6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ok, zmazane
Upravil(a) bellatrix (20. 11. 2011 15:05)
Není tady
Mvkoty, tak to je mi moc líto..
Něco o mně..Medulko, Pet ano jsem to já, z Anglie u jsme doma skoro dva roky.
Take, Radimek měl být Letňátko, měl se narodit v červnu ale narodil se 34+4 , take, je Jarňátko. Měla jsem preeklampsii a malej byl zadečkem dolů, take CS. Bude mi v prosinci 37 let a Radimek je moje první dítě z KET..snaili jsme se 3 roky. Jo Radimek se narodil 7.května..
Od vás znám Zuzanku, kterou mám moc ráda a LeniB i kdy tu ne osobně ale hodně z BB a taky ji mám moc ráda. Tak, ptejte se..
Není tady
Nevím, kdo se ptal na tu čepičku, Holčička?? Myslím čepičku co má Radimek v podpisu. Ne, já neumím háčkovat, ale znám jednu moc milou paní a ona to krásně umí, tak Radimkovi semtam něco koupím. Já jsem antitalent..
Upravil(a) leontyna (20. 11. 2011 6:02)
Není tady
leontyna napsal(a):
Nevím, kdo se ptal na tu čepičku, Holčička?? Myslím čepičku co má Radimek v podpisu. Ne, já neumím háčkovat, ale znám jednu moc milou paní a ona to krásně umí, tak Radimkovi semtam něco koupím. Já jsem antitalent..
Tak to jo Já jsem na tom úúúplně stejně
Není tady
Dobré ranko
pet my jsme spolu ili od začátku vztahu a já otěhotněla měsíc po tom co jsme se přestěhovali do Prahy co jsem nastoupila do práce....ale to u je jedno. Já jsem mu řekla své on mi řekl své a nakonec z toho je e já lu a nic si nepamatuju a samo utrácím a mám debilní kamarádky. Já tady mám jednu jedinou se kterou se stýkám ale tu on nezná jen z toho co mu řeknu ale je protě blbá. Nejspí bych měla sedět doma na zadku a maximálně tak na nákup a se psem.
Dneska opět není doma take jsem tu sama s malou, po obědě jedu pro Míu k babi tak mám zase co dělat. Ale tady se mi být nechce, nějak to na mě ve padá.No nic necháme to být, já jsem mu teď ráno napsala jak to vidím a cítím já a e čekám jak se k tomu vyjídří on pokud to chce řeit tak e budu ráda pokud ne tak e v tom ít prostě nedokáu. take je to na něm jak se k tomu postaví.
Není tady
Holky mám prosbičku...mohly by jste smáznout ty komentáře tady na těch dvou stránkách co se týkají mého problému? nechci aby to tady někdo nael mám toti pocit, e to tady prolejzá bratránka manelka. Děkuji
Není tady
Ahoj holky,
jak se máte při neděli? Tady je zase mlhla, manel odjel běhat do Prahy, jeho kamarád se kterým běhával, kdy jsme tam bydleli slaví narozeniny, tak za kadý rok poběí 500m, take to mají na 18km , poběí zase celá jejich parta.
Já přemýlím co uvařit k obědu a zjistila jsem, e Davča nemá zeleninu....tak řeím, co mu dát k obědu, dneska to bude asi bez mrkve, zbytek brokolice, vyndám penát z mrazáku, asi králíka a k tomu bramboru, moná tam najdu jetě petel. Tak jsem napsala paní z farmy, e bych si sjela pro bedýnku, tak snad budou mít.
Leonty, tak jetě jednou vítej! Přimlouvám se za to, abys byla na naí nástěnce jako regulerní jarňátko, pokud bude chtít.
Chtěla jsem se zeptat, jetě korigujou dr Radimkovi věk?
Mío, vůbec nevím, co na to říct...je to docela rána..., tak se dr!!!!!!!!!
No a já se jdu konečně umýt a převlíknout z pyama....
Není tady
Holky to moje dítě má zajímavý způsob lezení ono je to spí lezoplazení...oma je na loktech na kolenou ale přitahuje se :-D je to fakt vtipný :-)
Jo a víte co jsem nala na netu a u si to stahuji :-D Twilight sádu Rozbřesk abych nemusela do kina :-) protoe na to není čas a není hlídání :-) fakt se na to těím. včeraj sem koukala na první díl a zbytek mám v plánu dneska. Dřív jsem na to koukala od prvního do třetího za večer, to vám byla taková pohoda. Vínečko krásný film straně mi to chybí, ale snad to zase bude v pohodě.
