|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41
Kat on se fakt jmenuje debilius??
já to mám taky někdy tak s tím mlíkem, jednou mi roste boule z prsa kolik je tam mlíka, někdy je totál prázdno, takže si dělám kojočaj, ale odstříkat mě nikdo nedonutí
řídím se tím co mi kdysi říkala laktační poradkyně - kamarádka, že mlíko se tvoří když dítě saje
a zatím tfuj tfuj je ho akorát.
a co myslíš že mohlo Matesovi být? myslíš že reakce na očko? to by bylo docela dlouho ne? no hllavně že už je to zase dobrý 
a manžela jako hromosvod mám taky, ono to holt musí někdy ven
a na koho jinýho by se měl člověk obrátit. Říkalo se v dobrém i ve zlém ne
musí něco vydržet 
Korin aha, tak to byly asi tři měsíce a ne tři týdny s těma rotavirama
já je očkovat Vojtovi nenechala a skončili jsme teda v nemocnici když mu byl rok a čtvrt, ani moc nekadil spíš zvracel a byl dehydrovaný, takže na dva dny na kapačkách
ale u Johanky je asi taky nedám. I když zkušenost to nebyla pěkná 
Není tady

Korin, byla ta terénní 4,5, ale spíš bych řekla 5 - bez jištění se tam moc lézt nedá. My nahazovali lano .
Já původně rotaviry chtěla dát, ale dětská v Čechách mě přesvědčila, že je to zbytečný, že průjmových onemocnění je tolik, že to stejně nepokryje a hlavně to nezanechává trvalé následky. Že mám dát jen pneumokoka.
Dneska u nás budíček v půl šestý, kroutil se jak žížala, nakonec asi před půl sedmou mi usnul v náručí... fňuk, mně se chce spát. 
Holky, taky jsem koupila odsavačku na vysavač, ale není mi jasný, jak tam ten široký nástavec do tý malinký dírky dostanu...
Není tady

...proste Jani k nosu jen těsne, aby se ucpal vchod, dovnitr netreba jako hluboko...ale řve u toho ta naše jako tur. Musím jí už i držet ruce, jinak mi to rukou vyhazuje.
Není tady
Jo Jani jen dát k nosu
a užívejte si odsávání s malýma dětma, nedovedete si představit jak se odsává dvouleťákovi kterej fakt nechce 
Není tady
Tak já jsem si koupila nějakou odsavačku na baterky a super. vysavač by mi chtěl sežrat pes. :-D Matesovi to ani nijak nevadilo. Chudák nemohl dýchat přes nos.

