29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
"Dve domácnosti" znei prehnane, ale sama som zažila človeka, ktorý mal - súc ženatý a s malým dieťaťom - prenajatú garsónku a že je môj milenecž enatý , som zisitla až po pol roku, náhodou cez spoločného známeho. U ženy je to iste zložitejšie, ale nepovedala by som, že nemožné. Predpokladám, že stretnutia s milencom prebiehajú párkrát týždenne - alebo mesačne - a nie denne. Záleží aj na práci, ten ženáč mal pracovnú náplň jazdneie po Slovensku, takže dmov chodil tak či tak ako do hotela a nejaké "randenie" navyše sa stratilo.
Není tady
mamba napsal(a):
Axi, kdybys napsal nezávislí jedinci ve smyslu muži i ženy, tak OK.To, cos napsal původně, mi zaznělo hodně nadutě. Hlavně, že už máme jasno.
S dovolením budu psát co chci, asi máš prostě jenom nějaký problém s nadutostí. Ale nic si z toho nedělej, takové věci se občas stávají i v lepších rodinách.
Není tady
Selima:
To víš, že možné je všechno, ale já tomuto příběhu stejně nevěřím.
Není tady
Axi, opravdu si z nadutosti nic nedělám, jsem pohodářka bez problémů, tvůj předpoklad i rada trošku minuly cíl. Samozřejmě, psát si může každý z nás co chce, ale stejně tak všichni nemusí souhlasit s napsaným.
Není tady
Při představě každodenního soužití s nic netušícím manželem, denní péčí o dítě a domácnost si nejen psychicky, ale i technicky nedovedu představit dlouhodobé paralelní soužití s milencem, včetně výletů a vedení další domácnosti. Jednoduše proto, že to technicky není možné, ani při velké spolupráci jak manžela, tak milence.
By ses možná divila, co všechno je technicky možný
Sice je to složitější (jak už jsem se zmínila kdesi vpředu - volný povolání, hlídací teta/babička, veeelmi důvěřivý či se tak tvářící manžel atd.) - ale jde to. Dokonce i s více, než jedním dítětem
Není tady
Je mi líto, že mi někteří nevěří a považují můj příběh za smyšlený. Je to skutečně dost komplikované, ale bohužel i pro mne pravdivé. Ten vztah sice nebyl každodenní, ale velmi velmi intenzivní. Ted se snažím fungovat, ale spíš jen přežívám.
Není tady
No, bol to tak trochu únik pred šedou realitou, čo si budeme nahovárať,,, A preňho možno teraz už realita šedá nie je, tak ten útek nepotrebuje. Skús si nájsť niečo iné, čo ťa zaujme, kam napriamiš energiu, city... Pes, mačka? Ďalšie dieťa?
Není tady
Selima napsal(a):
Skús si nájsť niečo iné, čo ťa zaujme, kam napriamiš energiu, city... Pes, mačka? Ďalšie dieťa?
Ale, no tak Sel ...rozejdu se s chlapem, pořídím si dítě, aby mi nebylo smutno ...... "Když jsme byly mladé, bývaly jsme často těhotné" jmenuje se jedna pěkná povídka.
Není tady
To dítě je opravdu "vynikající" řešení.
majkafa napsal(a):
já v té předchozí zprávě o pořízení dítěte vidím jen sarkasmus
Není tady
ready napsal(a):
Nějak mi tu chybí zvracející smajlík...
bych musela zvracet non stop - napříč celým Babinetem
Není tady
PetrHl napsal(a):
majkafa napsal(a):
já v té předchozí zprávě o pořízení dítěte vidím jen sarkasmus
JA taky, nekteri "to" ale nevidi... (nikdy a nikde...)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
TAk proc sem lezes? Zvracis rada? Ja teda odtud, kde je mi na zvraceni, prcham nadzvukovou rychlosti...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
takže bys potravu měla nonstop i přijímat, jinak bys Zklamčo nemohla nonstop zvracet
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
TAk proc sem lezes? Zvracis rada? Ja teda odtud, kde je mi na zvraceni, prcham nadzvukovou rychlosti...
A co ti je vlastně do toho, proč sem lezu? Nezvracím nad Babinetem, ale nad některými pisateli - a to je rozdíl, víš?
Tvoje rada prchat odněkud, kde "se ti nelíbí" je nějaká podivná? Na jakém základě ji dáváš? Na vlastním poznání? V tom případě se zaměř na svůj život, který se ti nelíbí ( a nekecej, že to tak není - jinak by sis tu pořád nestěžovala, jak se máš blbě a jak tě rozčiluje, že se jiní mají líp) a prchej nadzvukovou rychlostí do lepšího žití....ale to ty vlastně neumíš, viď?
Není tady
PetrHl napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
takže bys potravu měla nonstop i přijímat, jinak bys Zklamčo nemohla nonstop zvracet
To jsem jeden čas dělala, proto sem lezu míň a míň - ovšem vždy tu výživu tady dostanu v některém z vláken ....a zvracím (především nad myšlením některých lidí)
Upravil(a) Zklamaná (14. 12. 2011 8:57)
Není tady
Nechápem, čo my tu s touto informáciou... a čo zakaldateľka vlákna a ako to s ňou súvisí... Ale to nič, je tu toho viac...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
bych musela zvracet non stop - napříč celým Babinetemtakže bys potravu měla nonstop i přijímat, jinak bys Zklamčo nemohla nonstop zvracet
To jsem jeden čas dělala, proto sem lezu míň a míň - ovšem vždy tu výživu tady dostanu v některém z vláken ....a zvracím (především nad myšlením některých lidí)
Tys taková bulimička, že?
Není tady
Bramborko - ani ne, však píšu, že sem lezu míň a míň - a upřímně - obrat tu žádný nevidím.
Není tady