6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Take vechny jsme měly takové hezké večery, příp. noci?
Mě vdycky dere, e já musím tu Kvíčalu budit, ale ona kdy usne a v deset, tak by spala třeba a zase do deseti a to je takové zvlátní kdy poslední jídlo předtím je v půl sedmé večer...
My vytáhli i vysavač v domnění, e má rýmu, protoe ona tak hrozně chrochtala.. ale nic v nose nebylo..
Nasadila jsem kapky Espumisan a uvidíme, jaký bude výsledek. Taky jsem sníila dávky mléka, ona se stejně o jídlo nikdy moc nehlásí. Ale to kroucení a řev u krmení včera, to mě dostávalo, zvlát kdy jsou tři a ve čtyři u mám někde zase být s Petrukou...
Baru já bych si tak dala kuře na paprice...
Není tady
My jsme meli noc v pohode Ja to musim zatukat, ale porad si jedeme svuj rezim, ve 20 hod uz prdola spinka a budi se o pul 4. Mam ja to zlaty dite A. je proste cela tata, flegmous ktery miluje spanek, zlata kombinace
Není tady
Asi mám taky takovýho flegmoue, ale bohuel jí něco trápí a vypadá to na zaívací potíe
Není tady
To by měla asi i teplotu, rýmu nebo tak něco. Dala jsem Espumisan a usnula, teď podruhé Espumisan a pila normálně, v klidu... ale uvidíme...
Není tady
Ahojky mamči ...
Vím, e jsem tu zas dlouho nebyla ale PLNĚ KOJÍME :-))) po 3.hodinách v noci teda po 2.hodinách, taka chodí do práce a já jsem u nějak K.O. usínám dřív ne Honzík :-D
Včera jsem musela jetě s Gabkou na zubní kvůli podjazykový uzdičce. Brečela jen chvilku, ne jsem si ji vzala do náruče, pr... moje malinká.
Jinak zda bude zájem popíu svůj porod :-)) Bude to rychlé, tak jak jsem si přála :-) ale o to víc bolestivé :-) Výsledek za to stojí!!!
Není tady
Ahoj holky,
Mareike je dnes taky nějaká neklidná, i celou noc mručela,kdy konečně jaktak spali velké děti, zase nespala ona, take jsem se opět nevyspala, u přeívám jen na kafi.
Jinak koník v noci umřel...pominu-li citovou ztrátu, je to i velká ztráta finanční nebo investice do něj byla veliká jak penění, tak fyzická (importovali jsme ho z USA)...jestli to takto půjde dál, moje "farma" zkrachuje prakticky dřív ne bude zaloena...slepice mi povradila kuna, kůň mi umřel...tak nevím jestli ty kůzlata co mám objednané na jaro nemám raději odříct..nějak se mi nedaří
Není tady
ALU: Ahojky, to mě mrzí, e koník umřel ale uvidí teď u bude líp a farma se rozjede neboj!:-)
Není tady
Aluko to je mi ale lít
U nás tedy skoro určitě kolika, Espumisan zabral, hřející poltářek taky a nakonec přila na řadu rektální rourka, úplně mě to oválo, kolik tam měla toho vzduchu, chudinka malá. Teď hnípe, zase moje stará Kvíčala No uvidíme za dvě hoďky e...
Koupila jsem si na náměstí půlkilové balení hospodských brambůrek, take za 60 Kč budu mít asi krásný lučníkový záchvat
Peulo blahopřeju ke kojení a rychlému porodu
Není tady
Brý večer..
Alu to je mi líto ale nevzdávej to.. a slepice odnesla je přes den jo? to i liky vechno..
tak se přidávám do nespavců v noci od dvou do půl páté jsem byla teďko cvičit pak si chvilku sednou s kámokou,paráda,odpočatá jsem
Peul jj písni si rádi přečtem
Není tady
Petul: jasne ze chcem vedet tvuj porod
Alu: konika mi je lito, ale farmareni nevzdavej! Slepice priste zapezpecis na noc jinak, to se stava vsem.
Leni ty jsi taky nezmar a preju at ti to vanocni hodnoceni dobre dopadne! (minimalne do prvi petky!)
Nohy na stul taky umim a rada
Zelvi uzij si bramburky ale bez zachvatu
Není tady
Ahoj kecky,
vubec nestiham. Lov na cashku se nezdaril neb selhala mapa. Vylet se ale zvrhl takze jsme se aspon vyradily v lese. Hanca v kociku chrupkala a my litali
Jinac tady ten nas adventni zazrak... priste se vratim zase ke kalsickemu venci... tohle mi fakt nejde
Upravil(a) Mad Silence (30. 11. 2011 23:07)
Není tady
Ahoj eny,
od esti jo? a kterej nespavec? Baru? My čekáme na tatínka a odvede mudlinu k zubařce, jestli jí tam něco najde, tak teda nevim nevim jak tohle dopadne.
