|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:14)
Není tady
Ahojky babizny,
Mám dočteno ale byla to fuška. Tak popořadě a snad na některou nezapomenu.
Holčí sluší moc jako vždycky a Dádulinka je víc a víc celá ty.
Bell sedačka super a Vikuš v krabici taky 
Terrys kočík je super mě by se taky líbil a zrovna včera jsem jeden takový potkala v tramvaji a vypadalo to fakt pěkně. Paní měla tu poslední variantu ale naopak většího prcka v sesli po směru jízdy a mimi měla blíže k sobě a fakt to vypadalo super.
Pet užij si volno na maturiťáku.
Cipí vtípek nemá chybu taky jsem se zasmála :-D
Tuli Dáda a dudel
u nás je to podobné když zapomenu řetízek respective korálky
Dádulko holčičky jsou kouzelné. My jsme letos vánoční focení propásli díky nemoci, a letos už si dětičky bohužel nenafotím, tak budu muset udělat nějakou montáž.
Míša je ode dneška u babi a přijde mi domů až na štědrý den, protože příští týden jde k tátovi. Ale dneska jsem objevila poklad. Hledala jsem v krabicích v úložňáku na chodbě a objevila jsem stařičké ozdoby po Robíkovo babi a ještě maličký stromeček tak ho dám dětem do pokojíčku a pomaličku začnu chystat stromek tady v pokoji. Aby si na něj Vikča zvykla a netahala ho na sebe :-)
Není tady

Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:14)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Holčičko, vyzeráš tak na 23 rokov.
(Niežeby si predtým vyzerala staro.
)
Aké ste tam obe pekné a podobné.Aj ja chcem.
Mám vačky pod očami ako Derrick.
No, tak to víš, že jsem se trochu přifrcla, když už jsem investovala do kadeřnice
to je makeup
pod ním jsem taky zombie
- koukám, že hlubokou rýhu prostředkem čela nezakryl ani makeup 
Jinak ještě jednou děkuji.
Není tady
Dobré ranko,
dneska dospáváte?
Já jsem si dneska maličko přispala ale po té noci jsem si to i zasloužila. Tatínek šel do práce později a vrátí se nám až v neděli dopoledne :-( tak tady budu s malou sama.
Nikde nikdo tak jdu připravit stromeček dokud maličká nehejká v postýlce
Není tady

Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:13)
Není tady
Jé, tak to gratuluji ke krásné noci. Já mám pocit, že v noci nebyla hodina, kdy by malá nebrečela...
jsem jak po flámu, fakt... 
Já jsem zvědavá, jak to uděláme zítra večer. Jdeme na večírek. Ale to, že malá jí jak jí (18 pak 20 pak 22 ) to nevím jak zvládnem. Hlídat bude mamka. K dispozici bude mít mléko, ale nevím nevím...
Možná to moc řeším a nějak to zvládnou 
Kdybych měla odejít až se malá nabaští, tak tam přijdu o půlnoci (a najdu už samé opilé trosky
)
Není tady
Holčí to zvládneš :-) A kdyby něco tak mami zavolá nebo si poradí:-) jsi mi připomněla včerejší díl Ulice
Já už mám postavený a ozdobený stromek a odpolko až se Vikča vyspí tak vyrazíme na nákupy musíme toho ještě hooodně nakoupit aby jsme měli všechno na vánoce, protože příští týden se mi fakt nebude chtít mezi ty davy lidí
A tady je náš letošní stromeček
Upravil(a) mvkoty (16. 12. 2011 11:42)
Není tady
Míšo, to je moc pěkný 
Ulici jsem neviděla, jen jsem zaslechla jak se Jarda cítí odstrčen, tak jsem se ptala mužíka, jestli to má stejně...
A bylo mi řečeno, že rozhodně ne. Že nemá mezi svými aktivitami čas na takové myšlenky. Tak jsem mu řekla, že kdyby se někdo náááhodou ptal na můj názor, tak já se tak občas cítím - odstrčená z jeho života. Jako kdybychom si pořídili dítě, abych já měla co dělat a on se mohl konečně naplno věnovat svým aktivitám. Tak jsem prý praštěná

