27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Axi napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Anicko, musí to být asi docela dost nepříjemné, kdy do nějakého chlapíka investuje to, co jsi investovala ty, a pořád nic kloudného z toho .....
Člověku, který na partnerské vztahy aplikuje pravidla pro účetnictví, chybí nějaká podstatná část inteligence pro vztah. Tahle pravidla v milenecké části vztahu prostě nefungují.
Bramborka napsal(a):
Proč dal přednost své nadcházející? A proč si vůbec začal románek s tebou? Proč jste se pak dali dohromady? Proč a v čem se změnil po změně zaměstnání? Proč změnil přátele, či známé? Proč se rozvádí?
Není moné, e jeho vztah k enám je oportunistický, čistě konzumní, a e třeba v tom spočívá gró jeho charisma(tu)?Ano, nezávislí mui, kteří svoji hodnotu neodvozují od toho, co si o nich myslí eny, a vztah s partnerkou pro ně není ta nejdůleitějí věc na světě, jsou přitaliví. A tak je to správně.
Axi:
Ano, nezávislé eny, které svoji hodnotu neodvozují od toho, co si o nich myslí mui, a vztah s partnerem pro ně není ta nejdůleitějí věc na světě, jsou přitalivé. A tak je to správně
Není tady
Člověku, který na partnerské vztahy aplikuje pravidla pro účetnictví, chybí nějaká podstatná část inteligence pro vztah.
Ty skutečně povauje za vztah, dokonce milenecký, kdy pán oznámí
"e se mnou nechce být, jen by mu vyhovovalo, kdybych tu pořád pro něj byla, na sex, na práci, na povídání, ale ne na ivot"?
Není tady
Axi napsal(a):
Člověku, který na partnerské vztahy aplikuje pravidla pro účetnictví, chybí nějaká podstatná část inteligence pro vztah. Tahle pravidla v milenecké části vztahu prostě nefungují.
Kdo je aplikuje? Aplikuje je zde někdo? Nevyplývá mi to jasně z Aniččina dosavadního psaní. Moná, e jsem zmátla svou formulací v otázce.
Není tady
Axi napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Anicko, musí to být asi docela dost nepříjemné, kdy do nějakého chlapíka investuje to, co jsi investovala ty, a pořád nic kloudného z toho .....
Axi, z diskuse vyplynulo, e Anička do milence ádné počitatelné poloky neinvestovala, tudí se na její situaci ádná pravidla o účetnictví nevztahují. To, co Anička investovala, je hodnota na peníze nepřevoditelná
A helena má opět pravdu - v této situaci nelze mluvit o ádném vztahu a u vůbec ne o vztahu mileneckém protoe milenec je Aničce v současné době ochoten nabídnout pouze shookání jednou za čas, spojené s nezávazným poklábosením a blíe nespecifikovanými pracovními povinnostmi
Já si dovedu představit leccos, ale situaci, kdy by mi nabídl milenec pouze nezávazné sexování a jetě abych mu - dejme tomu - na chatě natírala plot nebo okopávala záhonky, nače by si se mnou jen tak poklábosil, jak jde ivot ... takovou situaci si tedy opravdu představit nedovedu
Jetě ke vemu, kdy mám svoji rodinu, malé dítě a moje pozornost by tedy měla logicky směřovat k zajiování blaha vlastní rodiny
Fakt si nedovedu představit, e bych na tohle přistoupila, manelovi bych věela bulíky na nos, e jezdím například k rodičům nebo sestře a místo toho bych pracovala, sexovala a klábosila u milence, který by mi jasně sdělil, e pro společný ivot se mnou nepočítá a já jsem pro něj jenom na tu práci a na to shookání ...
Upravil(a) Kiara (8. 12. 2011 14:37)
Není tady
Kiara napsal(a):
... milenec je Aničce v současné době ochoten nabídnout pouze shookání jednou za čas, spojené s nezávazným poklábosením
Já bych to brala ... pokud není u ve vztahu dítě, tak se stejně ten chlap na nic jinýho nehodí
Co teda neplatí o Aniččce...
Anka, va si dobrýho bydla!
Není tady
Axi napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Aničko, musí to být straně těké nevědět co chci a jít za tím tak dlouho dokud si nepo.eru celý ivot
...pravil pán, který se stále ohlíí zpět a ivot mu mezitím uniká mezi prsty
e by můj anděl stráný?
