicitas v Poděbradech, kde jsem již jednou kdysi byla. Za dvoudení pobyt s polopenzí, saunou a vířivkou zde ale chtějí 7 770, za jednodenní pobyt 6 770. Přijde mi to strašně drahé. Ale nevím, jestli lze sehnat levnější wellness pobyt.
Děkuji za tipy.
Není tady

To je opravdu nehorázně předražené.Zkoušela jsi slevové servery,např.Sleviště či horyslev,skrz.cz - na těchto serverech je spoustu takových nabídek pobytů,které právě hledáš a soustředují se zde nabídky z menších slevových serverů jako jsou např.Slevomat,Zapakatel,apod.
Není tady