Není tady
Ahoj holky,
tak jsem zpět od dr. Kontrola po nemoci + 10m prohlídka. Prďolka je zdravý, tedy jestli jsme tam zase něco nechytili, že. Má 8.3kg a 72cm. Už jsem si to zapsala na nástěnku
.
A jestli mi dnes příjde ta manželova peněženka a bude-li to správná barva i typ, tak mám zařízené všechny dárky! Huráááá
.
Holčí - hezký sestřih
.
Míšo - to je strom jako hrom
. Co na něj Viki?
Není tady
Ahoj holky, já to dneska vůbec nestíhám, Kika byla ve školce jen do 12 jako všechny dětí, protože učitelky musí připravovat besídku, která bude ve vedlejší vsi v sále, a já si na dnešek naplánovala takových věcí...no víc jak půlku mám splněnou, ale ostatní asi až večer 
V 5h jdeme na tu besídku, já se tak těším 
V troubě mám konečně závěrečné cukroví, teda ne, ještě úly, ale ty si dělá každoročně ségra sama (tedy se mnou)
, ale ona je tam ta hlavní, já jen přicmrndávám 
Davča zase usnul v autě, tak jsem ho nechala v kombinéze v sedačce a dala do ložnice a tam mu otevřela okno. Konečně má nové dudlíky, dneska mi přišly poštou
, dala jsem mu vybrat oranžový s hrochem nebo modrý s krokodýlem a automaticky šáhl po tom hrochovi
, ten druhý schovám a vyndám až bude nejhůř 
Míšo strom je krásný! Já pořád řeším kam ho dáme my, jestli taky na stůl nebo na zem...co je bezpečnější, jak tam máš ty ubrus, tak to se mi zdá nebezpečné dost, úplně vidím Davču, jak za něj tahá a strom jde k zemi...stejně jako stolek, na který bych ho dala, Davídek si pod něj lehne a nohama kope do nohou a stůl posouvá a posouvá...no a na zemi, tak zase si myslím, že by se Davča kýbloval jenom pod něj, pak by furt ječel, že ho to píchá, nebo že nemůže ven 
Holky jak to budete řešit vy???? Dita má strom na zemi, Míša na stolku s ubrusem, jak ostatní?
Jo a jinak o tom, jak v noci (ne) spíme už radši ani nepíšu...každou noc si to vybírá jeden, jednou se budí Kika, jednou Davča, takže jsem ko...usínám večer u tv a ráno jsem jak mumie...
Nic jdu rychle věšet prádlo, Davídek už se asi budí.
Tak pá!
Není tady
Tuli takyj sme si říkala jak Vikča a zatím jí nenapadlo k tomu lézt a tahat za to nebo si u stolku stoupat. A strom je přivázaný vlascem k trubce co vede nad futrama. Ono to není vidět, ale je to udělané tak aby na sebe strom nestrhla. Kdybych ho dala na zem tak první co je bude mi tahat ozdoby. A taky jí v pokoji n;ene;chávám; samotnou
Není tady

Upravil(a) bellatrix (2. 2. 2012 8:12)
Není tady
Bell, my dnes vyměníme (pro nás) tradičného žraloka za lososa... bez kostí oboje
a obojí je mňamka
Není tady

Nazdar holky,
jsem hotovson, ty naše děcka by utahaly deset lidí
. Dopoledne bylo příšerné, Jája řval a řval, byl mi doslova furt za patama a ječel, když jsem si k nim sedla, okamžitě jsem ho měla na klíně ( to mám vždycky, ale teď řval ). Adélka si naštěstí dost dlouho hrála sama a u toho povídala. Ale je teda dost hlučná
, to její ťáťóó, bambavapapapa..... se rozlíhá po celým bytě. Do toho Jájovo řvaní, no, jsem zralá na cvokhaus. A bude hůř
. Jája už byl dneska 2x na trestné lavici
( postýlka ), páč jeho řev byl už fakt přes čáru. Kdybych ho tam nedala, Ady se ani nenaobědvá.
Holky, nemám už Vigantol, myslíte, že se něco stane, když ho děckám týden nedám ?
Nějak tu zapadl můj dotaz na to houpadlo na zahradu, mrkaly jste na to ? A co na to říkáte, je to blbost ?
Míšo, stromek je moc pěkný. My jsme tak dlouho přemýšleli, kam ho dát, až nás napadla ohrádka
. Jako blbé, ale praktické. Děcka v ní teď nejsou a je to jediné místo, kde bude před nimi v bezpečí, páč jsou to nenechavci.
Dneska jedu od rána Polámal se mraveneček - už asi 1000x
, Adélka je do toho úplně zamilovaná. Máme rozkládací knížečku a já to u toho ještě předvádím a recituju dramatickým hlasem.
Musím jít, Áďa leze po Járovi........ 
Není tady

