29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čauky,
Holči, jogurty by se měly do roka jen bílé. Já mám tu Holandii nejraději, není kyselá a je taková "tuhá", neteče. Jonýs ji umí samotnou, ale i s banánem nebo přesnídávkou. Křupky bývají ještě taky v prodejnách zdravé výživy.
Tutul, super kabel, hurá !
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:04)
Není tady
Ahoj.
Tak se hlasim z nemocnice . Lezim na infekcnim oddeleni. Ta moje teplotka byla pocatek strevni virozy
. Chytla jsem to od toho Domci. Za 16 hodin jsem ztratila 5 kg
. Furt jsem to chtela zvladnout doma a ted to mam. Az kdyz jsem zacinala promodravat a nemohla skro chodit, jsem se nechala babickou presvedcit k jizde do nemocnice. Pri prijezdu jsem mela tlak 94/60 a stav silne dehydratace
. Tak mi tu ted odkapava druha kapacka, pripravenou mam treti a pak se uvidi. Pry to vidi na propusteni az v patek
. Takze mam dojem, ze timto koncime s kojenim. Naposledy jsem kojila rano v 5 a pak uz mliko nebylo. Ted po tech kapackach se mi prsa trochu nalejvaji, ale hrotit to nejakym zbesilym odsavanim uz nemem silu. Nastesti Miska prijala UM. Slysim tu plakat deti, jsem kousek od detskych pokoju a je mi smutno. Snad to doma zvladnou. Lukas uz ma taky teplotu, takze ho to nejspis ceka take. Snad to zvladne tak dobre jako Domik. Je tam s nima moje mamina, tak jim pomuze. A ja se jen modlim, aby tu hruzu nechytla mala
Není tady
Páni Pet, tak se rychle vykurýruj oni to určitě zvládnou, neboj. To máte teda pech
Ale uvidíš - jste si to letos všechno vyžrali a příští rok už bude dobře
Není tady
Dobré ranko,
Pet tedy holky ty si to fakt vyžíráš, tak hlavně ať tě postaví zase na nohy a jsi v pohodě. Na kojo se vykašli teď je přednější aby jsi byla ty v pořádku. Kluci to s malou a mami zvládnou neboj. Ty si odpočiň a hlavně klid a žádný stres s tím co a jak doma. Vím lehce se mi to říká, ale snaž se :-)
A já jdu nahlásit, že odbouráváme noční mléko. Dnešní noc super, malá se probrala o půlnoci cucla čaje a spinkala až do 8do rána. Takže pohoda a vím, že to mléko nebylo hladem, prostě jen zvyk. Takže už ho nedostane. Večeře bude kaše na lžičku a pak tradá, odbouráme tím i usínání s flaškou. :-)
Za hodinku jdeme ven, musím ještě koupit rolničky a ten xylofon aby měla Vikuška dárek od babi. Odpolko jedeme pro to chodítko a nakonec jsme sehnali od chicca tak jsem na to zvědavá, teď si s ním malá bude hrát jet tak ale věřím, že za chvilku s ním bude lítat.
Není tady
Ahoj holky,
Pet!!!!!!!!!!! Ježiš, chuděrko malá!!!!!!!!! Moc na tebe myslím!!! Sakra už ať jste zdraví všichni, ty nemoci se vás drží to je hrůza....tak hlavně, ať si brzo doma a užijete si Štědrý den...
Je mi to moc líto Drž se!!!!
Kiku jsem odvezla do školky, a čekám až se probudí ségra s Ferdou, chystáme se do tesca, chci tam ještě něco pokoupit, hlavně na jídlo, dárky už všechny mám, jen je zabalit...se mi tak nechce
Jogurty jsem dávala Kice bílé holandie, ale míchala jsem s přesnídávkou, jedla jak zběsilá, hrozně jí to chutnalo, Davča to moc nemusí, tak jsem zkusila ovocnou hollandii a sice baštil, ale pak mu to v tom žaludku dělalo paseku, tak mi to blinkal...takže já mám s ním co se týče svačin celkem problém...jediné co sní a je ok je banán...jablíčko taky blinká, přesnídávku jakbysmet...asi jak je to kyselejší, tak mu to vadí, v tom nevidím reflux, ale to, že mu to prostě nesedí.
