Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 28. 11. 2011 14:08

Anicka25
♥------
Registrovaný: 28. 11. 2011
Příspěvky: 3

tak trochu zvlastni rozchod

Jsem týden po rozchodu, který jsem musela udělat já, protože jsem cítila, že ten vztah nemá smysl. Problém je, že teď je mi strašně a nevím, jak to zvládnu a ze všeho nejvíc bych ho chtěla zpět, i když je mi jasné, že by to k ničemu nevedlo. Hlava ví, ale srdce to nějak nechápe....
Nᚠvztah byl dosti zvláštní. Jsem deset let vdaná a mám syna. On je ženatý, ale teď v rozvodové tahanici. Byli jsme spolu sedm let! až se mi to zdá neuvěřitelné. Měli jsme hodně krátký románek, když jsme ještě byli svobodní, ale tehdy dal přednost své nastávající ženě. Pak v době, kdy jsem již byla vdaná to začalo znovu. Byl taková moje tajná láska celou dobu, už od toho prvního "vztahu". Prostě chlap s velkým charismem, vtipný, chytrý a snad všechna nej....  I když byly naše rodinné vztahy takové, byli jsme pořád v kontaktu - mail, SMS, telefony a několikrát týdně spolu. Dokonce jsme si spolu pořídili byt. Pořád jsem věřila a on mě v tom utvrzoval, i když ne slovně, ale činy, že jsem pro něj ta pravá a že můžeme spolu být. Asi před dvěmi lety změnil zaměstnání a dostal se do jiné společnosti, V té době navázal několiv dalších vztahů, o kterých jsem nejdřív nevěděla a pak, když jsem to zjistila, tak jsem se s ním cca na měsíc rozešla. Jenže pak se vrátil a začlo to znovu. Nikdy se mi neomluvil ani neřekl, že je mu líto, že vlastně podváděl dvě ženy - manželku i mne. Poo tom návratu jsme se ale provázali ještě víc. Bohužel. 
Teď si myslím, že už je situace jiná, protože se definitivně rozhodl a řekl mi, že se mnou nechce být, jen by mu vyhovovalo, kdybych tu pořád pro něj byla, na sex, na práci, na povídání, ale ne na život. Ten už chce začít s někým jiným a asi už i někoho má, což nevím uričtě, ale myslím si to...
Na takovou představu jsem si nedokázala zvyknout a asi po měsíci takového nervozního přešlapování jsem řekla, že tak to nejde, že to nezvládnu být zase jen druhá a rozešla jsem se s ním s tím, a mi nevolá, nepíše a nevidíme se.... Což dodržuje.
Vím, že jsem udělala jedinou správnou věc a mám šanci vše nahradit manželovi, který mě miluje a synovi, kterého jsem asi zanedbávala. Jenže on  mi strašně chybí.... Navíc se mi těžko i truchlí, protože doma musím hrát, že se nic neděje a nemám vzhledem k situaci ani možnost o tom s někým mluvit.
A taky mě překvapuje, jak on je v pohodě... Po všech těch letech a tolika prožitých chvílích , po tom, kdy mi vykládal, jak strašně mě potřebuje, jak je na mě závislý... On to vše zvládá a já jsem zralá na antidepresiva.

Není tady

 