Není tady
Dobry rano Podzimnatka,
Leeni, tak at kycle dopadnou dobre Baruska mela neco spatne, ze jdete jeste na ten rentgen? My jdeme ted po nedeli v utery na ko, tak doufam, ze tam uz perinku nechame
Zelvi, chudak Petruska jde dneska k zubakovi, jo? Tak at ma vsechny zoubky v poradku a nic ji nedelaj
My dneska spali od 20 hod az do 4:30 a pak do 7,30, takze parada
Vcera jsem si nakoupila nejakou vanocni vyzdobu, tak jdu hodit grunt po baraku a trochu to tady vyzdobit
Není tady
Jako u jsem psala dva dotazy na internet do poradny dětského lékaře a asi jsem fakt magor já nebo on..
Prý mám Michalce dávat krmení v 7 dávkách za den a pauzy by neměla být delí ne 5-6 hodin, tak jí mám prý budit... To bys musela budit i Ty Isi ne?
Proč teda píou na Nutrilonu u tříměsíčního dítěte, e má mít pět jídel za den to asi nechápu...
Není tady
Ahoj holky,
drím palce na kyčličky a Petruce k zubaři.
My jsme zpět od dětské. Za týden přibráno 400g U máme 3720g a 2cm navrch, take 53cm. Jinak velká pochvala. Ve v naprostém pořádku. V porodnici mě straili nějakým elestem na srdíčku. To prý zmizelo a má ho jak zvon. Na utz na kyčle jdeme přítí čtvrtek a dalí KO u dětské a v 6 týdnech.
A s tím spaním...my tedy nespíme...kojíme poslední dva dny po 2 hodinách jsem hotová. Říkala jsem to doktorce a ta mi řekla, e s tím nic nenadělám. Jsem se ptala jestli nemám to hladové mlíko a tak mi říkala, e podle váhového přírustku to tak opravdu nevypadá Prý ho mám přerat přes den a v noci nechat spát, ale jak, e kdy se vzbudí a řve Já bych jako ráááda nechala spát.
Není tady
Zelvi, ja nebudim Adelku a nikdy budit nebudu. Davam ji pit jak si rekne! Na vaze pribejva pekne, podle doktorky je vse v poradku, tak co.
Me by treba zajimalo jak to delaly s nama nase mamky. Jestli nas taky krmily podle tabulek nebo podle toho jak jsme se o jidlo sami hlasili.
Baru, tak gratulace a vitejte s Liborkem v klubu zroutiku Mate krasnou vahu A jsem moc rada, ze srdicko ma Liborek v poradku
Ja citim ze mlicko ztracim, proste uz nebude asi... Ted posledni dva vecery jsem uz dala Nutrilon, dneska rano taky, prsa jsou proste prazdny
Není tady
Jako Isi, je to pan docent kurnik mladej, tak co ty předpotopní názory?
Jako pauza 12 hodin mezi jídly je mazec, já vím, ale myslela jsem, e rozhodující je prospívání, váhové přírůstky a čeho tím docílím, kdy jí budu rvát jedno dvě jídla navíc? e se mi bude kroutit jak paragraf a mít koliky...
Jo jinak Leni, ona mi momentálně usíná v osm, ale stačí kolem ní projít a je vzhůru a kňourá třeba do půlnoci, sice se uklidní sama, ale proto jsem hodila ten dotaz, protoe mi vrtá, jestli to nemá souvislost třeba s krmením... To nemluvím o tom, e v půl sedmé jí budím já, ona by to dala asi třeba do devíti...
Tak kdy má dítě hlad, řekla bych, e se v noci budí a jídla se doaduje ne...
Není tady
Isabel, tak to mi je moc líto. Zkouela jsi Caro, pribináky a tak? Jo a pak mi říkala doktorka, e pít a 5 litrů vody denně Já doufám, e po tom mohutném rozjezdu se také nezastavíme. Já zatím teču, ale u nemám tak nalité, ale to je spí tím, jak co dvě hodiny pije, tak mám prostě pořád vypito a jen co se něco dovaří, tak to zas vytáhne
Jooo a pivo mi říkala, e hodně podporuje tvorbu mléka, e si mám dát nealko, ale ani trochu toho alka prý nevadí!
Upravil(a) Barusak (1. 12. 2011 9:52)
Není tady
elvi, netuím, mě doktorka řekla v noci nebudit, ale my jsme kojený, tak nevím zda v tom je nebo není rozdíl. Říkala, e nechat spát klidně i 5 hodin. No to mě rozesmála...nedáme ani 3 hodiny Ale u vás je to fakt dlouhý, bledá závist, ale je pravda, e kdy bude mít hlad, tak si prostě řekne a kdy přibírá...
Není tady
Jsem vyhrabala něco: http://www.lekarnadomu.cz/zbozi/nutrilo … gorie=1088
Take moje Michalka je naprosto tabulková, ale někomu se to nelíbí, no...
Tak jetě zítra se zeptám doktorky radi a uvidíme co váha. Ale u jsem to s ní tedy konzultovala a právě ona říkala, dělejte to týden takhle a za týden se přijďte zváit. No a přírůstek taky tabulkovej
Koneckonců je vidět i na FB, jakej je to pořízek...
Baru, jsi určitě mladí ne já ne Pro mě dlouhodobé vstávání po třech hodinách je vrada. I tak jsem vyřízená, páč se z nějakého důvodu budím kadý den v 5 ráno a u nezaberu. Pak v devět jsem večer zase tuhá...
Není tady