27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Ahoj,
píu sem, protoe jsem v neuvěřitelné depce a potřebuju to ze sebe nějak dostat, trochu upustit páru...
Přítel se se mnou rozeel skoro po sedmi letech, nějaké problémy byly, ale přilo mi to, e nic extrémního. Vůbec jsem si ničeho nevimla a najednou se choval 14 dní nějak divně a pak mi řekl, e se se mnou rozchází. Tvrdil mi, e nikoho nemá a za 14 dní se odstěhoval k mému bývalému spoluákovi. Po asi měsíci jsem se dozvěděla, e se dal dohromady s mojí bývalou spoluačkou - celou tu dobu mi tvrdil do očí, e to nic není a dělal ze mě totálního debila (teď spěj pod mojí peřinu, kterou sjem mu nechala, aby nějak zvlá nestrádal). Chodili jsme ven s naí partičkou (povětinou moji ývalí spoluáci), kam patří on i ona a do očí mi tvrdil, e to nic není, e jen neví, jak se má chovat. No, vzhledem k tomu, e ta holčina se vdycky chová dost vyzývavě a strhává na sebe pozornost, tak jsem mu věřila. Neuvěřitelné, kam a můe zajít lidská hloupost.
Dneska jsem byla u nich - v podstatě v bytě toho spoluáka a byl to dneek, kdy usoudili, e u na mě nemusej brát ohledy - líbání a objímání, společné tancování a kdo ví co jetě. Tak takhle se ke mně u nějakou dobu nechoval. Ostatní z party se chovají jako kdyby nic, maj je rádi a oba jsou mnohem společentějí ne já. Ta holčina naplánovala vánoční dámskou jízdu - samozřejmě, enejsem pozvaná a samozřejmě, e vánoční večírek, co naplánovala jiná kamarádka se v podstatě rozpadl. Vechno se točilo a asi i bude točit kolem tohoto bytu a kolem téhle nové dvojice. Fakt se snaím to vechno překousnout, ale čím dál tím víc vidím, e to prostě nedávám.
Přila jsem o přítele a teď? Jetě přijdu o tyhle lidi? Moná mi chcete napsat, e za to nestojí, ale tak to není a já u se skutečně nemám moc čeho dalíh opřichytit. Trávili jsme s nimi tolik času a zaili tolik pěkných akcí. Vůbec se s tím, e jsem přila o přítele nemůu srovnat a to, e je s ní je v podstatě jen podruné. A teď se nemůu u vůbec srovnat s tím, e celá ta skupinka mě sice zatím jetě na některé akce zve, ale vzhledem k tomu, jak to nezvládám, tak u mě moc zvát nebude a vzhledem k tomu, jak mě totálně ignoruje ta holka, tak u se nedá moc dlouho čekat ani to zvaní...
Stalo se vám někomu něco takového? Co s tím? Asi nejsem dost silná osobnost na to zvládnout to se vztyčenou hlavou a čím dál tím víc vidím, e to moc nedávám ani se skloněnou. Díky za cokoli.
Není tady
Přila jsem o přítele a teď? Jetě přijdu o tyhle lidi? Moná mi chcete napsat, e za to nestojí, ale tak to není a já u se skutečně nemám moc čeho dalíh opřichytit. Trávili jsme s nimi tolik času a zaili tolik pěkných akcí. Vůbec se s tím, e jsem přila o přítele nemůu srovnat a to, e je s ní je v podstatě jen podruné. A teď se nemůu u vůbec srovnat s tím, e celá ta skupinka mě sice zatím jetě na některé akce zve, ale vzhledem k tomu, jak to nezvládám, tak u mě moc zvát nebude a vzhledem k tomu, jak mě totálně ignoruje ta holka, tak u se nedá moc dlouho čekat ani to zvaní...
Stalo se vám někomu něco takového? Co s tím? Asi nejsem dost silná osobnost na to zvládnout to se vztyčenou hlavou a čím dál tím víc vidím, e to moc nedávám ani se skloněnou. Díky za cokoli.
Jano, rozchod vdycky bolí - to ti neříkám nic nového. Ale jak se říká, kadé zle je pro něco dobře - to, e ztratí skupinu kamarádů, na které jsi byla zvyklá, má zase tu výhodu, e a se vylíe z nejhorího, nebude v prostředí, které by ti ten rozchod připomínalo, bude mít úplně jiné přátele, rychleji se ze veho dostane.
Přítel byl zřejmě jetě nevybouřený, take vidí, e by do ivota nebyl moc dobrý, jetě jste neměli děti, tak ten rozchod není ádné netěstí.
Začni sama léčit svou dui. Vybreč se, ale neutop se v tom, pomalu zkus zařazovat nějaké aktivity. Jestli má vztyčenou hlavu nebo ne, není důleité - na to, co tomu ostatní říkají, kali.
Upravil(a) Vějířovka (26. 11. 2011 9:37)
Není tady
Kdy tě nebudou zvát, asi to nebudou opravdoví kamáradi. Vypadá to, e ty je má víc ráda, ne oni tebe. Je to skvělé, e jsi to poznala teď. Někdo to pozná a za mnoho let a mezi tím zbytečně promarní dalí báječné příleitosti k seznámení. Platí to jak o partnerech, tak o kamarádech. Časem si najde jinou skupinu, pravděpodobně bude jiná, ale kvalitnějí. V nouzi se toti opravdoví přátelé neopoutí.
Já mám zkuenost, e nejlépe funguje, kdy má kadý z partnerů své vlastní kamarády, i kdy se mohou vzájemně znát.
Nechci se opakovat, ale a tě rozchod přebolí , pozná, e není čeho litovat. Pravděpodobně bývalý partner své chování zopakuje i v budoucnu, a potká dalí neokoukanou slečnu.