#2 5. 12. 2011 19:55

mokory
♥♥♥----
Registrovaný: 29. 12. 2009
Příspěvky: 172

Re: tak trochu zvlastni rozchod

HELE, promiň, ale zkus si představit, že by Tvůj manžel na tom byl podobně..jako Ty, měl srdce jinde...připadá mi, jako by jsi říkala, že kdyby ten tvůj Vyvolený..-skoro zadaný....trochu chtěl, tak bys kvůli němu spálila mosty.. s rodinou..se synem. Zkus se kouknout na to, jak by ses tvářila, kdybys na tu dlouholetou nevěru přišla..jak by ti bylo? Co bys měla, Ty řešíš sebe a partnera, se kterým ti je teda fajn, ale on Tě na život tak nějak nechce..normální sobec..ale doma mᚠasi zlato, nebo slepce, kterej nevidí sedm let??? nechápu. Jo, taky jsemse takhle zamilovala, neviděla, neslyšela, se dvěma dětmi...rozvedla a teď?? Sice jsme jakoby spolu, ale každej si jede po svým..a takhle jsem to teda vůbec nechtěla..ty koukej trochu víc na svou rodinu, na syna, na manžela, kterej Tě asi kvůli Tvým přednostem miluje ..tady s tím si užívej, ale nespaluj mosty..si myslím..i kdyžho m iluješ,hlavně proto, že je docela nedostupnej, tak mu to nedávej najevo...mᚠsvý zázemí, toho i važ. Vůbec T ě necci soudit, sama jsem prošla něco podobnýho a možná se rozhodla špatně..minimálně kvůli dětem.Přemýšlej hlavně hlavou!!!!

Není tady

 

#3 5. 12. 2011 23:49

Jaku
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 10. 2011
Příspěvky: 2761

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Aničko,nemᚠsvázané nohy ani ruce,ani jazyk ti z pusy nevyřízli,takže proč byste se po nějakém čase znovu nemohli dát dohrmady.Jen si to teď tak neber,ze začátku to bývá hodně,hodně těžké,taky jsem si prošla něčím podobným,kdy jsem musela kvůli muži a dětem dobrovolně dát vale jinak taky prima chlapovi po xletém tajném vztahu.
Ale ty jsi toho svého už jednou jakoby opustila a zase se k němu vrátila,tak to třeba udělᚠzase.

Ani bych já teda tak netruchlila,že tebe nechce jako životního partnera,ale "jen" na sex,pokec a tak.Vždy to je moc prima,mít takhle někoho na nezávislé povídání a tlachání o životě a nesmyslech,doma se řeší většinou jen samé starosti a problémy a vážné věci a má tě asi moc rád na to aby tě pojmul jako manželku.Takový vztah já chápu jako koření manželského a rod.života.

Nyní,v mezičase dost možná, se zkus soustředit taky na svoji vl.rodinu,na syna,mᚠteď možnost jim trochu vrátit to,když s nimi nejsi a třeba přitom i objevíš zašlé,někam hluboko zastrčené kouzlo manželské a rodinné,co?

Není tady

 

#4 6. 12. 2011 6:22

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Anicka25 napsal(a):

že to nezvládnu být zase jen druhá

být druhá bys zřejmě zvládla, jenže ty druhá nejsi - jsi jen jedna z mnoha v řadě...


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#5 6. 12. 2011 12:19

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Anicka25 napsal(a):

...
Nᚠvztah byl dosti zvláštní. Jsem deset let vdaná a mám syna. On je ženatý, ale teď v rozvodové tahanici. Byli jsme spolu sedm let! až se mi to zdá neuvěřitelné. Měli jsme hodně krátký románek, když jsme ještě byli svobodní, ale tehdy dal přednost své nastávající ženě. Pak v době, kdy jsem již byla vdaná to začalo znovu. Byl taková moje tajná láska celou dobu, už od toho prvního "vztahu". Prostě chlap s velkým charismem, vtipný, chytrý a snad všechna nej....  I když byly naše rodinné vztahy takové, byli jsme pořád v kontaktu - mail, SMS, telefony a několikrát týdně spolu. Dokonce jsme si spolu pořídili byt. ...

Aničko, já dost dobře nechápu, jak jsi to myslela, že jste si s ženatým milencem pořídili byt va Doufám, že mᚠna mysli pouze pronájem, neměla jsi tím snad na mysli to, že jste si ho nějakým způsobem spolu koupili, že ne ?!?