Dnes jsme udělali malý krůček kupředu tak snad to půjde....uvidíme jak večer
Tuli to je v poho já to tady promázla a u je mi i lépe jak jsem to ze sebe ve dostala, tak snad u bude jen lépe
Není tady
Tuli, ne, dr ho ani nekorigoval, říkal, e výborně prospívá a e není proč, mu věk korigovat. Nemuseli jsme ani cvičit vojtovku..v pondělí jdeme na prohlídku v esti měsících, tak jsem zvědavá. Kdy se narodil, nebyl taky a takový prcek, váil 2170g a měřil 46cm. Nejmíň měl rovné 2kila. Problém byl jen v tom, e nemohl sám dobře dýchat. Museli mu pomáhat kyslíkem.
No ale on ten mudr je stejně docela zvlátní ..
Není tady
leontyna napsal(a):
Tuli, ne, dr ho ani nekorigoval, říkal, e výborně prospívá a e není proč, mu věk korigovat. Nemuseli jsme ani cvičit vojtovku..v pondělí jdeme na prohlídku v esti měsících, tak jsem zvědavá. Kdy se narodil, nebyl taky a takový prcek, váil 2170g a měřil 46cm. Nejmíň měl rovné 2kila. Problém byl jen v tom, e nemohl sám dobře dýchat. Museli mu pomáhat kyslíkem.
No ale on ten mudr je stejně docela zvlátní ..
Tak to je skvělé, mně se Davídek narodil 36+2 a měl 3190g , můj dr, co mi pořád "sliboval" dřívějí porod, tak mi povídal, e v 35tt u je porod ok, nakonec jsem jetě o chvilku dýl vydrela.
Není tady
Ahoj holky,
Mío, tak snad u to opravdu bude jen lepí .
Leonty, Tutul, bych nechtěla vae kluky vidět porozené v termínu, to by byli macci!
Cipísku, děkuji za recepisy. A e jsi odpověděla a nenechala to na Holčičce .
My KONEČNĚ máme ZUB!!! Včera večer se prořízl. Odpol jetě necinkal a večer u mě rafnul.
A já dnes zruila dolní postýlku. Stejně to akorát byl sklad hraček a oblečení, Jonáek v ní nebyl ani nepamatuju.
Není tady
medulka napsal(a):
Ahoj holky,
Mío, tak snad u to opravdu bude jen lepí .
Leonty, Tutul, bych nechtěla vae kluky vidět porozené v termínu, to by byli macci!
Cipísku, děkuji za recepisy. A e jsi odpověděla a nenechala to na Holčičce .
My KONEČNĚ máme ZUB!!! Včera večer se prořízl. Odpol jetě necinkal a večer u mě rafnul.
A já dnes zruila dolní postýlku. Stejně to akorát byl sklad hraček a oblečení, Jonáek v ní nebyl ani nepamatuju.
To jo, protoe kdyby to nechala na mě, tak se nic nedoví , co se sladkostí týče tak jsem spí (momentálně dlouhodobě abstinující) konzument upíct umím leda tak apple-pie a to je tak vechno
Jinak Medul, gratuluji k zubu - to je první??
A jetě jsem chtěla nabídnout za potovné http://static.productreview.com.au/pr.p … by_oil.jpg
nae mladá se po něm osypala
Upravil(a) Holčička (20. 11. 2011 13:32)
Není tady
Holčička napsal(a):
Jinak Medul, gratuluji k zubu - to je první??
Děkuju, ne ne, mám jich u nějakou dobu 28 .... Jasně, Jonákův první, jinak bych to tak slavnostně nehlásila. My, ač sluebně nejstarí, asi jediní bez zubu, ne?!? Teda u ne .
A Cipi bude mít na svědomí mou tíhlou línii. Ta poleva je ! Mňam.
Není tady
Ahojky holky,
jdu se pochlubit Vikuka se dneska sama postavila u babi u gauče....bosorinka jedna je najednou nějaká rychlá, válí se jak divá leze mi pod stůl a vypíná mi modem take sranda
Není tady
Mío, gratuluju Vikuce, je ikulka.