Není tady
Ahoj holky.
Tak jsem tu,i když sedím jen na půl zadku....
Na porod jsem nastoupila v sedm ráno s mírnýma bolestma na dva prsty otevřená.DO DEVÍTI PŘÍPRAVA A PAPÍRY,V DEVĚT MĚ PÍCHLI VODU A ČEKALO SE DVĚ HODINKY,JESTLI SE TO ROZBĚHNE SAMO.V JEDENÁCT BOLESTI PO 3 MINUTÁCH,ALE OTEVŘENÁ JEN NA 3 cm,to bylo málo,tak mě napíchli kapačku s oxytocinem.A pak už to začalo být veselé.Bolesti tak po 2-3 minutách pořád,ale mnohem intenzivnější.Moc rychle jsem se neotvírala,ale kapali jsme dál,až někdy po čtvrté hodině se porodní asistentka slitovala a pomohla mě ručně rozšířit hrdlo z 7-8cm na devět a pak asi za dvacet minut ještě zbytek lemu a bylo to.Bolelo to sice jak čert,ale ta vyhlídka,že ty šílené bolesti už brzy skončí mě dala sílu to vydržet.Už jsem si mohla přitlačovat,doktor přišel asi za pět minut pět a na několik zatlačení byl Kryštůfek v 17 hodin na světě.To nám bylo ještě fajn.Celé ty dvě hodiny,co jsem byla po porodu na sledování na pokoji mě doktor pořád kontroloval dělohu,jak se zavinuje a moc se mu to nezdálo a pokaždé,když mě zmáčkl břicho,tak ze mě vyjelo super játro sražené krve a po tom hned gejzír čerstvé,tolik,že jsem jim pokropila boty na metr daleko.Když se to nezlepšovalo a já začala být apatická,rozhodlo se,že mě přijmou na JIP,aby si mě pohlídali.Bohužel pořád stejný nález,takže se rozhodlo,že mě o půlnoci vezmou na sál,uspí a buď udělají zevizi,nebo,pokud to krvácení bude z dělohy,vezmou dělohu.Naštěstí jsem měla jen prasklou nějakou menší aortu,tak ji zašili,dali mě kapat dvě plazmy a tři krve a do rána jsem byla na Jipce.Ráno mě přeložili na porodnici a další dvě dávky krve.Po všech transfuzích mám hemoglobin jen kolem 80,norma je 120....takže pořád nic moc,ale žiju.Stehů mám víc jak dvacet a hematom mě zasahuje vlevo do půl zadku,je to fakt síla.Když jsem to poprvé viděla,tak jsem se zhrozila a to manžel prohlásil,že teď už to vypadá dobře.On je totiž takový odvaha,že se na to podíval už ten druhý den a to prý bylo mnohem horší.
Domů jsem šli s malým normálně,jen se ještě jeden den svítil,kvůli žloutence a má tu zlomenou klíční kost,jinak je zplaťpánbůh v pořádku,jen trochu línější s pitím,takže bojujeme,bradavky mám už bohužel zase zničené,jako ostatně vždycky,odsávám a když je nejhůř,tak dáme Nutrilon.Zatím jen párkrát,fakt se snažíme,piju Jestřabinu na mlíčko,krmíme často....tak uvidíme,snad to kojení zachráníme.Dneska manžel dojede pro váhu,aby jsme měli představu,kolik vypije.Jinak je malej docela hodnej,jen s tím komplikovanějším kojením je to tak,že než se tak nějak nakrmí,uplynou 2-3 hodiny jak nic a to i v noci,ale pak to většinou tak na 3 hodinky zalomí.Tak je to náročnější,naštěstí má tenhle týden manžel dovču,tak pomáhá,protože já mám zatím spíše ležet.
Včera jsem totiž,aby toho nebylo málo,byla na pohotovosti,protože jsem měla pořád na vložkách čerstvou krev a k večeru jsme zjistili,že se mě uvolnil jeden steh a ten pořád tekl,tak jsme jeli.No,kéž by to byl jen ten steh.DOKTOR SE NA TO PODÍVAL A ŽE SE MU TO NELÍBÍ---NENÍ DIVU.ROZPÁRAL MĚ JEŠTĚ JEDNE STEH/ZAŽIVA/ A ZAČAL MĚ Z TÉ DÍRY MAČKAT SRAŽENOU KREV VEN.TO BYL TEDA POCUC.VYDRŽELA JSEM TO,PAK MĚ TO NĚKOLIKRÁT VYPLÁCHL,DAL DRÉN,ZAPOŠIL A PROTOŽE SE MU NELÍBILO,JAK JSEM BÍLÁ,TAK MĚ NABRAL KRVÁK a rovnou zarezervoval další dvě krve na ambulantní podání.Takže zítra ráno nastupuju na příjem,dají mě vykapat dvě krve,vytáhnou drén a snad už definitivně zašijí a nechají hojit.Doufám,že už se to obejde bez mačkání čehokoli.Tak takhle se rodí vymodlené,vyukecané třetí dětičky.
Ozvu se,až se vrátím ze špitálu,mějte se moc hezky a Gall děkuji za tlumočení zpráv ode mě,pa pa Iva.