Já nevím, Aničko, mně by na tomhle vztahu vadilo především to, že Tvůj milenec manželství - čili společnou cestu životem - plánoval a plánuje s jinými ženami, nikoliv však se mnou. Pokud bych byla do toho pána opravdu zamilovaná, velmi by mi vadilo, že společnou cestu životem nabízí již druhé ženě, zatímco mně je ochoten nabídnout jen nezávazné hezké chvíle a sex, po jehož uskutečnění mě zase pošle hezky zpátky k mému manželovi usch A poctivě bych se zamyslela nad charakterem člověka, který se rozvádí, celou dobu se mnou podváděl první manželku, měl i další vztahy, teď si velmi pravděpodobně našel další, trvalý vztah a do toho už dopředu jde s tím, že by eventuelně tu další paní i nadále mohl podvádět se mnou, kdybych s tím ovšem souhlasila usch

A na rovinu Ti říkám, že podobná nabídka by mi natolik ubližovala a natolik by mě urážela, že bych s pánem skoncovala, charisma-necharisma, velmi rychle dumbom To je člověk, který - kdyby se nedejbože vaše zakonspirované nevěry někdy provalily - by od Tebe dal velmi rychle ruce pryč a nechal by Tě vyžrat si to s manželem samotnou až do dna. Kdyby se s Tebou nedejbože manžel rozvedl, milenec by tiše zmizel v dáli, Ty bys přišla jak o manžela, tak i o milence a zůstala bys s dítětem sama - a možná by si i Tvůj manžel mohl zažádat o střídavku pro syna, což není v dnešní době nic neobvyklého.

Nechtěj dopadnout jenom kvůli charismatu a zároveň i kvůli mizernému charakteru svého milence jako ti přísloveční sedláci u Chlumce, protože v tomhle podivném trojúhelníku jsi to Ty, kdo riskuje strašně moc a může ztratit eventuelně úplně všechno stolt !!! Já být Tebou, tak potajmu zamáčknu slzu v oku a budu dělat, jako že se nic nestalo, maximálně se někdy o samotě budu věnovat nostalgickým vzpomínkám na krásné chvíle s milencem a v reálu se začnu věnovat jako vzorná manželka a matka vlastní rodině. To je podle mě to nejrozumnější, co v tuhle chvíli můžeš udělat, protože trápit se kvůli chlapovi, co Tě má akorát na shookání a společný život s Tebou ani ve snu neplánuje - za to ti ten chlap opravdu nestojí ... pussa


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#6 6. 12. 2011 12:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Jsem deset let vdaná... Byli jsme spolu sedm let!
Nedá mi, abych se nezeptala - co na to tvůj manžel? Mᚠmilence tři čtvrtiny manželství, neříkej, že o ničem neví. Takže proč je tak, slušně řečeno, tolerantní? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

Měli jsme hodně krátký románek, když jsme ještě byli svobodní, ale tehdy dal přednost své nastávající ženě...  navázal několik dalších vztahů, o kterých jsem nejdřív nevěděla... Nikdy se mi neomluvil ani neřekl, že je mu líto, že vlastně podváděl dvě ženy - manželku i mne...řekl mi, že se mnou nechce být, jen by mu vyhovovalo, kdybych tu pořád pro něj byla, na sex, na práci, na povídání, ale ne na život.
Řekla bych, že “na sex, na práci, na povídání“ jsi tu byla od začátku… to jen ty sis malovala „růžovou budoucnost“ po jeho boku a pravděpodobně pod touto vidinou jsi mu odpouštěla jeho záskoky.
Takže teď to vybalil naplno - a ani bych se nedivila, kdyby to bylo způsobeno nějakým tvým výrokem, chováním, vysloveným přáním… že vzal zpátečku a že ti to (konečně?) řekl natvrdo. Tipla bych si, že ti buď konečně nějaká jeho avantýra začla výrazně vadit, nebo jsi ho „nenápadně“ začla směrovat ke společnému soužití v tom společném hnízdečku - a chlapec dostal strach, že bys ho mohla nějakým způsobem „přinutit“, případně provést jinou nepředloženost… a že jich je na výběr http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Víš, kdyby s tebou chtěl doopravdy být, tak už si to dávno zařídil a zajistil a neměl tě sedm let (!) jako hračku, která leží poslušně na poličce, ale kdykoli si její majitel vzpomene, že potřebuje “sex, práci, nebo povídání“, stačí mu jen natáhnout ruku… a až si odbyde tu kterou potřebu, zas ji tam vrátí až do příště.


