29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holci, ta fotka to je tlacenka?
Ja ze vsem delas chute, tak bys mohla taky jednou myslet na me
Medulko, Johny je kouzelnej andilek
Není tady
Dita.L napsal(a):
Holci, ta fotka to je tlacenka?
![]()
![]()
Ja ze vsem delas chute, tak bys mohla taky jednou myslet na me
OK OK OK OK OK - tak teda jedno cukrovíčko specielně pro tebe
Není tady
Jinak dobré ranko i všem ostatním
Noc nic moc, ale ráno úžasné podařilo se mi vstát dřív než Dadů. Stihla jsem sprchu, zuby, oblíknout se, čočky si dát, zkontrolovat kotel, rozloučit se s taťkou, no prostě pohoda
Bell, já bych z váhy taky nestresovala
Cipísku, jak jsi to vyřešila s tím Vigantolem?
Není tady
Čau kočky,
Holči, nijak, neměla jsem ho, tak jsem ho nedala. Ode dneška zase dávám .
Medul, nádherný andělíček. Akorát teda neměl moc náladičku. Třeba, kdybys mu dala místo křidýlek růžky, byl by spokojenější .
Ach jo, to je zase ráno. Vstávali jsme v 06:45 a od té doby Jája ječí. Děcka jsou mi furt za zadkem, začíná to být hustý. Včera jsem umývala nádobí a na jedné nohavici mi visel Jája, na druhé Adélka . O level lepší ještě je, když mi tam takhle visí a u toho ječí
. Hoří mi domácnost, prádlo nemám vyžehlené už strašně dlouho, všude se válí hračky, mám převlíkat postele.... Vánoce za dveřma a já z toho začínám chytat nerva. Do toho je mi furt blbě ( jak na chřipku ), takže to mi taky moc nepřidá.
No, tak jsem si postěžovala a půjdu se rychle nasnídat. Pomalu mi prcci nedovolí. Jsou už hrozně nároční, jen tak nějaká zábava je neuspokojí. Když je nůďo, tak ječí . Tak nevím, co furt vymýšlet. V podstatě jedeme každý den to stejné, ale odpoledne už mi fakt dochází nápady.
Musím jít, děcka našly balík s plínama a vesele je rozhazují....... .
Není tady
Ahoj holky jsem rada ze nejsem jedina kdo doma trochu nestiha,taky mam hafo spinaveho pradla k koupelne,kos na vyzehleni,z bytu mam skladiste,same krabice a oblady s dlazbou v predsini no nastesti nejpozdeji 31 nam musi dat klice,milánek je protivnej a to jsme vstavali az v 7. me je spatne,4 kila jsem uz zhubla a to musime dneska do budejc nakoupit zbytek darku.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:06)
Není tady
Holky čus, jenom vám musím oznámit, že nevím, jak tu budu, odešel mi zdroj k ntb, tak jedu na baterku a za chvíli bude vybitá....snad bude mít ségra stejnej kabel jako já a budu se moct napájet od ní...mezi svátky až bude čas to pak musíme vyřešit a koupit nový....
Tak se tu mějte krásně!!!!!
Není tady
Prej Džudyna
to je dobré
My teď měli pátračku - jsem nemohla najít dudel... A že byl fakt už potřeba. Nervy na pochodu, Danča skoro vyřvané plíce (já hluchá – řvala mi do ucha) a dudlik si klidně leží přikrytej na přebalováku a neozve se… prostě klasika
Tuli, tak ať to vyjde - s tou nabíječkou. A kdyby ne, tak si užijte Vánočky
Cipísku, co TV - nepomáhá je udržet alespoň na chvíli potichu a na jednom místě? Vezmi si příklad z manžela a hlídej jako on, ne? Leháro a jen letmý dohled Na úklid se vyprdni
Postele zvládne převlíknout i chlap, ne?
A zírám teda, že se dětem věnuješ až takhle intenzivně. Jako - ne že bych se jí nevěnovala, ale nechávám ji hodně hrát si samotnou.
Terys, tak ať je lépe už se těšíš, viď - teda na to stěhování teď myslím
Není tady
A ještě jsem chtěla - Lenka tu byla naposledy, když psala, že jde druhý den na tu autoškolu... tak si tak říkám, že se jí asi zalíbio a z auta ještě nevylezla
aby poreferovala, což
Lenííííííííkůůůůů, halóóóóó
Není tady
Dobré ranko,
tak u nás noc zajímavá. Já jsem usnula před devátou ani nevím jak, Vikča chvíli přede mnou. V půl 11 histerie, tatínek u postýlky dítě histerák, dostala jsem radu, že jí mám převléknout, že je mokrá. Tak jsem jí položila a začala převlékat histerie trvala....uspávala jsem nakonec na ruce.
Ráno jsme vstávaly v 8 takže pohoda, ale než jsem se oblékla tak malá úřadovala na stolku a cola vylitá slkenička na zemi....nojo tatínek zase ráno neuklidil co měl
Teď tady houká a je protivná chtěla by chodit ale nejde jí to.
Jinak jsem chtěla s tím Vigantolem....já jsem ho nedávala ani u Míši a u Vikči ho dávám když si vzpomenu a nemyslím, že by se něco dělo špatně.
Holčí ta fotka byla pozvánka na dnešní oběd??????
Není tady
Holčičko,těším a moc,on je ten byt sice prázdnej ale ten chlap od kterýho jsme to koupili... !pan ředitel banky ! je proste neoblomnej a nepusti nas tam driv nez jak je to na smlove,a to uz nejde o nic,penize z banky byli odeslany realitce takze uz neni problem aby nas tam pustil,jde mi jen o to aby jsme si polozili aspon tu dlazby,takhle to budeme vse delat za chodu...
Není tady
Cipí buď v klidu já tady mám taky bordel, ale řekla jsem si že se nervovat nebudu, prostě co bude to bude a co ne tak holt ne. Výánoce jsou přeci o něčem jiném než o tom mít naklizeno špígl nýgl a nervovat se jestli jsem stihla všechno.......
Hele já mám cukroví, dárky, stromek a všude bordel v pohobě hraček, prádla a je mi to putna. Prostě to 23. uklidím a kašlu na to.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:06)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Holčičko, ten dudel by mali vymyslieť prezváňací.
Zišlo by sa to veľmi aj nám.
PŘESNĚ
stejně tak klíče, peněženku a mobil v tichém režimu bez vibrací... to jsou nejčastější věci, které potřebuji prozvonit a vždycky nadávám, že to nejde
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:05)
Není tady
Není tady
bell já jsem to myslela ohledně úklidu a zmatku kolem dětí. Nákup může obstarat manžel cestou z práce..... já jsem taky zaúkolovala Roba aby přiložil ruku k dílu :-D
Dneska máme den na malá od rána ječí a ječí vzteká se jak smyslů zbavená. Teď ječela půl hodiny než usnula. Najedená je, přebalená taky, teplotu nemá. A pláč je jen vztekací žádný takový že by jí něco bolelo. Jsem z ní už na tabletu. Vůbec nevím co s ní. Nic nechce jen ječí
Není tady
Není tady
bellatrix napsal(a):
Holčička napsal(a):
Prej Džudyna
![]()
![]()
to je dobré
Tak to je ještě lepší
Není tady
Holky, jaký dáváte dětem jogurt? Kolik ho snědí? Chutná jim to?
My včera Dadů dali poprvé Holandii a teda
ksichty dobrý, ale nesnědla ani dvě lžice. Ani dneska. A teda - chuťově, to není nic moc
Není tady
Holčí já dávám Vikče různé jogurty ale nevíc jí jede Florián ten miluje a potom takové ty ve skle, mají je v tescu. Jinak dobrou mámu a dobrou cenu mi nechce, dá dvě lžičky a prská to :-(
Není tady
Prosím Tě, a jakože i ovocné? Se ptám jak blb, že. Ale Dr. říkala, že bílé
tak nevím. A nejsou ty ovocný moc slazený?
A ještě sháním takové ty "křupky" - ty tlusté červy - víte co myslím u nás v Tescu neny neny - tak kdepak to najdu? Dík
Jo a Míšo, tys říkala, že kupuješ kaši v DM - kupuješ mléčnou či bezmléčnou? Já omylem koupila dva balíky nemléčné a chtěla bych se jí zbavit
Co ty na to??
Jo a k akci "ohrádka" - dnes pro ni k tchánovcům mužík jel a rovnou ji tam nechal. Má rozměry 120x70
- tj. stejné jak postýlka
takže
(já chci už od začátku 120x120 - aby to byla hrací ohrádka a ne jen odkládací
)
Není tady
Holčí já dávám ovocné a když bílý tak kupuji klasic takový modrý kelímek ale ten mi malá nechce tak jí do něj míchám přesnídávku.
Křupky jsem kupovala v Rosmannu a v lidlu.
Kaši kupuji většinou mléčnou ale občas i nemléčnou takže proč ne u nás se sdělá. Pošli SZ a domluvíme se ju.
Ohrádka super :-D
A mě dneska asi šlehne. Malá od rána ječí a poslední dny ječí i před spaním. Je strašně ospalá ale jak jí dám do postýlky tak ječí a vzteká se jak histerka
Není tady
Ahoj, tak jsem tu
Kabel od ségry k mému pc sice nepasuje, ale kolega z práce má pc mého bráchy už dlouho na opravu a opravit stejně nejde, ale pořád ho má v práci a je to stejná značka jako já, tak jsem si pro kablík večer zajela. A mám to zadarmo!!! Jupí!
Takže tu budu normálně, musím udělat pf, ještě fotky dětí...Cipísku pošli fotky, něco bych zkusila!
Dočteno nemám, tak se omlouvám, nebudu reagovat, páč to nestíhám.
Není tady