Není tady

Ahoj,
teda Ivule, to sis užila, fuj... tak at uz jen a jen lip. To vytahování stehu taky znám, ale urcite v mirnejsi podobe, to bylo až 14 dni po porodu. na ty rozkousane bradavky jsou supr ty medela chladivé gelové polstárky, mně pomohly jedině ty, doporucuju.
Jinak u nás den nic moc. Venku je tak krásně, ale ani jsem nestihla jit s detma ven, Emicka dnes spí jen po půlhodinkách, prdí, včera jsem to riskla a dala si trochu salátu s cibulí, ale asi jen 5 lžic, no moje chyba, to si zase dlouho raději nedám. Tak Emča chce stále chovat, pít, k tomu hodně blindí asi jak se přepíjí. Lukášek to taky odnáší, není na něj tolik času, ale ještě do jde. A dnes mi dešně syčel papiňák, jsem se bála, že snad bouchne, měla jsem od začátku špatně pojistku, no děs běs, omáčka se stejně moc nepovedla. Snad bude zítra líp. Mám tu dva koše nevyžehleného prádla, snad se k tomu dnes večer konečně dostanu.
Máte někdo zkušenost se sušičkou prádla? Uvažuji o koupi, nějak mi to nestíhá schnout.
Není tady

Ivule, sakra sakra, úplně mi běhá mráz po zádech, když to čtu. Jsi statečná a držím palce, ať už máš pokoj.
Holky, oni vám stehy vyndavají až po týdnech? Mně je vytáhli když jsem odcházela z porodnice. 
Ifko, u nás dneska podobný, od půl šestý do jedný spal celých deset minut... jinak ne. A sušičku budu taky kupovat, máma jí má (Bosch) a je naprosto úžasná, Kryštofovo prádlo jsem tam hodila, za dvě hoďky otevřela a složila. Jen pleny jsem přežehlila a občas to taky trochu pocuká trička s obrázkama, takovýma nažehlenýma (ale mně se to nestalo).
Není tady

Ivul, teda hustý! Přeju ať už to máš jen v pohodě! Uff, ty porody... 
sušička je super věc, já mám pračku se zabudovanou sušičkou...ale moc jí nakonec nepoužívám. Žere tolik energie kolik nezvládne žádnej jinej spotřebič za rok 
Kat já to mám s mlíkem úplně stejně...dva dny ho neni kam dát a pak dva dny je ho pomálu...no, snažim se to nějak dorovnávat čajem s jestřabinou. Ani jsem nevěděla, že se to dá zamrazovat (a stejně neumim odstříkávat...)
My dneska vyrážka přes celej obličej červená a na těle taky rudý pupínky. Doufám, že to je jen reakce na mrkvovej salát s limetkou, co jsem neuváženě snědla hned po ránu.
Nemáte někdo zkušenost?
Není tady

Ivule, to jsi měla fest náročné, přeju brzké zotavení. Bereš železo? Já ho mám na čtvrt roku (měla jsem po porodu taky hemoglobin 80, ovšem průběh byl ok, zaplaťbůh). Dítko jsem pár dní vážila před i po kojení ale nesplňovala jsem normy, což mě celkem stresovalo... Tudíž váha putovala někam na skříň a teď je kojení v pohodě. Na jedné straně může vážení uklidnit a pomoct, ale umí člověka taky pořádně rozhodit.
Šije se vstřebatelným materiálem, takže normálně se stehy netahají (mně aspoň nikdo nic netahal) nebo myslíte nějaké kožní stehy?
Janinko používáš házecí pytlík nebo stačí prak a matička?
U nás je náročnější hlavně večer, střídáme se v podávání dudlíku. Teď pár dní nedáváme žádné kapky, ale k svátku asi dostane baby calm, protože se mi zdá to prdění horší a nervy mám jen jedny. A to jsem si vědoma, že mám vlastně relativně vzorné dítě - tím spíš obdivuju vícematky.
Není tady