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#7 6. 12. 2011 13:01

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: tak trochu zvlastni rozchod

helena napsal(a):

Jsem deset let vdaná... Byli jsme spolu sedm let!
Nedá mi, abych se nezeptala - co na to tvůj manžel? Mᚠmilence tři čtvrtiny manželství, neříkej, že o ničem neví. Takže proč je tak, slušně řečeno, tolerantní?

heleno, pokud je mimomanželský vztah celou tu dobu přísně zakonspirovaný a manželka se chová tak, že manžela vůbec nenapadne ji z něčeho podezírat, je skutečně možné, že manžel celou tu dobu žije v blahé nevědomosti stolt Oni jsou i manželé, kteří manželce z principu důvěřují a proto jí ani nelustrujíí mobily, ani ženě nelezou do PC, ani ji nešmírují někde za bukem - ovšem za předpokladu, že se jejich žena nechová natolik nápadně, aby k podobnému jednání sama zavdávala příčinu stolt

Ovšem o to větší to bejvá fičák, když se něco takového náhodně provalí ... wink


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#8 6. 12. 2011 13:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Kiaro, myslím, že o tom něco vím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A zakonspirování s malým dítětem za zády předpokládá buď povolání s možností volna v pracovní době, hlídací a pusu držící "tetu", nebo manžela, který spolkne cokoli mu je předloženo, případně se z nějakého důvodu tváří, že důvěřuje.


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#9 6. 12. 2011 13:47

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: tak trochu zvlastni rozchod

heleno, je mi jasné, že s malým dítětem za zády musí být celá záležitost důkladně propracována do detailů wink Manžel buď slepě důvěřuje, nebo nemá potřebu pátrat. Nicméně a je to, jak chce, v případě konfrontace by musel zaujmout nějaké stanovisko a pokud by až do osudného provalení ten chudák skutečně nic netušil, následky by mohly být nedozírné.

Fakt neznám chlapa, který by si pochvaloval, jak je dobře, že ta jeho už sedm let někoho má a dělal by celou tu dobu mrtvého brouka ... vissla


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#10 6. 12. 2011 15:15

Anicka25
♥------
Registrovaný: 28. 11. 2011
Příspěvky: 3

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Kiaro, byt jsme si skutečně koupili - resp. koupil ho on a ja zajištovala kompletní rekonstrukci.... A nejen tohoto bytu.... Spoustu věcí jsme dělali spolu. Navrhoval, že mi ho i dá, ale to jsem odmítla. Poslední verzi měl, že si tento byt necháme jen pro sebe, tak jak to bylo dosud. ... Dokonce ještě pořád mám klíče.
Vím, že asi není na rodinný život, nedokazoval to ani v době, kdy byl s manželkou, ale ted mi hrozně chybí. Navíc mám s ním všechno spojené, takže kam se podívám, tak ho vidím. Chybí mi telefony, sms, výlety... Pořád mi říkal, že je na mně závislý, ale teď chybí o mně a ne já jemu.
A manžel asi fakt nic netuší. Vždy jsem se snažila být diskrétní a on mi věří. Já ho mám ráda a vážím si ho, ale něco v tom vztahu chybí.  Cítím se provinile vůči němu, ale nedokážu si pomoct.

Není tady

 

#11 6. 12. 2011 15:18

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 30. 1. 2007
Příspěvky: 1574

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Anicko, musí to být asi docela dost nepříjemné, když do nějakého chlapíka investuješ to, co jsi investovala ty, a pořád nic kloudného z toho .....
Proč dal přednost své nadcházející? A proč si vůbec začal románek s tebou? Proč jste se pak dali dohromady? Proč a v čem se změnil po změně zaměstnání? Proč změnil přátele, či známé? Proč se rozvádí?
Není možné, že jeho vztah k ženám je oportunistický, čistě konzumní, a že třeba v tom spočívá gró jeho charisma(tu)?


Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

 

#12 6. 12. 2011 16:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Anicka25 napsal(a):

Kiaro, byt jsme si skutečně koupili - resp. koupil ho on a ja zajištovala kompletní rekonstrukci.... A nejen tohoto bytu.... Spoustu věcí jsme dělali spolu. Navrhoval, že mi ho i dá, ale to jsem odmítla. Poslední verzi měl, že si tento byt necháme jen pro sebe, tak jak to bylo dosud. ... Dokonce ještě pořád mám klíče.
Vím, že asi není na rodinný život, nedokazoval to ani v době, kdy byl s manželkou, ale ted mi hrozně chybí. Navíc mám s ním všechno spojené, takže kam se podívám, tak ho vidím. Chybí mi telefony, sms, výlety... Pořád mi říkal, že je na mně závislý, ale teď chybí o mně a ne já jemu.
A manžel asi fakt nic netuší. Vždy jsem se snažila být diskrétní a on mi věří. Já ho mám ráda a vážím si ho, ale něco v tom vztahu chybí.  Cítím se provinile vůči němu, ale nedokážu si pomoct.

Aničko, takže jsi do tohoto vztahu investovala nejen citově, ale i hmotně va ?!?

Chraň Bůh, abych Ti tady dělala nějaké kázání, ale já bych na Tvém místě a ve Tvé situaci investovala především výlučně do potřeb a budoucnosti vlastního dítěte a nikoliv do rekonstrukce nějakého ilegálního hnízdečka. MMCH pokud ten byt Tvůj milý koupil už v době, kdy byl ženatý, byt spadá do SJM a pokud tito manželé nemají rozděleno SJM, bude se tento byt vypořádávat po rozvodu mezi ním a jeho současnou paní. Takže je-li to takhle, tedy jsi zvelebovala majetek, jehož polovina patří jeho budoucí exmanželce hmm A že Ti navrhoval, že Ti ho dá ... vissla jak bys vysvětlila manželovi, že jsi zčistajasna přišla k majetku milionové hodnoty?!? To byla nabídka, o které jste oba dva věděli, že na ni nemůžeš přistoupit, proto se to slibovalo, jen to hvízdalo usch

Aničko, že Ty ses snažila strašně moc, aby Tvůj milý ocenil, jaká jsi pracovitá a přičinlivá a někde ve skrytu duše jsi doufala, že to jednoho krásného dne milenec ocení, rozvede se s manželkou a vezme si Tebe grater ?!?


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#13 6. 12. 2011 16:14

Anicka25
♥------
Registrovaný: 28. 11. 2011
Příspěvky: 3

Re: tak trochu zvlastni rozchod

S tím bytem to zařídit samozřejmě jde... Není to byt v SJM, ale hlavně pro mne nikdy nebyly podstatné hmotné statky. Nemohla bych si ten byt vzít. Na co? Bez něho by stejně neměl smysl.
A investovala jsem hlavně citově, hmotně spíš on....

Není tady

 

#14 7. 12. 2011 7:53

Blackie
Host

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Anicka25 napsal(a):

Kiaro, byt jsme si skutečně koupili - resp. koupil ho on a ja zajištovala kompletní rekonstrukci.... A nejen tohoto bytu.... Spoustu věcí jsme dělali spolu. Navrhoval, že mi ho i dá, ale to jsem odmítla. Poslední verzi měl, že si tento byt necháme jen pro sebe, tak jak to bylo dosud. ... Dokonce ještě pořád mám klíče.
Vím, že asi není na rodinný život, nedokazoval to ani v době, kdy byl s manželkou, ale ted mi hrozně chybí. Navíc mám s ním všechno spojené, takže kam se podívám, tak ho vidím. Chybí mi telefony, sms, výlety... Pořád mi říkal, že je na mně závislý, ale teď chybí o mně a ne já jemu.
A manžel asi fakt nic netuší. Vždy jsem se snažila být diskrétní a on mi věří. Já ho mám ráda a vážím si ho, ale něco v tom vztahu chybí.  Cítím se provinile vůči němu, ale nedokážu si pomoct.

