27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
"Dve domácnosti" znei prehnane, ale sama som zaila človeka, ktorý mal - súc enatý a s malým dieaom - prenajatú garsónku a e je môj milenec enatý , som zisitla a po pol roku, náhodou cez spoločného známeho. U eny je to iste zloitejie, ale nepovedala by som, e nemoné. Predpokladám, e stretnutia s milencom prebiehajú párkrát týdenne - alebo mesačne - a nie denne. Záleí aj na práci, ten enáč mal pracovnú náplň jazdneie po Slovensku, take dmov chodil tak či tak ako do hotela a nejaké "randenie" navye sa stratilo.
Není tady
mamba napsal(a):
Axi, kdybys napsal nezávislí jedinci ve smyslu mui i eny, tak OK.To, cos napsal původně, mi zaznělo hodně nadutě. Hlavně, e u máme jasno.
S dovolením budu psát co chci, asi má prostě jenom nějaký problém s nadutostí. Ale nic si z toho nedělej, takové věci se občas stávají i v lepích rodinách.
Není tady
Selima:
To ví, e moné je vechno, ale já tomuto příběhu stejně nevěřím.
Není tady
Axi, opravdu si z nadutosti nic nedělám, jsem pohodářka bez problémů, tvůj předpoklad i rada troku minuly cíl. Samozřejmě, psát si můe kadý z nás co chce, ale stejně tak vichni nemusí souhlasit s napsaným.
Není tady
Při představě kadodenního souití s nic netuícím manelem, denní péčí o dítě a domácnost si nejen psychicky, ale i technicky nedovedu představit dlouhodobé paralelní souití s milencem, včetně výletů a vedení dalí domácnosti. Jednodue proto, e to technicky není moné, ani při velké spolupráci jak manela, tak milence.
By ses moná divila, co vechno je technicky moný
Sice je to sloitějí (jak u jsem se zmínila kdesi vpředu - volný povolání, hlídací teta/babička, veeelmi důvěřivý či se tak tvářící manel atd.) - ale jde to. Dokonce i s více, ne jedním dítětem
Není tady
Je mi líto, e mi někteří nevěří a povaují můj příběh za smylený. Je to skutečně dost komplikované, ale bohuel i pro mne pravdivé. Ten vztah sice nebyl kadodenní, ale velmi velmi intenzivní. Ted se snaím fungovat, ale spí jen přeívám.
Není tady
No, bol to tak trochu únik pred edou realitou, čo si budeme nahovára,,, A preňho mono teraz u realita edá nie je, tak ten útek nepotrebuje. Skús si nájs niečo iné, čo a zaujme, kam napriami energiu, city... Pes, mačka? Ďalie diea?
Není tady
Selima napsal(a):
Skús si nájs niečo iné, čo a zaujme, kam napriami energiu, city... Pes, mačka? Ďalie diea?
Ale, no tak Sel ...rozejdu se s chlapem, pořídím si dítě, aby mi nebylo smutno ...... "Kdy jsme byly mladé, bývaly jsme často těhotné" jmenuje se jedna pěkná povídka.
Není tady
To dítě je opravdu "vynikající" řeení.
majkafa napsal(a):
já v té předchozí zprávě o pořízení dítěte vidím jen sarkasmus
Není tady
ready napsal(a):
Nějak mi tu chybí zvracející smajlík...
bych musela zvracet non stop - napříč celým Babinetem
Není tady
PetrHl napsal(a):
majkafa napsal(a):
já v té předchozí zprávě o pořízení dítěte vidím jen sarkasmus
JA taky, nekteri "to" ale nevidi... (nikdy a nikde...)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
TAk proc sem lezes? Zvracis rada? Ja teda odtud, kde je mi na zvraceni, prcham nadzvukovou rychlosti...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
take bys potravu měla nonstop i přijímat, jinak bys Zklamčo nemohla nonstop zvracet
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
TAk proc sem lezes? Zvracis rada? Ja teda odtud, kde je mi na zvraceni, prcham nadzvukovou rychlosti...
A co ti je vlastně do toho, proč sem lezu? Nezvracím nad Babinetem, ale nad některými pisateli - a to je rozdíl, ví?
Tvoje rada prchat odněkud, kde "se ti nelíbí" je nějaká podivná? Na jakém základě ji dává? Na vlastním poznání? V tom případě se zaměř na svůj ivot, který se ti nelíbí ( a nekecej, e to tak není - jinak by sis tu pořád nestěovala, jak se má blbě a jak tě rozčiluje, e se jiní mají líp) a prchej nadzvukovou rychlostí do lepího ití....ale to ty vlastně neumí, viď?
Není tady
PetrHl napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
take bys potravu měla nonstop i přijímat, jinak bys Zklamčo nemohla nonstop zvracet
To jsem jeden čas dělala, proto sem lezu míň a míň - ovem vdy tu výivu tady dostanu v některém z vláken ....a zvracím (předevím nad mylením některých lidí)
Upravil(a) Zklamaná (14. 12. 2011 8:57)
Není tady
Nechápem, čo my tu s touto informáciou... a čo zakaldatežka vlákna a ako to s ňou súvisí... Ale to nič, je tu toho viac...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
bych musela zvracet non stop - napříč celým Babinetemtake bys potravu měla nonstop i přijímat, jinak bys Zklamčo nemohla nonstop zvracet
To jsem jeden čas dělala, proto sem lezu míň a míň - ovem vdy tu výivu tady dostanu v některém z vláken ....a zvracím (předevím nad mylením některých lidí)
Tys taková bulimička, e?
Není tady
Bramborko - ani ne, vak píu, e sem lezu míň a míň - a upřímně - obrat tu ádný nevidím.
Není tady