29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Janinko, díky za tip.
Tak Emča nemá dnes svůj den, stále ji tu na rukách nosím, ještě jsem se nestihla ani učesat, paráda, kdy my dnes vyrazíme na procházku jsem sama zvědavá.
taky jsem volala laktační poradkyni, co s tím jak se u kojení začne po pár minutách vztekat (protože jí to neteče tak rychle) tak prý střídat polohy, prsa (to dělám) a taky nahřívat žínkou - zkusíme, snad to bude mít efekt. Prý neví, co je ve vzduchu, ale že teď je s kojením mají maminky problémů hodně, to prý nepamatuje
Není tady
Tak u nás se taky dneska jen řve a spaní žádné. Jinak dnes jsme byli u doktorky a má 4400 gramů. Dostali jsme papír na neurologii kvůli tomu, že jak se narodil nedýchal. (Nechápu na co doktorka v porodce čekala měli vytáhnout hned.) Bez té neurologie ho nenaočkuje tak máme zas lítání. Do toho kyčle a ledviny. Dneska už vříská od půl šesté. Hrůza.
Není tady
Tak už jsme tu přesčas takže pokračování tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=47900
těším se
Upravil(a) gall (14. 3. 2012 14:55)
Není tady