Medulko, Jonákovi gratuluju k zoubku. Obelo se to u vás bez problémů ? Myslím jako horečky, průjem, mrzutost...
Nae Adélka u sedí jak starej mazák. Jak jsem vám tu onehdá házela fotku, jak se posadila poprvé, tak to měla jednu noičku vpředu a drela se ručkama. Pak to asi týden nezopakovala a pak to lo ráz naráz. Během asi dvou dní sedí jak hříbek, obě nohy vpředu, rukama se nedrí, ale v pohodě si v sedě hraje s hračkama. Včera 2x hodila záda a tak se chudinka pratila do hlavičky, e se mi z toho chtělo řvát . Dneska u zase drí stabilitu líp, tak snad se moc neobouchá, beruka. Raději ji hlídám, aby si zbytečně nenatloukla. Jájík zatím nic, ale ten se zase plazí jak drak ( Ady taky, ale ne furt, páč si ráda hraje na místě, je trpělivějí a klidnějí ). Vymete vechno a furt mi vypíná PC .
Dneska jsme museli uspávat děcka . Nejsme na to zvyklí, páč děcka usínají normálně samy. Dneska oba řvali, tak manel uspával Jáju a já Adélku. Byla to fuka, trvalo to asi 3/4 hodiny. Doufám, e to byla vyjímka, páč po tom denním maratonu, kdyby nám jetě odpadlo - jak manel říká - "osobní volno", tak mě klepne .
Není tady
Ahoj eny
Dnes byl Luká s Domčou na pohotovosti na druhý penicilín a prý by Domča měl jen leet v posteli a chodit jen na záchod a tak..no ovem, jak toho docílit, to u neporadili . Zítra jdeme na dalí ďobanec k naí dr. + s močí, kvůli kontrole, zda bacil nenapadl ledviny. Tak snad to bude ok
Mío, Viky tedy jede... říkala jsi, e jetě tolik neleze a madam u stojí...to bere nějak hopem
Cipí, klííííd na rány do hlavy si zvykej, bude hůř A začnou děti behat, to bude teprve rodeo . Já několikrát i přemýlela, zda nejet na pohotovost po některé "pecce" No nikdy jsme nakonec nejeli, jen jsem ho pak sledovala... Takový rána na hranu kovových futer z běhu přímo mezi oči..hmmm, ta byla výivná. Vypadal pak hrozně. No a takových podobných bylo několik
Není tady
Ahoj holky!
Mío, super, gratuluju k ikulce!
Cipí zapomněla jsem reagovat na to pití-nepití Adélky, já mám stejný problém s Davídkem, on mi prostě pít nechce, kdy u, tak dá max 10ml nic víc a je jedno co mu nabízím, kdy to není mlíko tak na mě dlabe...tak doufám, e mu ty tekutiny co má takhle v jídle a pití zatím stačí...
Jinak jak píe Pet, takové řachnutí ze sedu o zem, to je jetě pohoda , počkej, a budou stát, to pak kolikrát letí rovně na záda nebo i dopředu..., Kika milovala stát u lehátka, pořád tam montovala to zapínání a měla v tom hračky, tak jsem jí to obestavěla poltářema no a pak kdy začnou běhat...Kika měla nejeden ílenej moncl...jednou sebou fakt oklivě řízla venku na asfalt, měla obří bouli mezi očima... nebo kdy začnou lézt po gauči a řádí a pak spadnou dolů na záda...no nic radi nebudu vzpomínat, take si uívej to nevinné plácnutí ze sedu
Pet, chudák malej, spálu jsem měla já v roce, máma je z toho dodnes smutná, musela jsem do nemocnice a po letech jí nae dětská dr říkala, e jsem mohla být doma, e by mi jezdila dávat injekce..., tak hlavně, a je Domča brzo fit!