Medul, chtěla jsem se zeptat, jak to u vás vypadá s odbouráním mlíka??? My jsme zatím nezačali, nemůžu tím týrat celou rodinu, takže se chystáme jak pojede Kika na ŠVP...ale už vidím, jak se týden nevyspíme...asi se budeme muset s manželem střídat, nemá smysl, abysme padli oba dva, on v práci, já pak doma... Davča je těžký kalibr, budí se po 5-4h....prostě vydrží fakt málo, na čaj mi z vysoka kašle, dudlík odmítá, jen to pitomé mlíko...
Míšo gratuluju, že se vám to povedlo
Tak já běžím udělat Davídkovi jídlo, ať pak můžeme vyrazit.
Není tady
Hlasim, ze je mi uz lip. Ted tu mam tu treti mnamku - kapacku. Uz chodim na malou. Vcera jsem nebyla ani jednou a ani to mi nepresvedcilo k jizde do nemocnice . Rano tu byla jina dr. Tak pry uvidime, jak mi zitra bude. No prinejhorsim podepisu revers, jestli mi bude dobre a nebudou me chtit pustit. Ted me pekne boli prsa, odsavacku L. Priveze az odpoledne, tak snad si neuzenu zanet. Kojit uz asi ale nebudu. Preci jen jsem na oddeleni, kde jsou i zloutenky a spolecnej zachod
. Sice se furt desinfikuju jak diva, ale jeden nikdy nevi
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:03)
Není tady
Čau kočky,
v noci zase tóčo, kojila jsem v půl osmé večer, pak ve 3/4 na dvě a pak po hodině až hodině a půl. Jsem grogy. Od půl šesté už jsem nespala vůbec, páč se obě děcka mrvily, Jája pil v šest, pak nemohl usnout, Ady měla divoké sny, no fakt paráda.
Pet, je tohle možné ? Ať jsi brzo fit, posílám hodně energie . Na Vaši rodinu se to fakt lepí. Jak píšou holky, snad bude příští rok líp.
Tak zatím, co píšu tento příspěvek, Adélka si stihla udělat krvavý šrám na nosánku o židli k PC. Chuťátko moje malý, vyčítám si, že jsem tomu mohla zabránit. Ach jo, to jsem teda matka . Já vím, že takových šrámů ještě bude, ale je mi to líto. Plakala jen maličkou chviličku a už o ničem nevím, ale i tak... Taky včera každé z dětí hodilo 2x záda ze stoje a to jsem byla kousek od nich a nezareagovala. Anebo vidím Jáju, jak si stoupá, letím k němu a než doletím, už je na zemi a řve. To jsou fakt vteřiny. Ale je fakt, že už jsem otupělejší. Asi to tak u matek příroda zařídila, jinak by se z toho musely zbláznit.
Je mi furt na prdlačku, cítím se stále jak na chřipku, tak si říkám, že to asi bude z toho nevyspání. Snad.
Jaké máme dneska počasí ? U nás drobně sněží, tak jako hnusně, ale my asi ven půjdeme, jinak by mě kleplo.
Nic, jdu zachraňovat děti... .
Není tady
Ahoj holky tak u nás už konečně sněží ))
Pet,to je mi líto,brzy se uzrdav !!!
Já už mám naštěstí skoro všechny dárky,včera jsem to nakoupila,akorát mi chybí pro manželovo dcery,a to mě vůbec nenapadá co koupit...
My stromeček ozdobíme až v pátek večer ať má Milánek překvápko na sobotu.
