Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 11. 12. 2011 19:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: tak trochu zvlastni rozchod

"Dve domácnosti" znei prehnane, ale sama som zažila človeka, ktorý mal - súc ženatý a s malým dieťaťom - prenajatú garsónku a že je môj milenecž enatý tongue , som zisitla až po pol roku, náhodou cez spoločného známeho. U ženy je to iste zložitejšie, ale nepovedala by som, že nemožné. Predpokladám, že stretnutia s milencom prebiehajú párkrát týždenne - alebo mesačne - a nie denne. Záleží aj na práci, ten ženáč mal pracovnú náplň jazdneie po Slovensku, takže dmov chodil tak či tak ako do hotela a nejaké "randenie" navyše sa stratilo.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 11. 12. 2011 19:44

Axi
♥♥♥♥♥♥-

mamba napsal(a):

Axi, kdybys napsal nezávislí jedinci ve smyslu muži i ženy, tak  OK.To, cos napsal původně, mi zaznělo hodně nadutě. Hlavně, že už  máme  jasno.

S dovolením budu psát co chci, asi máš prostě jenom nějaký problém s nadutostí. Ale nic si z toho nedělej, takové věci se občas stávají i v lepších rodinách.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#53 11. 12. 2011 22:47

mamba
♥♥♥♥---

Selima:
To víš, že možné je všechno, ale já tomuto příběhu stejně nevěřím.

Není tady

#54 11. 12. 2011 22:56

mamba
♥♥♥♥---

Axi, opravdu si z nadutosti nic nedělám, jsem pohodářka bez problémů, tvůj předpoklad i rada  trošku minuly cíl. Samozřejmě, psát si může každý z nás co chce, ale stejně tak všichni nemusí souhlasit s napsaným.

Není tady

#55 12. 12. 2011 6:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Při  představě každodenního soužití s nic netušícím manželem,  denní péčí o dítě a domácnost si nejen psychicky, ale i technicky nedovedu představit dlouhodobé paralelní soužití s milencem, včetně výletů a vedení další domácnosti. Jednoduše proto, že to technicky není možné, ani při velké spolupráci jak manžela, tak milence.
By ses možná divila, co všechno je technicky možný http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Sice je to složitější (jak už jsem se zmínila kdesi vpředu - volný povolání, hlídací teta/babička, veeelmi důvěřivý či se tak tvářící manžel atd.) - ale jde to. Dokonce i s více, než jedním dítětem http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#56 12. 12. 2011 9:00

Anicka25
♥------

Je mi líto, že mi někteří nevěří  a považují můj příběh za smyšlený. Je to skutečně dost komplikované, ale bohužel i pro mne pravdivé. Ten vztah sice nebyl každodenní, ale velmi velmi intenzivní. Ted se snažím fungovat, ale spíš jen přežívám.

Není tady

#57 12. 12. 2011 13:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, bol to tak trochu únik pred šedou realitou, čo si budeme nahovárať,,, A preňho možno teraz už realita šedá nie je, tak ten útek nepotrebuje. wink Skús si nájsť niečo iné, čo ťa zaujme, kam napriamiš energiu, city... Pes, mačka? Ďalšie dieťa?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#58 12. 12. 2011 13:29

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Skús si nájsť niečo iné, čo ťa zaujme, kam napriamiš energiu, city... Pes, mačka? Ďalšie dieťa?

Ale, no tak Sel ...rozejdu se s chlapem, pořídím si dítě, aby mi nebylo smutno ..big_smile.... "Když jsme byly mladé, bývaly jsme často těhotné" jmenuje se jedna pěkná povídka. wink

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#59 12. 12. 2011 14:36

majkafa
Host

To dítě je opravdu "vynikající" řešení. sad

#60 13. 12. 2011 12:24

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

majkafa napsal(a):

já v té předchozí zprávě o pořízení dítěte vidím jen sarkasmus wink

Není tady

#61 13. 12. 2011 18:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

wink

Brita

Není tady

#62 13. 12. 2011 18:51

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

ready napsal(a):

Nějak mi tu chybí zvracející smajlík...

bych musela zvracet non stop - napříč celým Babinetem stolt

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#63 13. 12. 2011 21:19

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

PetrHl napsal(a):

majkafa napsal(a):

já v té předchozí zprávě o pořízení dítěte vidím jen sarkasmus wink

JA taky, nekteri "to" ale nevidi... (nikdy a nikde...)

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#64 13. 12. 2011 21:21

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Zklamaná napsal(a):

ready napsal(a):

va TAk proc sem lezes? Zvracis rada? Ja teda odtud, kde je mi na zvraceni, prcham nadzvukovou rychlosti... gloria

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#65 13. 12. 2011 23:16

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Zklamaná napsal(a):

ready napsal(a):

takže bys potravu měla nonstop i přijímat, jinak bys Zklamčo nemohla nonstop zvracet lol

Není tady

#66 14. 12. 2011 8:54

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ViktorkaM napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

ready napsal(a):

va TAk proc sem lezes? Zvracis rada? Ja teda odtud, kde je mi na zvraceni, prcham nadzvukovou rychlosti... gloria

A co ti je vlastně do toho, proč sem lezu? Nezvracím nad Babinetem, ale nad některými pisateli - a to je rozdíl, víš?
Tvoje rada prchat odněkud, kde "se ti nelíbí" je nějaká podivná? Na jakém základě ji dáváš? Na vlastním poznání? V tom případě se zaměř na svůj život, který se ti nelíbí ( a nekecej, že to tak není - jinak by sis tu pořád nestěžovala, jak se máš blbě a jak tě rozčiluje, že se jiní mají líp)  a prchej nadzvukovou rychlostí do lepšího žití....ale to ty vlastně neumíš, viď? gloria

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#67 14. 12. 2011 8:56

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PetrHl napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

ready napsal(a):

takže bys potravu měla nonstop i přijímat, jinak bys Zklamčo nemohla nonstop zvracet lol

To jsem jeden čas dělala, proto sem lezu míň a míň - ovšem vždy tu výživu tady dostanu v některém z vláken ....a zvracím  (především nad myšlením některých lidí)  stolt

Upravil(a) Zklamaná (14. 12. 2011 8:57)

Není tady

#68 14. 12. 2011 14:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nechápem, čo my tu s touto informáciou... a čo zakaldateľka vlákna a ako to s ňou súvisí... offtopic Ale to nič, je tu toho viac...

Brita

Není tady

#69 14. 12. 2011 14:41

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

PetrHl napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

To jsem jeden čas dělala, proto sem lezu míň a míň - ovšem vždy tu výživu tady dostanu v některém z vláken ....a zvracím  (především nad myšlením některých lidí)  stolt

Tys taková bulimička, že? wink

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#70 15. 12. 2011 8:05

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bramborko - ani ne, však píšu, že sem lezu míň a míň - a upřímně - obrat tu žádný nevidím.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí