29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj babizny
nezlobte se nedocitam. Jen bych chtela pochvalit vsechny fotky, moc vam to i detem slusi a stromecek luxusni a Cipi...... pry sneky jak u Ditu
Jsem hotova. V noci zacala bourka, vichr, leje jak z konve. Trikrat nam vyskocili pojistky ( to nas vzbudi, protoze b abyphone pipa ze nema signal ), rano znova a hned nato zvonek od sousedu, ze plavou a jelikoz jejich garaz vychazi pod nasi kuchyn, tak pry co nam kde tece. Voda ze stropu tekla curkama a my mely sucho Volala jsem instalaterum, ti prisli, nikde nic, vsude sucho ale voda do garaze tekla pekne z nasi kuchyne tak jsme hledali, nic nenasli az ja jsem si vsimla, ze v pokojicku Alex ktery sousedi zdi s kuchyni je voda u skrinky, odsunuli jsme skrin a tam cela zed promocena, kapala ven voda, tapeta odlepena a na nabitku plisen
(prsi uz desaty den ). Instalater zavolal havarku a prislo se na to, ze jak jsme strechou spojeni se sousednim barakem do V, voda se drzi a nejakou dirou tece zdmi do baraku, pripadne je spatne udelana fasada a propousti vodu
Nakonec nam rekli, ze s tim nic delat nebudou, protoze pri vetru 140 km/h na strechu nepolezou a ze si mam zavolat v pondeli, ze mi reknou, jestli prijedou a kdy, ale jestli pry bude foukat, tak at ani nevolam
Tak mam nerva. Voda uz tece ze zdi proudem, nestiham utirat, vsude jsou noviny, hadry. Jsem akorat pekne nasejrena. Az tu strechu zpravi, bude treba zahajit ruzne martyrie, protoze barak je v zaruce, takze si to bude prehazovat jedna firma na druhou a ve finale zacnou nanovo tahanice s pojistovnou, ktera nam bude pak skodu hradit. Vidim to tak na rok
Tak jsem se vykecala, se mi trochu ulevilo.....
Není tady
Míšo, to je děs já tyhle články nemůžu ani vidět - mě se o tom hned zdá, pořád to před sebou vidím, pořád to mám v hlavě... teď před chvílí jsem koukala na iDnes, kde už v nadpise píší o znásilnění batolat a mě je z toho zle, chce se mi brečet.... Ačkoliv nechci, tak na to musím pořád myslet. A hrozně se bojím toho, že se to stane prostě běžnou záležitostí - je toho teď tolik
Co to je za svinstvo, takovýhle lidi. To prostě je naprosto nepojmenovatelné zlo a hnus
Není tady
Holčička napsal(a):
Míšo, to je děs
já tyhle články nemůžu ani vidět - mě se o tom hned zdá, pořád to před sebou vidím, pořád to mám v hlavě... teď před chvílí jsem koukala na iDnes, kde už v nadpise píší o znásilnění batolat a mě je z toho zle, chce se mi brečet.... Ačkoliv nechci, tak na to musím pořád myslet. A hrozně se bojím toho, že se to stane prostě běžnou záležitostí - je toho teď tolik
Co to je za svinstvo, takovýhle lidi. To prostě je naprosto nepojmenovatelné zlo a hnus
Jsem na tom podobně.....nejhorší je přesně jak jsi psala že je toho teď tolik a nikdo to pořádně neřeší. Já bych takové lidi rovnou střílela, žádné vězení.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:11)
Není tady
Bell to chce trenovat, já jsem se k tomu nakonec nedostala, patlala jsem rumový kuličky a drobet jsem to s tím rumem přehnala ale Robovi to vadit nebude, tak to zkousne a nikdo jinej je tady nejí aspoň bude veselejší.
Ještě si udělám těsto na úly a pro dnešek s tím končím. Pokračování zítra.