Joo, A+ kategorie u sušičky je fakt důležitá. Jinak se nedoplatíš. A jak píše Kacc, zabudovaný sušičky do pračky jsou nanic, chce to samostatnou.
Korin, používáme arbo pytlík, my se teda spíš vezeme ve vleku s kamarádama, který to fakt umí, ale už začínáme taky nakupovat vybavení. 
Já měla tři venkovní stehy od nastřižení, šitý nevstřebatelnou nití a za tři dny po porodu šly ven. A připomíná mi to, že jsem taky měla brát železo a teď na to nějak kašlu.
Já si taky říkám, že mám vlastně zlatý dítě, ale občas bych skákala z balkonu. Včera vstával v půl šestý a do jedný hodiny spal deset minut. Já to nechápu, byla jsem orvaná jak... a on v pohodě. Tím padnul můj plán si chvilku lehnout. Včera jsme byli večer v Makru nakupovat, tak šel spát až v deset (naivně jsem si myslela, že si třeba posune budíček), a vstával těsně po šestý... 
Upravil(a) janinka_v (7. 3. 2012 6:29)
Není tady
Tak stehy jsem taky měla ty vstřebatelné. Už by tam neměly být, ale nekontrolovala jsem to. Nějak nemám odvahu se tam podívat. ( Jsem posera :-) ) Jinak sušičku mám dohromady s pračkou a suší velmi rychle. Ručníky mám suché za hodinku. Povečení za 45 minut. Pohodička.
Jinak u nás se nespí hlavně mezi 4-8 ráno.
Tak mám tak 5-6 hodin spánku samozřejmně přerušovaně. Takže jsem dost unavená a nejhorší je, že spát přes den neumím. Včera mi to vůbec nešlo. :-)

Není tady

Holky, já čtu se zatajeným dechem. Teda Ivule, to je síla, ani nemám slov. Jen, že ženská vydrží všechno. To je úplně šílený
Ještě, že jsi z oboru a můžeš se tak trochu hlídat sama.
Gall, děkuji za podporu (v dobrým i zlým), hned jsem to Martinovi tlumočila
Nicméně ještě ten den, co jsem psala, jak je mi děsně, TO šlo ven.. Takže mně už je dobře, zato Martin nevypadá zrovna vesele..
Ale měla jsem pravdu.
Já netuším, co to s tím Matesem bylo a stále je...Určitě ho nic nebolí, má úplně jasný očka a směje se - když neječí. On zas dělá nějaký vývojový skok. Je strašně akční, točí se do stran, dělá most, chce si sedat, z lehu
, pořád vyžaduje pozornost, když slyší mne, začne plakat, abych ho vzala, když usíná a pošlu mu bráchu s dudlíkem, okamžitě se na něj začne smát jako: "vezmi mě, jsem kouzelný a zábavný", prostě to na nás koulí. A to je v postýlce tak dvě hoďky z celého dne i noci. Jo, pták se jmenuje papoušek senegalský tuším, debilius je jen pracovní jméno. Umí stále jen pinďo, pepíčku, ale blbě. A naučil se teď zlomyslně uchechtnout, když se o něčem bavíme. Jinak různě píská, pomlaskává a řve až ječí. Od té doby, co mu hrozím mašlovačkou, je rozumnější.
Dnes 15 minut na rotopedu. S Matesem na zádech
- jinak to nešlo.
To železo je fakt důležitý.
Kacc, mně se trochu osypává, po každém, nově zařazeném jídle. Do druhého dne to začne mizet. Myslím, že mrkev s limetou by byla škoda vyřadit.
Není tady
Tak my se vrátili z tříměsíční prohlídky, madam má 6,38 kg
a 59 cm
trochu papá no 
zbytek večer, teď se tu hodně huláká 
Není tady

Kat, tak jestli jsi měla Matese na zádech, tak to se počítá jak spešl zátěž a minimálně dvojnásobek spálených kalorií. 
Holky, to je strašný, já místo toho, abych hubla, tak jen přibírám...
Dneska jsem měla super den, jela jsem si zařídit novou simku do mobilu a v nákupáku jsem někde ztratila parkovací lístek... to mám za to, že si ho dávám do kapsy džínů... nakonec jsem po půl hodině našla kancl, kde se to vyřizuje a jelikož tu mají super systém, kdy snímají spz aut, tak mi vystavili nový a ani jsem neplatila žádnou pokutu... no každopádně tenhle zážitek bych si odpustila. 
Není tady