My pijem v noci mlíko furt,2x za noc se nám vzbudí hladem tak musíme jít dělat mlíko a to mu dělám flašku 210 ml. ale asi je moc hladovej,přála bych si aby jednou spal třeba až do 8 )
Zítra dostanu cukroví od mamky a snad i tchýně něco přinese tak je to dobrý
Milánek dostane taky dárky na nervy pro rodiče,...klavír a bubínek
Není tady
jo a bojí se taky vaše děti vysavače?? Milánek ten má z něho strach a začne brečet
Není tady
Jsem zvědavá, jak budeme noční kojení odbourávat my !
To je zase den, ječí mi tu jeden přes druhého. Jája, že stojí a neví, jak dolů a Ady, že chce nahoru, ale je líná si vylézt sama .
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:02)
Není tady
Tyyy vole, Pet, drz se. Pamatujes na muj druhy mesic tehu v cr? Byla jsem na tom jak ty à pustili me ctvrty den po 6 ti kapackach. To neni moc, to zvladnes.
Cipi, to je normalni ze si vycitas kazde bebi, ale stejne je nemuzes furt chranit. Co budes delat az zacnou chodit, jezdit ma kole? Vis kolikrar si ublizi Alex? Postav se k tomu spis tak, aby vedeli, ze kdyz maji bolistku, mama utesi, pofouka, pohladi ( treni bolaveho mista zmirnuje bolest ) à jde se dal. Kdyz se budes desit kazde modriny, akorat v nich vypestujes pocit, se svet je nebezpecnej à je treba se ho bat. Ja vim ze je to tezky, ale abys jim nezalozila na mindraky.
Není tady
Dituš, já si to vyčítám sama v sobě, před dětmi hraji silnou, vždycky je pohladím, pochovám, pofoukám a snažím se odvést pozornost jinam. Takže si nemyslím, že bych z nich vychovala nějaké citlivky. Spíš jim říkám, že to nic není, že udělali berany berany duc a směju se. Takže tak.
Už zase mlátí do Oskara . A ten začal pípat, tak doufám, že ho ještě rozjedu
.
Upravil(a) Cipisek79 (21. 12. 2011 10:00)
Není tady
Ahoj holky,
PET, to jsou věci ... Tak hlavně, ať to brzo přemůžeš a kapačky pomůžou
.
Tuli, odbourávání nočního krmení je u nás katastrofální . Jonášek pořád asi nechápe, že v noci se nejí! Bez problému proběhlo odbourání krmení kolem 23.h, ale to kolem 3.h nic moc. Dnes to byla už 5. noc. Manžel odchází spát do obýváku, já včera a dnes byla u Kryštůfka. Jonášek, když vidí, žev posteli nikdo není sice pobrekává, ale neřve. Nakonec vždy usne, mlíko dostane kolem 6 a do 7:30 spí.
Dituš, jak to probíhalo u Vás? Jak to trvalo dlouho?
Terry, Jonášek vysavač miluje. Vysáváme spolu. On u něj klečí/stojí, když nejezdím dost rychle, popostrkuje ho . Kryštůfek se ho ale taky bál.
Chtěla jsem dobalit dárky, ale J. je vzhůru, tak snad později.
A dnes přijede pán z PPL, raději jsem objednala ještě mléko, načala jsem poslední plechovku, tak ať nám nedojde mezi svátky. Každopádně chudáci řidiči - normálně jezdí kolem jedné, posledně tu byl v šest, teď se ohlásil na osmou.
Není tady
Povídají si dva kamarádi . Tak si představ, dcera přišla domů a povídá:
"Tati, už mi nedávej kapesné, rozbij mi televizi, počítač, spal mé knihy, zamkni pokoj, prodej moje auto a mobil, vyhoď mě na ulici a vymaž ze své závěti".
"Opravdu?"
Teda neřekla to přímo takhle, ale přišla domů s cikánem a povídá:
"Tati, tohle je můj nový kluk"
Není tady
medulka napsal(a):
Povídají si dva kamarádi . Tak si představ, dcera přišla domů a povídá:
"Tati, už mi nedávej kapesné, rozbij mi televizi, počítač, spal mé knihy, zamkni pokoj, prodej moje auto a mobil, vyhoď mě na ulici a vymaž ze své závěti".
