4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Byla jsem na prodloužení vlasů v salonu yes vip. Po zkušenostech, které mám už bych tam nikdy nešla. Kadeřnice byly naprosto neprofesionální, dokonce mezi sebou před zákaznicemi pomlouvaly svojí kolegyni, která byla v tu chvíli na školení. Doteď pochybuji o tom, že vlasy byly pravé. O sundavání radši nemluvím, ze salonu jsem šla skoro s brekem a tak polovinou vlasů co jsem měla předtím. Místo šetrného zacházení mi prodloužené vlasy vyškubaly samozřejmě i s těmi mými. Za vlasy jsem zaplatila 26 000 Kč - z něčeho tu reklamu platit musí. Teď chodím do jiného salonu, kde jsem spokojená. Prodloužené vlasy jsou úplně jiné, protože jsou pravé a za stejný počet pramínků jsem zaplatila 9 600 Kč což je trochu rozdíl. Při obnově sundavání pramínků ani necítím, dělají to úplně jinak. takže yez vip už nikdy.
Není tady
Holky, mrkněte na www.prodluzovanivlasku.cz, je to nezávislý informační portál. Nic neprodávají ani žádnou metodu nehaní:-p jsou tam pěkné fotky, videa, postupy,..
Není tady