Holky, nedávno jste tu psaly o nějakém pilates (že jste si někde na netu stáhly
)...hoďte mi sem prosím odkaz - taky si ráda zacvičim

...malej dneska spal 6,5 hodiny přes den - to jsem ještě neviděla!
zato zas se budil v noci...no divočina 
Není tady
Tak jsme zpátky ze špitálu.Strávili jsme tam od 8 od rána do 14:30....no doba.Krve mám podané,drén vytažený,doktorka mě tam lupla ještě jeden steh a šli jsme domů.Mám zase málo mléka a bradavky samou krev,takže nekojím,jen odsávám a jde to ztuha,jsem ráda,když z obou vytáhnu tak 30-40ml,takže dokrmujeme....bohužel.Jsem z toho na nervy a aby toho nebylo málo,malej chytl od kluků rýmu.Já už nevím,co nás ještě potká.Uvažuju,že zavolám laktační poradkyni,jestli by něco vymyslela,ale je to tak zatraceně drahý....250Kč na hodinu+dojezdný.A co když neporadí....Objednali jsme i elektrickou odsavačku,abych mohla efektivněji odsávat,protože tou ruční mě ty bradavky stejně praskají,jen to tolik nebolí.Áááááááchchchch jo,ať už je tohle období za mnou!Ještě,že je malej dneska neskutečně hodnej a trpělivej a manžel se o něj vzorně stará,jinak by mě kleplo!

Není tady
Ivule tak to ti nezavidím. Jsme nakonec a samé vzrůšo. Já taky odsávám, ale jen tou ruční. Já mám tak 20 ml. s obou dohromady. A to ještě tak jednou za den. Víckrát nestíhám.

Není tady

Ahoj holky, my byly taky na tříměsíční prohlídku, Emča má 5,89 kg a 59 cm. Taky začíná být pěkný sumík :-) Příští týden budou čtyři týdny od nastřelení náušnic a tak se těším, až nasadím ty zlaté náušničky.
Kacc, já si stáhla crunch pilates zde http://ulozto.cz/hledej/?q=crunch+pilates , cvičí se skoro hodinu a je to dobrá makačka! Hezky to zpevňuje. Jinak jsou tam různé druhy pilates http://ulozto.cz/hledej/?q=pilates nebo i zumbu si tam najdeš.
Mi teď Ema taky nějak málo pospává i přes den i přes noc. Poslední tři noci mi vstávala třikrát za noc a já nějak slabě spím. Asi jak očekávám, že se vzbudí. Dneska jsem jak vyoraná myš, až todle dopíšu, padnu za vlast. Tak dobrou :-) Víc už nedám, ani mi to nemyslí!