Není tady
Tak ohrádka, další nápad
...nemáme 
Bell co pangas? Já ho občas udělám i když nerada, když si uvědomím, jaká je to humusová ryba, co žije ve špinavých vietnamských vodách...ale že je bez kosti, tak je 
No my tedy budeme mít klasiku kapra, Kice udělám kuřecí řízek, Davča nebude stejně nic, asi kaši 
Houpadlo se mi taky líbí, proč by to měl být blbý nápad, máš pravdu, zapomněla jsem reagovat.
Není tady
Ohrádka je fakt dobrý nápad
my jí nemáme tak jsem to vyřešila stolem a vlascem 
Rybu bych volila pangase, děti ho mají rádi a kosti tam nejsou. Já letos budu dělat řízky vepřo i kuřo, kapra, pangase a vinnou klobásku. Udělám od každého něco aby bylo pro každého. malá bude mít pangase na másle s bramkaší a my ostatní co kdo bude chtít. Tchýně je nadšená že bude ryba a kluci se těší na řízky a klobásku.
Cipí houpadlo super proč by ne?
Já byla nakoupit no masakr nechala jsem tam přes dvojku ale tahla jsem 4narvané tašky, pleny a k ním jsme dostali kluzák tak ho dáme Míšovi pod stromeček :-D No ale ještě nemám všechno :-( u řezníka jsem si objednala vinnou klobásku na pátek aby byla čerstvá. On je strašně fajn sympaťák a vždycky mi dává krásné masíčko :-)
Vikuška celé odpolko nespala a nevypadá že by šla spát ani jíst nechce a já bych tak potřebovala aby šla spinkat. Abych se mohla zavřít v kuchyni a udělala další cukrovíčko.
Není tady

Teda, Míšo, ještě dokup šneky a bude u Vás hostina jak u Ditů
.
My budeme mít klasiku kapra a děcka nějakou tu svoji šlichtu
.
Není tady
Cipí já to tak dělám každý rok, naučila jsem se to před lety a dělám to rok co rok ale taky je to proto že dávám s sebou tchýni aby měla na svátky a nemusela nic vařit a dělat. 25. jdeme k babi do Stodůlek kde se sejdeme s našima a celou family takže mám oběd až do 26. což je fajn:-) a Robík si vezme taky do práce jde hned 26. na 24hodinovku tak aby měl co s sebou :-)
Není tady
Cipi - houpadlo určitě dobrý
. A že se budou chtít hopat dohromady, o tom nepochybuju
.
Bell, mlíko bude asi +/- podobné. Manžel jak dělal v tom Nestlé, tak říkal, že každá země má trochu jinou recepturu, protože má trochu jiná "pravidla hry", jiné výživové tabulky, ale v zásadě se to neliší.
Ke štědrovečeři míváme tradičně lososa, letos budeme mít tuňáka. Mmch. loni jsme měli lososové podkovy a kosti tam byly
. Ale rybka je to výborná.
Jo a Jonýs se včera i dnes několikrát pustil opory při stání a asi vteřinu sám stál
.
A pán z PPL nikde, to jsem zvědavá, zda ještě dnes dorazí, mají toho moc, je mi to jasný. Ale já jsem v tom nevinně, nepomotat to paní odesílatelka, mám už dávno vystaráno!
P.S.:Tak hurá, už tu byl, A mám tákovou radost. Je překrásná. Jinej odstín a vypadá úplně jinak
.
Upravil(a) medulka (16. 12. 2011 17:58)
Není tady

Není tady
Bell a jen si dej :-) já jsem si taky na večer připravila lahvinku. Peču předposlední plech rohlíčků a mám už i čokoládové, ale jen upečené. Zítra to namažu krémem a ještě chci udělat kokosové ale to zase až večer až bude malá spinkat. No a rumové kuličky udělám večer u televize a ještě vosí hnízda, ale ty asi nestihnu no uvidím jak mi to půjde.
Mléko bY se střídat nemělo, ale nemyslím si že by jí to udělalo nějakou paseku, vesměs je to všechno stejné. Já jsem teď taky místo toho co kupuji koupila mléko v Rosmannu protože bylo za 90,- měli akci tak jsem si jich vzala 6krabic.
holky chápete to? http://www.novinky.cz/krimi/253810-otec … -nohy.html
Upravil(a) mvkoty (16. 12. 2011 18:33)
Není tady