Upravil(a) PetrHl (8. 12. 2011 15:18)
Není tady
situaci, kdy by mi nabídl milenec pouze nezávazné sexování a jetě abych mu - dejme tomu - na chatě natírala plot nebo okopávala záhonky, nače by si se mnou jen tak poklábosil, jak jde ivot...
Můu mít chlapa na sex, na pokec, případně se můu realizovat na jeho zahrádce, pokud bez některé z těchto věcí nemůu bejt a doma nemám... ale ani v jenom případě bych ho nenazývala "milencem"... spí (i kdy to zní oklivě ) čímsi jako "prostředníkem" nebo "prostředkem" k dosaení toho, co pro sebe potřebuju, a u je to orgazmus nebo bio eko mrkev
Ty dvě poslední varianty jsou jasné, k té první bych jen dodala, e pán na čistou shookačku taky není milenec, i kdy tak bývá zhusta nazýván (v opačné gardu platí rovně).
Upravil(a) helena (9. 12. 2011 6:40)
Není tady
Jaký el, takovou nael. Nevedla dvě domácnosti, nevedla nic a proto se s ní do budoucnosti nepočítá. On také procitnul a zřejmě hledá enu pro ivot ve dvou.
Není tady
helena napsal(a):
Ty dvě poslední varianty jsou jasné, k té první bych jen dodala, e pán na čistou shookačku taky není milenec, i kdy tak bývá zhusta nazýván (v opačné gardu platí rovně).
Fíha. To jsem nevěděla.
Fíha. To jsem nevěděla.
To ví - člověk se stále učí...
Není tady
mamba napsal(a):
Reálně si neumím představit dlouhodobé fungování ve dvou domácnostech, včetně mé časté nepřítomnosti o víkendech (výlety s milencem). Nabízejí se jen dvě monosti, kdy by to fungovalo: Buď je manel totální hňup, nebo si dávno ije vlastním ivotem a moje nepřítomnost mu vyhovuje. A tak či onak- obojí by pro mne bylo nepřijatelné.
Myslím si, e nás tady někdo pěkně tahá za nos
A prečo? Lebo NIEKTO by to nerobil, tak to nemôe ruobi nikto iný? Na mňa osobne by to tie nebolo, ja som lenivá pamäta si li a konpirova a je mi žúto energie do toho vkladanej (a aj verná som vlastne bola asi skôr z lenivosti a pohodlnosti
), ale to neznamená, e to tak musí ma KADÝ. Inak, pre zakladatežku: Nevidím iné rieenie, len si to odbolie, zmieri sa s tým, e "Čo bolí, to prebolí"... a pamätaj, e koniec niečoho znamená prakticky vdy začiatok niečoho iného. Či zlepenia vzahu s manelom alebo začiaotk nejakého iného vzahu - to je u na tebe. Ale vesmír nemá rád vákuum a snaí sa ho zaplni, take keď niekde vznikne nejaká diera, medzera, prázdnota, je tendencia zaplni ju niečím iným.
Není tady
helena napsal(a):
situaci, kdy by mi nabídl milenec pouze nezávazné sexování a jetě abych mu - dejme tomu - na chatě natírala plot nebo okopávala záhonky, nače by si se mnou jen tak poklábosil, jak jde ivot...
Můu mít chlapa na sex, na pokec, případně se můu realizovat na jeho zahrádce, pokud bez některé z těchto věcí nemůu bejt a doma nemám... ale ani v jenom případě bych ho nenazývala "milencem"... spí (i kdy to zní oklivě http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png) čímsi jako "prostředníkem" nebo "prostředkem" k dosaení toho, co pro sebe potřebuju, a u je to orgazmus nebo bio eko mrkev http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A koho by si teda nazvala milencom, ak nie mua, ktorý ti poskytuje telesnú rozko? Klábosenie a kutilstvo sú teda povedzme bonus navye, ale...
Není tady
Sel, od milence očekávám právě nějaký ten "bonus navíc" - i kdy práce pro něj to zrovna být nemusí
Potřebě těla bych mohla vyhovět v podstatě s kýmkoliv - asi jako pánové navtěvující přísluné podniky. Rovně pro ně ale existuje jistý rozdíl mezi "zaměstnankyní" a milenkou.
