27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jsem týden po rozchodu, který jsem musela udělat já, protoe jsem cítila, e ten vztah nemá smysl. Problém je, e teď je mi straně a nevím, jak to zvládnu a ze veho nejvíc bych ho chtěla zpět, i kdy je mi jasné, e by to k ničemu nevedlo. Hlava ví, ale srdce to nějak nechápe....
Ná vztah byl dosti zvlátní. Jsem deset let vdaná a mám syna. On je enatý, ale teď v rozvodové tahanici. Byli jsme spolu sedm let! a se mi to zdá neuvěřitelné. Měli jsme hodně krátký románek, kdy jsme jetě byli svobodní, ale tehdy dal přednost své nastávající eně. Pak v době, kdy jsem ji byla vdaná to začalo znovu. Byl taková moje tajná láska celou dobu, u od toho prvního "vztahu". Prostě chlap s velkým charismem, vtipný, chytrý a snad vechna nej.... I kdy byly nae rodinné vztahy takové, byli jsme pořád v kontaktu - mail, SMS, telefony a několikrát týdně spolu. Dokonce jsme si spolu pořídili byt. Pořád jsem věřila a on mě v tom utvrzoval, i kdy ne slovně, ale činy, e jsem pro něj ta pravá a e můeme spolu být. Asi před dvěmi lety změnil zaměstnání a dostal se do jiné společnosti, V té době navázal několiv dalích vztahů, o kterých jsem nejdřív nevěděla a pak, kdy jsem to zjistila, tak jsem se s ním cca na měsíc rozela. Jene pak se vrátil a začlo to znovu. Nikdy se mi neomluvil ani neřekl, e je mu líto, e vlastně podváděl dvě eny - manelku i mne. Poo tom návratu jsme se ale provázali jetě víc. Bohuel.
Teď si myslím, e u je situace jiná, protoe se definitivně rozhodl a řekl mi, e se mnou nechce být, jen by mu vyhovovalo, kdybych tu pořád pro něj byla, na sex, na práci, na povídání, ale ne na ivot. Ten u chce začít s někým jiným a asi u i někoho má, co nevím uričtě, ale myslím si to...
Na takovou představu jsem si nedokázala zvyknout a asi po měsíci takového nervozního přelapování jsem řekla, e tak to nejde, e to nezvládnu být zase jen druhá a rozela jsem se s ním s tím, a mi nevolá, nepíe a nevidíme se.... Co dodruje.
Vím, e jsem udělala jedinou správnou věc a mám anci ve nahradit manelovi, který mě miluje a synovi, kterého jsem asi zanedbávala. Jene on mi straně chybí.... Navíc se mi těko i truchlí, protoe doma musím hrát, e se nic neděje a nemám vzhledem k situaci ani monost o tom s někým mluvit.
A taky mě překvapuje, jak on je v pohodě... Po vech těch letech a tolika proitých chvílích , po tom, kdy mi vykládal, jak straně mě potřebuje, jak je na mě závislý... On to ve zvládá a já jsem zralá na antidepresiva.
Není tady
HELE, promiň, ale zkus si představit, e by Tvůj manel na tom byl podobně..jako Ty, měl srdce jinde...připadá mi, jako by jsi říkala, e kdyby ten tvůj Vyvolený..-skoro zadaný....trochu chtěl, tak bys kvůli němu spálila mosty.. s rodinou..se synem. Zkus se kouknout na to, jak by ses tvářila, kdybys na tu dlouholetou nevěru přila..jak by ti bylo? Co bys měla, Ty řeí sebe a partnera, se kterým ti je teda fajn, ale on Tě na ivot tak nějak nechce..normální sobec..ale doma má asi zlato, nebo slepce, kterej nevidí sedm let??? nechápu. Jo, taky jsemse takhle zamilovala, neviděla, neslyela, se dvěma dětmi...rozvedla a teď?? Sice jsme jakoby spolu, ale kadej si jede po svým..a takhle jsem to teda vůbec nechtěla..ty koukej trochu víc na svou rodinu, na syna, na manela, kterej Tě asi kvůli Tvým přednostem miluje ..tady s tím si uívej, ale nespaluj mosty..si myslím..i kdyho m iluje,hlavně proto, e je docela nedostupnej, tak mu to nedávej najevo...má svý zázemí, toho i va. Vůbec T ě necci soudit, sama jsem prola něco podobnýho a moná se rozhodla patně..minimálně kvůli dětem.Přemýlej hlavně hlavou!!!!