Není tady
Ahojky
Ivule
myslím na vás, ať už vám to "užívání" skončí a začne normální život. A s tím mlíkem je to na prd, to věřím že jsi z toho na švestku. Nekoukala si na www.kojeni.net jsou to stránky nějaké laktační poradkyně a myslím že je dobrá, žádná kojící dogmatička a určitě tam najdeš spoustu rad. Já tak koukala u prvního dost, je tam i spousta jiných rad ohledně příkrmu, spaní atd. a ta ženská je fakt rozumná.
buď najdeš co hledáš podlé tématu, nebo snad se jí dá i napsat a odpoví ti.
Alex Emička je taky pěkná
já mám doma pěknýho buřtíka 
Johanka před dr. nějak prapodivně třepala nohou, já to neviděla akorát jsem jí pokládala, prý to byl pohyb jakoby v křeči
no mám zvýšit příjem vápníku a nahlásit to neuroložce
kontrola na Vojtovce taky nic moc, jak už je větší tak se mnou celkem bojuje a hlavu jí musím držet vyloženě silou aby jí měla tak jak má a cvičení bylo k něčemu, no řvala jak tur zase, a já si lebedila že poslední dobou už tak nehuláká
no bylo to tím že jsem blbě cvičila 
očkování jsme odložili, na doktorky popud, jsem ráda. I se mám domluvit s neuroložkou jestli by pro nás nebylo vhodnější očkovat jednotlivé nemoci zvlášť
jsem na jednu stranu ráda, na druhou mi to pořád připomíná, že by Johanka nemusela být úplně zdravá a o tom já vůbec nechci přemýšlet
Jani já taky přibírám, je to hrozný. Ale u mě stačí když vynechám sladký a budu šlank, no ale to je nemožnýýýýý 
Kacc 6,5 hod. to je paráda
u nás když to jsou za den dvě hodiny je to úspěch. Ona prostě bez drncání spát nebude - což ale já nemůžu s ní rajzovat venku tak chodím co deset minut na chodbu drncat s kočárem, do toho mi tam podupává Vojta, já nastartovaná jak papiňák, protože on sice nemluví, to ví že nesmí, ale zato dupe 
ale dneska usnula krásně večer už v osm 
Není tady
Ahoj holky,
předně Ivule, gratuluju ke Kryštůfkovi, holka, to sis užila, běhá mi mráz po zádech, ženská vydrží víc jak kůň .... přeju vám ať už je jen líp
...
Gall, Vojta dupe
to je lumpík, no Maty je zase přecitlivělej, pořád nás volá mamííí, tatííí, babííí, mazlí se a ujišťuje se, že ho mame rádi ... taky se ale vzteká pro každou blbost ... občas mam nervy na dranc
Nevim, jestli dělam všechno dobře, jak řešíš vztek u Vojty ?
Alex, dík za odkazy, taky se podívam, ale kde vezmu čas to teda nevim
Kat, muj manžel je taky muj hromosvod, ale pak mě to většinou štve, protože vim, že na něj hodim i to za co nemůže a že spoustu rozepří vyvolam prostě tim, že jsem přetažená ...A s Matesem na rotopedu
si fakt dobrá, nebolí tě záda ? 
Jo, holky, ještě dotaz, jak v noci s krkáním ? Jak dlouho čekáte a položíte někdy bez krknutí ??
Není tady
Blackie ahoj
přecitlivělej je Vojta taky. A jak to řeším, někdy se mi daří v klidu odvést pozornost, někdy hulákám někdy dostane jednu na prdku, pokaždé vše s jiným výsledkem, je to mazec 
a my v noci vůbec nekrkáme, ještě to tak do baráku
vzbudí se nakojím usne mi po pěti minutách u prsa položím a spíme dál. a v pohodě.
Není tady

Ahoj holky,
Kat, teda na rotopedu a jeste s maly na zádech. Jsi dobrá
Ja jsem si stáhla pilates, ale bohuzel necvicim, neni nejak cas a sila.
Janinko, taky jsem mela období, kdy mi sly kila nahoru, nechapala jsem, ted to jde dolu ale zhruba tak pul kila za 14 dni, hruza, ale aspon, ze to nejde nahoru, nekde jsem cetla, ze snad nekdo hubne pri kojeni ani o tom nevi, nekdo az skonci s kojenim, doufam, ze patrim do druhe skupiny. zrovna vcera jsem se divala na fotky z lonska a nemohla verit jak jsem byla šlank. 7 kilo navrch je znat a to hodne, hlavne ty široky boky, stehna a zadek!
Ivule, na kojeni.cz najdes seznam laktacnich poradkyn, co poradi i po telefonu zdarma, no vlastne platis ten hovor, ja takhle volala 3x a dokazala poradit i po telefonu paradne, tak to zkus. opravdu si zkus koupit ty medela chladive polstarky, hodne mi pomohly, mne tekly slzy u kazdyho kojeni jak to bolelo, tak mi z nich tekla krev, Emca vyblila neco hnedyho, tak jsem jeste v porodnici bezela za doktorkou a ta hned vedela, ze to ma od mych popraskanych bradavek. ty polstarky mi poradila laktacni poradkyne i detsky doktor, kdyz se ptal, zda je nejaky problem v kojeni.
Ja s tou susickou vaham, zda koupit tu A+ to je vlastne na tepelny cerpadlo (pry se je zase vice poruchova a drazsi) a jestli nekoupit spis tridu B, i kdyz teda zere vic, cena porizovaci nizsi a pokud vydrzi kazdy spotrebic max.10 let tak zda se to vubec vrati. Ja budu susit hodne venku, jen ted kdyz se uz netopi, tak pradlo neschne a venku je blata kolem domu, ze bych musela chodit v holinkach a dnes u nas snezi
ja uz chci tak jaro.
Janinko, jaka zkusenost s Manducou? premyslim, ze zakoupim, jen doporucuji vyzkuset jestli padne více manduca ci ergo atd, jenže jak je mám vyzkoušet, kdyz tu na vesnici a v okoli 30 km zadny takovy obchod neni, kde by tech nositek meli vice. Ted ta manduca ma nejakou novorozeneckou vlozku kam muzou i maly deti, co nedrzi jeste hlavicku, Emicka jeste hlavicku sama neudrzi. Šátkovat si netroufám, na ty úvazy nejsem dostatečne šikovná.
Upravil(a) ifka1 (8. 3. 2012 9:30)
Není tady

