1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
helena napsal(a):
Moná by sis nejdřív měla vyřeit zaměstnání... jestli zůstat - ano nebo ne, jestli ti případná změna nebude dál komplikovat ne/chtění mít dítě atd.
Ale přístup partnera "Nadseny nebyl, ale rekl mi, ze kvuli me to udela" by mě varoval. On je přece jen spí ve věku dědečků, ne novopečených otců - a spí, ne batole, by asi přivítal klid. Skutečně byste si měli promluvit... a pozor - "kvůli tobě" by taky mohlo znamenat, e dítě bude hlavně "tvoje", protoe "tys ho chtěla".
Jéé, to je hezky napsaná reakce, hlavně v tom, e "to pro Tebe udělá". To mi můj bývalý manel taky říkal a správně jsem usoudila, e by to skončilo tím, e dítě je "moje" a jemu do toho nic! No a moje řeení: Někdy kolem 30 jsem řeila úplně stejnou otázku, zda není náhodou nejvyí čas si dítě pořídit. Varováním byl přístup manela, který by to pro mne udělal :-) a navíc by si mne tím pojistil. Tak jsem se na to vykalala, neměla jsem nikdy ádné velké touhy, spí jsem viděla negativa zejména v naruení mé osobní svobody a jiné.
No a dnes mi je 38, děti nemám a po zralé úvaze ani neplánuju, kdy vidím ten cirkus kolem děcek, tak se bez něj obejdu. Věnuju se práci, svým koníčkům a jsem naprosto spokojená.
Není tady
"cirkus kolem děcek", to je ale studený a bezcitný ...
Není tady
Báro, kadá to máme jinak.
Já taky vidím ten cirkus kolem dětí, ale... bez toho "cirkusu" by mi bylo smutno a nenaplnil by se mi ivot.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
"cirkus kolem děcek", to je ale studený a bezcitný ...
Moná, Pavli - i kdy mně to tak nepřilo.
Nicméně - ve ví té vřelosti semtam přijde vhod i trocha studeného
Pravda je, e dneska skutečně je daleko větí "cirkus" kolem děcek, ne bývával kolem vás - dneska je to téměř kult.
Mně to a tak nevadí, protoe za nás naopak byla matka persona non grata kamkoliv přila - a tohle je jen přirozený důsledek.
Ale fakt je, e to tak je a někomu to vadit můe
Není tady
jak studeného ? já v tom cítila spí takovou nějákou tiplavost, e se bez toho cirkusu obejde. vak můe mít dítě a cirkus kolem toho nedělat, ne
trochu mi to připomíná řeči kolegyně, která sama děti nemá - ne proto, e by nechtěla - ale teď prostě posuzuje vechny děcka okolo moc přísně, je z ní taková trochu megera, kdy to řeknu karedě.
jinak já mám děti moc ráda - ale teď u tak ze dvou metrů ..
fakt je, e mi kolikrát lezou na nervy nejen děti, ale hlavně jejich blbé matky, puberáci a tak, tak jak tak koukám, ta megera u je ze mě taky
Upravil(a) PPavlaa (5. 2. 2012 13:44)
Není tady