6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak já teď začala vyprávět Liborkovi, jak se před dvěma týdny narodil, jak to probíhalo a jak jsem se na něj moc těila a jsem se z toho tak dojala, e jsem tu plakala a on se mi pak tak blbě přisál za bradavku, e bylo rázem po pláči
Není tady
Baru je samodojímací.
Písku jak já Ti rozumím Já budím Kvíčalu v est, aby mi stihla do sedmi zase usnout, protoe v sedm vstává Petruka do kolky.
Isi, taky mám takové fantazie jako Ty - hezky venku na zahrádce, bazének, kamarádky.. akorát mi jaksi kamarádky odcházej do práce, málo má víc jak jedno dítě...
Tak testuju maminky holčiček co s nima kamarádí ve kolce Petruka, e zkusíme pozvat třeba na narozeniny a tak...
Na jaře asi zkusíme začít chodit s Kvíčalou na plavání
Upravil(a) elvička17 (29. 11. 2011 12:35)
Není tady
Ahoj holky,
Misho - kontrolu mame ve ctvrtek, tak uvidime jak to dopadne ...
Jinak stale valcime s kojenim, mam k tomu zanet prsu a bohuzel musim antibiotika ale muze se pri tom kojit .... kojeni zatim nevzdavam a bojuji dal ....
Cekame na tatku a pujdeme ven, u nas hezky sviti slunicko ))
Není tady
Maminky, moc vás tady vítám...a vám děti krásně rostou a jsou astné..
Není tady
elvi, nezkoueli jste Kalobu: Prý je dobrá, tak jsem si ji v lékárně objednala, zítra bude. Jetě mám objednanou nějakou raelinu do koupele a pár dalích věcí, tak já doufám, e se toho zbaví.
U nás to ovzduím není, tady je zdravý vzduch, ale tím jak začal chodit do kolky, chytne kde co.
A právě mi volala paní, co u ní máme ustájeného koně, e je akutní problém, pravděpodobně má svalovou myopatii....ráno jetě běhal a teď u se nezvedne...vypadá to hodně patně, mortalita u tohoto onemocnění je 90%...vezou ho k veterináři...moná by mu pomohli na klinice v Německu, ale den tam stojí 300EUR a výsledek nejistý...take buď a nebo...u jsem se s ním pomalu rozloučila
recept na araídové copánky:
150gr mouky
1x na pičku noe práku do pečiva
125gr cukru
1 sáček vanilk.cukru
petku soli
3loutky
150gr másla
125gr mletých araídů
dále:
1 loutek
1líci mléka
Vypracujeme těsto, necháme v chladničce odpočinout.
Formuje válečky o síle tuky, vdy dva navzájem propleteme a rozkrájíme na kousky o délce 3-4cm.
loutek rozkvedláme s mlékem a potřeme jím copánky
Pečeme cca 15minut v elektrické na 175 stupňů, v horkovzduné na 160stupňů.
Jetě teplé cukroví posypeme moučkovým cukrem.
Není tady
Díky moc za recept, zkusíme zas něco nového.
Kalobu jsem nezkouela zatím. Jen bere malá ten Ribomunyl, to jsou oslabené bakterie... proti virům ji to ale neochrání e jo... koda e nemohla jít kvůli rýmě dneska do sauny...snad to přítě vyjde, maj saunu přímo ve kolce, tak nemusej nikde přecházet...
A klasika na noc je Dithiaden, kdy má větí potíe...
Není tady
Chudák koník, to bych obrečela
Není tady
Alusko, to je mi taky moc lito s konikem
Mishi, mas moc hezky fotky na FB s Ju jak pase koniky! Jak to Ju tak pekne rychle dokazala? My se s tim hrozne pereme, A. se vubec nechce. Po chvili to vzda a hodi hlavicku na stranu a pres to vlak nejede. Dr. mi vcera rikala, ze ma jeste chvili cas, ale uz z toho zacinam byt trochu nervozni a to kazdy den trenujeme!
Baru, Ty jsi me zase rozesmala, hormony s Tebou cvici o sto sest, koukam
Není tady
Alusko, to mi je líto s koníkem.
Isabel, elvi, já u se také moc těím na zahrádku a koktejly a táák Jen taky musím někde slovit nějaké maminky. Ty co znám jsou vechny někde dál. Ale půjdeme od 3 měsíců tady do MC, tak tam snad něco.
Upravil(a) Barusak (29. 11. 2011 17:27)
Není tady
Tak uz jsme v maminkach, to je krasne Preju vsem miminkam a jejich uzasnym maminkam spoustu pozitivni energie, pusinek, objimani, mazleni, nekonecne stesti a zdravicko
Není tady
Holky prosím vy.s.e.r.t.e se na ty tabulky a pasení koníků a dalí blbosti. Petruka to dávala a ve čtyřech měsících a je napuosto uďo noumální...
Není tady
Já ani nevím kde bych nějaké tabulky nala, ale hledat je nebudu A si miláček jede sám, jak potřebuje, e. Teď se třeba netabulkově ze.ral Já tedy asi dvě hodiny před ním jen zatím nevím z čeho.
Není tady
Brý večer..
tak u mám klídek byli jsme tvořit takový pytlíky,do nich dostanou nadílku ve kolce a pak takové krabičky,čím déle bydlím na vesnici tím se stávám zručnějí
Alu tak co koník,to je děs
isy simtě taky bych to neřeila.. a se jí bude chtít tak prostě bude hlavu zvedat.. my dospělí taky někdo dáme hohu za hlavu a někdo ne
Není tady
Ahojky letem světem jak je mým zvykem,Vás vechny zdravím,nečetla jsem nic jen rychle tuto stranu.Přeju nám vem a jsou Ty nae míma co nejzdravějí a mají co nejkrásnějí ivot a těstí v něm!!!!
Misho fakt Jú je krásná a ikovná jistě po mamince,e?
U nás nic nového,Váa je marod a mamka si vykloubila rameno,te samý pastálie.Opatrujte se nakouknu a bude víc času a klidu!
Není tady
misha88 napsal(a):
maminaanýzek1 napsal(a):
Misho fakt Jú je krásná a ikovná jistě po mamince,e?
..jojo a taky prej uřvaná
leenka napsal(a):
...my dospělí taky někdo dáme hohu za hlavu a někdo ne
Já třeba ne Kdo ano?
Já třeba dám Ale mám to tím, e mám nějaké rozvolněné vechny klouby nebo co, co není moc príma pak na stáří. Byla jsem s tím i u doktora kdysi Občas mi kvůli tomu i vyskočí koleno, tu rameno a táák. U si to umím i sama nahodit, ale nesmí být moc pod nulou, to si to pak musím někde nejdříve nahřát
Upravil(a) Barusak (29. 11. 2011 20:11)
Není tady
Tak já sice byla včera cvičit, ale nohy si dám akorát tak na stůl
Jo a taky se mi Michalka tabulkově zes.r.a.l.a, asi tak v půl desáté večer, do tý doby kroucení a řev. Jsem včera nasadila třídírkový dudlíky od Aventu, jakoe kdy má ty tři měsíce a asi to jetě nedává a pěkně se nalokala vzduchu. Dokonce se mi vzbudila odpoledne i v kočáru v DDM, po třech měsících jsem jí z toho kočáru poprvý vytahovala. A ona rozdávala úsměvy na vechny strany
Není tady
Tak to byla asi nějaká epidemie, my pak jetě jednou v půlnoci. Od deseti řev a kroucení. Kuře na paprice asi nebude jeho oblíbené jídlo
Misho, jojo, obrátím si prsty Palec si dám a na předloktí
Dneska tu je nějak zataeno a i chladněji. Tak nevím. Mohlo by u být to jaro Pořád jsem otravovala, e chci ty Vánoce, aby tu byl L. u se mnou a teď u to zase oupu, co?
No jdu si zatím jetě lehnout a dospat noc.
Není tady
Ahoj maminky,
Anyzku, vy se z tech nemoci nevyhrabete Tak at je Vasik brzy zdrav A rameno si vykloubila Tvoje maminka? To musi byt hrozna bolest, chudak, tak at je brzy fit
Zelvi, ja si taky nohu za krk nedam, ale na stul taky v pohode A Michalka si vcera nakupy uzivala, rikas jo?
Baru, A. taky kure na paprice nemusi a ja to tak miluju A palec si taky ohnu na zapesti, bavi me tim sokovat lidi
Jinak u nas je vse uz ok, Adelka je uz zase Adelka, tak jsem rada. Dneska odpoledne jedeme do Ji na nakup, ja do banky pro kartu a asi koupime uz nejaky darecky
Vcera mi prisla ta sada na modelaz nehtu, tak jsem poprve v zivote delala gelovky a jeste na sobe a celkem dobry Potrebuju trenovat, uz mam par zajemkyn, tak doufam, ze se penizky casem nejaky vydelaj
Jo a uz jsme vyresili vanoce, budeme doma Pekne v klidku u krbu a rodice objedeme druhy den. Tesim se letos na vanoce moc, protoze budeme KONECNE poprve tri
Není tady