Není tady
Miso,no ma byt -1 a snezit od zitrka az do stredy, tak to chci videt, jak budou spravovat strachu a pod snehem tu diru hledat
Bell, tak si dejte treba ustrie. ty se jenom otevrou, pokapou citronem a zasyrova zezerou
Upravil(a) Dita.L (16. 12. 2011 22:16)
Není tady
Dituš kdyby se to stalo na jaře viď když už ale takhle před svátky no bych řvala taky..... jo ustřice to je mňamka taky bych si dala.
Hele co všechno vlastně budeš dělat. Nějak jsem to od loňska zapomněla :-(
Není tady
To mas pravdu, ze na jare by me to tolik nenasejrilo. No nakonec chybu muze udelat kazdej, takze ta dira ve strese, respektive nekde ve spoji se muze klidne vyskytnout, i kdyz by nemela, ale me strasne nasejril ten pristup jakoze ze "jo na strrechu? Vzdyt venku leje" a "No ale ono moc fouka, musite to vydrzet" No to je fakt sila. Venku furt leje, pokoj je vytopenej uz do pulky, museli jsme vystehovat skrine aby nenavlhly ale "Ted bude vikend a pak svatky, my nevime kdo a kdy to spravi"
Co budem bastit na vanoce netusim, ale na Novy rok mam uz v mrazaku humry, krevety, husi pastiku, rostbeef z jelena, a pulnocni dort. Tchyne donese lososa, cerstve ustrice, musle St Jackues ty se delaji s vinem a smetanou a no a jako klasika bude zmrzlina s vodkou
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:10)
Není tady
Cau babizny
Krystof ma opet sileny astma, leky nezabraly, takze za hodku vyrazim k doktoru, tak jsme uz vsichni vzhuru.
Bell prosimte, kdy je Velka Noc? Pochopila jsem, ze vam ty kable vykopali az nekdy na jare?
Jo tak to je presne vono, nam taky strechu asi zpravi az v lete. P.S. Furt chcije a chcije
Jeste ze mame v kuchyni na zemi i zdich dlazbu, takze se vytapi "jenom" ten pokoj.
Miso, abych pravdu rekla, ja to taky nechtela. Sneky nejim dodneska ale jsem hrda, ochutnala jsem. je to bez chuti a chrupavka jako podrazka Nez jsem dala do huby syrovou ustrici, trvalo to 6 let. Ted je ale muzu na kila
Jinak jsou jeste vynikajici v troube zapeceny se smetanou a parmezanem
Není tady
Dituško ty si to fakt vyžíráš všechno najednou. Jak je to dlouho co jste zdraví. A teď zase chudáček Kolombíček. Mě se Viktorínka probudila s rýmou ale takovou toou co chrčí vzádu. Naštěstí pčíká a jde to ven.
Teď se bosorka kroutí v židličce a natahuje se po klávesnici aby mohla taky psát. Jíst nechce to mi prská a háže to po mně. Tak budeme znovu uklízet
Dneska se pojedeme podívat za tatínkem do práce, povezeme mu obídek a nějaké mlsání :-) a potom sjedeme ještě za Míšou k babi protože příští týden jede k otci.
Není tady
Není tady
bellatrix napsal(a):
Velebnosti du blejt.
To keď čítam o tých morských chuťovkách, ako to opisuješ.
![]()
A mimochodom, Veľká Noc = Velikonoce.
Inak si nepamätám, ako som sa dostala do postele, ani ako sa ku mne Juli dostala do postele, ale nečudujem sa, to sa mi stáva aj za triezva, že mávam okno.Bola som síce pripitá, ale zle mi nie je, takže až také strašné to nebolo.
Buď v klidu to se mi stává poslední dobou docela často
Vám musím napsat. Mám puštěný VH1 a teď tam hraje Metallica a to moje pískle začalo tančit a vejskat na celý pokoj. Klátí sebou u skřínky a ječí a směje se. No je aspoň v tomhle po mě
Upravil(a) mvkoty (17. 12. 2011 10:14)
Není tady
Koukám, že dneska tady budu tapetovat sama :-(
Vikča mi nechce spát dělá bordel v postýlce a tak nemůžu pokračovat v cukroví :-(
Ani se mi teď do toho moc nechce, nechám si to všechno na večer a bude to. Teď jsem se pustila do oběda aby jsme potom mohly vyrazit za Robíkem do práce.
