6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My jsme rikali neco jako: otloukej se babovicko, nebudes se otloukati, budu na te zalovati, cisari panu a on ti da ranu......mozna to neni uplne presne, taky se prave snazim vzpomenout,jak to bylo
Není tady
Kokoska napsal(a):
My jsme rikali neco jako: otloukej se babovicko, nebudes se otloukati, budu na te zalovati, cisari panu a on ti da ranu......mozna to neni uplne presne, taky se prave snazim vzpomenout,jak to bylo
... az poletis ke zlatemu dzbanu.
Ale to ne kdyz se delaji pistalky - otloukej se pistalicko... nebo alespon u nas. Neni duvod aby se babovka otloukala
Ale diky moc - jen houst
Není tady
hoj holky!!!! Super inspirace, něco jsem si zase opsala
U nás bábovička dostává na prrdel
Bumbrlíka znám, taky severní Morava
A nevím, moná někde vý zazněla, ale u nás je teď v kurzu: Myičko my, pojď ke mě blí ... Tomáek mi vdycky doplňuje "nechci"
Není tady