Dr se!
Není tady
A teď se nemůu u vůbec srovnat s tím, e celá ta skupinka mě sice zatím jetě na některé akce zve, ale vzhledem k tomu, jak to nezvládám, tak u mě moc zvát nebude a vzhledem k tomu, jak mě totálně ignoruje ta holka, tak u se nedá moc dlouho čekat ani to zvaní.
Jani, moná, e to ignorování a omezení pozvánek souvisí právě s tím, e nezvládá, e to prostě nedává - a naopak to dává a moc najevo.
Za konstelace, kdy "Ostatní z party se chovají jako kdyby nic, maj je rádi a oba jsou mnohem společentějí ne já." ty jsi jediná, kdo se nechová, nemá je rád a je nespolečenskej... tudí nezapadá. Chápu (a tví kamarádi asi taky), e po rozchodu to nenínic moc... ale oni se chtějí bavit, ne koukat na tvůj ublíenej, kyselej či ubrečenej xicht, případně ti přikyvovat, jakej je on bídák a ona nechciříctco.
Není tady
Ak neije na lazoch alebo niekde na pustom ostrov,e tak asi má okol oseba žuidí... *Skús si nájs medzi nimi takých, ktorí budú oporou, ramenom na vyplakanie a vŕbou - ale aj spoločníkmi do radostných chvíž - LEN tebe, nie tvojmu exovi. Vie, tá partia by a podža mňa logicky len sahovala do minulosti - asi je lepie, e bude nútená pozera sa skôr do budúcnosti a hžada si nových žudí, nezaaených spoločnou minulosou. Ja som sa po rozchode s bývalým sama dobrovožne prestala stýka so spoločnou partiou, aj keď oni mi naopak dávali najavo, e sú na mojej strane... ale mňa drásalo, e mali furt chu rozobera jeho, mňa, ná vzah, jeho koniec... pol roka sme sa točili furt dokola a potom som sa s nimi prestala kontaktova, nala som si dve iné partie a bolo dobre.
Není tady
Ahoj,
nevim kolik ti je a jak si na tom s bydlenim. A moje rada asi taky neni uplne bezchybna, ale mne to pomohlo.
Uplne jsem zmenila prostredi, spolecne kamarady jsem neprestala mit moc rada, ale protoze jsem jim nemohla nabidnout nic jineho, nez ukrivdeny a ublizeny pristup, vyzvidani a nadavky...tak jsem si od nich na cas dala pauzu.
Muj zivot zaplnily uplne jine aktivity (spinning, sedanky u vinka, koncerty, diskoteky, vylety po republice, a nakonec odjezd do zahranici). A jak se rika, cas cas a cas....a dneska?
Dneska uz je dobre
Upravil(a) legitim (28. 11. 2011 13:29)
Není tady
JanaBu napsal(a):
Ahoj,
píu sem, protoe jsem v neuvěřitelné depce a potřebuju to ze sebe nějak dostat, trochu upustit páru...
Ostatní z party se chovají jako kdyby nic, maj je rádi a oba jsou mnohem společentějí ne já. .... Fakt se snaím to vechno překousnout, ale čím dál tím víc vidím, e to prostě nedávám.
...... Moná mi chcete napsat, e za to nestojí, ale tak to není a já u se skutečně nemám moc čeho dalíh opřichytit. Trávili jsme s nimi tolik času a zaili tolik pěkných akcí. Vůbec se s tím, e jsem přila o přítele nemůu srovnat a to, e je s ní je v podstatě jen podruné. A teď se nemůu u vůbec srovnat s tím, e celá ta skupinka mě sice zatím jetě na některé akce zve, ale vzhledem k tomu, jak to nezvládám, tak u mě moc zvát nebude a vzhledem k tomu, jak mě totálně ignoruje ta holka, tak u se nedá moc dlouho čekat ani to zvaní...
To, e tě nezve ta dívčina, to je pochopitelné, ne? Představ si, e bys sbalila kluka, ktrý předtím chodil s holkou, kterou tak nějak zná. Zvala bys ji? Těko. Myslela by sis, e je na tebe natvaná, nevěděla bys dost dobře, jak se v její přítomnosti chovat a ruku na srdce, ani bys nečekala, e se ona od tebe někam nechá pozvat.......
Tví staří paráci to vidí a vidí taky, e ti to působí bolest, e, jak sama píe, nezvládá, uvaují, co bude příjemné tobě ia jim ......
Jo, stalo se mi to. Nějakou dobu jsem vůbec neměla náladu se s naimi společnými známými vidět. Krom smutku a studu i rozpaky jejich i mé........ S nikým z nich jsem se ale nerozela, nato ve zlém. Jak se správně zpívá - čo bolí, to prebolí - kdy to přebolelo, vrátila jsem se. Vracela jsem se se strachem a rozpaky, vesměs zbytečnými, spí jsem musela rozpustit rozpaky jejich. Pokud to jsou skutečně kamarádi, zajede jak do bačkor .
Nedělej si násilí, není sranda se rozejít, po takové době zvlá ne. Nečekej od sebe ádné sociální supermanství. Zalez a počkej. O dobré kamarády nepříjde, patné odfiltruje ........
Není tady
Jano,
nebude to asi nic lehkého přijít o tolik jistot.
Připadá mi, e je tam krapet závislosti - na partě, na příteli... ta zásislost to vechno dělá o moc sloitějí. Znám to ze své zkuenosti.
Přeji pevnou vůli
Není tady
To je smutné... nemá nějaké kamarády kteří nejsou vai společní? Zkus posílit tyto vztahy. Ono tě to musí napřed přebolet a to chce opravdu moc času...
Není tady
Stránky: 1