Ještě ze sebe budu muset udělat člověka aby mě tam u něj nepomluvili co to má doma za cuchtičku. Nějak jsem se ještě nestačila ani učesat :-( Ale to se spraví udělám ze sebe zase něco na co se dá koukat
Holky co vaříte? Mě už pomalu dochází inspirace co pořád vařit.
Není tady
Není tady
Bell to zní dobře, to musím vyzkoušet :-)
Já jsem celé odpoledne byla pryč. Před chvílí jsem dorqzila domů a Vikča řádí, všude leze a všechno musí mít :-(
Ale nějak moc to neřeším, protože jsem dneska udělala dobrý kauf a ještě mám z toho radost :-D sehnala jsem snubáky, přesně ty které jsem chtěla. Sice máme každý trochu jiný ale to nám nevadí :-) a mám fakt obr radost
Ještě mi dneska volal bývalý co jsem s ním žila v Plzni, že zítra přijede a přiveze Míšovi dárky k Vánocům, jsem fakt nadšená, protože jsem měla v plánu úplně něco jiného než s ním někde sedět na kávičce. Takže na Žižkov pojedu už dopoledne abych odpolko dojela do Stodůlek vyzvedla Míšu a jela na Zličín ach jo. Ale Míša je samo nadšený.
Není tady
Ahoj
Tady to nějak spí
Včera jsem byla na tom neteře maturáku a super . Měli to moc pěkné, pěknou projekci na začátku a předtančení také super. I tam měli pěkné "kulturní" vložky. Byl to maturák sportovního gymplu, takže to celé bylo tak trochu o sportu
. Akorát tedy, kdybych věděla, že bude projekce, vzala bych si z auta brýle. Vidím trochu hůř na dálku, tak jsem z toho moc neměla
. Ale neteř mi dnes poslala odkaz na youtube, tak jsem si to v klidu doma shlédla znovu
Dito, koukám, že si užíváte. Mě tak napadlo, nemůže mít Kolombo ty časté astmatické záchvaty z plísně?? Už se vám tam určitě nějakou dobu tvoři...
Jo a jinak jsem byla v pátek s Domíkem na té psychologii, Domča super spolupracoval, což mě překvapilo, ale paní dr. to s ním fakt uměla . Závěr je, že je to normální kluk
, má poruchu pozornosti a aktivity (to jsem tušila, on se na nic nedokáže dlouho soustředit, je pořád v letu
) a z tohoto důvodu zřejmě i hůř mluví. Pasivní slovní zásobu má ke svému věku, jen to vyjadřování vázne. Nicméně časem se to zlepší, budeme chodit trénovat na logopedii a ještě jsem dostala kontakt na speciální pracoviště pro děti s poruchami řeči, tam pošlu zprávu a pak se s nima domluvím co a jak. Měli by pak jet do Domíkvo školky a poučit je, jakým způsobem s Domíkem pracovat. No uvidíme... Jo a byl pochválený, jak pěkně maluje
Měl zaúkol namalovat maminku. Naštěstí si na mě nevzal černou pastelku
. Namaloval mě pěkně oranžově, s vlasama, nohama a rukama, což je na tento věk prý dobré
Je to holt můj šikulka
Není tady
Pet napsal(a):
Na psychiatrii zkončím brzy já
Tak mi drž v Dobřanech místo, já po dnešku asi taky. Malá je od rána protivná pořád hejká ječí, přes den spala málo a večer místo aby spala hodinu histerie pak si chvíli hrála a když se mrnila na spaní tak jsem jí tam dala a opět histerie. Nakonec jsem jí uspala na ruce v půl 10 a to už byla dvakrát vzhůru
Není tady