29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem zjistila, že mám obě zadní kola u kočárku prázdná. Zřejmě jsou píchlá. Nikdo doma, zítra mám jet na týden k rodičům. Co s tím dneska mám dělat? Poraďte, prosím!
Upravil(a) Romana.P (28. 11. 2011 12:59)
Není tady
Romana.P napsal(a):
Tak jsem zjistila, že mám obě zadní kola u kočárku prázdná. Zřejmě jsou píchlá. Nikdo doma, zítra mám jet na týden k rodičům. Co s tím dneska mám dělat? Poraďte, prosím!
zalepit?
Není tady
Jak ho sama zalepim? Čím? Kde to koupím? Já se o tyhle věci nikdy nestarala:rodna:
Není tady
Romana.P napsal(a):
Jak ho sama zalepim? Čím? Kde to koupím? Já se o tyhle věci nikdy nestarala:rodna:
varianta A- buď jsi šikovná a koupíš si "záplaty" na kolo a sama si to uděláš
varianta B - zajdeš do nějakého cykloservisu a tam požádáš o servis
varianta C - koupíš láhev vína, kávu, čokoládu (něco z toho) a poprosíš šikovného souseda.
já osobně bych dneska zvolila variantu C
zkoušela jsi kola nafoukat a zjistit, jestli skutečně unikají nebo je jen nějaký šprýmař vypustil?
Není tady
Aprill, jasně, že zkoušela nafouknout. Varianta C nepřichází v úvahu. Kdybys znala sousedy, pochopila bys
Takže vyrážím i s dítětem do ulic vstříc cykloservisům. Moc děkuji!
Upravil(a) Romana.P (28. 11. 2011 14:29)
Není tady
Romana.P napsal(a):
Aprill, jasně, že zkoušela nafouknout. Varianta C nepřichází v úvahu. Kdybys znala sousedy, pochopila bys
Takže vyrážím i s dítětem do ulic vstříc cykloservisům. Moc děkuji!
a kamarád, manžel nějaké kamarádky, nějaký známý?
Není tady
Manžel je až do noci v práci a kamarádi...tady jich ještě moc nemám
Není tady
Ahoj Romi, zkus cykloservis, jak píše Aprill. A napiš, jak jsi pořídila!
Není tady
Ahoj Babu
Nakonec jsem vytáhla na cestu golfky a sporťák nechala manželovi, ať si poradí
Tak to lepil, ale stejně to je do rána měkký(kdo ví, jak to lepil...) Každopádně vyrazím do toho cykloservisu. Díky moc!!
Není tady