Není tady
Aničko,nemá svázané nohy ani ruce,ani jazyk ti z pusy nevyřízli,take proč byste se po nějakém čase znovu nemohli dát dohrmady.Jen si to teď tak neber,ze začátku to bývá hodně,hodně těké,taky jsem si prola něčím podobným,kdy jsem musela kvůli mui a dětem dobrovolně dát vale jinak taky prima chlapovi po xletém tajném vztahu.
Ale ty jsi toho svého u jednou jakoby opustila a zase se k němu vrátila,tak to třeba udělá zase.
Ani bych já teda tak netruchlila,e tebe nechce jako ivotního partnera,ale "jen" na sex,pokec a tak.Vdy to je moc prima,mít takhle někoho na nezávislé povídání a tlachání o ivotě a nesmyslech,doma se řeí větinou jen samé starosti a problémy a váné věci a má tě asi moc rád na to aby tě pojmul jako manelku.Takový vztah já chápu jako koření manelského a rod.ivota.
Nyní,v mezičase dost moná, se zkus soustředit taky na svoji vl.rodinu,na syna,má teď monost jim trochu vrátit to,kdy s nimi nejsi a třeba přitom i objeví zalé,někam hluboko zastrčené kouzlo manelské a rodinné,co?
Není tady
Anicka25 napsal(a):
e to nezvládnu být zase jen druhá
být druhá bys zřejmě zvládla, jene ty druhá nejsi - jsi jen jedna z mnoha v řadě...
Není tady
Anicka25 napsal(a):
...
Ná vztah byl dosti zvlátní. Jsem deset let vdaná a mám syna. On je enatý, ale teď v rozvodové tahanici. Byli jsme spolu sedm let! a se mi to zdá neuvěřitelné. Měli jsme hodně krátký románek, kdy jsme jetě byli svobodní, ale tehdy dal přednost své nastávající eně. Pak v době, kdy jsem ji byla vdaná to začalo znovu. Byl taková moje tajná láska celou dobu, u od toho prvního "vztahu". Prostě chlap s velkým charismem, vtipný, chytrý a snad vechna nej.... I kdy byly nae rodinné vztahy takové, byli jsme pořád v kontaktu - mail, SMS, telefony a několikrát týdně spolu. Dokonce jsme si spolu pořídili byt. ...
Aničko, já dost dobře nechápu, jak jsi to myslela, e jste si s enatým milencem pořídili byt Doufám, e má na mysli pouze pronájem, neměla jsi tím snad na mysli to, e jste si ho nějakým způsobem spolu koupili, e ne ?!?
Já nevím, Aničko, mně by na tomhle vztahu vadilo předevím to, e Tvůj milenec manelství - čili společnou cestu ivotem - plánoval a plánuje s jinými enami, nikoliv vak se mnou. Pokud bych byla do toho pána opravdu zamilovaná, velmi by mi vadilo, e společnou cestu ivotem nabízí ji druhé eně, zatímco mně je ochoten nabídnout jen nezávazné hezké chvíle a sex, po jeho uskutečnění mě zase pole hezky zpátky k mému manelovi A poctivě bych se zamyslela nad charakterem člověka, který se rozvádí, celou dobu se mnou podváděl první manelku, měl i dalí vztahy, teď si velmi pravděpodobně nael dalí, trvalý vztah a do toho u dopředu jde s tím, e by eventuelně tu dalí paní i nadále mohl podvádět se mnou, kdybych s tím ovem souhlasila
A na rovinu Ti říkám, e podobná nabídka by mi natolik ubliovala a natolik by mě uráela, e bych s pánem skoncovala, charisma-necharisma, velmi rychle To je člověk, který - kdyby se nedejboe vae zakonspirované nevěry někdy provalily - by od Tebe dal velmi rychle ruce pryč a nechal by Tě vyrat si to s manelem samotnou a do dna. Kdyby se s Tebou nedejboe manel rozvedl, milenec by tie zmizel v dáli, Ty bys přila jak o manela, tak i o milence a zůstala bys s dítětem sama - a moná by si i Tvůj manel mohl zaádat o střídavku pro syna, co není v dnení době nic neobvyklého.
Nechtěj dopadnout jenom kvůli charismatu a zároveň i kvůli mizernému charakteru svého milence jako ti přísloveční sedláci u Chlumce, protoe v tomhle podivném trojúhelníku jsi to Ty, kdo riskuje straně moc a můe ztratit eventuelně úplně vechno !!! Já být Tebou, tak potajmu zamáčknu slzu v oku a budu dělat, jako e se nic nestalo, maximálně se někdy o samotě budu věnovat nostalgickým vzpomínkám na krásné chvíle s milencem a v reálu se začnu věnovat jako vzorná manelka a matka vlastní rodině. To je podle mě to nejrozumnějí, co v tuhle chvíli můe udělat, protoe trápit se kvůli chlapovi, co Tě má akorát na shookání a společný ivot s Tebou ani ve snu neplánuje - za to ti ten chlap opravdu nestojí ...
Není tady
Jsem deset let vdaná... Byli jsme spolu sedm let!
Nedá mi, abych se nezeptala - co na to tvůj manel? Má milence tři čtvrtiny manelství, neříkej, e o ničem neví. Take proč je tak, sluně řečeno, tolerantní?
Měli jsme hodně krátký románek, kdy jsme jetě byli svobodní, ale tehdy dal přednost své nastávající eně... navázal několik dalích vztahů, o kterých jsem nejdřív nevěděla... Nikdy se mi neomluvil ani neřekl, e je mu líto, e vlastně podváděl dvě eny - manelku i mne...řekl mi, e se mnou nechce být, jen by mu vyhovovalo, kdybych tu pořád pro něj byla, na sex, na práci, na povídání, ale ne na ivot.
Řekla bych, e na sex, na práci, na povídání jsi tu byla od začátku
to jen ty sis malovala růovou budoucnost po jeho boku a pravděpodobně pod touto vidinou jsi mu odpoutěla jeho záskoky.
Take teď to vybalil naplno - a ani bych se nedivila, kdyby to bylo způsobeno nějakým tvým výrokem, chováním, vysloveným přáním
e vzal zpátečku a e ti to (konečně?) řekl natvrdo. Tipla bych si, e ti buď konečně nějaká jeho avantýra začla výrazně vadit, nebo jsi ho nenápadně začla směrovat ke společnému souití v tom společném hnízdečku - a chlapec dostal strach, e bys ho mohla nějakým způsobem přinutit, případně provést jinou nepředloenost
a e jich je na výběr
Ví, kdyby s tebou chtěl doopravdy být, tak u si to dávno zařídil a zajistil a neměl tě sedm let (!) jako hračku, která leí posluně na poličce, ale kdykoli si její majitel vzpomene, e potřebuje sex, práci, nebo povídání, stačí mu jen natáhnout ruku
a a si odbyde tu kterou potřebu, zas ji tam vrátí a do přítě.
Není tady
helena napsal(a):
Jsem deset let vdaná... Byli jsme spolu sedm let!
Nedá mi, abych se nezeptala - co na to tvůj manel? Má milence tři čtvrtiny manelství, neříkej, e o ničem neví. Take proč je tak, sluně řečeno, tolerantní?
heleno, pokud je mimomanelský vztah celou tu dobu přísně zakonspirovaný a manelka se chová tak, e manela vůbec nenapadne ji z něčeho podezírat, je skutečně moné, e manel celou tu dobu ije v blahé nevědomosti Oni jsou i manelé, kteří manelce z principu důvěřují a proto jí ani nelustrujíí mobily, ani eně nelezou do PC, ani ji nemírují někde za bukem - ovem za předpokladu, e se jejich ena nechová natolik nápadně, aby k podobnému jednání sama zavdávala příčinu
Ovem o to větí to bejvá fičák, kdy se něco takového náhodně provalí ...
Není tady
Kiaro, myslím, e o tom něco vím...
A zakonspirování s malým dítětem za zády předpokládá buď povolání s moností volna v pracovní době, hlídací a pusu drící "tetu", nebo manela, který spolkne cokoli mu je předloeno, případně se z nějakého důvodu tváří, e důvěřuje.
Není tady
heleno, je mi jasné, e s malým dítětem za zády musí být celá záleitost důkladně propracována do detailů Manel buď slepě důvěřuje, nebo nemá potřebu pátrat. Nicméně a je to, jak chce, v případě konfrontace by musel zaujmout nějaké stanovisko a pokud by a do osudného provalení ten chudák skutečně nic netuil, následky by mohly být nedozírné.
Fakt neznám chlapa, který by si pochvaloval, jak je dobře, e ta jeho u sedm let někoho má a dělal by celou tu dobu mrtvého brouka ...
Není tady
Kiaro, byt jsme si skutečně koupili - resp. koupil ho on a ja zajitovala kompletní rekonstrukci.... A nejen tohoto bytu.... Spoustu věcí jsme dělali spolu. Navrhoval, e mi ho i dá, ale to jsem odmítla. Poslední verzi měl, e si tento byt necháme jen pro sebe, tak jak to bylo dosud. ... Dokonce jetě pořád mám klíče.
Vím, e asi není na rodinný ivot, nedokazoval to ani v době, kdy byl s manelkou, ale ted mi hrozně chybí. Navíc mám s ním vechno spojené, take kam se podívám, tak ho vidím. Chybí mi telefony, sms, výlety... Pořád mi říkal, e je na mně závislý, ale teď chybí o mně a ne já jemu.
A manel asi fakt nic netuí. Vdy jsem se snaila být diskrétní a on mi věří. Já ho mám ráda a váím si ho, ale něco v tom vztahu chybí. Cítím se provinile vůči němu, ale nedokáu si pomoct.
Není tady
Anicko, musí to být asi docela dost nepříjemné, kdy do nějakého chlapíka investuje to, co jsi investovala ty, a pořád nic kloudného z toho .....
Proč dal přednost své nadcházející? A proč si vůbec začal románek s tebou? Proč jste se pak dali dohromady? Proč a v čem se změnil po změně zaměstnání? Proč změnil přátele, či známé? Proč se rozvádí?
Není moné, e jeho vztah k enám je oportunistický, čistě konzumní, a e třeba v tom spočívá gró jeho charisma(tu)?
Není tady
Anicka25 napsal(a):
Kiaro, byt jsme si skutečně koupili - resp. koupil ho on a ja zajitovala kompletní rekonstrukci.... A nejen tohoto bytu.... Spoustu věcí jsme dělali spolu. Navrhoval, e mi ho i dá, ale to jsem odmítla. Poslední verzi měl, e si tento byt necháme jen pro sebe, tak jak to bylo dosud. ... Dokonce jetě pořád mám klíče.
Vím, e asi není na rodinný ivot, nedokazoval to ani v době, kdy byl s manelkou, ale ted mi hrozně chybí. Navíc mám s ním vechno spojené, take kam se podívám, tak ho vidím. Chybí mi telefony, sms, výlety... Pořád mi říkal, e je na mně závislý, ale teď chybí o mně a ne já jemu.
A manel asi fakt nic netuí. Vdy jsem se snaila být diskrétní a on mi věří. Já ho mám ráda a váím si ho, ale něco v tom vztahu chybí. Cítím se provinile vůči němu, ale nedokáu si pomoct.