Hmm....nechci moralizovat, ale po 3 letech manželství už něco chybělo, a co komunikace s manželem ?  Výlety se můžou dělat i s manželem si myslím, sms a telefony taky, jasně není to s tím šimráním v žaludku, není to asi ta zamilovanost, ale pokud bys bydlela s "tím pravým", věř tomu, že takováhle zamilovanost přejde. Přeci i s manželem si můžeš napsat ráno sms když je v práci, popřát mu dobré ráno a napsat, že ho mᚠráda a naopak.
P.S. a pokud byt koupil v době trvání jeho manželství, je to byt v SJM, protože i prostředky v manželství jsou společné.

Upravil(a) Blackie (7. 12. 2011 7:56)

 

#15 7. 12. 2011 8:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: tak trochu zvlastni rozchod

ja zajištovala kompletní rekonstrukci... Spoustu věcí jsme dělali spolu... Chybí mi telefony, sms, výlety... S tím bytem to zařídit samozřejmě jde...
A manžel asi fakt nic netuší. Vždy jsem se snažila být diskrétní a on mi věří.

Aničko, ty vedeš prakticky dvě domácnosti a žiješ s vírou (nebo zbožným přáním), že manžel nemá o ničem ponětí... že by ti spolknul i historku o tom, kterak jsi k bytu přišla...
Dejme tomu.
Ale v tom případě mᚠmanžela jenom jako "pojistku" pro život. Víš, kdyby sem napsala nějaká mamina, že její manžel dělá to, co ty, pravděpodobně by se na pánovu hlavu sesypalo hodně ošklivého o jejím zneužívání a nad slovy "nedokážu si pomoct" by se většina jen útrpně pousmála...

pokud byt koupil v době trvání jeho manželství, je to byt v SJM, protože i prostředky v manželství jsou společné
Nemᚠtak úplně pravdu - pokud by byt koupil například za zděděné peníze, případně za peníze získané podejem majetku získaného před manželstvím, tedy výlučně jeho, a nepřidal by ani pětník ze společných peněz, do SJM by nespadal.

Upravil(a) helena (7. 12. 2011 8:11)


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#16 7. 12. 2011 8:39

Blackie
Host

Re: tak trochu zvlastni rozchod

pokud byt koupil v době trvání jeho manželství, je to byt v SJM, protože i prostředky v manželství jsou společné
Nemᚠtak úplně pravdu - pokud by byt koupil například za zděděné peníze, případně za peníze získané podejem majetku získaného před manželstvím, tedy výlučně jeho, a nepřidal by ani pětník ze společných peněz, do SJM by nespadal.

Samozřejmě mᚠpravdu, ale nechtěl jsem to rozebírat do důsledku, protože tady ani o ten byt nejde...

 

#17 7. 12. 2011 8:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: tak trochu zvlastni rozchod

tady ani o ten byt nejde
Ale jde... zatraceně jde... jen asi ne co do vztahu k SJM...
Jestliže Anička jedním dechem napíše "po rozchodu, který jsem musela udělat já, protože jsem cítila, že ten vztah nemá smysl... Vím, že jsem udělala jedinou správnou věc" a "Poslední verzi měl, že si tento byt necháme jen pro sebe, tak jak to bylo dosud. ... Dokonce ještě pořád mám klíče.", pak má asi pravdu v tom, že "hlavně pro mne nikdy nebyly podstatné hmotné statky"... jen se mi zdá, že pořád doufá...


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#18 7. 12. 2011 14:15

ready
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 7. 1. 2011
Příspěvky: 536

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Nějak mi tu chybí zvracející smajlík...