Není tady
Nu, já to mám tak, e s milencem se miluji. Sex bych měla s libovolným pánem, abych vyhověla potřebě těla. Ale to není milování.
Jo, a s manelem se taky miluji, kdy ho miluji, a jinak s ním mám "jenom" sex.
Nu, já to mám tak, e s milencem se miluji. Sex bych měla s libovolným pánem, abych vyhověla potřebě těla. Ale to není milování.
Vdy říkám toté...
To Selima se podivuje, e pána poskytujícího "telesnú rozko" nenazývám milencem.
Není tady
helena napsal(a):
Vdy říkám toté...
Vy jste tedy holky srandovní, obě dvě.
Jestlipak to ti vai pánové vědí, e s nimi neshookáte, ale e se s nimi milujete a jak se to od sebe rozezná.
Upravil(a) Vějířovka (10. 12. 2011 8:05)
Není tady
Vějířovko, rozezná se to snadno. Podle toho, co cítím.
Můj milý ví, co cítím.
helena napsal(a):
Vdy říkám toté...
Ja to mám inak... pán na telesnú rozko je milenec (s ne-milencom by asi ani tá telesná rozko celkom nebola), s bonusom/bonusmi to potom je priatež, frajer, partner, snúbenec - podža situácie. Ale ďakujem za vysvetlenie, ono je dobré ujasni pojmoslovie.
Není tady
Já doplním, samozřejmě e ne s úplně libovolným pánem.
Jo, Vějířovko, zaregistrovalas, e pro mě znamená milenec a můj milý něco jiného?
mamba napsal(a):
Axi napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Proč dal přednost své nadcházející? A proč si vůbec začal románek s tebou? Proč jste se pak dali dohromady? Proč a v čem se změnil po změně zaměstnání? Proč změnil přátele, či známé? Proč se rozvádí?
Není moné, e jeho vztah k enám je oportunistický, čistě konzumní, a e třeba v tom spočívá gró jeho charisma(tu)?Ano, nezávislí mui, kteří svoji hodnotu neodvozují od toho, co si o nich myslí eny, a vztah s partnerkou pro ně není ta nejdůleitějí věc na světě, jsou přitaliví. A tak je to správně.
Axi:
Ano, nezávislé eny, které svoji hodnotu neodvozují od toho, co si o nich myslí mui, a vztah s partnerem pro ně není ta nejdůleitějí věc na světě, jsou přitalivé. A tak je to správně
Tak to je evidentní, a co jako?
Není tady
helena napsal(a):
Člověku, který na partnerské vztahy aplikuje pravidla pro účetnictví, chybí nějaká podstatná část inteligence pro vztah.
Ty skutečně povauje za vztah, dokonce milenecký, kdy pán oznámí
"e se mnou nechce být, jen by mu vyhovovalo, kdybych tu pořád pro něj byla, na sex, na práci, na povídání, ale ne na ivot"?
Povídání, milování i práci za ivot povauju. A, pokud něco poaduju, nebo se dokonce domnívám, e mám na něco nárok (co je v milenecké části vztahu k smíchu), měl bych se nejprve podívat, co sám nabízím.
Není tady
ivot je přeci kadá vteřina naeho pobytu na Zemi.
majkafa napsal(a):
Já doplním, samozřejmě e ne s úplně libovolným pánem.
Jo, Vějířovko, zaregistrovalas, e pro mě znamená milenec a můj milý něco jiného?
Nejsem Vej, ale JA zaregistrovala. To ale jeste nemusi znamenat, ze ten tvuj "shook" je nejak "jinaci", nez obycejne smilstvo...
Není tady
Axi, kdybys napsal nezávislí jedinci ve smyslu mui i eny, tak OK.To, cos napsal původně, mi zaznělo hodně nadutě. Hlavně, e u máme jasno.
Není tady
Selima:
Ptá se mě, proč si mylím, e příběh Aničky je smylený. Předevím mi dovol, abych si myslela co chci. Nicméně ti odpovím: Při představě kadodenního souití s nic netuícím manelem, denní péčí o dítě a domácnost si nejen psychicky, ale i technicky nedovedu představit dlouhodobé paralelní souití s milencem, včetně výletů a vedení dalí domácnosti. Jednodue proto, e to technicky není moné, ani při velké spolupráci jak manela, tak milence.
Něco jiného je krátkodobý úlet.
Není tady