6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
PRO ENY V PŘECHODU
Prosím o vyplnění anonymního dotazníku do mé diplomové práce:
Jak eny zvládají situace v období přechodu? (cca 30 - 45 minut)
https://docs.google.com/spreadsheet/vie … ak1zQnc6MQ
Předem děkuji za spolupráci
JK
Upravil(a) jawalady (23. 11. 2011 0:05)
Není tady
Dobrý den,
prosím, máte-li zájem se zúčastnit výzkumu, učiňte tak nejpozději do 7.1.2012 (sobota). Poté bude sběr dat ukončen.
Velice děkuji za spolupráci.
JK
Není tady
Odradila mě předpokládaná délka vyplňování. Půl hoďku tím fakt strávit nehodlám.
majkafa napsal(a):
Odradila mě předpokládaná délka vyplňování. Půl hoďku tím fakt strávit nehodlám.
Vím, e půl hodiny je hodně času a samozřejmě to chápu. Na druhou stranu z pár otázek na pět minut toho bohuel moc nezjistím. Nezbývalo ne učinit kompromis.
Není tady
jawalady napsal(a):
Dobrý den,
prosím, máte-li zájem se zúčastnit výzkumu, učiňte tak nejpozději do 7.1.2012 (sobota). Poté bude sběr dat ukončen.
Velice děkuji za spolupráci.
JK
nestihla jsem :-/ Kdytak mi to ale polete na mejlík, vím, co je to sbírat informace na diplomku :-)
Není tady
Stránky: 1