Není tady

 

#19 7. 12. 2011 14:25

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: tak trochu zvlastni rozchod

ready napsal(a):

Nějak mi tu chybí zvracející smajlík...

Ready, já tě miluju... BI lollollol
Já jsem dostala normálně záchvat smíchu... rychlé, věcné a přesné... winkbig_smile

Není tady

 

#20 7. 12. 2011 18:20

Revliba
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 5. 3. 2011
Příspěvky: 1374

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Aničko,vono se tady kolem tebe chodí trošku po špičkách,ale nejsi ty tak trochu bigamista v sukních...??vava
Sakra ted mě napadlo,není to vlastně trestný,takovejhle maglajz...gloria
Já tě teda neodsuzuju,jak žádáš...ale ani náhodou s tebou nesoucítím,jen zírám a zírám a zírám...
...tolik neúcty k sobě sama a k  druhým jsem snad ještě neviděla...držím ti palce,at se brzy probudíš..

Není tady

 

#21 7. 12. 2011 22:16

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 1. 12. 2006
Příspěvky: 3175

Re: tak trochu zvlastni rozchod

ready napsal(a):

Nějak mi tu chybí zvracející smajlík...

Ready, kdybys v hodinách geometrie dával pozor a neposílal psaníčka spolužačkám, mohl sis zamilovat MNOHOUHELNÍKY - třeba jako tento, ani nevím kolik vrcholů takový obejkt má. Zvracení si nechej raději až budeš s kamarády zapíjet něco příjemného smile

Aničko, musí to být strašně těžké nevědět co chci a jít za tím tak dlouho dokud si nepo.eru celý život wink

Upravil(a) PetrHl (7. 12. 2011 22:16)

Není tady

 

#22 8. 12. 2011 7:38

Axi
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2857

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Bramborka napsal(a):

Anicko, musí to být asi docela dost nepříjemné, když do nějakého chlapíka investuješ to, co jsi investovala ty, a pořád nic kloudného z toho .....

Člověku, který na partnerské vztahy aplikuje pravidla pro účetnictví, chybí nějaká podstatná část inteligence pro vztah. Tahle pravidla v milenecké části vztahu prostě nefungují.

Bramborka napsal(a):

Proč dal přednost své nadcházející? A proč si vůbec začal románek s tebou? Proč jste se pak dali dohromady? Proč a v čem se změnil po změně zaměstnání? Proč změnil přátele, či známé? Proč se rozvádí?
Není možné, že jeho vztah k ženám je oportunistický, čistě konzumní, a že třeba v tom spočívá gró jeho charisma(tu)?

Ano, nezávislí muži, kteří svoji hodnotu neodvozují od toho, co si o nich myslí ženy, a vztah s partnerkou pro ně není ta nejdůležitější věc na světě, jsou přitažliví. A tak je to správně.


Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

 

#23 8. 12. 2011 7:44

Axi
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2857

Re: tak trochu zvlastni rozchod

PetrHl napsal(a):

Aničko, musí to být strašně těžké nevědět co chci a jít za tím tak dlouho dokud si nepo.eru celý život wink

...pravil pán, který se stále ohlíží zpět a život mu mezitím uniká mezi prsty roll


Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

 

#24 8. 12. 2011 7:47

Axi
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2857

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Revliba napsal(a):

...držím ti palce,at se brzy probudíš..

Copak je asi vnitřním motivem téhle dojemné starosti, hmm? smile


Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

 

#25 8. 12. 2011 9:51

mamba
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 9. 2011
Příspěvky: 310

Re: tak trochu zvlastni rozchod

Reálně si neumím představit dlouhodobé fungování ve dvou domácnostech, včetně mé časté nepřítomnosti o víkendech (výlety s milencem). Nabízejí se jen dvě možnosti, kdy by to fungovalo: Buď je manžel totální hňup, nebo si dávno žije vlastním životem a moje nepřítomnost mu vyhovuje.  A  tak či onak- obojí by pro mne bylo nepřijatelné.
Myslím si, že nás tady někdo pěkně tahá za nos

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů