6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vitajte
aspon uz nebudu muset prelitavat do tehuli
Není tady
Vítejte podzimnátka
Není tady
Baf
Gratulujeme k zimňátkům. Se s tím nepářou a nezdrujou e jo
Není tady
To abysme tady na podzimňatech mohly machrovat jaký dělaj nae mimina pokroky...
Není tady
Dobre rano
jee, tak jsme uz v maminkach, utiram slzu Konecne, a ze nam to nejdriv moc neutikalo, Misho pamatujes na ty zacatky? Ten strach udelat chlivek a vkrocit do nej jako tehulky... Strasne, strasne moc to uteklo a zaplat panbuh, ze nam to vsem dobre dopadlo a mame vsechny svoje zdrava miminka u sebe
Holky, jsem tady s vami strasne moc rada a doufam, ze tady spolu vydrzime vsechny co nejdyl!!!
Jinak A. je uz celkem v pohode, vecer jak jsem ji dala cipek, tak usnula a spinkala az do pul 4. Rano se uz na me smala, ale teplotku ma porad lehce zvysenou, namerila jsem 37,9. Ted se uz budi, tak jdeme krmit a premerim ji znovu.
Není tady
Dobré dopo..
jééé to je divný,se přesouváme sem a počkejte a se budem přesouvat do předkoláků..to taky uteče
Misho to je mi líto,e se pořád nenael..
no poklidim a jdu vařit a chci si zadělat zas dvě těsta,odpo máme plavčo a po plavču jedem do kolky máme dílničky
Není tady
To se máte Leni. V naí kolce je diskriminace Ty úplně nejmení neberou ani na keramiku do DDM, páč s nima musej sejít dolů podél frekventované silnice a učitelky se prostě bojej no... a prej takový malý děti nemaj jetě tu zručnost, hmmmm.
A do Prahy na Hurvínka jedou taky ty od čtyř let výe...
Vidí Isi, e Adélka u bude v poho, to fakt netrvá dýl jak den dva ty teploty
Taky bych zadělala těsta, ale nemám z čeho, nakupovat budu a odpoledne. A večer jdu cvičit, tak jsem zvědavá potom na to pečení
Není tady
Ahoj holky,
tak a nám ty mimika ve zdraví rostou
elvi, chjo, take od dubna má manela taky na cestách
No já dnes opět hotová, protoe Máa se celou noc budil a poplakával....asi se mu stýská po tatínkovi, chuděrovi
To zvracení má z toho jak je zahleněný a drádí ho to ke kali.
Misho, zkoueli jste vylepit plakáty? Ségře se takto podařilo najít kočičku, snad 2měsíce potom co utekla...u ji oplakali a pak jim ji někdo přinesl...
Leeni, díky za dalí tip. Klacíků mám na zahradě celou hromadu, jetě jsme je nestihli natěpkovat, tak se to hodí Akorát nemám tavnou pistoli, tak to asi budu lepit herkulesem, jestli to bude dret.
A na těsto se taky právě chystám - araídové copánky
Není tady
Aluko a dá recept na araídové copánky?
Zahlenění máme od podzimu do jara, nejlépe pomáhá bezinverzní počasí Jako například teď, to jdou hleny ven hlavně nosem... Děti dostávaj opravdu zabrat, víc jak 30 dní jsme tu byli v mlze a dýchali sajrajt... Psychika to samé... Take my měli dneska po dlouhé době noc naprosto bez kale, jeliko od včerejka a tím jak ve kolce vzali včera děti ven, to vechno vysmrkáváme...
Od dubna asi párkrát pojedeme s tatínkem a pak se uvidí, jak to bude vypadat, ze začátku tam asi bude muset být hodně a pak třeba zas bude moct pracovat víc z domu, jetě se uvidí...měli jsme se tam stěhovat, ale to nepřichází v úvahu...
Není tady
Zelvi, budu vam drzet palce na patek at to ockovani Michalka snese co nejlepe! A jdete na prvni, nebo uz ho mate za sebou?
A. ma ted 37,3 takze to vypada, ze uz to bude dobry. Radsi s ni zustanu dneska doma, u nas je hnusne
Holky, mate to tezky, kdyz jste doma bez tatinka. S jednim ditetem to jde, ale s vice to musi byt nekdy hrozny zahul. Kor takhle pres zimu, kdy je nejvic viroz a chripek a vseho moznyho...
Není tady
My jdeme v pátek na první hexu. Je to vůbec první očkování. Pneumokoka zatím vzdávám, to mi přijde jako příli velký záhul s tou hexou...
Na jaře a v létě mi to fakt nevadí být bez tatínka, mám svoje plány kolem baráku, zahrady, nikdo mi nekecá do výchovy atd...
Třeba ve čtvrtek bere malou k zubaři a pak odjídí do pátku do Německa, to je tak akorát na vzájemný odpočinek..
Take u jsem dala dohromady těch 40 táců, co mi tu haprovalo v účetnictví, tak můu konečně odlepit zadek od PC
Upravil(a) elvička17 (29. 11. 2011 10:37)
Není tady
Misho, nn neodecitam. My jdeme na dalsi ockovani 27.12.
Zelvi, jak ja se uz taky tesim na jaro a na leto uplne nejvic! Uplne vidim jak si udelame s A. na zahrade vegac Tata bude v praci a my si vytahneme zahradni nabytek, nafoukneme bazenek, radio, casopisy, kamosky, kaficka, michany drinky
Není tady
Ja vim, ona mi vcera sestra rekla, ze kdyz namerim 38 bez odecteni, mam dat cipek. Jeste jsem se pro jistotu zeptala jednou, se mi to moc nezdalo... Ale prej jo. Ale to jen kvuli ockovani.
Az bude jednou A. nemocna a budu ji merit teplotu, tak uz budu odecitat.
Není tady
Holky vy kecky, kdo to ma docitat?
Jdu dnes odlovit svou prvni cashku tak jsem zvedava jak dopadnu )
v tomhle krasnem pocasi me doma neudrzej ani na retezu.
Koukam, ze nekojeni ma i sve po*n vyhody...
btw. Hanca mi od 10 knikala a nic ji nezabavilo.. tak jsem pustila hundbu abych poslouchala aspon neco k tomu a hend klidek. poslouchame spolu a ja muzu i pracovat nez vyrazime ven
Není tady
Ahoj tak se konecne taky ozyvam jelikoz neni moc casu psat takze jen v rychlosti Mala je pekny zrout uz pribrala vic jak kilo takze uvidime kolik bude mit pristi tyden na kontrole v sesti nedeli. Je v celku hodna jen odpoledne je nas dost sileny to rve a rve a do toho F. ktery se uz k veceru nudi takze vymysli porad nejake lumparny ). Ale je to den ode dne lepsi. Uz se tesim az si Ag zacne trochu sama hrat, takhle ji mam porad na ruce a nejlepe jeste kdyz k tomu hopsam na mici. V noci spi hezky jen by mohla trochu dyl vstavat, budi se kolem pate no a nez ji nakrmim a zase uspim uz se pomalu budi Fanda a mazeme do skolky. No a jelikoz nevim jak se sem davaji fotky a popravde ani na to neni cas tak ji muzu poslat treba mishe do zpravy (teda jestli s tim bude souhlasit). Tak ahoj
Není tady