Medul, tak zoubek, gratuluju!!! Neboj, u nás to evidentně vypadá na rodinnou tradici po tatínkovi mít zuby co nejdýl , jako tečky vidím nahoře i dole, ale to měla i Kika několik měsíců, tak já na zub v dohledné době nečekám, take tady bude Davča určo bezzubej nejstarí
Není tady
Ahojky holky,
Medí taky gratuluji k zoubečku:-D
Jo holky Vikuka v tomhle asi bude jako Mía, ten válel sudy ze strany na stranu ale nelezl a začal chodit dřív jak lézt :-) První krůčky udělal pár dní před vánoci a v lednu mu byl rok a lezt začal a po vánocích :-D
Jinak hlásím e na frontě je příměří :-)
Není tady
Mío, co znamená příměří? Vysvětlili jste si to nějak? Jak se k tomu postavil?
Já furt čekám, co z Davídka vypadne...Kika byla pohodlná, ta se plazila a plazila, břicho neodlepila, jedině, kdy pak přelejzala překáky a lezla do schodů , taky se nejprve postavila a a pak si sedla a začala lézt.
Kdeto Davča se sice taky plazí, co máme tu vyčitěnou napastovanou podlahu (jsme zjistili, e na lino nám nejlíp lo pronto na nábytek ), tak mu to jede jak namydlenému blesku , ale pořád dává nohy pod sebe a pohupuje se, nebo si tak jakoby chce sednout, ale jak neodlepí loket od země, tak mu to nejde. Dneska ale byl u z 90% vzpřímený, protoe tohle předvedl v postýlce a opíral se o peřinu, tak byl vý , musíme u sundat matraci dolů, kdyby náhodou.
Není tady
Tuli to znamená e reagoval na mou raní sms, večer jsme si sedli, já mu řekla co mi vadí a jak se cítím on mi řekl co mu vadí a já mu to vysvětlila proč to tak je, pochopil :-) A nakonec jsme si udělali takové pravidlo ktré je pro kadého z nás určitým kompromisem. Já jsem tedy dala na výběr tři monosti řeení a on si vybral. Take doufám, e to bude v pořádku a u jen a jen lepí.
Není tady
holky, opět jsem dočítala letem světem, ale snad u budu mít teď víc času, protoe teď jsem ve volných chvilkách tvořila toto:
http://imageshack.us/photo/my-images/214/dsc0821d.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/7/dsc0814xe.jpg/
a e těch volných chvilek, kdy jsem mohla zapnout icí stroj a roztahnout se s itím, moc nebylo Je to hodně amatérská práce(zkuená vadlenka by se asi hodně pobavila ), chybí přiít knoflíky, kde mají být, ale drí to pohromadě pevně, Dorči se taky líbí a svůj účel splní Půlku věcí bych teď dělala trochu jinak tak přítě, a budu dělat něco podobného pro Aneku
Mío, sledovala jsem tu Tvou "story", jen chci říct, e je mi moc líto, co proívá a musí řeit, ale je super, e jste nakonec nali nějaký kompromis (protoe po těch prvních pokusech to vůbec nevypadalo), teď jetě moc drím palce, a to hlavně dlouhodobě funguje... jinak z těch reakcí hodně souhlasím s Pet v tom, co napsala... řeit k dětem jetě takové problémy musí být hodně náročné, tak drím pěsti, aby teď následovalo dlouhé období příměří a klidu
Medulko, gratuluju k zoubku, my jsme teda sluebně výrazně mladí , ale stále bez zubu, Dorči se objevil a v 10ti měsících, tak u A. s tím o moc dřív nepočítám
holky, kdy vám začly děti jíst větí porce? my u cca měsíc dáváme zeleninu, u i banán jsem přidala (ten ale asi odloíme, protoe ji po něm zřejmě bolívá břicho, napodruhé měla slabí průjem...) a víc jak 3-4 ličky (čehokoliv) do ní nedostanu, i tak je těch pár liček po velkém přemlouvání a bojích... vyhladovět ji nemá smysl, protoe ona jí hrozně blbě (je schopná si dát 150ml mléka ráno v půl 5 a o dalích 150ml se přihlásí a ve 3 odpoledne... aby měla nějaké rozumné pauzy, větinou jí tu flaku vnutím kolem 11-12hodiny,a le dřív nevypije nic...)... teď jsem ji cvičně zváila a za ten měsíc la dolů o cca 200g, je fakt, e je straně ivá (máme obývák cca 34m2, pořád leze sem a tam), přes den ani moc nespí (2x denně po 15-30 minutách nebo 1x denně slabou hodinu) a hodně toho vyblije (je jak slimák - kdyby se ztratila, najdem ji podle oslizlých cestiček ), ale doufala jsem, e by jí zelenina mohla chutnat a začla by pořádně jíst a ono nic... Dorča taky nebyla kdovíjaký jedlík, ale po necelém měsíci příkrmů určitě zvládla u na jednu dávku víc jak slabé 3-4 ličky
