Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 5. 2. 2012 10:10

Bára
♥♥♥----
Místo: České Budějovice

Re: 31 a biologicke hodiny stale netikaji.... ??

helena napsal(a):

Možná by sis nejdřív měla vyřešit zaměstnání... jestli zůstat - ano nebo ne, jestli ti případná změna nebude dál komplikovat ne/chtění mít dítě atd.
Ale přístup partnera "Nadseny nebyl, ale rekl mi, ze kvuli me to udela" by mě varoval. On je přece jen spíš ve věku dědečků, než novopečených otců - a spíš, než batole, by asi přivítal klid. Skutečně byste si měli promluvit... a pozor - "kvůli tobě" by taky mohlo znamenat, že dítě bude hlavně "tvoje", protože "tys ho chtěla".

Jéé, to je hezky napsaná reakce, hlavně v tom, že "to pro Tebe udělá". To mi můj bývalý manžel taky říkal a správně jsem usoudila, že by to skončilo tím, že dítě je "moje" a jemu do toho nic! No a moje řešení: Někdy kolem 30 jsem řešila úplně stejnou otázku, zda není náhodou nejvyšší čas si dítě pořídit. Varováním byl přístup manžela, který by to pro mne udělal :-) a navíc by si mne tím pojistil. Tak jsem se na to vykašlala, neměla jsem nikdy žádné velké touhy, spíš jsem viděla negativa zejména v narušení mé osobní svobody a jiné.
No a dnes mi je 38, děti nemám a po zralé úvaze ani neplánuju, když vidím ten cirkus kolem děcek, tak se bez něj obejdu. Věnuju se práci, svým koníčkům a jsem naprosto spokojená.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;104/st/20060620/e/%2A/dt/-4/k/a98b/event.png

Není tady

#27 5. 2. 2012 12:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

"cirkus kolem děcek", to je ale studený a bezcitný ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 5. 2. 2012 12:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Báro, každá to máme jinak.
Já taky vidím ten cirkus kolem dětí, ale... bez toho "cirkusu" by mi bylo smutno a nenaplnil by se mi život.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#29 5. 2. 2012 13:32

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

PPavlaa napsal(a):

"cirkus kolem děcek", to je ale studený a bezcitný ...

Možná, Pavli - i když mně to tak nepřišlo.
Nicméně - ve vší té vřelosti semtam přijde vhod i trocha studeného cool
Pravda je, že dneska skutečně je daleko větší "cirkus" kolem děcek, než bývával kolem vás - dneska je to téměř kult.
Mně to až tak nevadí, protože za nás naopak byla matka persona non grata kamkoliv přišla - a tohle je jen přirozený důsledek.
Ale fakt je, že to tak je a někomu to vadit může smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#30 5. 2. 2012 13:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jak studeného ? já v tom cítila spíš takovou nějákou štiplavost, že se bez toho cirkusu obejde. však může mít dítě a cirkus kolem toho nedělat, ne cool
trochu mi to připomíná řeči kolegyně, která sama děti nemá - ne proto, že by nechtěla - ale teď prostě posuzuje všechny děcka okolo moc přísně, je z ní taková trochu megera, když to řeknu škaredě.
jinak já mám děti moc ráda - ale teď už tak ze dvou metrů ..
fakt je, že mi kolikrát lezou na nervy nejen děti, ale hlavně jejich blbé matky, puberáci a tak, tak jak tak koukám, ta megera už je ze mě taky lol

Upravil(a) PPavlaa (5. 2. 2012 13:44)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí