29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jeé Alex, držím palečky, ať to vše jde jak po másle, no když ne dnes, tak možná zítra, ja rodila po odchodu hlenové zátky do 24 hodin. vše bude ok! na Podolí jsem slyšela jen samou chválu.
Není tady
Tak babenky, jak jsem slíbila, píšu Zatím jsem zde, ráno jsem měla i častější kontrakce, ale nějak to zatím přešlo. Teď mi přijde, že zase nějak přicházejí, tak uvidím. Potřebovala bych jít nakoupit, ale chlap půjde za mě, nebudu riskovat
V Podolí jsem už rodila poprvé, takže doufám, že se tam dostanu i ted, jinak mě trefí. Když tak se ozvu ráno, jak to vypadá. Telefon někomu pošlu, já na žádnou z vás nemám
Není tady
Alex, jestli chceš, pošlu ti do SZ svuj tel. abychom tady věděly co a jak
Není tady
No já si tak říkám, že pokud to ze mě nevyteče hned všechno najednou tak ani nepoznám, že mám jít rodit. :-) Ježiš to bude komedie. To nechcu vidět.
Není tady
Ahoj holky,
tak koukám, že se to docela rozjíždí.. Alexx, moc držím palečky, ať vše dopadne dobře, už máš nárok, myslíme na tebe Zároveň si uvědomuju, že teď jsem na řadě já a Gall
Začínám být lehce nervozní.
Dneska jsem taky trošku poklízela, udělala menší vánoční výzdobičku a upekla perníčky. Tím pečení končí, zbytek je na maminkách
Katerf, super popis porodu Taky jsem se zasmála. Jsem ráda, že vše dopadlo v pohodě, takže Plzeň byla v klidu, no jenže já asi skončím stejně v těch Domažlicích nakonec.
Holky, chtěla jsem se zeptat... celý těhu mám docela výtok, prý je to normál, je to takový bezbarvý.. jen dneska ráno se mi zdálo, že je trošinku tmavší, ne načervenalý, spíš světlounce hnědý.. nebyl to žádný hlen, takže si nemyslím, že by šlo o tu hlen. zátku, nevím no. Možná se jen moc zkoumám. Uvidím zítra. Jinak žádné změny, kontrakce nebo tak.
Není tady
Ell, taky mám celé těhotenství výtok a myslím, že jestli se teď zabarvil, tak to mohla být ta hlenová zátka, ale když se to smíchá s výtokem, tak to jako hlen asi moc vypadat nebude.
Máme složenou postýlku, zítra přebalovák, pak dozdobit pokojíček... a vyprat věci. Teda složit postýlku byla docela šichta, nevím, jak by to měl tatínek dělat, když je ženská v porodnici, bývaly bychom užili ještě jedny ruce.
Není tady
Alex drž se
výtok podle mě může být, zátka je spíš narůžovělá. já mám taky trochu výtok poslední dobou, myslím že to není níc hrozného.
já jsem nějak plná energie, když to srovnám jak jsem se cítila třeba v tom 36 tt a teď tak teď je mi rozhodně líp divný co.
mám umyté okna, uklizeno, adventní výzdoba na místě - vánoce můžou přijít
Není tady
Gall, to jsou návaly před porodem . Výtok podle mě úplně normální, myslim, že už jsme to tady někdy řešily, ja mam intimku pořád.
Není tady
No tak já mám ted taky nějaký divný výtok. Je takový jakýsi průhledný, lepkavý. No nevím no. Vůbec se mi to nelíbí. A co ta Alexx, že by už rodila??
Není tady
Pěkný podvečer,
taky si myslím, že Alexx už možná porodila Snad vše probíhá či proběhlo bez problémů..
Já zatím vcelku, i když nevím noo Dneska v noci chvíli takové pravidelné bolesti v podbříšku, pak to ustalo, usnula jsem a ráno už ok. Ale i dneska přes den je to takový jiný, občas tam docela prostě něco cítím jinak. Nevím, jestli jsou to ti poslíčci či co. Do toho mě trošku znervózňuje i ten trošku jinej výtok. No možná už se fakt prostě něco chystá, uvidíme
Gall, ty návaly energie prý přicházejí těsně před porodem ne? Nebo nevím, něco takového jsem slyšela. Že když se pak začne líp dýchat atd..že se do pár dnů porodí
Jinak pěkný adventní večer všem!
Není tady
Ahoj holky, jdu se ohlásit a trochu vás zklamat, zatím stále 2v1, nic zásadního se neděje Bolesti nakonec večer ustaly, dnes jsme ještě šupajdili na Staromák obhlídnout s Mikuldou vánoční strom. Asi to dítě prostě chce dodržet termín nebo co. Mikuláš se ozval přesně v termínu. V úterý mám každopádně kontrolu v Podolí, tak snad mě tentokrát už vyšetří a řeknou, jestli to už bude nebo co
Zítra mám ještě nějakou domluvenou schůzku s právníkem
Tak uvidíme, co dál, každopádně zítra podám další info
Není tady
Alex, to jsou průtahy co drž se
Ell tak i ty mě předběhneš držím palce ať je to hned
u mě nic, břicho občas tvrdne, ale nic pravidelného, žádné menstruační bolesti (jestli se to projeví jinak tak nebudu vědět co se děje )
stejně je hrozné jak to letí, nedávno jsme tu řešili první trimestr
Není tady
Jo jo nedávno pupek žádný a ted už si nemůžu pomalu obléct ponožky. :-( Připadam si jak nafouklý tulen.
Není tady
Tak rození se zastavilo... Alex čeká přesně puntičkářsky na termín...
Nejlepší byla včera má drahá polovička, říká, že se asi z té Prahy vrátí až v neděli a já říkám, že doufám, že rodit nebudu a on hned začal, že ho straším a že tedy přijede už v sobotu a bla bla bla.... Tak jsem mu říkala, že ho nestraším, že jen si teď musí uvědomit, že to prostě přijít může, ale že ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak mu dám vědět, ale snad se nic nechystá. Je to s nima sranda.
Já tu jsem od středy od večera až asi do neděle sama, tak doufám, že bude klid. M. jede do Prahy pro druhý auto a musím ho ještě pověřit koupením přebalovací podložky na komodu, tady mají jen obrovský, baba v obchodě mi tvrdila, že to je přizpůsobí, ale když jsem to včera na tu komodu vyzkoušela, tak prdlajz, akorát to vypadá hnusně. Vůbec jsem měla včera blbou náladu, komodu sestavit, na to člověk aby měl doktorát... příště jedině Ikea, ty mají normální srozumitelný návody a ne tohle... Podle obrázku máš našroubovat tři šroubečky, ale díry jsou tam jen na dva a šroubek jeden... Takže komoda ještě není hotová...
Jo holky, do té malé vaničky na koupání, budete používat nějakou tu podložku nebo se to dává až do velké vany????
Upravil(a) janinka_v (28. 11. 2011 15:04)
Není tady
Holky, zpráva od Elleonorky (posláno kolem druhé hodiny):
Jsem od dne dnešního rána v porodce, teď se to rozjíždí. Držte palce.
Tak Ell ještě tady, držím palce.
Není tady
A jeje další. Tak at to jde rychle.
Není tady
Teda ta Gall s Alex jsou ale nějaké předbíhané ! Ať to jde Ell jako po másle !!
Není tady
Tak se jdu pravidelně ohlásit, že jsem stále neporodila Právník je vyřízen, dneska jsem trajdala celý den. Teď jsem dokvačila s dítětem z MŠ a začalo mě děsně bolet břicho. Tak si chvíli lehnu, uvidíme, zda to přejde. Přinejhorším mám zítra kontrolu, tak mi řeknou, jak to vypadá, tak zase odpoledne písnu
Není tady
Se mi nějak seknul internet a až po odeslání mého příspěvku vidím, že Ell je v porodnici Ony ty holky nějak nerespektují dané pořadí
Hlavně ať to jde všechno dobře!!!!!
Není tady
Tak držím palečky,ať to má El rychle za sebou a hlavně ať jsou oba v pořádku....
My jsme byli dneska na 4-D UZ ,ale malej lump bohužel ležel tak blbě,že nás pan doktor přeobjednal zase za týden.Jinak malej má už 1070g,je hlavičkou dolů a pořád je to kluk....jo a odpovídá termínu.Tak snad příští pondělí bude moudřejší a otočí se lépe....jo a bude nás to stát 1250Kč...docela mazec.
Není tady
Ell, už ? Předbíhačka ... tak hlavně ať je to co možná nejrychleji a oba jsou v pořádku.
Není tady
Další rychlík
Ell, myslím na tebe a držím palce.
U nás stále nic
Jani já do vaničky nepoužívala nic, vždycky jsem jednou rukou držela ruku pod hlavou za ramínko a druhou myla.
Ivule to naštve co ale příště vám to vynahradí, uvidíš
Není tady
Snad jo,Gall...uvidíme.
Nejmladší prďan se nám právě přepil plodovky a škytá....poprvé,je to sranda.Žere na noc...asi bude po mě....
Není tady
Holky, jsem posel dobrých zpráv. Ell píše:
Ahojky, s radostí vám oznamuji, že se nám dnes ve 20:54 h narodila dcera Adélka (3530g a 50 cm). Je zdravá a v pořádku, my s taťkou taky a moc šťastní.
Ell, gratulace k dcerce, ať jste brzo doma. Na prvorodičku docela dobrý, ne?
Není tady