4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Ahoj, dnes jsem v novinach cetla o strankach http://www.ucednik.cz . Je tam plno rekvalifikacnich kurzu, pak i jazykove kurzy a zajmove kurzy, takova smes vseho. Tak to jen posilam do davu, abyste to vedely.
Není tady
Ahoj..taky jsem už na tu stránku narazila....fakt hodně kurzů. Pořád zvažuji jaký kurz si udělám, přemýšlím nad angličtinou a pak něco s ekonomií...tak právě to možná zkusím.
Není tady
Hm,tak jsem tu "nepřebernou"nabídku kursů zkoukla a vezmu-li v úvahu poptávku na trhu práce,tak snad přichází jedině v úvahu IT a počítače.Kromě této oblasti je ještě taky velký boom v provozování call center,kterých zároveň i mnoho zaniká.
Jazyky - dnes je spousta lidí,kteří přinejmenších anglicky umí,takže tady to studium připadá v úvahu snad pouze pro vl.zábavu a zájem.Protože myslet si,že když se začnu učit aj a to ještě v klas.kurzu a tak lépe seženu práci,je dnes hodně naivní představa.Kromě toho jazyka je třeba nabídnout mnohem víc (odbornost,atd).
Upravil(a) Jaku (6. 1. 2012 14:03)
Není tady
však rekvalifikace muze byt i pro vlastní zájem.... ne jen pro to aby se sehnala práce....koho co zajíma a chce se tomu venovat to at jde si udělat, když bude chtít
Není tady
Ahoj,
mám možnost rekvalifikačního kurzu zdarma - obor kuchař. Týká se to jenom lidí bez zaměstnání a s exekucí na plat. Adresa ul.Moskevská 61 Praha 10 Vršovice. Proto hledám zaměstnavatele pro práci v kuchyni,kde můžu vykonávat rekvalifikační kurz. Může to být i na dohodu - brigáda. Jestli někdo víte o dané možnosti,prosím o doporučení. Děkuji. Mirek
Není tady
Ahoj, nemá někdo zkušenost s http://www.primakurzy.cz/rekvalifikacni-kurzy Děkuji.
Není tady