|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj, slyšeli jste již někdo nebo nemáte již nějaké zkušenosti s kosmetikou BOTARIN?
Není tady

Ahoj, já o Botarinu někde četla. Myslím, že v časopise Zdravá a krásna? Již přesně nepamatuji, je to víc jak půl roku. Projdi nějaký vyhledávač, musí tam o Botarinu určitě něco být. Sama jsem zvědavá, určitě se taky podívám...vím akorát, že to je proti vráskám....
Není tady

vím že tato značka BOTARIN existuje, používá ji moje kamarádka v zahraničí a všimla jsem si, že ji lze pořídit už i u nás, ale nemám s ní zatím zkušenosti.
Není tady

Projela jsem internet a zjistila, že BOTARIN má působit jako náhražka botoxu, tak nevím.....
Upravil(a) Ivik76 (4. 12. 2011 22:44)
Není tady

Máte někdo bližší informace o té kosmetice BOTARIN? Zajímá mně, jelikož chci si nechat vyhladit vrásky a píchat botox se trošku obávám. Díky za odpověď.
Není tady

já se s kosmetikou BOTARIN setkala při předváděcí akci v České Televizi v klubu Rohlík, je to alternativa botoxu, vyzkoušela jsem již vzorky a chci zakoupit celý set. Škoda, že nemáte někdo dlouhodobější zkušenost s tímto produktem, zda-li opravdu má takový účinek jak se uvádí.
Není tady

Ahoj, hledala jsem uvedenou kosmetiku BOTARIN na seznamu a googlu a našla jsem webovky www.botarin.cz, kde lze prý uvedenou kosmetiku zakoupit i přes e-shop. Krém ale nemám prozatím vyzkoušený. Zkusím napsat zda mi pošlou vzorky a pak uvidím.
Není tady

Ahojte, tak já jsem se zde před časem s někým bavila o kosmetice BOTARIN, v současné době jsem se s ní setkala na promo akci v lékárně v Opavě a dostala jsem i vzorečky a krémy jsem i vyzkoušela. Jsou teda na redukci vrásek a neuvěřitelně vypínají, prý náhražka botoxu tvrdila paní na promo akci. Zvažuji že si je koupím i když nejsou nejlevnější, ale pokud mi zmizí vrásky tak to bude bomba.
Není tady

Ahoj, zasílám odkaz na časopis, který je celý o kosmetice a líčení, třeba ti poradí
číst zdarma můžete zde: http://cs.publero.com/titul/makeup-magazin/2-2011
Není tady

Hledám taky něco na vrásky. Koukala jsem se na tu kosmetiku Botarin na netu a našla jsem , že se jedná o nějakou alternativu botoxu. Ale také nemám s ní zkušenosti.
Není tady
Čauky. Nedávno jsem na tuto kosmetiku viděla reportáž v gynekologické ordinaci a hned mě na první pohled zaujala. Pak mě však zarazila jejich cena. Tak mi to nedalo a zapátrala jsem na internetu, abych se dozvěděla, jestli se opravdu jedná o účinnou kosmetiku nebo jen o lákavý výrobek bez efektu. V tomto článku
http://odtucnit.cz/hod-vrasky-za-hlavu- … -zarucene/ píší, že se jedná o nahrazení botoxu a krém je vyroben na přírodní bázi. Tak jsem se rozhodla, že to navrhnu příteli, ať mi jej pořídí k narozeninám, které mám až za měsíc. Pak se ozvu, jak jsem dopadla.
Není tady