"Opravdu?"
Teda neřekla to přímo takhle, ale přišla domů s cikánem a povídá:
"Tati, tohle je můj nový kluk"
Není tady
Cipisek79 napsal(a):
Dituš, já si to vyčítám sama v sobě, před dětmi hraji silnou, vždycky je pohladím, pochovám, pofoukám a snažím se odvést pozornost jinam. Takže si nemyslím, že bych z nich vychovala nějaké citlivky. Spíš jim říkám, že to nic není, že udělali berany berany duc a směju se. Takže tak.
Už zase mlátí do Oskara. A ten začal pípat, tak doufám, že ho ještě rozjedu
.
Tak to jo, ja to pochopila trochu jinak Jednu takovou "starostlivou" maminku znam, tak jsem si te automaticky predstavila jako ji
Chudak Oskarek prezil?
Není tady
Medul, ja jsem Alex normalne na ferovku vysvetlila, ze maminka potrebuje spat, potrebuje odpocivat. Pak kdyz se malem prevratila i s kosikem, tak jsme ji prestehovali do pokojiku a spi. Ja vlastne vyuzila tydle zmeny k tomu, abych ji ukazala, ze nebude jist. V novem pokoji, v nove posteli a s novym rezimem. Prvni noc jsem ji proste nedala a druhou uz v pohode.
Ten vtip dam precist nasi Pavle
Není tady
Taky mam jeden
Prijde zenska k doktorovi a stezuje si, ze s manzelem nemuze mit deti, ze by chtela umele oplodnit.
Doktor ji prohlidne a povida "No mam soukromoou spermobanku, sperma od Gotta, od Delona, od Pitta....." Zenska je cela nadsena, ze teda jo, jestli ma Belmonda.
Doktor samozrejme ma, takze se domluvi.
Zenske vysvetli, ze vsechno musi probehnout v umelem spanku, aby se vajicko lip chytlo, uspi ji, zacne si rozepinat kalhoty a povida. "Ja ti dam Belmonda. Anglickou kralovnu bys nechtela?"
Není tady
Ježíš, Dito, fůůůůj .
No, já myslím, že u Vás to bylo hlavně tím, že byla Alexinka ještě malá, já to nějak prošvihla . To, že je noc a miminka spinkají říkám taky, a nic
, žádný účinky to nemá!
Není tady
no co pro Belmonda se musi trpet
Medul, no prave, cim dyl to trva, tim je to tezsi, oni to potvurky dost rychle pochopi, ze je konec spani v posteli a samoobsluhy v podobe kojeni a zapnou obrane mimikry. Oni dokonce poznaji i to, jestli to s tim vysvetlovanim nocniho spani myslis vazne
ale zarazi me tatka. Proc chodi spat do obyvaku (aby se vyspal do prace, ja vim ) ale kdyby ti namosto toho pomoh a sli byste 2 na 1 Johny by prisel o veskery arzenal
Kdyz by chtela vymeknout mamka, je tu tatka a naopak
Jeste me napadlo, to rikas presne to, ze je noc a MIMINKA spinkaji? Zkus mu radsi rict na ferovku ze je noc a JA se musim vyspat protoze jsem unavena. Hrat si budeme az rano.
Upravil(a) Dita.L (21. 12. 2011 11:09)
Není tady
Ahojky drbny,
tak jsme doma z procházky, koupily jsme všechno a ještě něco na víc:-) Tak snad se to bude líbit.
Medí vtipy pecka
Bell díky za opravu to je tím jak píšu nečtu po sobě protože s malou nestíhám
Cipí buď v klidu mě dneska Vikča spadla, stála u stolku koukám na ní a říkám jí drž se nebo spadneš zvednu se a než po ní sáhnu ona na zemi řev a šlic na čele. Teď jsem koukala jakou má bouli a na ní modřinu a šrám :-(
Není tady