Aničko, take jsi do tohoto vztahu investovala nejen citově, ale i hmotně ?!?
Chraň Bůh, abych Ti tady dělala nějaké kázání, ale já bych na Tvém místě a ve Tvé situaci investovala předevím výlučně do potřeb a budoucnosti vlastního dítěte a nikoliv do rekonstrukce nějakého ilegálního hnízdečka. MMCH pokud ten byt Tvůj milý koupil u v době, kdy byl enatý, byt spadá do SJM a pokud tito manelé nemají rozděleno SJM, bude se tento byt vypořádávat po rozvodu mezi ním a jeho současnou paní. Take je-li to takhle, tedy jsi zvelebovala majetek, jeho polovina patří jeho budoucí exmanelce A e Ti navrhoval, e Ti ho dá ...
jak bys vysvětlila manelovi, e jsi zčistajasna přila k majetku milionové hodnoty?!? To byla nabídka, o které jste oba dva věděli, e na ni nemůe přistoupit, proto se to slibovalo, jen to hvízdalo
Aničko, e Ty ses snaila straně moc, aby Tvůj milý ocenil, jaká jsi pracovitá a přičinlivá a někde ve skrytu due jsi doufala, e to jednoho krásného dne milenec ocení, rozvede se s manelkou a vezme si Tebe ?!?
Není tady
S tím bytem to zařídit samozřejmě jde... Není to byt v SJM, ale hlavně pro mne nikdy nebyly podstatné hmotné statky. Nemohla bych si ten byt vzít. Na co? Bez něho by stejně neměl smysl.
A investovala jsem hlavně citově, hmotně spí on....
Není tady
Anicka25 napsal(a):
Hmm....nechci moralizovat, ale po 3 letech manelství u něco chybělo, a co komunikace s manelem ? Výlety se můou dělat i s manelem si myslím, sms a telefony taky, jasně není to s tím imráním v aludku, není to asi ta zamilovanost, ale pokud bys bydlela s "tím pravým", věř tomu, e takováhle zamilovanost přejde. Přeci i s manelem si můe napsat ráno sms kdy je v práci, popřát mu dobré ráno a napsat, e ho má ráda a naopak.
P.S. a pokud byt koupil v době trvání jeho manelství, je to byt v SJM, protoe i prostředky v manelství jsou společné.
Upravil(a) Blackie (7. 12. 2011 7:56)
ja zajitovala kompletní rekonstrukci... Spoustu věcí jsme dělali spolu... Chybí mi telefony, sms, výlety... S tím bytem to zařídit samozřejmě jde...
A manel asi fakt nic netuí. Vdy jsem se snaila být diskrétní a on mi věří.
Aničko, ty vede prakticky dvě domácnosti a ije s vírou (nebo zboným přáním), e manel nemá o ničem ponětí... e by ti spolknul i historku o tom, kterak jsi k bytu přila...
Dejme tomu.
Ale v tom případě má manela jenom jako "pojistku" pro ivot. Ví, kdyby sem napsala nějaká mamina, e její manel dělá to, co ty, pravděpodobně by se na pánovu hlavu sesypalo hodně oklivého o jejím zneuívání a nad slovy "nedokáu si pomoct" by se větina jen útrpně pousmála...
pokud byt koupil v době trvání jeho manelství, je to byt v SJM, protoe i prostředky v manelství jsou společné
Nemá tak úplně pravdu - pokud by byt koupil například za zděděné peníze, případně za peníze získané podejem majetku získaného před manelstvím, tedy výlučně jeho, a nepřidal by ani pětník ze společných peněz, do SJM by nespadal.
Upravil(a) helena (7. 12. 2011 8:11)
Není tady
pokud byt koupil v době trvání jeho manelství, je to byt v SJM, protoe i prostředky v manelství jsou společné
Nemá tak úplně pravdu - pokud by byt koupil například za zděděné peníze, případně za peníze získané podejem majetku získaného před manelstvím, tedy výlučně jeho, a nepřidal by ani pětník ze společných peněz, do SJM by nespadal.