Milé dámy, já asi zkapu, jak jsem utahaná. Nějaký tlak nízký, či co.
If, půl kila za čtrnáct dní je luxus, to budeš do roka podvýživa 
Gall, na to vůbec nemysli. Jednak doktoři neustále nacházejí nějaké abnormality a patologie, ptž je to jejich práce a hlavně, kdyby s Jo něco bylo, věděla bys to ty jako první. Jsi s ní pořád a jedno dítě už máš. A taky ty mateřské instinkty 
Blackie u mně je blbý, že já šikanuju, kvůli únavě z dětí, KTERÉ JSEM SAMA CHTĚLA, už druhého manžela. Za patnáct let žádný posun k vyrovnanosti 
pilates je skvělej proti počůrávání
což se o zumbě říct rozhodně nedá - některé poskoky mne opravdu zaskočily 
Ivule ke kojení se nevyjadřuji, ještě dnes mám kolikrát pocit, že se z toho p.....Nechápu, jak jsem mohla prvního kojit rok. Bez odsávačky, čajů, znovu těhotná, hubená a chudokrevná.
Není tady

Kat, problémy s tlakem mám taky od neděle. Už několikrát jsem s sebou málem sekla, takže si musím dávat bacha, hlavně když chovám malýho. V neděli to dopadlo tak, že jsem si dala panáka a to mi docela pomohlo. Ještě že to kojení není taková sláva, že mi to bylo odpuštěno 
Odkrkávat v noci dávám asi tak minutu, pak hrozí, že usnu, takže pokládám do postýlky na jeden nebo druhý bok.
Ifko, Manduca je super, novorozenecká vložka slouží hlavně novorozencům, kteří ještě neroztáhnou ty nožičky tak, aby je měli klasicky, kvůli hlavičce ani ne. Máš tam pak na zip povolování (to jsem teď udělala já), to hezky drží hlavičku. Ergo neznám, ale za Manducu fakt hlasuju.
Ifko, ještě k tý sušičce, počítali jsme to s M. a investice do A+ se ti vrátí za 3 roky. Ta spotřeba je fakt rozdíl.
A Kryštof se naučil si vynucovat pozornost, jakmile zmizím z dohledu, tak řve, přijdu a úsměv od ucha k uchu.
Jo, rozbil se nám kočár, nedrží nám kolečko, ty čudlíky jsou povolený a nedrží. Nechápu, proč se nám to nestalo teď v Čechách, kde bysme to dali opravit. Takhle to musí vzít M. za tři týdny do Prahy a rodiče to za týden přivezou. Takže týden bez kočáru.
Hlavně že byl drahej jak...
Upravil(a) janinka_v (8. 3. 2012 12:06)
Není tady
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41