no nic, ráno nás čeká náročný den (jdeme na oční, doufám, e ukecám odloení průplachu slzných cest jetě o dalí čas, protoe se jí to od minule zase zlepilo - to byla po rýmě a oko měla pořád hrozně zalepené, někdy jsem jí to musela i rozkapávat, aby to otevřela... natěstí se pan Dr do průplachů taky neene, protoe říkal, e se setkává často s tím, e to nic neřeí a někdy lepí vyčkat dél na přirozené zlepení pouze s masírováním... o tom bych mohla vyprávět u Dorči, kdy nás jiná Dr honila na průplachy pomalu kadý týden od malička a nakonec se to spravilo úplně samo a kolem roku...), navíc máme doma lazaret - Dorča nachlazená, take celý týden zůstane doma a co hůř - tatínek nám umírá na virozu (on to teda nazval těkou chřipkou ale kdy jsem ho donutila změřit si teplotu a zjistil, e ádnou nemá, tak mu najednou bylo o trochu líp ale kadopádně nějakou virozu opravdu má, tak si umíte představit, jak těce to jako chlap nese )... tak dobrou noc a omlouvám se za sloh, asi doháním deficit
Upravil(a) lenkaB (21. 11. 2011 2:05)
Není tady
Dobré ranko,
Leni ty jsi noční pták co jsi tady dělala ve dvě ráno?
Kapsářek je krásný a na to e nemá se itím nic společného smekám jsi fakt ikulka a kdy na to hodím odborné oko tak výtky nemám. Opravdu ikovná.
Co se týká situace doma tak doufám, e nejhorí je zaehnáno. Opravdu jsme si v klidu promluvili a oba pochopili proč taková situace nastala a je chyba na obou stranách. oba jsme svolili ke kompromisu který snad povede k oboustranné spokojenosti. Moc bych si to přála.
Co se týkí jídla tak Vikča s tím dost hapruje, občas sní větí porci občas ne...třeba včera nechtěla víc jak 5liček, předevčírem snědla dvě naběračky polévky. Někdy chce po obídku jetě mléko. Banán taky moc nechtěla a měla po něm bolení, ale po čase jsem ho zevedla znovu po třokách s jablíčkem nebo mrkví a u je to dobré.
Drím palečky na očním a dr jetě vydrí.
Jo a jetě jedna změna u nás nastala a to e jdeme látkovat. Sice si nebudu kupovat tu novou výbavu, ale pojedeme hezky klasicky po staru....mám tady kaata po míovi a várovo klukovi, pleny tady taky mám a chystám koupit jetě jedn balík do foroty a budeme etřit :-) Tatínek to s nadením přijal, ale má strach co maličká jak si na to zvykne aby neměla opruzeninky, tak jsme to probrali a musela jsem tatínkovi slíbit, e pokud by byla malá opruzená tak se vrátím k papírovkám. Ty samo budeme mít doma taky a malá je bude dostávat na ven a na noc. Ale myslím si e i tím trochu uetím :-)
Není tady
mvkoty napsal(a):
Jo a jetě jedna změna u nás nastala a to e jdeme látkovat. Sice si nebudu kupovat tu novou výbavu, ale pojedeme hezky klasicky po staru....mám tady kaata po míovi a várovo klukovi, pleny tady taky mám a chystám koupit jetě jedn balík do foroty a budeme etřit :-) Tatínek to s nadením přijal, ale má strach co maličká jak si na to zvykne aby neměla opruzeninky, tak jsme to probrali a musela jsem tatínkovi slíbit, e pokud by byla malá opruzená tak se vrátím k papírovkám. Ty samo budeme mít doma taky a malá je bude dostávat na ven a na noc. Ale myslím si e i tím trochu uetím :-)
drím palce
Není tady
Holčička napsal(a):
mvkoty napsal(a):
drím palce
Se moc nesměj :-D ví co mi to dalo práce ujistit ho e se jeho maličké nic nestane :-)
Není tady