Samozřejmě má pravdu, ale nechtěl jsem to rozebírat do důsledku, protoe tady ani o ten byt nejde...
tady ani o ten byt nejde
Ale jde... zatraceně jde... jen asi ne co do vztahu k SJM...
Jestlie Anička jedním dechem napíe "po rozchodu, který jsem musela udělat já, protoe jsem cítila, e ten vztah nemá smysl... Vím, e jsem udělala jedinou správnou věc" a "Poslední verzi měl, e si tento byt necháme jen pro sebe, tak jak to bylo dosud. ... Dokonce jetě pořád mám klíče.", pak má asi pravdu v tom, e "hlavně pro mne nikdy nebyly podstatné hmotné statky"... jen se mi zdá, e pořád doufá...
Není tady
Nějak mi tu chybí zvracející smajlík...
Není tady
ready napsal(a):
Ready, já tě miluju... BI
Já jsem dostala normálně záchvat smíchu... rychlé, věcné a přesné...
Není tady
Aničko,vono se tady kolem tebe chodí troku po pičkách,ale nejsi ty tak trochu bigamista v sukních...??
Sakra ted mě napadlo,není to vlastně trestný,takovejhle maglajz...
Já tě teda neodsuzuju,jak ádá...ale ani náhodou s tebou nesoucítím,jen zírám a zírám a zírám...
...tolik neúcty k sobě sama a k druhým jsem snad jetě neviděla...drím ti palce,at se brzy probudí..
Není tady
ready napsal(a):
Ready, kdybys v hodinách geometrie dával pozor a neposílal psaníčka spoluačkám, mohl sis zamilovat MNOHOUHELNÍKY - třeba jako tento, ani nevím kolik vrcholů takový obejkt má. Zvracení si nechej raději a bude s kamarády zapíjet něco příjemného
Aničko, musí to být straně těké nevědět co chci a jít za tím tak dlouho dokud si nepo.eru celý ivot
Upravil(a) PetrHl (7. 12. 2011 22:16)
Není tady
Bramborka napsal(a):
Anicko, musí to být asi docela dost nepříjemné, kdy do nějakého chlapíka investuje to, co jsi investovala ty, a pořád nic kloudného z toho .....
Člověku, který na partnerské vztahy aplikuje pravidla pro účetnictví, chybí nějaká podstatná část inteligence pro vztah. Tahle pravidla v milenecké části vztahu prostě nefungují.
Bramborka napsal(a):
Proč dal přednost své nadcházející? A proč si vůbec začal románek s tebou? Proč jste se pak dali dohromady? Proč a v čem se změnil po změně zaměstnání? Proč změnil přátele, či známé? Proč se rozvádí?
Není moné, e jeho vztah k enám je oportunistický, čistě konzumní, a e třeba v tom spočívá gró jeho charisma(tu)?
Ano, nezávislí mui, kteří svoji hodnotu neodvozují od toho, co si o nich myslí eny, a vztah s partnerkou pro ně není ta nejdůleitějí věc na světě, jsou přitaliví. A tak je to správně.
Není tady
PetrHl napsal(a):
Aničko, musí to být straně těké nevědět co chci a jít za tím tak dlouho dokud si nepo.eru celý ivot
...pravil pán, který se stále ohlíí zpět a ivot mu mezitím uniká mezi prsty
Není tady
Revliba napsal(a):
...drím ti palce,at se brzy probudí..
Copak je asi vnitřním motivem téhle dojemné starosti, hmm?
Není tady
Reálně si neumím představit dlouhodobé fungování ve dvou domácnostech, včetně mé časté nepřítomnosti o víkendech (výlety s milencem). Nabízejí se jen dvě monosti, kdy by to fungovalo: Buď je manel totální hňup, nebo si dávno ije vlastním ivotem a moje nepřítomnost mu vyhovuje. A tak či onak- obojí by pro mne bylo nepřijatelné.
Myslím si, e nás tady někdo pěkně tahá za nos
Není tady